• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bu kaka problemi beni hayattan bezdirdi.dün kizim kaka yapmadi hic.gece uyurken surekli sayikliyo.cunku kakasi var.sabah kadar onunla ugrastim.sabah 4 gibi filan bacaklarini ittire ittire yaptirdim.az da olsa yapti. Sabah 7 bucukta yine ayni mucadele.tabi gece surwkli sayikladdigi icin hep mememdeydi.ben yatip onuda yanima yatirip emzirince meme uclarim yara gibi acidi.kremledim filan ama nafile:KK43::KK43::KK43::KK43:

Bu kaka problemi beni hayattan bezdirdi.dün kizim kaka yapmadi hic.gece uyurken surekli sayikliyo.cunku kakasi var.sabah kadar onunla ugrastim.sabah 4 gibi filan bacaklarini ittire ittire yaptirdim.az da olsa yapti. Sabah 7 bucukta yine ayni mucadele.tabi gece surwkli sayikladdigi icin hep mememdeydi.ben yatip onuda yanima yatirip emzirince meme uclarim yara gibi acidi.kremledim filan ama nafile:KK43::KK43::KK43::KK43:
Zeytinyağı içir 1 çay kaşığı fayda etmezse 10-12 saat sonra 1 kaşık daha içir. Ben faydasını görmüştüm

Zeytinyağını tavsiye ederim 1 çay kaşığı düzenli içiriyorum ben yoksa yapmıyor ıkınıp duruyo ve çok yoruluyor benide yıpratıyor. En iyisi düzenli vereyim dedim artık veriyorum. Bir keresinde 4 gün yapmadı ve felaketti.

S.a kizlar herkese kuzular iyidir insallah benim kizim deli gibi elini emiyo eldiven taktim onuda emiyo doktora sordum emme reflexi normal dedi ama oyle bii emiyo sapur supur :) sizlerde oylemi bu ayin sonunda 3 aylik olucak birde hemoroid sorunu yasayan varmi ben cok cekiyorum varmi uyguladiginiz bir yontem ameliyat olmak istemiyorum:( aeolun

Hktm cnm zeytinyagi ve corekotunu banami tavsiye ettin alinti yoknanlamadim yoksa bebegin kaka yapmasi icinmi birde uyku tulumu bende kullanmaya basladim kollu bacakli olanlardan annem yurtdisindan getirdi rahat ediyor kizim sadece biraz buyuk bu arada yarin bime uyku tulumu geliyor bence gayet makul fiyati almak isteyennler bir baksin

S.a kizlar herkese kuzular iyidir insallah benim kizim deli gibi elini emiyo eldiven taktim onuda emiyo doktora sordum emme reflexi normal dedi ama oyle bii emiyo sapur supur :) sizlerde oylemi bu ayin sonunda 3 aylik olucak birde hemoroid sorunu yasayan varmi ben cok cekiyorum varmi uyguladiginiz bir yontem ameliyat olmak istemiyorum:KK43: aeolun

bırak emsin elini bi zararı yok :) eldiven takma ama tüyü tozu emeceğine kendi temiz elini emsin

Erik86;
meme uçlarının da yara olduğunu yazmışsın şimdi gördüm. Meme uçlarına zeytinyağı sür her emzirmeden sonra. Hem yarayı önlersin hem de kabızlığı ;) ben öyle yapıyorum

Hktm cnm zeytinyagi ve corekotunu banami tavsiye ettin alinti yoknanlamadim yoksa bebegin kaka yapmasi icinmi birde uyku tulumu bende kullanmaya basladim kollu bacakli olanlardan annem yurtdisindan getirdi rahat ediyor kizim sadece biraz buyuk bu arada yarin bime uyku tulumu geliyor bence gayet makul fiyati almak isteyennler bir baksin

Sana önerdim canım çok ilerlemediyse kedin düzeliyor. Denemekten zarar gelmez gecmiş olsun

Günaydınlar canlar ve minik kuslari bi ksc gün bakmadim topikk canlanmis çok sevindim.... Tulum almayi bende düşünüyorum ama nasil bisey alicam hiç fikrim yok...

Erikcim makat çatlağı yüzünden bi süre bende çektim kaka problemi bir buçuk ay falan zeytin yagi icirdim sutumle karistirip tek verince hep bogazina kaciyordu.. Bi süre sonra düzeni oturdu şimdi kullanıyorum artık ve gayet rahat

Göğüs ucu yarasından çok çektim ben :( zeytinyağı, ayva çekirdeğinı suda bekletme, beş çeşit krem hepsini denedim şimdi daha iyi ama tamamen geçmedi. Çok geçmiş olsun canım damdan düşen hesabı ;)

Içi elyaf olan tulumlar iyi mi kötü mu anlamadım herkes başka bi şey diyor. Kullanan memnun mu, ben emzirirken tekrar diye denemeye korkuyorum çünkü çok zor uyuyor :(

Selam kizlaaar. Biz 4.ay asimizi olduk bugun.2 tane bu ay da.

Sizin minnaklar nasil :)
Inşallah ateşi çıkmaz. Ohoo bizim 4. Ay asisina 2 hafta var :) benim paşam da aynı. Hep yanında olayım istiyor. Mümkünse kucakta olsun amaan taşıyamiyorum pek anlaşamıyoruz o nedenle.

Back