canım ben en geç bebek 4 ayını bitirdiğinde işe başlayacam... eee iki ay var ordan sonra napabilirim ki biberon kullanmaktan başka.... ilçede oturuyorum iş yerim merkezde.. işten en erken 3.5 da çıkıcam.. hayırlısı ya inşallah sadece mecbur kaldığımızda kullanırız.. kızım 15 ay emdi sonra hasta oldu emzirdikten sonra kusmaya başladı sanırım o korkuyla bi daha emmek istemedi.. çok üzüldüm.. 2011 hazirandaydı bıraktı.. düşünki 2013 temmuz başında doktora gittim göğsümde bi kitle var diye doktor emziriyorsun demi dedi bende yok 2 yıl oldu bırakalı dedim .. güldü sütün kitlelesmiş çekilmemiş hala dedi.. düşün yani.. kısmet sütüm çok tu emziremedim.. hayırlısıyla bunu emzirmek istiyorum inşallah
çok üzücü ya kimi iş yerlerinde çalışan anne adaylarına hiç kullandırmıyorlar süt iznini iş yoğunluğundan dolayı, ama sen ilçede memur olarak felan çalışıyorsan iş arkların seni idare edemez mi sabah gitsen 12 den sonra gitmesen felan yarım gün olarak kullansan ilçe ile merkez arası mesafa ne kadar uzak mı yoksa bende ilçede oturuyorum şuan ama ben biraz daha esnek çalışacağıma inanıyorum tabi o gün geldiğinde ne gösterir bilemem ama Allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun,