- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
kızlarrrrrrr selamlar bende ayrıntılı usg yi yaptırdım..şişlide doktor recep has a gittim çapanın hocası ..maşallah benim 4 arkadaşımda ona gitmişti çok memnun kaldık .işini çok iyi yapıyor adama hayran kaldım ..allaha çok şükür herşey yolunda 23.haftaya girdiğimizde gittik bebiş bayağı büyümüştü yüzü oturmuştu burnu babasına çenesi bana benziyordu ..doktor bey herşeyine baktı kalbine ciğerlerine beynine herşeyine mmaşşallah günü gününe herşey çok güzel ..yarım kilo olmuş oğluşumuz :) gebeliğimden beri 1.5 kilo aldım ..hafiften karnım çıktı geçen haftaya göre bu hafta biraz daha fazla çıktı göbeğim ..2 hafta önce 1 kilo almıştım ..aslında herşeyi de yiyorum ..çok fazla kilo almak istemiyorum bu gidişle en fazla 6-7 kilo daha alırım 8-9 kiloyla ilk gebeliğimi tamamlarım ....normal doğum istiyorum hayrlısıyla bakalım ...allah herkese sağlıklı gebelik sağlıklı bebiş,hayırlı evlat versin
Kusura bakma öğleden sonra fenalaştım çalışırken yeni yeni gözümü açabiliyorum, şimdi kastamonunun ilçesindeyimama doğum için adanaya gelmek istiyorum kısmet olursa
canım çok sevindim maşallahh hem sana hem oğluşuna :)
bende norml istiyorum ama zaman ne gösterir bilemicem..
ben hamişliğin başından beri toplamda 4 kilo aldım...fazla mı :S
ben 19+3de dr a gittiğimde bebiş 400gr dı..bebişin kilosu fazla mı?
kızlarrrrrrr selamlar bende ayrıntılı usg yi yaptırdım..şişlide doktor recep has a gittim çapanın hocası ..maşallah benim 4 arkadaşımda ona gitmişti çok memnun kaldık .işini çok iyi yapıyor adama hayran kaldım ..allaha çok şükür herşey yolunda 23.haftaya girdiğimizde gittik bebiş bayağı büyümüştü yüzü oturmuştu burnu babasına çenesi bana benziyordu ..doktor bey herşeyine baktı kalbine ciğerlerine beynine herşeyine mmaşşallah günü gününe herşey çok güzel ..yarım kilo olmuş oğluşumuz :) gebeliğimden beri 1.5 kilo aldım ..hafiften karnım çıktı geçen haftaya göre bu hafta biraz daha fazla çıktı göbeğim ..2 hafta önce 1 kilo almıştım ..aslında herşeyi de yiyorum ..çok fazla kilo almak istemiyorum bu gidişle en fazla 6-7 kilo daha alırım 8-9 kiloyla ilk gebeliğimi tamamlarım ....normal doğum istiyorum hayrlısıyla bakalım ...allah herkese sağlıklı gebelik sağlıklı bebiş,hayırlı evlat versin
Kusura bakma öğleden sonra fenalaştım çalışırken yeni yeni gözümü açabiliyorum, şimdi kastamonunun ilçesindeyimama doğum için adanaya gelmek istiyorum kısmet olursa
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bebek arabası bakan oldu mu karar verdiniz mi.
günaydın canım biz aldık dayanamadık geçen akşam sipariş verdik bakalım kısmetse bi kaç güne elimize ulaşıcak http://www........./pierre-cardin-ps-317-cift-yonlu-lux-bebek-arabasi-puset-new-2014-P16422391 bunu aldıkcişte rabbim iyi günlerde kullanmamızı nasip eder inşallah:119::119::119::119::119:
evet onlar bebeğinin hareketleri...kasıklarına daha yakın bir yerde hissediyorsun değil mi.doktor ilk gebelikte çok normal bebeğin areket ediyor ama sen en sert vuruşlarını hissediyorsun demişti.yani senin o çom cılız hissettiğin şey bebeğinin en sert vuruşları.bende 18. gaftadan beri çok hafif hissediyordum 1 haftadır bazı hareketlerini bayağı dışardan görülecek kadar güçlü hissediyorum.Günaydın kızlar lütfen bana yardımcı olun 22+2 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerimi bilmiyorum ama birkaç gün öncesine kadar ggöbeğimin altında balon patlması git sert olmayan dokunuşlar hissediyordum bebegimin hareketlerimi emin olamıyordum birkaç gündür o hareketleride hissetmiyorum şizce normalmi tam anlamıylaa şiddetleri ne zaman artıyo ne zaman ayırt edebiliyosunuz.ilk gebeliğim bu arada.siz ilk ne zaman hissettiniz.
