- 13 Temmuz 2023
- 1.664
- 1.618
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.601
İnşallah güzel olurTeşekkür ederim bende tarif ettiğiniz gibi deneyeceğim bu sefer
Bebişleri de geliyor yemek yapmak zor oluyor bazen el altında dursun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel olurTeşekkür ederim bende tarif ettiğiniz gibi deneyeceğim bu sefer
Bebişleri de geliyor yemek yapmak zor oluyor bazen el altında dursun![]()
merak etme inş sorunsuz kucağına alırsın. Ciğer gelişirse dışarda da olsa anne sütü tamamlıyor gelişimlerini sen yine de kaygını dile getir küveze girmesinden korkuyorum nst em temiz ise sık kontrole gelerek 1 hafta daha bekleyemez misiniz diye sorarsın belki.Erken gelmesinden değil de dikişim olduğu için planlanan sezeryandan önce doğum sancılarının başlamasına karşı bekletmek istemiyor 35. Haftada 3 kg üstünde bebek. Ciğer geliştirici de oldum 4 doz ama yine de endişeliyim bu konuda çünkü önemli olan kilosu değil orman gelişimlerini tamamlaması. İnşallah bir sorun yaşamam.
Rahim ağzı yetmezliğinden dolayı serklaj oldum 18. Haftada. Yaşadığım yerde 1 tane perinatolog var sadece malesef normal kadın doğumcular takip etmek istemiyor özelde takibimi yapan doktor da dikisim olduğu için doğumu yaptırmak istemiyor mecbur devam etmek zorundayım bu doktor ile. 35. Haftada 3 kg üstünde ,dikişin varken doğum sancılarının başlamasi riskini alamayız dedi salı günü pazartesi günü kan istedi anestezi için ama yatış ne zaman olur hiç bilmiyorum.
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla alırsın kucağınaErken gelmesinden değil de dikişim olduğu için planlanan sezeryandan önce doğum sancılarının başlamasına karşı bekletmek istemiyor 35. Haftada 3 kg üstünde bebek. Ciğer geliştirici de oldum 4 doz ama yine de endişeliyim bu konuda çünkü önemli olan kilosu değil orman gelişimlerini tamamlaması. İnşallah bir sorun yaşamam.
Rahim ağzı yetmezliğinden dolayı serklaj oldum 18. Haftada. Yaşadığım yerde 1 tane perinatolog var sadece malesef normal kadın doğumcular takip etmek istemiyor özelde takibimi yapan doktor da dikisim olduğu için doğumu yaptırmak istemiyor mecbur devam etmek zorundayım bu doktor ile. 35. Haftada 3 kg üstünde ,dikişin varken doğum sancılarının başlamasi riskini alamayız dedi salı günü pazartesi günü kan istedi anestezi için ama yatış ne zaman olur hiç bilmiyorum.
Benim de öyle canım 8.kat camlar korumalı zaten açılmıyor tam önünde de parapet var camı silsem parapet gözüme batarValla benim evde yüksek çok korkuyorum dışarıyı silmeye dışını çok silmiyorum açıkçası
Çok yorulduğum veya ayakta kaldığım zaman hareketlerde azalma oluyor canım dinlenme moduna geçince hareket artıyor. Bazen pozisyonu gereği de hareketler az hissediliyormuşKızlar merhaba bebek hareketlerinde sıkıntı yaşayan var mı?
