Kan damlasi kullanan anneleer bebisleri kakasi ne renkCanım ben kullanıyorum siyaha yakın bir renk bazen sarı da oluyo ama çoğunlukla siyah gibi..Kakası ve gazı çok kötü kokuyo bi de
eek gidaya gectikce değişik şeyler yedikçe sen gör o zaman asik kokuyu gazi
Dimi kuzun sen daha iyi bilirsin
Aha tamda demek istediğim buydu :!0:burnumun direği kırıldı diyordum oğlumaneyseki artık bez olayını bitirdi lazımlığa geçti temizlenmesi kolay oldu
Cok guzel bilgiler vermis tesekkurler/www.nurturia.com.tr/questions/5de3c8cd-8b82-41d8-9653-9e9e0138d503/1/6-aylik-bebegin-besin-programi
Kizlar okumanizi tavsiye ederim bu sayfayi :)
ilk oğlumda çok heves etmiştim biran önce ek gıdaya başlamak için 6 ayın dolmasına 10 gün kala falan başlamıştım yavaş yavaş tattırmaya meyve falan. herşeyi sırasında ve düzeninde vermeye çalışmıştımhttp://www.nurturia.com.tr/question...9e9e0138d503/1/6-aylik-bebegin-besin-programi
Kizlar okumanizi tavsiye ederim bu sayfayi :)
Ben cok korkuyorum bogazina bisey mi kaciririm ne hazirlicam ne kadar vericem bin bir soru aklimda keske hep emzirsem bendeilk oğlumda çok heves etmiştim biran önce ek gıdaya başlamak için 6 ayın dolmasına 10 gün kala falan başlamıştım yavaş yavaş tattırmaya meyve falan. herşeyi sırasında ve düzeninde vermeye çalışmıştım
bu sefer doya doya emzirmek istiyorum hevesim yok hiç ek gıdaya başlamak için. yoğurt ve bikaç defa meyve tattırdım ben yerken hoşuna gitti gibi
Ben cok korkuyorum bogazina bisey mi kaciririm ne hazirlicam ne kadar vericem bin bir soru aklimda keske hep emzirsem bende
ben amwayin deterjanını kullanıyorum, her yeri kaka yapan bi kız benimki normal deterjanla kesinlikle çıkmıyo çarşaflarımdan biliyorum, onu tavsiye ederim, başta pahalı gibi ama 4,5 aydır kullanıyoruz bence yaşına kadar bile yeter :)Bende dun verdim ilk kez sanki cocuguma kan iciriyomusum gibu hissttimburdaki yorumlari okuyunca vermeye karar verdim bakalim insallah huzursuzluk kabizlik yapmaz onluk takip verdim bi dahakine sende oyle yap :) bide ben dalinin sivi deterjanini kullaniyorum ama lekeleri cikarmiyo sizler ne kullaniyosuz kizlar, beyazlarda kaka lekesi oluyo bazen annem camasir suyu kullan diyo ama ben cesaret edemedi m
çay kaşığına damlatıyorum öyle veriyorum. bir elimde de peçete hemen siliyorum ağzını leke çıkmıyor çünküArkadaşlar merhaba Oğluma ilk kez kan damlası vermeye çalıştım büyük bir mücadele içinde o kadar hareketli ki üstüne başına damlattım benim böyle Ağzına danlatmam çok zor siz nasıl veriyorsunuz?4 damla dendi ama bizimki 2 damla ancak almıştır zaten 15 günde geç başladım ne zor işmiş bu damla
Arkadaşlar merhaba Oğluma ilk kez kan damlası vermeye çalıştım büyük bir mücadele içinde o kadar hareketli ki üstüne başına damlattım benim böyle Ağzına danlatmam çok zor siz nasıl veriyorsunuz?4 damla dendi ama bizimki 2 damla ancak almıştır zaten 15 günde geç başladım ne zor işmiş bu damla