• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ilk hafta ben emiyor sanarken meğer bebeğim emmiyormuş silikon uçlar yüzünden. 2800 grama düşmüştü herhalde ondan sürekli kontrol ediyorum. Annelik işte illa takacağız birşeye.:KK45:

aynı şekilde benim oğlum da ilk hafta 3620 gr.dan 3100 gr.a falan düştü, ilk hafta zaten 400 gr falan veriyormuş bütün bebekler ama bizimki biraz fazla olmuştu, sütüm yeterli gelmemiş heralde ama sonra toparladık işte....

aynen katılıyorum annelik işte insan çok kafaya takıyor bende çok üzülmüştüm fazla kilo kaybetmiş diye, ama 20 günlükken günde bir kere mama desteği yapınca herşey düzeldi çok şükür, sütümde fazlalaştı, oğluşumunda karnı doydu :D

Günaydın hanımlar..
Ben aranıza sonradan katılmıştım o yüzden beşik muhabbetini kaçırdım.. Doğumdan beri genelde annemdeydim yeğenimden kalma sepet beşik vardı onu kullandım. Haftaya evime gidiyorum, odası var ama gece yatakodamda yatırmaya devam edicem nisan-mayısa kadar. Ahşap beşik almayı düşünüyorum ama emin değilim. Park yatak hariç önerilerinizi bekliyorum. Ahşap beşik kullanan var mı? Kaç aylık olana kadar kullanabilirim acaba? Yardım lütfen, son bikaç günüm:(

Günaydın hanımlar..
Ben aranıza sonradan katılmıştım o yüzden beşik muhabbetini kaçırdım.. Doğumdan beri genelde annemdeydim yeğenimden kalma sepet beşik vardı onu kullandım. Haftaya evime gidiyorum, odası var ama gece yatakodamda yatırmaya devam edicem nisan-mayısa kadar. Ahşap beşik almayı düşünüyorum ama emin değilim. Park yatak hariç önerilerinizi bekliyorum. Ahşap beşik kullanan var mı? Kaç aylık olana kadar kullanabilirim acaba? Yardım lütfen, son bikaç günüm:KK43:

günaydın,

odası var derken, oda hazırladın da ekstradan yatak odana bir yatak daha mı almayı düşünüyorsun anlamadım. Ama niye park yatak hariç dedin arkadaşım, bende çok araştırmıştım. Evet mobilya beşikler üstelik gardropla da takım halinde çok güzel duruyor ama alan hiç kimse memnun değil, üstelik alanların büyük kısmı hiç kullanamadıklarını söylüyorlar. Bana mobilya beşikler tehlikeli geliyor, parmaklıklara çocuk biraz ayaklandımı elini kolunu geçirdiğinde yatakta ayağı kaysa düşse allah korusun kolu ters falan dönebilir, yada başını sokmaya çalışabilir. Zaten avrupada da parmaklıklı beşiklerin artık yasaklandığını okumuştum. Ama park yatak da böyle bir sorun yok, çocuk kendine zarar verirmi diye düşünmüyorsun, görüntüsü tabiki mobilya kadar güzel değil ama çocuk için daha rahat bence.

Bende park yatak aldım bu arada. Çok uzattım amaaaa fikrim budur arkadaşıııımmm :KK54:

günaydın,

odası var derken, oda hazırladın da ekstradan yatak odana bir yatak daha mı almayı düşünüyorsun anlamadım. Ama niye park yatak hariç dedin arkadaşım, bende çok araştırmıştım. Evet mobilya beşikler üstelik gardropla da takım halinde çok güzel duruyor ama alan hiç kimse memnun değil, üstelik alanların büyük kısmı hiç kullanamadıklarını söylüyorlar. Bana mobilya beşikler tehlikeli geliyor, parmaklıklara çocuk biraz ayaklandımı elini kolunu geçirdiğinde yatakta ayağı kaysa düşse allah korusun kolu ters falan dönebilir, yada başını sokmaya çalışabilir. Zaten avrupada da parmaklıklı beşiklerin artık yasaklandığını okumuştum. Ama park yatak da böyle bir sorun yok, çocuk kendine zarar verirmi diye düşünmüyorsun, görüntüsü tabiki mobilya kadar güzel değil ama çocuk için daha rahat bence.

