• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Arkadaslar bisey soracam kizim 65 gunluk oldu cok salyasi akiyo neden sizler de boyle sorun yasayan var mi
Benim oglymundmda salyasi akio kopurcukler cikio agzindn doktorumuza sordu. Kalsiyum fazlaligindan dedi.hakkatende hanileyken ben acayip sut tuketmistim. Boyle cocuklarin disleri erkn cikarmis..korkulacak bisi yok yani .

Aynen bizde 66 gunluguz biZde de sürekli salya akiyo agzindan baloncukla r yapiuo ;) dalga geciyorum hatta dişleri cikiyo galiba benim oğlumun diye :))

Telefondan programsiZ girince alinti yapmak ne kadar zor ya cevap yazasim gelmiyor karisip duruyor yazdiklarim
Benim oglymundmda salyasi akio kopurcukler cikio agzindn doktorumuza sordu. Kalsiyum fazlaligindan dedi.hakkatende hanileyken ben acayip sut tuketmistim. Boyle cocuklarin disleri erkn cikarmis..korkulacak bisi yok yani .

Bide benim kizim elleri agzinda oluyo devamli sık emzirmeme ragmen ac mi deyip emzirsem bile halen yine ellerini agzina goturuyor

Bide benim kizim elleri agzinda oluyo devamli sık emzirmeme ragmen ac mi deyip emzirsem bile halen yine ellerini agzina goturuyor
Ayni durum bizdede var onuda sordum doktora oburluktab yada tek bildigi sey emmek oldugu icin surekli bu eylemi gerceklestirir ellerini cekme sende birak emsin dedi..

Kızlar arada gelin ya bos kalmasin buralar.oglum uyudu şimdi bir bakayim dedim kimsecikler yok.oglumu gezdirdik dun bebek arabasında uyudu dedim durmaz ama sukur durdu kuzum.bizde sünnet olacağız galiba bobrek genisliginden dolayi belki düzelir diye erken sünnet yapalım dedik bakalım ins çabuk anlatırız.

Kızlar arada gelin ya bos kalmasin buralar.oglum uyudu şimdi bir bakayim dedim kimsecikler yok.oglumu gezdirdik dun bebek arabasında uyudu dedim durmaz ama sukur durdu kuzum.bizde sünnet olacağız galiba bobrek genisliginden dolayi belki düzelir diye erken sünnet yapalım dedik bakalım ins çabuk anlatırız.
Valla telefondan girdigim icin ben surekli bakabiliyorum topige...ama dedigin gibi kimse gelmiyo herkes ortadan kayboldu bebekler bu kadar zaman aliyorsa benim oglanda bi sorun var sanirim emzirirkn iki dakka bakiveriyorum ben..
Dipnot: oglum kolik:)

Kizlar bebisleri kac saatte bir emziriyorsunuz yada mama veriyorsunuz?? Benim oglan cokmu obur yasurekli emmek istiyo kucagima alinca hemen memeye dogru egiliyo emmeye falan calisiyo ???

Valla telefondan girdigim icin ben surekli bakabiliyorum topige...ama dedigin gibi kimse gelmiyo herkes ortadan kayboldu bebekler bu kadar zaman aliyorsa benim oglanda bi sorun var sanirim emzirirkn iki dakka bakiveriyorum ben..
Dipnot: oglum kolik:)
Benimde vaktim oluyo bakiyorum sadece.ama galiba hamilelikte ki kadar konusulcak konu yok.gaz kaka ve mama disinda..emme konusuna gelince benim kizin belli olmuyo saatte 1 de emiyo 2 saatte 1 de emdigi oluyo.gece haric tabi.gece daha uzuyo bu sureler.cok emme ihtiyaci oldugunda emzik veriyorum.ama cogunlukla almiyo emzigi.genelde benimle o5uruyo mutfaga geliyo.ama yanindan ayrildigim zaman mizmizlaniyo hemen.ve surekli ilgi ostiyo surekli konusmami istiyo.halbuki hamilelegimde ben hic konusmamistim kizimla.

Benimde vaktim oluyo bakiyorum sadece.ama galiba hamilelikte ki kadar konusulcak konu yok.gaz kaka ve mama disinda..emme konusuna gelince benim kizin belli olmuyo saatte 1 de emiyo 2 saatte 1 de emdigi oluyo.gece haric tabi.gece daha uzuyo bu sureler.cok emme ihtiyaci oldugunda emzik veriyorum.ama cogunlukla almiyo emzigi.genelde benimle o5uruyo mutfaga geliyo.ama yanindan ayrildigim zaman mizmizlaniyo hemen.ve surekli ilgi ostiyo surekli konusmami istiyo.halbuki hamilelegimde ben hic konusmamistim kizimla.
Evt canim haklisin tabi konular azaldi artik ama o kadr yogunluktan sonra pek kimsenin gelmemesine alisamadim ben... İlgi benimkide cok istiyo kendiside mik mik cvplar verio sanki :)

Aslinda bende surekli okuyorum yeni kk da alinti yapip yazmak çok zor telden...

