- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
bu arada bebişler uyurlarken yastık kullanan varmı?
2 yaşına kadar kullanılmaması gerekiyor diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada bebişler uyurlarken yastık kullanan varmı?
Oyle canim ust bas kalmiyo bide verdigim dk yarisini cikariyo ama bikac gundur kullanmiyorum kizimi cok huysuzlastirdikızlar bu demir damlası ne îğrenç. bugün ilk defa verdim tükürdü üst baş kalmadı. ben mi beceremedim
Merhaba nasil bi sikayetin vardi da sut alerjisi oldugu ortata cikti? Gaz mi yapiyordu? Yoksa bska bir sey mi benim oglum cok gazli ve ben sut urunlerini tuketiyorum ama hicbiseyine bakilmadi. Bilgi verirsen cok sevinirim. Sanada cok gecmis olsun Allah evladini size bagislasingunaydin kizlar ben agustos annesiyim sizin yazdiklariniza bkyordm hep oglumda sut alrjsi var acaba bendn bskasinda bu dert varmi dye bktmki igor35tevarms gecms olsn arkadsm.bn calisiyorum sutumu sagytm allaha sukur yetyo ama yetmezse mama vrmk zorndym dr yazdigi mama cok kotu nasil yiyeck bu cock dye hep agliyorum sen neler yapiyorsn akil ver bna ya hic birsey yemiyorum bnde cevp yazarsn sevinrm..
BenimdeeeHayırlı sabahlar herkese off bugün çok işim var ama hiçev işi yapasim yok kolum kalmıyo havadan galiba
Bende dun verdim ilk kez sanki cocuguma kan iciriyomusum gibu hissttim burdaki yorumlari okuyunca vermeye karar verdim bakalim insallah huzursuzluk kabizlik yapmaz onluk takip verdim bi dahakine sende oyle yap :) bide ben dalinin sivi deterjanini kullaniyorum ama lekeleri cikarmiyo sizler ne kullaniyosuz kizlar, beyazlarda kaka lekesi oluyo bazen annem camasir suyu kullan diyo ama ben cesaret edemedi mkızlar bu demir damlası ne îğrenç. bugün ilk defa verdim tükürdü üst baş kalmadı. ben mi beceremedim
Dun ilk kez verdim normalde kakasi sapsari ama aksamki kakasinda nokta nokta kirmziliklar vardi sureki kullaninca nasil olur bilmem sizinki ne renk ne zamndir veriyosunKan damlasi kullanan anneleer bebisleri kakasi ne renk
Ben iki gun verdim viraktim ilk gun köyü kahve yapıtı ikici gün sari kakanin icinde siyah parcalar vardi bugu yeniden verdim devam edicemDun ilk kez verdim normalde kakasi sapsari ama aksamki kakasinda nokta nokta kirmziliklar vardi sureki kullaninca nasil olur bilmem sizinki ne renk ne zamndir veriyosun
Bende dun verdim ilk kez sanki cocuguma kan iciriyomusum gibu hissttim burdaki yorumlari okuyunca vermeye karar verdim bakalim insallah huzursuzluk kabizlik yapmaz onluk takip verdim bi dahakine sende oyle yap :) bide ben dalinin sivi deterjanini kullaniyorum ama lekeleri cikarmiyo sizler ne kullaniyosuz kizlar, beyazlarda kaka lekesi oluyo bazen annem camasir suyu kullan diyo ama ben cesaret edemedi m
Makinaya atmadan once elinde biraz citile canim leke tazeyken:) ben oyle yapiyorum.
Bu arada kan damlasina ben de baslamaya karar verdim cunku doktorun dedigi kadar pekmez veremiyorum reddediyo oglum, esim de biraz vicdan yaptirdi bana
Bende kan damlasını ilk kez verdim kan gibi çok kötü . Bana doktor meyva suladıysa verebilirsin demişti bende öyle yapacağım elma suyuyla vereceğim . Birde sizler kaç damla veriyorsunuz bize tahlil falan yapmadan 10 damla ver dediler ama bana çok gibi geldi ben 4-5 damla veriyorum sadece