Bende park yatak aldım bu arada. Çok uzattım amaaaa fikrim budur arkadaşıııımmm :KK54:
Bebek odası takımı almıştım, odasında ileride genç odasına çevrilebilen yatağı filan var. Gündüz odasında yatıcak. Bakıcı orada baksın istiyorum. Mayıs ayına kadar sadece geceleri yatacağı bir beşik istiyorum. Ahşap sallanan beşiğe kaç ay yatılabilir kullanan yok mu? Park yatakları sevemedim bir türlü ama kesinlikle güvenli, haklısın..

Kizlar nerdesiniz ses verin.oglum bugun ellerini agzina almayi ogrenmis eli kolu agzinda uc aylik olduk bugun bir tatlu oluyorki ellerini sokmaya calisiyor kucucuk agzina.

Kizlar nerdesiniz ses verin.oglum bugun ellerini agzina almayi ogrenmis eli kolu agzinda uc aylik olduk bugun bir tatlu oluyorki ellerini sokmaya calisiyor kucucuk agzina.
Bnmki bayadr ayni durumda 5 gun sonra 4 ay doluyor:) artik kendi elleri yetmiyor yakalarsa benim ellerimi de goturuyo agzina. Komedi gibiler yaa:)

benim kızımda üç aylık eli ağzından çıkmıyo engellemeye çalışıyorum sinirleniyo eldiven takıyorum onları bile emiyo ne yapcağımı bilmiyorum anladığım kadarıyla bu dönemde hepsi yapıyo gelişimsel bi şey galiba

benim kızımda üç aylık eli ağzından çıkmıyo engellemeye çalışıyorum sinirleniyo eldiven takıyorum onları bile emiyo ne yapcağımı bilmiyorum anladığım kadarıyla bu dönemde hepsi yapıyo gelişimsel bi şey galiba
Ellerini emmeleri gelisim acisindan cok onemliymis engellemeye kalkmayin

ayder85 .!.:
Bosver emsin annesi gelişimleri açısından onemli elleriyle taniyor herseyi zeka gelişimi icin onemli yani.

Gunaydinnnnnnnnn:3: benim oglusta 4gun sonra 3 aylık olacak elleri epeydir agzinda battaniyesini falan ağzına tikmaya calisiyor bodysini elleriyle ittire ittire agzina getiriyor cok dadlilar yaww

Birde bi kac gündür sesler çıkarıyor ben konuştukça oda bisitler demeye calisiyor çok mutlu oluyorum ya

HICRAN4242 .!.:
Gunaydinnnnnnnnn:KK3: benim oglusta 4gun sonra 3 aylık olacak elleri epeydir agzinda battaniyesini falan ağzına tikmaya calisiyor bodysini elleriyle ittire ittire agzina getiriyor cok dadlilar yaww
Oglen oldu hanimmmm:))NGunaydin mi kaldi:)
Masallah pasanaa, biz de 4 aylik oluyoruzz:KK76:

Birde bi kac gündür sesler çıkarıyor ben konuştukça oda bisitler demeye calisiyor çok mutlu oluyorum ya
Oglen oldu hanimmmm:))NGunaydin mi kaldi:)
Masallah pasanaa, biz de 4 aylik oluyoruzz:KK76:
Tunaydinnn :27: o zaman satten aydan gunden habersiziz:27: oglusla ugrasisiom sabahtan beri kaka yapamadi bi turlu

Sizde masallah kuzum pzt gunu goturcem asm ye boy kilo takibi var

Merhaba kızlar benim oğluşumu ben her gün sabah yatağıma alırım bugün almamıştım resmen saat gelince sesler çıkardı al beni der gibi yanıma aldım güle oynaya uyudu :) kuzum benim ya bazen karnıma geri katasım var valla :)

Merhaba kızlar benim oğluşumu ben her gün sabah yatağıma alırım bugün almamıştım resmen saat gelince sesler çıkardı al beni der gibi yanıma aldım güle oynaya uyudu :) kuzum benim ya bazen karnıma geri katasım var valla :)
Aynen bende :):( simsiki sarilmak istiom kiyamiyorum

Back