şöyle ki hastane çantasına tedbir amaçlı koaybilirsin.hani sütün hiç gelmezse ki insallah böyle bişey olmaz,mama vermek için.emziği ben kızımda 25 günlükken vermiştim.çünkü ağlaması hiç bitmeyen sürekli memede durmak isteyen bi tipti.emzik benim kurtarıcım oldu.ikinciye de vermeyi düşünürüm yani bu şekilde olursa.
günaydın nisan anneleri size bişey sorucam. bende 20. haftamdayım ama hala bebeşimin hareketlerinin tam anlamıyla hissedemiyorum sadece göbeğimin altındaki pıt pıt lar devam ediyor.
inşallah canım...benimkininde uçlarıpul pul oluyo kuruluktanmıdır acaba?:26: kaşıntıda var
benim ki dökülüyor resmen kaşınıyor da..çamaşrımda pul pul var deriler resmen...inş iyi bişeydir..ve bol sütlü möö olurum kuzuma...
maşallah bebişine Snowyykızlar Gyno ferrol'u ben de en başta sabah içtim,mide yanmasından mahfoldum,sonra 2 yeni anneden öğrendim,gece yatmadan iç dediler,direk uyuyunca mide yanması azaldı.1 haftaya da mide yanması tamamen geçti.İstersen sen de tam uyumadan önce iç.
bence iğrenç bişey bu yaa,hiçte bile her canlı plasentasını yemiyo.defalarca inek doğumuna şahit oldum biri bile yemedi plasentasını.:)
bu güzel listeye benıde ekleye bılırsınız ilk gebelıgım yaş 26 şehir kayseri sat:16 temmuz beklenen doğum tarıhı 22 nısan oğlum olacak allah ıcın verırse ismide ilbey ....
minnakım renginin belli etti. oğluşum geliyor kızlar :)
canım şimdi baktım netten beyaz çayın bayağı faydası varmış doktouma sorayım da içeyim bende ne kadar koruyoruz kendimizi o kadar enfeksiyon oluyor off inşallah geçer.
günaydın nisan anneleri!!! herkese hayırlı cumalar... gene evdeyiz bakalım bugün yapacak yeni aktiviteler bulmamız lazım. geceleri artık deliksiz uyuyamıyorum ben. sürekli uyanıyorum ve çok susuyorum. iki üç bardak su içiyorum geceleri...
cnm ben 21. haftayı bitirdim. geçen hafta 20. haftalıkken bebeğim 354grdı. koca göbişliydi benimki:)
arkadaşımınki Malatya pazarındanmış.Ben baktım,marketlerde de var,Doğadan marka.O bi de baya ateşlenmişti falan,bu çayla geçti.
İnş.senin de çabucak geçer
Günaydın kızlar benimde gece aklıma biberon ve emzik takıldı, ben oğluşumu anne sütü vermek istiyorum inat ile o almasa bile ama acaba diyorum hastane çantasını hazırlarken içine biberon koymak gerek mi? Yalancı emzik ise kullanmak istemiyorum, alıştırmak da ama yinede alınması gerekir mi sizce? Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
bebek bakım çantasını sırt çantası olarak almayı düşünüyorum ben bebişi kucağıma aldığımda çantayı sırtımda taşımak daha kolay olur gibime geliyor ? sizce nasıl olur??
Benim ikinci bebegim olacak.birincide kola asilan cantadan aldim ama hic kullanisli olmadi.hem bebek kucakta hem de kol cantasi olunca cok zor tasiniyodu.bende sirt cantasi alicam bu defa
aventin biberonu var anti kolik diye geçiyor.annenin süt akışına uygun süt akıtıyor ve gaz olusumunu engelliyor
ben kullanmadım,ama kullanan arkadaşlar çok memnundu.ikincide kullanacağım kesinlikle.
canım.. ben emzik kullandım kızımda çokta rahattı .. ağzında sürekli tutmazdı zaten.. uyurken yada uykuya geçerken.. uykuya geçtikten sonrada atardı..
20. ayında kendi bıraktı bi daha almadı.. gaz sancısı na karşı iyi hava yutmuyor en azından biberon mecbur kullanıcaz biz.. cünkü çalışıyorum...
yani sırf kendi sütümü vermek için kullanıcam.. hayırlısı bakalım zaman n egösterir..
yazılanları okudum.. ALAK SURESİNDE..
diyorki
- Yaratan Rabbinin adıyla oku!
2- O, insanı bir alekadan (embriyodan) yarattı.
3- Oku! Rabbin sonsuz kerem sahibidir.
alak havada asılı kalan demektir..
evet havada asılı kalan bir damla pis sudan yaratktı rabbim......
can verdi yaşatıyor.. kucağımıza almamıza az kaldı şükürler olsun .. ne büyük mucize... yok tan var edilmek .. buna şahitlik edebilmek.. ve farkında olmak..
şükürler olsun..
ay kızlar bende bi tatlı tatlı göğüs kaşıntısı başladı bu aralar anlatamam size
çok teşükker ederim canım her ne kadar her ikisini de kullanmmak istemesemde bende çalışıyorum o yüzden almak şart galiba