- 27 Mart 2012
- 200
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim.bende bi ben boleyim saniyodum.sinirlerim bozuldukca hirsimi aglayarak cikariyorum.Benim oglum da oyle ayni senin durumundayim 3 saat uyursa ne ala ne cok uyudu diyorum, butun gun kucagimda gece bari uyusa ama yok dinlenmeye vakit yok insan dinlenir kalkar dimi ben bi uyaniyorum her yerim agriyo yere basamiyorum bizde hala gaz sikintisi yasiyoruz bide benim oglum kolikti her gun saatlerce aglama nobeti vardi cok sukur o bitti insllah gaz sancilari da biter hepsinin, benimki de gece emmeden uyumuyo uzatiyo sunduruyo disleri cikinca ne yapcaz bilmiyorum benimkilerde 1 haftadir kipkirmizi yaniyo resmen lansinoh aldim tekrar suruyorum bakalim gececek mi. Sikma ama canini aglama Allah yardimcimiz olsun
Çok geçmiş olsun,liptonun ekinazya kış çayı var,onu içersen çabuk toparlanabilirsin inşaalah,allah kolaylık versin..Iyilesemedim canim... Icebilecegim.bi ilac var mi acaba bugun oglumda huzursuzvende daha fenayim
Allah yardimcin olsun insallah emer annesi doyadoyaBizde normalde saat başı uyarıyoruz çünkü gündüz uyumuyo akşam beş te bi huzursuzluk başlıyor kucakta bile durmuyor ama dün eşim evdeydi sabah 10 da hastane ye gittik ordan da AVM ye baya bi yoruldu ondan heralde bide kızım açlıktan uyumuyo beni emmiyo mamada yemiyo bende bekliyorum ne zaman acikirsa emiyo zorla pekmez filan ağzına zorluyor artık
Yapacak bisey yok ki laftan anlamiyolar aglama sitresin sutunden bebege de gecer inan sonrasi cok guzel olacakAmin canim.bende bi ben boleyim saniyodum.sinirlerim bozuldukca hirsimi aglayarak cikariyorum.
Bu ara hep böyleler,bende anlayamadım,evde misafirim de var, bebek ağladıkça açtır aç diyolar,bende bunun modu böyle diyorumOoofffff oooofffff benim cadi kizima ne oldu boyle yaa 4 5 gundur miz miz huysuz ne kucak da ne ayakta hicbir sekilde durmuyo ne yapacagimi sasirsim felegim sasti valla yaaa
Bende bazen tesadüfen aynaya baktığımda kendimi botoks yapılmış gibi görüyorum,gerginlikten kaşlarım yukarı kalkmışYapacak bisey yok ki laftan anlamiyolar aglama sitresin sutunden bebege de gecer inan sonrasi cok guzel olacak
Cok guldum ya :) bak dunyanin parasini veriyolar oglun sana dogal botoks yapiyo :)Bende bazen tesadüfen aynaya baktığımda kendimi botoks yapılmış gibi görüyorum,gerginlikten kaşlarım yukarı kalkmış
Sanada çok geçmiş olsun bugün daha iyiyim canım ...cnm ben de çok hastalandım geçen hafta. ateşim otuz dokuz buçuk kırk üstüydü. yakınımızdaki hastaneye gittim emziriyorum diye hiç bişey yapmadılar. üniversite hadtanesine gittim. emziren annelerin kullannabileceği ilaçlar var. altı tane iğne ve antibiyotik yazdı. iğneleri olunca iyleştim antibiyotiği içmedim ama bir hafta maskeyle dolaştım. oğluma geçmedi çok şükür. ama o iki gün çok kötüydüm hadtaneye gidene kadar. oğlumla ilgilenemedim. yavrum gözümün içine baktı. sen de mutlaka git. geçmiş olsun
Sağol canım surekli.bitki xayi iciyorum bide onu deneyim bakimÇok geçmiş olsun,liptonun ekinazya kış çayı var,onu içersen çabuk toparlanabilirsin inşaalah,allah kolaylık versin..
Bende sezeryan oldum ama hic bi agrim yok hic olmamis gibi hatta sadece hissizlik vardi oda geciyo gitgide ama kisiden kisiye degisir bu bazi unsanlarin yarasi gec iyilesir, ben ilk adetimi oldun 3 gun once belki de adet olacaksindirDört gündür kasiklarimda bi ağrı var aynı adet olacakmış gibiyim dün Dr gittik sezeryan doğum olduğu için bu normal mis dedi sinirler iyileşmesi uzun sürebilir mis yüz üstü hiç yatamiyorum ağrım var ya bidaha git cem başka böyle olan varmı acaba
Insallah.hep guzel zamanlarini bekleyerek katlaniliyo bu gunlere.Yapacak bisey yok ki laftan anlamiyolar aglama sitresin sutunden bebege de gecer inan sonrasi cok guzel olacak
Insallah burdan cok guzel gunlerimizi paylasirizBu zor zamanlar inşallah çabucak geçer. Yalnız olmadığımi bilmek biraz rahatlatiyor
Aynen benim ki de yapıyor birde böyle meme ucumu sıkıştırıp yan yan bakıp gülüyor eşek :)Benim kızın yeni eğlenceşi emerken gögsümün ucunu sıkıştırıp fırt diye kafasını çekmek çok acıtıyor şimdiden dışı çıkınca kendisiyle konuşucam :/