• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Birde bi kac gündür sesler çıkarıyor ben konuştukça oda bisitler demeye calisiyor çok mutlu oluyorum ya
Tunaydinnn :KK53: o zaman satten aydan gunden habersiziz:KK53: oglusla ugrasisiom sabahtan beri kaka yapamadi bi turlu

Sizde masallah kuzum pzt gunu goturcem asm ye boy kilo takibi var
Benmki de aksine hala gunde 3-4kez yapiyo doktora gittigimde bi sorcam bakalim.haftaya da asimiz var
Merhaba kızlar benim oğluşumu ben her gün sabah yatağıma alırım bugün almamıştım resmen saat gelince sesler çıkardı al beni der gibi yanıma aldım güle oynaya uyudu :) kuzum benim ya bazen karnıma geri katasım var valla :)
biz de cogu zaman birlikte yatiyoruz, kokusa kokusa:) cok guzel yaa
Bingildaklari ne zaman kapanacak kizlar ya
emin deilim ama 1yasini bulabiliyomus canim

Benmki de aksine hala gunde 3-4kez yapiyo doktora gittigimde bi sorcam bakalim.haftaya da asimiz var

biz de cogu zaman birlikte yatiyoruz, kokusa kokusa:) cok guzel yaa
emin deilim ama 1yasini bulabiliyomus canim
Benimkide gunde iki uc yapio ama tam 24saattir yapmadi arada kivraniyo agri gecince iyi..

Bu asm deki kontrolleer ne zamana kadar devam ediyor ki

Ben geçen gün kuzenimdeydim onun da 6 aylık bebeği var odada o yoktu oğlumu seviyorum birtanem senden başka yok falan diyorum sonra kuzenim geldi oda kızını aynı öyle seviyor :KK70: herkese kendi yavrusu bir tane işte :)

Ben savaş veriyorum resmen giydirirken şebeklik yapıyorum falan ama hiç sevmiyor giyinmeyi :) soyunmakta problem yok ama :)

• Beğen
Reactions: mbz
Arkadaşlar benim doğum iznim bitiyor. Burada öğretmen olan arkadaşlardan rapor alacak olan var mı? Beni de bilgilendirebilir misiniz lütfen?

Kızlar benim oğluma nazar degdi galiba bilmiyorum ama devamlı bana çocuk cok uslu ne güzel duruyo benimki hiç durmazdi ozellikle bayramda ve ondan sonra geleli su bikac gündür öyle bi ağlıyor ki artik sinirim zipliyo yavrum dayanamyrm :KK43::KK43::KK43::KK43:

Arkadaşlar benim doğum iznim bitiyor. Burada öğretmen olan arkadaşlardan rapor alacak olan var mı? Beni de bilgilendirebilir misiniz lütfen?

benimde 10 ekimde bitti doğum iznim bu hafta için beş günlük rapor aldım daha sonra için heyet raporu almayı düşünüyorum

[QUOTE="sewgi_A, post: 37347243, member: 543082"benim oğluma nazar degdi galiba bilmiyorum ama cok uslu ne güzel duruyo benimki hiç durmazdi ozellikle bayramda ve ondan sonra geleli su bikac gündür öyle bi ağlıyor ki artik sinirim zipliyo yavrum dayanamyrm :KK43::KK43::KK43::KK43:[/QUOTE]
Aynen canim bizede nazar oldu bayramda ayy ne uslu kendi kendine oynuyor uyuyor dediler eve geldik kucsktan inmez oldu ve hep mizirdaniyor ins duzelirlwr cnm

Benimki bitti 29 eylulde baslamam gerekiyodu.ekimi normal raporlarimla kapatiyorum.kasimda heyet alicam.

Günaydın hanımlar..
Ben aranıza sonradan katılmıştım o yüzden beşik muhabbetini kaçırdım.. Doğumdan beri genelde annemdeydim yeğenimden kalma sepet beşik vardı onu kullandım. Haftaya evime gidiyorum, odası var ama gece yatakodamda yatırmaya devam edicem nisan-mayısa kadar. Ahşap beşik almayı düşünüyorum ama emin değilim. Park yatak hariç önerilerinizi bekliyorum. Ahşap beşik kullanan var mı? Kaç aylık olana kadar kullanabilirim acaba? Yardım lütfen, son bikaç günüm:KK43:
Merhaba bana kalırsa odasında yatır bebek telsizlerinin kameralarından koy. Çocuk için en iyisi ayrı odada yatması anne babanın tozu uçuşuyor en nihayetinde ebeveyn odasında birde çocuk 3 - 5. Ay sonra kendi başına yatmaya alışmanın zorluğunu görecek. Bastan ayrı tutmak bence mantıklı zaten oda yapmışsın.

[QUOTE="lhiranuruml, post: 37352024,[/QUOTE]
Aynen canim bizede nazar oldu bayramda ayy ne uslu kendi kendine oynuyor uyuyor dediler eve geldik kucsktan inmez oldu ve hep mizirdaniyor ins duzelirlwr cnm[/QUOTE]

Kimileri maşallah demeyi bilmiyo art niyet aramak istemiyrm ama Allah m korusun kem gozlerdn ...bizim aramızda 1 gün var cnm sen 3 ay aşısı vurdurmadin dimi

[QUOTE="lhiranuruml, post: 37352024,
Aynen canim bizede nazar oldu bayramda ayy ne uslu kendi kendine oynuyor uyuyor dediler eve geldik kucsktan inmez oldu ve hep mizirdaniyor ins duzelirlwr cnm[/QUOTE]

Kimileri maşallah demeyi bilmiyo art niyet aramak istemiyrm ama Allah m korusun kem gozlerdn ...bizim aramızda 1 gün var cnm sen 3 ay aşısı vurdurmadin dimi[/QUOTE]
3.ayda asi yok sevgicim, istersen rota virusu yapiyolar.

benimde 10 ekimde bitti doğum iznim bu hafta için beş günlük rapor aldım daha sonra için heyet raporu almayı düşünüyorum
ne aıle hekımı ne de uzman dr lar rapor veremeyceklerını soyledıler,prensıplerıymıs,devletımız utansın el kadar çocukları bırakıp göreve baslıyacaz adam gıbı bır doğum ıznı veremediler ınsanlara,annelık bu ama kımse anlamıyor

Benim de doğum izni bitti kızlar, şimdi yıllık iznimdeyim. Sonra da ücretsiz izne ayrilmyi düşünüyorum :)

Back