Hicran ya sen zeytinyagi icir demistin ya..ben bi cay kasigi icirdim kaka yapmadigi gunler ama yine gece eziyet cektik hic bi faydasi olmadi
Benimkininde hic saci yok herkes erkek saniyo bende sac bandi takiyorum anlasilsin kiz oldugu diyr.bide cok yakisiyo saci olmadigindan.bazi yenidoganlari goruyorum bildigim sirma gibi saclilar.toka taksan takilir yani.sonra saca gidicegine aklina gitsin besinler diyorum.sac nasilsa uzar
Canim benimki ya kendi kendine uyuyo yada emerken uyuyakaliyo.:)uyku duzenimiz olali 1 aydan fazla oldu bizim.her aksam saat 7 bucuk 8 bucuk arasi uyuyo.gece saat 3 te kalkiyo sonrasi pek duzenli degil ama genelde 2 yada 3 saatte bi kalkiyo.sabah 8 de tamamen uyanmis oluyoruz.cok buyuk rahatlik uyku duzeni.ozellikle aksamlar icin.kafa dinliyoruz
Evet dikkat etmek lazim duz kafa cok komik oluyo.en guzel kafa sekli yuzustu yatirmakla oluuo.yuzustu kafayi yan koyarak yatiyolarya oyle.ama bnm kizom hic bisekilde yuzustu yatmiyo.cok cabaladim ama olmadi.bende sirtustu yatsa bile kafasini yan cevirerek durumu kurtarmaya calisiyorum.bide kepce kulak takintim var ona cok dikkat ediyorum.düsun dogdugundan beri hic kulaginin arkasini yikamadim kepce olcak diye.surekli kirildimi kullagi diye kontrol ediyorum.emzirirken filan dikkat ediyorum:)
Benim kurtaricim emzik oldu acikcasi.sadece esnetip uykusu geldigi zamani anladigimda veriyorum emzigi o zaman uyuyakaliyo