Benim oglusta gece uykusu dışında sürekli kucakta gunduz de emerek uyumak istiyor koyunca uyaniyor ve surekli aglamakli halde mizmizlaniyo

Prima kullanan canlar bisi sorcam 2numaraya gecicez 3-6kilo arasiymis 1 numarayla 2numara arasindaki fark ne kadar paket 88li elimde kalmasin daha bir numaradanda var oglan gecen hafta 5kiloydu

Prima kullanan canlar bisi sorcam 2numaraya gecicez 3-6kilo arasiymis 1 numarayla 2numara arasindaki fark ne kadar paket 88li elimde kalmasin daha bir numaradanda var oglan gecen hafta 5kiloydu
canım biz şu an 3 numara kullanıyoruz kızçem 5.3 kilo 2 numarann bacaktaki lastikli yeri iz yapıyordu. 1 numarayı zaten çok kullanmamıştık

Slm kizlar.bu yeni format hic iyi olmadi.telden cok zor oluyor.bu yuzden gelmek yazmak sorun oldu.umarim herkesler iyidir.benim bebis bugünlerde sikintili yaaaa kaka yapmakda zorlaniyoo..

Hicranim bize hastaneye gelirken 2 tane 2 numara bez getirdiler.1 numara coktu elimde.yeni bitirdim 2 ye gectim.benim kiz 5 kilo filan.2 numaara ancak 2 paket kullanirim.cunku bacakta iz yapio 1 le en buyuk farki bacak kismi degil bel kismi daha iyi sariyo.elimdekiler bitsin direk 3 alcam.bence hic 2 alma direk 3 al.

Aslinda bende surekli okuyorum yeni kk da alinti yapip yazmak çok zor telden...

Benim oglusta gece uykusu dışında sürekli kucakta gunduz de emerek uyumak istiyor koyunca uyaniyor ve surekli aglamakli halde mizmizlaniyo
Al benden de o kadar ayni problem bizde de var gecenler de gunduz 2 3 gun gunduz kendi kendine uyudugunu bilirim ondan sonra tekrar basa donduk ev de aldi basini gidiyo ya 2 saat falan uyusa isim bitecek

E="damlacikolata, post: 36703908, member: 532865"]Valla telefondan girdigim icin ben surekli bakabiliyorum topige...ama dedigin gibi kimse gelmiyo herkes ortadan kayboldu bebekler bu kadar zaman aliyorsa benim oglanda bi sorun var sanirim emzirirkn iki dakka bakiveriyorum ben..
Dipnot: oglum kolik:)[/QUOTE]
Aynen canim bes dk bende telden bakıyorum emziriken uyurken ugruyoru m ayrica benim bebisde oyle hep emmek istiyor kucagima alinca araniyor yada elimi agzina götürüyorum agiz bes karış acik meme ariyor :))

Hicranim bize hastaneye gelirken 2 tane 2 numara bez getirdiler.1 numara coktu elimde.yeni bitirdim 2 ye gectim.benim kiz 5 kilo filan.2 numaara ancak 2 paket kullanirim.cunku bacakta iz yapio 1 le en buyuk farki bacak kismi degil bel kismi daha iyi sariyo.elimdekiler bitsin direk 3 alcam.bence hic 2 alma direk 3 al.
Iki numara bi paket getirdi eşim açtım bende birle ayni nerdeyse bunu kulanayim 3e gecicem belki paket yaridayken bile gecerim...

Al benden de o kadar ayni problem bizde de var gecenler de gunduz 2 3 gun gunduz kendi kendine uyudugunu bilirim ondan sonra tekrar basa donduk ev de aldi basini gidiyo ya 2 saat falan uyusa isim bitecek
Aynen dag gibi utu... Mutfak desen oyle.. Yikanacak camasirlar..oyy oyy oyy bi suru is var ama oglusun yarim saat izin vermeye niyeti yok:27:

Aynen dag gibi utu... Mutfak desen oyle.. Yikanacak camasirlar..oyy oyy oyy bi suru is var ama oglusun yarim saat izin vermeye niyeti yok:KK53:

canım merhaba nasılsın prensin nasıl uslu duruyo mu...aynen bende hiç bi iş yapamıyorum yalnız oluca çocuğu tek bırakamıyorum..rabbim bi kolaylık verir inşallah..sağlığın iyi mi_??

Back