Günaydın arkadaşlar
Bugün ilk defa oğluşum için birşeyler aldım internetten sizinde bakmanızı tavsiye ederim.Fyatları uygun geldi bana
aşağıdakini beğenerek aldım :)
https://www.indirimlibebe.com/2581_u-5-li-set-kopekli.aspx
Günaydın, hayırlı cumalar
Canım benim ilk ayım ramazana geldi, bilmiyordum hamile olduğumu. Spor vs yok tabi, iftar-sahur arası güzel güzel yedim. Bayrama kadar almıştım zaten biraz. Sonrasında bayram-tatil, insanların "2 canlısın" ye hadi diye üstelemeleri, aşermem yüzünden kilolarca yenilen mandalina, hamilelik psikolojisi derken aldım ben. Son aylar kontrolü elime aldım ama
Bende hala spor yok ne olacak benim halim
Ben hiç kabız olmadım canım. Bunda hamur işinin olmamasının etkisi çok sanırım. Sabah su+elma ilk öğünüm. Uygun beslenme ile düzeltebilirsin sen de sorununu:107: Yulaf kepeğini tavsiye ederim. Ben sabah kahvaltısında onunla omlet yapıyorum. Kabızlığa birebir
Gecen sabah sana ozendim ac karnina su beni mahvetti
Öğürmekten kaburgalarim nasil batti
Bir daha mi asla :) :107:
)canım annem bana zara home'dan almış,bak fotoğrafını da buldum netten,kalpli olan triko battaniye.Çok güzel trikosu.Oraya da bakabilirsin istersen.Eki Görüntüle 877047
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bebek arabası bakan oldu mu karar verdiniz mi.
günaydın canım biz aldık dayanamadık geçen akşam sipariş verdik bakalım kısmetse bi kaç güne elimize ulaşıcak http://www........./pierre-cardin-ps-317-cift-yonlu-lux-bebek-arabasi-puset-new-2014-P16422391 bunu aldıkcişte rabbim iyi günlerde kullanmamızı nasip eder inşallah:119::119::119::119::119:
Günaydın kızlar. Buraya bakmayali cok olmus konular ilerlemis.bizde dun gittik doktora. Yarim kilo olmamiza gr lar kalmis attik)))
Günaydın kızlar lütfen bana yardımcı olun 22+2 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerimi bilmiyorum ama birkaç gün öncesine kadar ggöbeğimin altında balon patlması git sert olmayan dokunuşlar hissediyordum bebegimin hareketlerimi emin olamıyordum birkaç gündür o hareketleride hissetmiyorum şizce normalmi tam anlamıylaa şiddetleri ne zaman artıyo ne zaman ayırt edebiliyosunuz.ilk gebeliğim bu arada.siz ilk ne zaman hissettiniz.
Günaydın arkadaşlar
Bugün ilk defa oğluşum için birşeyler aldım internetten sizinde bakmanızı tavsiye ederim.Fyatları uygun geldi bana
aşağıdakini beğenerek aldım :)
https://www.indirimlibebe.com/2581_u-5-li-set-kopekli.aspx
Bende 19+3 günlük hamileyim inş bir oglusum olacak ayrıntılı ultrasona ne zaman gırıcez bırde benım dr uç hafta sonrası ıçın seker yüklenmesine çağırdı hangısı once yapılıo ki
Bir de kızlar saçlarım belime kadar uzadı, kestirsem mi diye düşünüyorum.
Ama büyüklerim hamilelikte saç kestirilmez falan diyor.
İyice aklımı bulandırdılar.
Saçlarını kestiren var mı aranızda?