Evet 2 sene sonra devlet bana 3 aylik maasimi borclu.cok dogru soyluyosun.neden ben parami hibe ediyim ki devlet bana etsin dimi amaKlasik bir mantığa burume2 yaşına kadar emzirmen gerekiyor 6 ay gitti, kaldı 18 ay. Tatilleri çık. 15*400 6000 tl yapar. Yuvarlayalım 3 ay daha rapor almaya (!) hakkın var canım :) dövletle odestik. Devam hobaaa
Maaşı önden almıyor muyuz şimdiden al bence canım. Yazık minik bebeğe şimdi annesi olsun yanında :)Evet 2 sene sonra devlet bana 3 aylik maasimi borclu.cok dogru soyluyosun.neden ben parami hibe ediyim ki devlet bana etsin dimi ama2 yil sonra tekrar 3 ay rapor alirim seni mi kircam
Devlet memuruyum ama haklarımı kullanamıyorum çünkü ihtisasımı bitirememekle tehdit ediliyorum. Hocalarımı Allaha havale ettim. Hamileliğimi de burnumdan getirmişlerdi. Kusa kusa 33 saat nöbet tutuyordummrb. arkadaşım,
her zaman yazamasam da sizleri çoğunlukla takip etmeye çalışıyorum. Ben de 25 temmuz doğumlu oğlum.
son zamanlarda yazdıkların çok dikkatimi çekti, sanırım dr.sun ve ücretsiz izin kullanamıyorsun ki bu senin yasal hakkın, üstelik şimdi de gece çalışmayacağın için hafta sonları çalışacağını söylüyorsun. Devlet memuru değilsin galiba, özelde mi çalışıyorsun?
bu arada ben devlet memuruyum o yüzden şaşırdım, hiç kimsenin ücretsiz izin alma hakkı engellenemez yada senin söylediğin gibi istifa ile tehdit edilemez. Heralde özeldesin arkadaşım, yada kadrosuz çalışıyorsun.....
Biz 1 yıl eşimle birbirine 800 km uzaklıkta farklı iki şehirde yaşadık. Her fırsatta uçakla geliyordu yanıma. Ayrıca şu anda da çalış tığımız hastaneler birbirine çok uzak yine bi dünya benzin parası gidiyor. Biz de yol paralarını hesaplarsak devletin bizi emekli etmesi gerekirHerkesin kendi tercihi tabi.bugun babam aman kzim 6 ay olduktan isine dön haram para yeme dedi.dusunuyorum..9 ay boyunca her ay 400 lira yol parasi verdim isime ulasmak icin carpinca 3600 lira yapar.o da rapor aldigim zamanda bana verilcek maasa denk zaten devletle ödestik
Haklısın canım, inşallah vu dünyaya da diğer dünyada da seni uzenler çeker yaptıklarını. Ki ben de aynı şekilde allaha havale ediyorum, hakkım varsa da helal etmiyorumBiz 1 yıl eşimle birbirine 800 km uzaklıkta farklı iki şehirde yaşadık. Her fırsatta uçakla geliyordu yanıma. Ayrıca şu anda da çalış tığımız hastaneler birbirine çok uzak yine bi dünya benzin parası gidiyor. Biz de yol paralarını hesaplarsak devletin bizi emekli etmesi gerekir
canim kiyamam.Allah yardimcin olsunKızlar istanbulda olup sutu bebeğine cok gelen varmı aranızda? 2aydır sürekli mama veriyorum kızım emmiyor stresten sutum kesildiğinde düzenli pompalamakta fayda etmedi.Dr boyumuzun kısa gittiginisöyledi çok üzgünüm . Sakladığınız sütte olur satinda alabilirim
Ben henüz kullanmadım ama torba şeklinde olanı oğlum kesinlikle sevmez onun için kollu bacaklı olandan alacağım. Hoş ben oğlumun onu seveceğinden de şüpheliyimceket bile giyse memnun olmuyor .Uyku tulumu kullanan var mı? Torba şeklinde olan mı daha kullanışlı acaba yoksa kollu bacaklı tulum şeklindeki mi?
15 günü mü dert ettin arkadaşım. Biraz tembel demiş sadece, gelişim geriliği var dememiş ki. Hiç üzme kendini çünkü boşyere üzmüş olursunKızlar doktora gittik oğlumla oğluma kilosu 5 aylık boyu 4 aylık ama hareketleri 15 gün geride biraz tembel dedi
Bende haftasonu alcam uyku tulumu.torba seklinde dusunuyodum ama annem ilerde donmeye baslayinca donemez onun icinde sinir olur dedi:) ilk etapta kollu bacakli alcam sanirim.Uyku tulumu kullanan var mı? Torba şeklinde olan mı daha kullanışlı acaba yoksa kollu bacaklı tulum şeklindeki mi?
Ben kullanıyorum kollu bacaklı olandan aldım memnunum rahatsız etmiyor kızımı..Torba şeklinde olan bacak hareketlerini kısıtlayabilir sanki..Uyku tulumu kullanan var mı? Torba şeklinde olan mı daha kullanışlı acaba yoksa kollu bacaklı tulum şeklindeki mi?
Kollu bacaklı olanından hediye geldi ama henüz kullanmadım canım. Ben de torba gibi olanlari çocuklar sevmiyor diye duymuştum.Uyku tulumu kullanan var mı? Torba şeklinde olan mı daha kullanışlı acaba yoksa kollu bacaklı tulum şeklindeki mi?
Gelişim dersinde ilk öğrendiğimiz şeydi "Gelişimde bireysel farklılıklar vardır" canım nasıl boyu kilosu yaşının tam karşılığı değilse ve bu normalse hareketlerinin geride olması normaldir.:) hem ömür boyu hareket etmek zorunda kalacaklar. Şimdi bırakalım biraz tembellik yapsınlar :) can sıkacak bir şey yok..Kızlar doktora gittik oğlumla oğluma kilosu 5 aylık boyu 4 aylık ama hareketleri 15 gün geride biraz tembel dedi
Benim yok maalesef canım ama sana özelden mesaj atıyorum bi bak.Kızlar istanbulda olup sutu bebeğine cok gelen varmı aranızda? 2aydır sürekli mama veriyorum kızım emmiyor stresten sutum kesildiğinde düzenli pompalamakta fayda etmedi.Dr boyumuzun kısa gittiginisöyledi çok üzgünüm . Sakladığınız sütte olur satinda alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?