2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben Ankara da yaşıyorum verme dedi doktor ama suyun bir zararı olacağını düşünmüyorum.bende yavaş yavaş vereceğim yutmayı öğrensin
Olabilir canım. Ben de balıkesirde yaşıyorum. Buraya geldiğimizde dr. Verme dedi. Ya bunlar farklı mı okuyorlar tıp tıptır arkadaş :KK66: ne bu böyle her kafadan bit ses çıkıyor :) böyle olunca insanın da aklı karışıyor bee :)

Olabilir canım. Ben de balıkesirde yaşıyorum. Buraya geldiğimizde dr. Verme dedi. Ya bunlar farklı mı okuyorlar tıp tıptır arkadaş :KK66: ne bu böyle her kafadan bit ses çıkıyor :) böyle olunca insanın da aklı karışıyor bee :)
Bence biraz iç güdüsel davranmak lazım her biri farklı söylüyor

Iyilesemedim canim... Icebilecegim.bi ilac var mi acaba :KK43::KK43::KK43: bugun oglumda huzursuz:KK43:vende daha fenayim
Bi de o hasta olmasın aman :KK43: canım olmadı bi git dr.a yarın. Sağlık ocağına falan. Kendini iyi hissetmiyorsan ilaç al. Mutlaka vardır içebileceğin. Böyle yorgun hasta bi de bebiş daha kötü olursun. Malum haftasonu geliyor, sen al ilaçları, baktın iyileşme yok içersin. Otla çöple geçecek olsa şimdiye rahatlamaz miydin as da olsa :KK43:

Bi de o hasta olmasın aman :KK43: canım olmadı bi git dr.a yarın. Sağlık ocağına falan. Kendini iyi hissetmiyorsan ilaç al. Mutlaka vardır içebileceğin. Böyle yorgun hasta bi de bebiş daha kötü olursun. Malum haftasonu geliyor, sen al ilaçları, baktın iyileşme yok içersin. Otla çöple geçecek olsa şimdiye rahatlamaz miydin as da olsa :KK43:
Dogru canim bebekle gitmem cok zor cok kar yagdi buraya... :KK43::KK43::KK43::KK43: bi yol bulmam lasim ama

Ooofffff oooofffff benim cadi kizima ne oldu boyle yaa 4 5 gundur miz miz huysuz ne kucak da ne ayakta hicbir sekilde durmuyo ne yapacagimi sasirsim felegim sasti valla yaaa :KK43::KK43::KK43::KK43:

Ooofffff oooofffff benim cadi kizima ne oldu boyle yaa 4 5 gundur miz miz huysuz ne kucak da ne ayakta hicbir sekilde durmuyo ne yapacagimi sasirsim felegim sasti valla yaaa :KK43::KK43::KK43::KK43:
Dönem dönem bence bütün bebeklerde oluyor bizde de oluyor çünkü

Bugun 5 aylik olduk dislerine bakiyom gozukurde bisey yok jeli de suruyom gunde iki sefer 3 haftadir kan damlasi kullaniyoruz gunde iki sefer kaka yapan kizim 3 4 gunde bir yapiyor onu da cok az yarin dr u arayacam birakacagimi soyleyecem ya birakma dese bile ben bikac gun deneyecem valla yok melek kiz gitti cadi kiz geldi resmen gunde 2 2.5 saate yakin gunduz uykusu olurdu o da yok yok yok :KK43::KK43: napacagim ben ya haftaya da memlekete gidecem annemin yanina umarim sorunsuz bi sekilde gideriz ucak yolculugu yapan arkadaslar var mi nasildi bebekleri agladilar mi gerci her bebek bi olmaz da yine de soruyum

Iyi aksamlar herkese erkek bebis anneleri kanguru kullanıyo musunuz. Sakincali oldugunu okudum erkek bebekler icin zaten alinca uzun sureli kullanmam markete giderken yada avm de filan ama kafam karisti [/QUOTE]
Ben baby sling aldım bizim beyefendi sevmedi:)eğer imkan varsa alacağın yerde denemelisin:)geçen gün bir çocuk doktoru izledim,erkek bebekler için yürüteç ve hoppala zararlı demişti.kanguru ile ilgili bir fikrim yok

İyi geceler kızlar, ffkoç senin kahvaltıyı okuyunca bende yazmak istedim, balın içindeki bir madde 1 yaşından önce zehirliyormuş Allah korusun verme birdaha.

Iyilesemedim canim... Icebilecegim.bi ilac var mi acaba :KK43::KK43::KK43: bugun oglumda huzursuz:KK43:vende daha fenayim
cnm ben de çok hastalandım geçen hafta. ateşim otuz dokuz buçuk kırk üstüydü. yakınımızdaki hastaneye gittim emziriyorum diye hiç bişey yapmadılar. üniversite hadtanesine gittim. emziren annelerin kullannabileceği ilaçlar var. altı tane iğne ve antibiyotik yazdı. iğneleri olunca iyleştim antibiyotiği içmedim ama bir hafta maskeyle dolaştım. oğluma geçmedi çok şükür. ama o iki gün çok kötüydüm hadtaneye gidene kadar. oğlumla ilgilenemedim. yavrum gözümün içine baktı. sen de mutlaka git. geçmiş olsun

Benim ki hergun nerdeyse 2 saate bi uyaniyo.artik gücüm kalmadi.cok yoruldum.3 te uyandi 5 e kadar ayaktayduk.hala gaz sikintisi yasiyoruz.gazi oldugunda gece uyurken cikaramiyo.ayaklarini pat pat yataga vuruyo.sonra kalkiyo agliyo mizmizlaniyo.emmeden uyumuyo.meme uclarim dehset aciyo.cok yorgunum.hem ruhhum hem bedenim..gece aglama krizine girdim o kadar kotuyum..

Benim ki hergun nerdeyse 2 saate bi uyaniyo.artik gücüm kalmadi.cok yoruldum.3 te uyandi 5 e kadar ayaktayduk.hala gaz sikintisi yasiyoruz.gazi oldugunda gece uyurken cikaramiyo.ayaklarini pat pat yataga vuruyo.sonra kalkiyo agliyo mizmizlaniyo.emmeden uyumuyo.meme uclarim dehset aciyo.cok yorgunum.hem ruhhum hem bedenim..gece aglama krizine girdim o kadar kotuyum..
Benim oglum da oyle ayni senin durumundayim 3 saat uyursa ne ala ne cok uyudu diyorum, butun gun kucagimda gece bari uyusa ama yok dinlenmeye vakit yok insan dinlenir kalkar dimi ben bi uyaniyorum her yerim agriyo yere basamiyorum bizde hala gaz sikintisi yasiyoruz bide benim oglum kolikti her gun saatlerce aglama nobeti vardi cok sukur o bitti insllah gaz sancilari da biter hepsinin, benimki de gece emmeden uyumuyo uzatiyo sunduruyo disleri cikinca ne yapcaz bilmiyorum benimkilerde 1 haftadir kipkirmizi yaniyo resmen lansinoh aldim tekrar suruyorum bakalim gececek mi. Sikma ama canini aglama Allah yardimcimiz olsun

Bizde normalde saat başı uyarıyoruz çünkü gündüz uyumuyo akşam beş te bi huzursuzluk başlıyor kucakta bile durmuyor ama dün eşim evdeydi sabah 10 da hastane ye gittik ordan da AVM ye baya bi yoruldu ondan heralde bide kızım açlıktan uyumuyo beni emmiyo mamada yemiyo bende bekliyorum ne zaman acikirsa emiyo zorla pekmez filan ağzına zorluyor artık

X