2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

çok üzücü ya kimi iş yerlerinde çalışan anne adaylarına hiç kullandırmıyorlar süt iznini iş yoğunluğundan dolayı, ama sen ilçede memur olarak felan çalışıyorsan iş arkların seni idare edemez mi sabah gitsen 12 den sonra gitmesen felan yarım gün olarak kullansan ilçe ile merkez arası mesafa ne kadar uzak mı yoksa bende ilçede oturuyorum şuan ama ben biraz daha esnek çalışacağıma inanıyorum tabi o gün geldiğinde ne gösterir bilemem ama Allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun,

inşallah canım inşallah rabbim yardımcımız olacak.. devlet memuruyum ben biraz zor öğleden sonra gitmemem.. ama şartları zorlayacam artık.. ilçe merkez arası 20 dakika ama cezaevi taşınacak ozaman nasıl olacak gidiş gelişim bilmiyorum... bunu düşününce içim sıkılıyor şimdi tam yol ağzındayım.. yoldan binip iniyorum..
süt iznimi ne olursa olsun kullanmayı düşünüyorum..
hayırlısı diyorum artık ya .. bazen düyşününce daralıyorum ama Bİ SÖZ VARDI..
hamile kalmaya ufğraştığım zamanlarda okumuş sabah evden çıkarkende odamdaki aynaya yazmıştım.. hala silmedim.. 6 aydır orda...
KİMİ ZAMANA BIRAKTI..
KİMİ ŞANSA...
BEN SANA BIRAKTIM YARAB....
ona bıraktım canım.. bekliyoruz...

bende devlet memuruyum. doğum izni süresi uzarda esnek çalışma hakkıda verilirse ne iyi olur ... kızım bakıcı elinde büyüdü.çok zor oldu borçlarımızdan dolayı ücretsiz izinde alamamıştım hayırlısı bakalım

evet bencede en doğrusu öyle canım

hımm cezaevinde çalışmıyorsun değil mi ? açık mı taşınacak kapalı mı ? Aslında ücretsiz izine ayrılma hakkı var ama ondada çoğu zaman koşullar el vermiyor 6 aya da çıkmadı, süt izni

bakıcıyı nasıl ayarladın, nasıl güvendin hangi şartların olması lazım neler konuşuyorsun öncesinde biraz bilgi verir misin, hangi şehirdesin ortalama ne kadar paraya bakıyorlar,

bakıcıyı nasıl ayarladın, nasıl güvendin hangi şartların olması lazım neler konuşuyorsun öncesinde biraz bilgi verir misin, hangi şehirdesin ortalama ne kadar paraya bakıyorlar,

Adanadayım canım. Annem bir tanıdığı aracılığıyla bulmuştu daha önceden ikizlere bakmış bir bayandı.Annem teyzem ve ben kadınla önce bir görüşme yaptık.beslenmesine dikkat etmesi gerektiğini uyku saatlerini konuştuk. 4,5 aylıktı bıraktığımda biraz büyüyünce oyuncaklarıyla oynattı baya ilgiliydi maşallah kızım kiloda almıştı. ama 1 yaşına kadar baktı. çünkü kendiside hamile kalınca bıraktı.

fiyatlara gelince sabah 7:45 akşam 18.00 e kadar bakıyordu.550 tl veriyodum evi bana yakındı yürüyerek geliyodu.tabii şimdi bu fiyatlar uçmuş.800 tl den aşağı bakmıyolar.700ü bile az sınıyolar

Son düzenleme:

ooo benim memleket adana :) güvenilir en azından tanıdık olması iyi ... bende bulurum inşallah iyi birini

selam annişler :)
bizde pazartesi günü öğrendik kızımız olacakmış..
bebişimiz 21 cm 400 gr dı pazartesi günü..
şuan 19+6 yız tam :)
hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah :)

Biz de cinsiyetimizi 19.haftada öğrenmiştik prensesimizzzzzzzzz geliyor listede yokum BDT 14 Nisan ekler misiniz

Gözünüz aydın canım. Maşallah prensesinize

Bende benim bebeğim minik kaldı diye üzülüyodum... Salı günü kontrolde 360gram çıkmıştı. DOktor normal dedi ama böyle 400ün üzerindeki gramları duyunca minik diye üzüldüm...

Maşallah meleğine canım Bugün forumda denk geldim, Kasım annesi olan bir arkadaştı sanırım. Bebeğim kilo alsın diye çok uğraştım, ben de hamileliği 20kg ile tamamladım; şimdi bebeğim 4kg üzerinde normal doğum yapamayacağım diye veryansın ediyordu Ciddi sağlık problemi olmadıktan sonra büyüyor meleklerimiz, hiç endişe etme gülüm:107:

Gözün aydın canım. Maşallah meleğine Teşekkürler güzel temennin için, amin amin amin:107:

rica ederimm bende teşekkkür ederimm :)

benim ikili testte risk yoktu doktor 3 lü de yapalım dedi bu kez
birinde risk çıktı çok üzüldük sonra ayrıntılıya gittik çok şükür herşey yolunda ayrıntılıyı yapan doktor da kızdı 2 liyi yaptırınca niye üçlüyü yaptırdınız kendinizi boşuna üzmüşünüz.ikili çok daha doğru 3 lüye göre dedi

kızlarrrrrrr selamlar bende ayrıntılı usg yi yaptırdım..şişlide doktor recep has a gittim çapanın hocası ..maşallah benim 4 arkadaşımda ona gitmişti çok memnun kaldık .işini çok iyi yapıyor adama hayran kaldım ..allaha çok şükür herşey yolunda 23.haftaya girdiğimizde gittik bebiş bayağı büyümüştü yüzü oturmuştu burnu babasına çenesi bana benziyordu ..doktor bey herşeyine baktı kalbine ciğerlerine beynine herşeyine mmaşşallah günü gününe herşey çok güzel ..yarım kilo olmuş oğluşumuz :) gebeliğimden beri 1.5 kilo aldım ..hafiften karnım çıktı geçen haftaya göre bu hafta biraz daha fazla çıktı göbeğim ..2 hafta önce 1 kilo almıştım ..aslında herşeyi de yiyorum ..çok fazla kilo almak istemiyorum bu gidişle en fazla 6-7 kilo daha alırım 8-9 kiloyla ilk gebeliğimi tamamlarım ....normal doğum istiyorum hayrlısıyla bakalım ...allah herkese sağlıklı gebelik sağlıklı bebiş,hayırlı evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…