Sabahtır 2 defa hissettim dürtüyorum hareket yok suan kahve ve çikolata deniyorum yine hareket etmezse acile gideceğim yaşayan var mı aramızda
Dört gözle beklıyorumEvet evet benimde kol bacak sırt fena kaşınıyordu,karnimin göğsümün haricinde
Kuruyor sanırım vücudumuz ondan
Duş sonrası nemlendirince sakinliyor
Ah kızlar bunların bitmesine az kaldı
Hamilelik bitecek artık bu etkilerle değil yeni maceralar ,bebis soruları ile buraya geleceğiz![]()
Pek bilgim yok açıkçası ama kanala yerleşmiş miydi bebiş?Dört gözle beklıyorum
Kızlar makata baskı doğum sancısı mı . Büyük tuvaletim var sanıyorum gidiyorum bısey yok ama otururken aşırı baskı oluyor bide bugün yürürken vajınada baskı olıyor ve bıçak batması gibi ağrı eşlik ediyor
Canım o tuvalet gelme istegi çocugun doğmasına beş dakika kala olan bir durum ama baskı olması kanala yerleşiyor olabilirDört gözle beklıyorum
Kızlar makata baskı doğum sancısı mı . Büyük tuvaletim var sanıyorum gidiyorum bısey yok ama otururken aşırı baskı oluyor bide bugün yürürken vajınada baskı olıyor ve bıçak batması gibi ağrı eşlik ediyor
Canın merhaba kaçıncı haftadasın bende serklajlıyım 37de alacaktı erteledi pazartesi gel dedi dikişler için pazartesi 38. Haftanın ilk günü oluyor benim.Erken gelmesinden değil de dikişim olduğu için planlanan sezeryandan önce doğum sancılarının başlamasına karşı bekletmek istemiyor 35. Haftada 3 kg üstünde bebek. Ciğer geliştirici de oldum 4 doz ama yine de endişeliyim bu konuda çünkü önemli olan kilosu değil orman gelişimlerini tamamlaması. İnşallah bir sorun yaşamam.
Anladım o zaman kanala yerleşme belirtiai buCanım o tuvalet gelme istegi çocugun doğmasına beş dakika kala olan bir durum ama baskı olması kanala yerleşiyor olabilir
Evet canım 38 haftamisin kanala yerleşiyordurAnladım o zaman kanala yerleşme belirtiai bu
Normalde 38-39 hafta aralığında alırlar 37 de alması için bir neden var mı ki? Nst de herşey yolundaysa bence beklenmeli ya. Bebisler miyadini doldurmaliMerhaba kızlarDoğum tarihi planlananlara bir şey sormak istiyorum. Benim planlı sezeryan olacak. Doktorum 37+1 de almayı düşünüyor. Bebek uzun zamandır kilo olarak 1 hafta önden gidiyor. Doğumu normal haftama göre değil de kilosuna göre kendi hesapladigi haftaya göre planladi kafam karıştı o yüzden biraz 1 hafta erken mi doğurmuş olucam şimdi son adet tarihine bakması gerekmez ki haftasına göre karar vermek için kafama takildi
Kendimi de yormadım oysa keyfine göre hareket ediyor babası gibiÇok yorulduğum veya ayakta kaldığım zaman hareketlerde azalma oluyor canım dinlenme moduna geçince hareket artıyor. Bazen pozisyonu gereği de hareketler az hissediliyormuş
Ara ara devam ediyor ama hala sıklaşmadı ve çok şiddetli değil91nana91 nasılsın? Hala sancın var mı?
Kontrolün ne zaman canım istersen bir doktoruna sor belki sende de enfeksiyon vardırBendede var acaba en son toz kullanmıştım aslında enfeksiyon için 2 haftadan beri sürekli adet ağrısı gibi sancılarım oluyor ama nst'de hiçbir şey yok ishal olmuştum sanki makat bölgemi aşırı derecede baskı oluyordu o da kesildi![]()
Bu zamanlarda ödem olması normal hafif şişlikse endişelenme. Benim içe göçüyor basınca ödemden dr proteinden şüphelenip her seferinde tahlil istiyor şükür temiz çıkıyorKızlar bacaklarınızda ödem var mı acaba?ben simdi farkettim sanki hafif şişlik var bende
Canim evet soguk sut ve gaviscon rahatlatiyo biraz beni de ama yatmayi veriyim hemen yakici alev geliyo sanki bogazimdanBende çok fenayım canım. Soğuk sut içiyorum bazen bi tık iyi geliyor denedin mi sütü
Şöyle bir bilgi gördüm;Bu tuvalete çıkma olayı bugün bende de oldu ya hormonal mi acaba bu hafta da midem de bulandı bugün bayağı