- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 36
Bence de canım anne sütünü ne kadar süre alacak belli değil diğer şeyleri nasılsa yiyecek ben de 6ay dolana kadar vermicem nasip olursa..meyve suyu derken mesela sadece bi cay kasigi kadar veriyorum tatsin diye,o da hergun degil. Bence de ilk 6ay anne sutuyle gidelim daha iyi:)
Donmeleri yavas yavas baslar heralde ama benim oglumun hic niyeti yok, oturmaya takti bu ara, oturunca da ayaklarina kadar uzanip tutmaya calisiyo iki buklum
Yok bizde tik yok ha dondu donecek diyom hemen vazgeciyo bizde 27 haziran dogumluyuz sadece anne sutu aliyo hicbirsey vermedim daha sadece biraz su veriyom hepsi o kadar ek gidaya daha da niyetim yok
Ayrica ek gidayi 6 bitip 7 de falan verecem kimi sonra zorluk cekiyo diyolar ama bilmiyorum yakinlarimdakiler falan da hep oyle yapti hic zorluk yasamadilar her cocuk bir olmaybilyor sutum olur yine insallah cunku anne sutu sadece bi donem aliyolar
Ben de hala adet olmadim canim.Kızlar doğum sonrası adet olmayan var mı benim gibi? Bir de bende enfeksiyon çıktı doktor içerde sıvı birikmesi olmuş dedi ilaç kullandım geçmedi sanıyorum tekrar gidemedim. Soğan kürü mü yapsam acaba?
Hadi ya sen de mi olmadın.. Baya araştırdım kimisi soğan sütü arttırır demiş kimi tadını etkiler demiş bilemedim ama kür baya etkiliymiş enfeksiyonum var ağrım da oluyor bazen ilaç yerine böyle bir şey mi yapsam dedim. Sağol canım..Ben de hala adet olmadim canim.
Sogan kuru ise yarar ama sokturucu ozelligi oldugu icin hormonlari etkileyip sutu etkileyebilir mi diye geldi aklima. Doktora gitmen daha iyi olur herhalde. Gecmis olsun
Sogan kurunu kurtajdan sonra sivi birikmesi yasadgmda yapmistim gercekten etkili. Ama sute etkisini bilemiyorum isteHadi ya sen de mi olmadın.. Baya araştırdım kimisi soğan sütü arttırır demiş kimi tadını etkiler demiş bilemedim ama kür baya etkiliymiş enfeksiyonum var ağrım da oluyor bazen ilaç yerine böyle bir şey mi yapsam dedim. Sağol canım..
Ya sende de mi olmuştu sıvı birikmesi? Niye oluyormuş biliyo musun peki doktorum pek açıklamamıştı da.İşe de yaradı diyorsun ben biraz daha arastirayim süte zararı yoksa yapayim o zaman. Sağol canım..Sogan kurunu kurtajdan sonra sivi birikmesi yasadgmda yapmistim gercekten etkili. Ama sute etkisini bilemiyorum iste
Ben de olmadım ama sorun etmiyorum mutluyum ya. Sevmiyorum zaten adet olmayıKızlar doğum sonrası adet olmayan var mı benim gibi? Bir de bende enfeksiyon çıktı doktor içerde sıvı birikmesi olmuş dedi ilaç kullandım geçmedi sanıyorum tekrar gidemedim. Soğan kürü mü yapsam acaba?
Ya kızlar ben geçen ay adet gördüm ama bu ay hala görmedim çok tırsıyorum . Acaba doğumdan sonra bir süre düzensizlik olması normal mi ki ?
Daha erken tatlim ya.bence hic yapma kür filan 1 seneye kadar olmaman normal.ki yakinda olursun bence.bunyeden bunyeye degisir ki bu.Kızlar doğum sonrası adet olmayan var mı benim gibi? Bir de bende enfeksiyon çıktı doktor içerde sıvı birikmesi olmuş dedi ilaç kullandım geçmedi sanıyorum tekrar gidemedim. Soğan kürü mü yapsam acaba?
Kizlarrrrrrrrsoklardayimmmmmmmmmm
Oglusu yerde minderin uzerune birakip mutfaga gittim sesi cikmiyor bi bakim belki uyumustur dedim geldim odaya oda ne minderde yokkkbi baktim minderin karsisindaki koltuga dayanmis yatiyo ben sokk hemen kucagima aldim cok korktum nasil gitti oraya kadar bilmiyorum en az bir bucuk metre ... Dönerek mi gitti yani kendi etrafinfa iki tyr atmqsi gerek
Hareketlendiginden beri hep yerdeyiz anakucaginda bile yalnız bırakmıyorum attiriyo kendiniAyyy ne guzel.. darisi bizimkilere.dikkat et bari hicran yuksek bi yerde emniyetsiz birakma
Seninbebeginde kucuktu galiba daha erken diyordum ama olabiliyormus bende sabaha karsi 4gibi yanima aliyorum koklada koklasa yatiyoruzHicran seni çok iyi anlıyorum bende aynı olayı çok yaşadı aayaklarından destek alarak dönüyorlar bence e tabi koltuktanda bende yatağın ortasina yatiriyorum gündüz bile uyurken yanımdan ayirmam gecede beraberiz hep gözümün önünde olsun istiyorum ayrilamiyorum oda bensiz durmaz esimide atiyoruz odadan ÷)
Masallah subhanallah.aramizda bi hafta var.benim kiz yuzustu yatmiyo yatirinca bas bas bagiriyo.hic donmuyo filanda.kicini kaldiramiyo valla.anca sirt ustu kipirdana kipirdana kurt gibi kendi etrafinda donuyo.yataga paralel yatiriyorum bi bakiyorum enine gelmis..ama dönme filan yokHareketlendiginden beri hep yerdeyiz anakucaginda bile yalnız bırakmıyorum attiriyo kendini
Masallah subhanallah.aramizda bi hafta var.benim kiz yuzustu yatmiyo yatirinca bas bas bagiriyo.hic donmuyo filanda.kicini kaldiramiyo valla.anca sirt ustu kipirdana kipirdana kurt gibi kendi etrafinda donuyo.yataga paralel yatiriyorum bi bakiyorum enine gelmis..ama dönme filan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?