62cm di cnm. Ay hic deme beni takip ediyor gozlerimin icine askla bakiyor sanki yuzune donup baktigim an hemen guluyor bir kizim vardi birde oglum oldu sukur ama ikisininde tadi cok farkli gercekten rabbim tatdirsin herkese ins.
Benimki bitti 29 eylulde baslamam gerekiyodu.ekimi normal raporlarimla kapatiyorum.kasimda heyet alicam.
Hayirlisi olsun cnm.masallah uzun olacak seninki bizde uzunuz ama bakalim nasil olacak merak ediyorum bir yas hallerini.sevgi yere battaniyesini aciyorum yerde oynasin diye karin usttu yatirirsam kafasibi kaldiriyor dik tutuyor yani kucagimda ayaklarinin uzerine bastiriyorum ilk zamanlarki gibi dik basmiyor kafasinida yine tutuyor ama uzun sureli degil .sewgi_A .!.:O zaman bizimki boya gidoyo 65 cm ana baba uzun olunca ...amiiinn cnm ins bakalım bnm bi oğlum var bidahakinw ne olur Allah bilir hayırlısı ...kafasını tutuyo mu zeynep seninki
Hayirlisi olsun cnm.masallah uzun olacak seninki bizde uzunuz ama bakalim nasil olacak merak ediyorum bir yas hallerini.sevgi yere battaniyesini aciyorum yerde oynasin diye karin usttu yatirirsam kafasibi kaldiriyor dik tutuyor yani kucagimda ayaklarinin uzerine bastiriyorum ilk zamanlarki gibi dik basmiyor kafasinida yine tutuyor ama uzun sureli degil .
Emzik tutmus senin minnak sevgi bizimkide tuttu ama rahat oldu emzik.bizim bobrek genişliği mizde düzeliyor sukur kuculmus rabbim hastalik vermesin evlatlarimiza.
Biz pazartesi 4 aylik oluyoruz. Kafasini 3.aydan beri kisa sureli tutuyo dediginiz gibi ama tam olarak tutmaya 1hafta 10gundur basladi ancak. Erkek bebekler bi de daha gec gelisiyorlarmis bu tarz seylerde.Aynen benimki de öyle cevremdekiler diyo niye hâlâ kafayi tutamiyi diye 3 aylık çocuk aslında tutuyo yüzüstü yatinca havaya kaldirnca falan ama anca yani uzun sureli değil ee yoruluyo
Biz pazartesi 4 aylik oluyoruz. Kafasini 3.aydan beri kisa sureli tutuyo dediginiz gibi ama tam olarak tutmaya 1hafta 10gundur basladi ancak. Erkek bebekler bi de daha gec gelisiyorlarmis bu tarz seylerde.
Kahkaha atiyo, oyuncagina uzaniyo ama bes on saniye tutup birakiyo hafif egik yatarken kafasini kaldirmaya calisiyo. Aklima gelenlee bunlar:) merak ettigin varsa sor canimOyy maşallah sizeeeee Bizde tam olarakkafaai başlarız ins baska neler yapiyo seninki özge
Kahkaha atiyo, oyuncagina uzaniyo ama bes on saniye tutup birakiyo hafif egik yatarken kafasini kaldirmaya calisiyo. Aklima gelenlee bunlar:) merak ettigin varsa sor canim
Milli eğitimi gayet iyi biliyorum canımArkadasim bilmeden konusuyosun.genelleme yapman hata.ben lise ogretmeniyim ornegin.ve okulum koyde.hic bi sekilde ulasim yok.ogretmenler olarak kendimiz otobus tuttuk aylik 400 lira para verip ulasim sagliyoruz.sabah gidip aksam doniyoruz.normal kamu gorevlisinden bi farkimiz yok.1 saat bile dersimiz olsa sabah 8 de gidip aksam 5 te eve donuyoruz.benim okulum evime tam 105 km..kimse bize siz yol parasi veriyosunuz size fazladan para verelim yada siz hergun 2 saat yollarda telef oluyosunuz size fazla para verelim demiyo.yada size bi servis ayarlayalim demiyo.genelleme cok yanlis.ve gittigimiz yollar ne kadar tehlikleli..kac defa kazadan döndük.kimseyi genelleme hakkin yok.bilip bilmeden konusma hakkinda.esnek calisma saatleriymis..onu devlet benim esimin is yerine 105 km uzagina atamadan dusuncek.
Ben emzik vermedim vermiyorum:) daha donmeler baslamadi canim erken galiba 1aya kadar ancak baslar diye dusunuyorum. Yuzustu gunduz ben yanindayken uyutuyorum bazen gece hic uyutmadim.Bizimkide emzigi ağzından çıkarıp tekrar aliyo denk gelirsecnm seninki yüzüstü uyuyo mu yani gece bide dönüyor mu başladı mi
Zor durumda olanlari anlarim belki ama böyle yapanlara yazık..sözüm meclisten dışarıO onlarin vicdansizligi.benim aylik 1750 kredi odemem var.eger evimin dibinde bi okulda olsayfim sut izinlerimi kullanir gelir bebegimi emzirir geri donerdim.benim boyle bi sansim yok.ucretsiz izin alma gibi bi sansimda yok.uc bes kurus birikmis param var.onuda ucretsiz izin aldigimda krediye yatircam.ama daha fazla ucretsiz izin almam mumkun degil.3 aylik kizimi birakmamda mumkun degil..
Işte sorun da bu benim 5 kuruş birikmişim yok kredi ödemem var eşimin maaşı da senin çıplak maaş kadar..O onlarin vicdansizligi.benim aylik 1750 kredi odemem var.eger evimin dibinde bi okulda olsayfim sut izinlerimi kullanir gelir bebegimi emzirir geri donerdim.benim boyle bi sansim yok.ucretsiz izin alma gibi bi sansimda yok.uc bes kurus birikmis param var.onuda ucretsiz izin aldigimda krediye yatircam.ama daha fazla ucretsiz izin almam mumkun degil.3 aylik kizimi birakmamda mumkun degil..
Ben emzik vermedim vermiyorum:) daha donmeler baslamadi canim erken galiba 1aya kadar ancak baslar diye dusunuyorum. Yuzustu gunduz ben yanindayken uyutuyorum bazen gece hic uyutmadim.
Seher cim nasılsın hoşgeldin bura eskisi gibi değil whatsapp grubu varmi bilmiyorum ama olsa iyi olur valla süper olur hattaKizlar sizleri cok ozledim ama iki cocuk tan firsat bulup pek giremiyorm evde nette cekmiyor insallah hepiniz iyisinzdr watsap grubu varsa beni de alin
Masallah besine csnim seninki abisi bizimkilerin:))Kahkaha atiyo, oyuncagina uzaniyo ama bes on saniye tutup birakiyo hafif egik yatarken kafasini kaldirmaya calisiyo. Aklima gelenlee bunlar:) merak ettigin varsa sor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?