Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 14 kilo almistim 20 kilo verdim cok sukur :) 3 gun once de regli oldum ilk,olmadan hafif agrim oldu eski kilomdan daha cok kilo vermeme ragmen karnim var biraz onceden dumduzdu ams rahim bile 6 ay sonra tam toparlaniyomus bide benmki sezeryandi ona da yoruyorum dogum yaptik kolaydegil, umarim bizimle kalmazlar :)Arkadaşlar kilolar ne durumda regli olan var mı bu kocaman göbeğim acaba regli olunca geçermi
Ne güzel aldığından daha fazla vermişsin benimde göbeğim gayet mutlu gîbi benimle gîdesi yokBen 14 kilo almistim 20 kilo verdim cok sukur :) 3 gun once de regli oldum ilk,olmadan hafif agrim oldu eski kilomdan daha cok kilo vermeme ragmen karnim var biraz onceden dumduzdu ams rahim bile 6 ay sonra tam toparlaniyomus bide benmki sezeryandi ona da yoruyorum dogum yaptik kolaydegil, umarim bizimle kalmazlar :)
Benim cok zor bi bebegim var oyuzden gtti kilolar, emziriyoruz sakin rejim filan yapma bi surunsun yurusunler peslerindekosmaktan hicbisey kalmazNe güzel aldığından daha fazla vermişsin benimde göbeğim gayet mutlu gîbi benimle gîdesi yok
Kızlar bizim oyun halımız geldi biraz önce oğlumu yatırdım bayıldı özellikle piyanosuna çok sevdi vurup duruyor tatlım benim iyiki almıştım
Hic sorma kafama cok takiyorum.kendimden nefret ediyorum resmen.19 kilo aldim 10u hala duruyo.gobekte oyle..2 gun once disari ciktim.uzerimde kapisonlu swet vardi.2 kisi hamile misin dedi.cok üzülüyorum..Arkadaşlar kilolar ne durumda regli olan var mı bu kocaman göbeğim acaba regli olunca geçermi
Insallah.hep guzel zamanlarini bekleyerek katlaniliyo bu gunlere.
Cok sevindim sevdigine bak goreceksin ellerini o oyuncaklara nasil uzatacak artik daha iyi kullanacakKızlar bizim oyun halımız geldi biraz önce oğlumu yatırdım bayıldı özellikle piyanosuna çok sevdi vurup duruyor tatlım benim iyiki almıştım
Hadi inşallah canım ellerini henüz kullanamıyor ama bakalım senin ki oyun halısında mı öğrendi ellerini kullanmayı ?Cok sevindim sevdigine bak goreceksin ellerini o oyuncaklara nasil uzatacak artik daha iyi kullanacak
Nasip artık ilerleyen zamanlarda daha çok sever inşallahBen Playgronunkini aldım. İdare eder vaziyette sevdi minikim keşke piyanoludan alsaymışım neyse artık
Güle güle mutlulukla kullanın siz :)
Yeni bir kitap tavsiyesiyle karşınızdayım:)
Pınar Mermer- Yavaş Ebeveynlik. Okuyalım bakalım :)
Okumadim ama merak ettirdiniz.okuyacagim.guzel temenniler icin tesekkur ederimElif Şafak'ın Siyah Süt'ünü okudunuz mu?
Allah gönlünüze ferahlık versin, inşallah kendinizi daha iyi hisseder; bebeğinizle mutlu anılar biriktirirsiniz :)
İlaveten hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.
Ben cok seyi eline vermeye calisiyodum ve tut oglum al oglum diyodum hic eline kendim tutturmuyodum, hic almiyodu bakiyodu oyun halisini aldik sadece piyanoya vuruyodu asili olanlara cesaret edemiyodu once vurmaya basladi ama goster sende vur onlsra seslerini cikar zamanla tuttu agzina dogru cekmeye basladi hslida ogrenfi yani simdi bi oyuncagi siseyi ssdece al diyorum aliyo yanina bisey birakiyorum yada uzerine hemen aliyo emzigini eliyle cikariyo denk grtirebilirse eliyle tekrarr aliyi agzina hic takma eninde sonunda ogrencek annesi hayirli olsun insallah bizimki yorulunca agliyo hala da vurmaya devam ediyo :) bakalim sennki ne yapcak paylas burdan :)Hadi inşallah canım ellerini henüz kullanamıyor ama bakalım senin ki oyun halısında mı öğrendi ellerini kullanmayı ?
Elimde kitabim var okuyamiyorum ki.1 sayfa 1 sayfa ilerliyorum.böğürtlen kışı.dediklerinize ne zaman sire gelir bilmem..Ben Playgronunkini aldım. İdare eder vaziyette sevdi minikim keşke piyanoludan alsaymışım neyse artık
Güle güle mutlulukla kullanın siz :)
Yeni bir kitap tavsiyesiyle karşınızdayım:)
Pınar Mermer- Yavaş Ebeveynlik. Okuyalım bakalım :)
Aynısını benim kızımda yapıyor uzun zamandır çok fena büküyorBenim kızın yeni eğlenceşi emerken gögsümün ucunu sıkıştırıp fırt diye kafasını çekmek çok acıtıyor şimdiden dışı çıkınca kendisiyle konuşucam :/
canım benim oğlanda 14 temmuz doğumlu doğumdan sonra başka şehre taşındık senin gibi kimsem yok cok yoruldum ve sıkıldım yaz gelsin oğlumla dışarıya çıkıp gezmek istiyorum cok ortak noktamız varmışBenim kizimda 14 temmuz doğumlu bizde bütün gün evdeyiz komşum yok ailemede uzagim neredeyse on gün dışarı cikmadigimizebile oluyo biz gitsek veya biri gelse de biz herkesten ayrı odalardayiz insan görünce agliyo kesinlikle kendini sevdirmiydu bu ara yine iyi bi ara babasına bile agliyodu ama yapcak bişey yok dört gözle yazın gelmesi ni bekliyorum
Çok Haklısın işe başlamama az kaldı ya taktım annemin Tatlıları bu hale getirdi beni.benim ufaklıkta uykusuz hareketli kucak istiyor sürekliBenim cok zor bi bebegim var oyuzden gtti kilolar, emziriyoruz sakin rejim filan yapma bi surunsun yurusunler peslerindekosmaktan hicbisey kalmaz
Canım benimde 7 kilo yapıştı kaldı inşallah veririz emzîrîyoruz da işe de başlayacağım offfffHic sorma kafama cok takiyorum.kendimden nefret ediyorum resmen.19 kilo aldim 10u hala duruyo.gobekte oyle..2 gun once disari ciktim.uzerimde kapisonlu swet vardi.2 kisi hamile misin dedi.cok üzülüyorum..
Arkadaşlar kilolar ne durumda regli olan var mı bu kocaman göbeğim acaba regli olunca geçermi[/QUOTE
17 kilo almıştım,kilolarımdan kurtuldum ama karnım kaldı,seneye yaza kadar gider diye ümit ediyorum,ama bebekten kendime vakit kalmıyor :)))