Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmki de aksine hala gunde 3-4kez yapiyo doktora gittigimde bi sorcam bakalim.haftaya da asimiz varBirde bi kac gündür sesler çıkarıyor ben konuştukça oda bisitler demeye calisiyor çok mutlu oluyorum ya
Tunaydinnn o zaman satten aydan gunden habersiziz oglusla ugrasisiom sabahtan beri kaka yapamadi bi turlu
Sizde masallah kuzum pzt gunu goturcem asm ye boy kilo takibi var
biz de cogu zaman birlikte yatiyoruz, kokusa kokusa:) cok guzel yaaMerhaba kızlar benim oğluşumu ben her gün sabah yatağıma alırım bugün almamıştım resmen saat gelince sesler çıkardı al beni der gibi yanıma aldım güle oynaya uyudu :) kuzum benim ya bazen karnıma geri katasım var valla :)
emin deilim ama 1yasini bulabiliyomus canimBingildaklari ne zaman kapanacak kizlar ya
Benimkide gunde iki uc yapio ama tam 24saattir yapmadi arada kivraniyo agri gecince iyi..Benmki de aksine hala gunde 3-4kez yapiyo doktora gittigimde bi sorcam bakalim.haftaya da asimiz var
biz de cogu zaman birlikte yatiyoruz, kokusa kokusa:) cok guzel yaa
emin deilim ama 1yasini bulabiliyomus canim
Son asimiz 2yasinda oluyo galiba ama kontrollere devam ederler mi o zaman a kadar bilmiyorumBenimkide gunde iki uc yapio ama tam 24saattir yapmadi arada kivraniyo agri gecince iyi..
Bu asm deki kontrolleer ne zamana kadar devam ediyor ki
Arkadaşlar benim doğum iznim bitiyor. Burada öğretmen olan arkadaşlardan rapor alacak olan var mı? Beni de bilgilendirebilir misiniz lütfen?
Benimki bitti 29 eylulde baslamam gerekiyodu.ekimi normal raporlarimla kapatiyorum.kasimda heyet alicam.Arkadaşlar benim doğum iznim bitiyor. Burada öğretmen olan arkadaşlardan rapor alacak olan var mı? Beni de bilgilendirebilir misiniz lütfen?
Benimki bitti 29 eylulde baslamam gerekiyodu.ekimi normal raporlarimla kapatiyorum.kasimda heyet alicam.
Merhaba bana kalırsa odasında yatır bebek telsizlerinin kameralarından koy. Çocuk için en iyisi ayrı odada yatması anne babanın tozu uçuşuyor en nihayetinde ebeveyn odasında birde çocuk 3 - 5. Ay sonra kendi başına yatmaya alışmanın zorluğunu görecek. Bastan ayrı tutmak bence mantıklı zaten oda yapmışsın.Günaydın hanımlar..
Ben aranıza sonradan katılmıştım o yüzden beşik muhabbetini kaçırdım.. Doğumdan beri genelde annemdeydim yeğenimden kalma sepet beşik vardı onu kullandım. Haftaya evime gidiyorum, odası var ama gece yatakodamda yatırmaya devam edicem nisan-mayısa kadar. Ahşap beşik almayı düşünüyorum ama emin değilim. Park yatak hariç önerilerinizi bekliyorum. Ahşap beşik kullanan var mı? Kaç aylık olana kadar kullanabilirim acaba? Yardım lütfen, son bikaç günüm
Aynen canim bizede nazar oldu bayramda ayy ne uslu kendi kendine oynuyor uyuyor dediler eve geldik kucsktan inmez oldu ve hep mizirdaniyor ins duzelirlwr cnm[/QUOTE][QUOTE="lhiranuruml, post: 37352024,
ne aıle hekımı ne de uzman dr lar rapor veremeyceklerını soyledıler,prensıplerıymıs,devletımız utansın el kadar çocukları bırakıp göreve baslıyacaz adam gıbı bır doğum ıznı veremediler ınsanlara,annelık bu ama kımse anlamıyorbenimde 10 ekimde bitti doğum iznim bu hafta için beş günlük rapor aldım daha sonra için heyet raporu almayı düşünüyorum