2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Klasik bir mantığa burume 2 yaşına kadar emzirmen gerekiyor 6 ay gitti, kaldı 18 ay. Tatilleri çık. 15*400 6000 tl yapar. Yuvarlayalım 3 ay daha rapor almaya (!) hakkın var canım :) dövletle odestik. Devam hobaaa
Evet 2 sene sonra devlet bana 3 aylik maasimi borclu.cok dogru soyluyosun.neden ben parami hibe ediyim ki devlet bana etsin dimi ama 2 yil sonra tekrar 3 ay rapor alirim seni mi kircam

Herkesin vicdan muhasebesi farklı. Rapor almamak doğru ve etik ok ama tek bir doğru yok o en doğrusu tamam ama diğer uygulamalarda keyfi değil ve olmak zorunda.

Evet 2 sene sonra devlet bana 3 aylik maasimi borclu.cok dogru soyluyosun.neden ben parami hibe ediyim ki devlet bana etsin dimi ama 2 yil sonra tekrar 3 ay rapor alirim seni mi kircam
Maaşı önden almıyor muyuz şimdiden al bence canım. Yazık minik bebeğe şimdi annesi olsun yanında :)

Huhuu milli eğitim bakanı olunca bunları düzenlicem öğretmenlere özel uygulama çıkarcam :) bekleyin canlarım.

Devlet memuruyum ama haklarımı kullanamıyorum çünkü ihtisasımı bitirememekle tehdit ediliyorum. Hocalarımı Allaha havale ettim. Hamileliğimi de burnumdan getirmişlerdi. Kusa kusa 33 saat nöbet tutuyordum

Biz 1 yıl eşimle birbirine 800 km uzaklıkta farklı iki şehirde yaşadık. Her fırsatta uçakla geliyordu yanıma. Ayrıca şu anda da çalış tığımız hastaneler birbirine çok uzak yine bi dünya benzin parası gidiyor. Biz de yol paralarını hesaplarsak devletin bizi emekli etmesi gerekir

Haklısın canım, inşallah vu dünyaya da diğer dünyada da seni uzenler çeker yaptıklarını. Ki ben de aynı şekilde allaha havale ediyorum, hakkım varsa da helal etmiyorum

Kızlar istanbulda olup sutu bebeğine cok gelen varmı aranızda? 2aydır sürekli mama veriyorum kızım emmiyor stresten sutum kesildiğinde düzenli pompalamakta fayda etmedi.Dr boyumuzun kısa gittiginisöyledi çok üzgünüm . Sakladığınız sütte olur satinda alabilirim

canim kiyamam.Allah yardimcin olsun

Uyku tulumu kullanan var mı? Torba şeklinde olan mı daha kullanışlı acaba yoksa kollu bacaklı tulum şeklindeki mi?

Uyku tulumu kullanan var mı? Torba şeklinde olan mı daha kullanışlı acaba yoksa kollu bacaklı tulum şeklindeki mi?
Ben henüz kullanmadım ama torba şeklinde olanı oğlum kesinlikle sevmez onun için kollu bacaklı olandan alacağım. Hoş ben oğlumun onu seveceğinden de şüpheliyimceket bile giyse memnun olmuyor .

Kızlar doktora gittik oğlumla oğluma kilosu 5 aylık boyu 4 aylık ama hareketleri 15 gün geride biraz tembel dedi

Kızlar doktora gittik oğlumla oğluma kilosu 5 aylık boyu 4 aylık ama hareketleri 15 gün geride biraz tembel dedi
15 günü mü dert ettin arkadaşım. Biraz tembel demiş sadece, gelişim geriliği var dememiş ki. Hiç üzme kendini çünkü boşyere üzmüş olursun

Bende haftasonu alcam uyku tulumu.torba seklinde dusunuyodum ama annem ilerde donmeye baslayinca donemez onun icinde sinir olur dedi:) ilk etapta kollu bacakli alcam sanirim.

Ben kullanıyorum kollu bacaklı olandan aldım memnunum rahatsız etmiyor kızımı..Torba şeklinde olan bacak hareketlerini kısıtlayabilir sanki..

Ben kanz ın bir tulumunu aldım kollu bacaklı ama kalın olduğu için içime sinmedi sanırım kullanmayıp torba şeklinde olanlardan alıcam onlar daha rahat giydirilir çıkarılır ve çocuğu sıcak tutar ama kıyafet gibi sarmadığından rahatta olur

Kızlar buda bana hediye geldi oğlum üstünü actigindn cok iyi olduğunu dusunuyrm bide fermuarli battaniyelr var onlarda cok kullanışlı

Eklentiler

• IMAG1380.jpg
    541 KB · Görüntüleme: 90
Kollu bacaklı olanından hediye geldi ama henüz kullanmadım canım. Ben de torba gibi olanlari çocuklar sevmiyor diye duymuştum.

Gelişim dersinde ilk öğrendiğimiz şeydi "Gelişimde bireysel farklılıklar vardır" canım nasıl boyu kilosu yaşının tam karşılığı değilse ve bu normalse hareketlerinin geride olması normaldir.:) hem ömür boyu hareket etmek zorunda kalacaklar. Şimdi bırakalım biraz tembellik yapsınlar :) can sıkacak bir şey yok..

Benim yok maalesef canım ama sana özelden mesaj atıyorum bi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…