2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım çok sevindim maşallahh hem sana hem oğluşuna :)
bende norml istiyorum ama zaman ne gösterir bilemicem..
ben hamişliğin başından beri toplamda 4 kilo aldım...fazla mı :S
ben 19+3de dr a gittiğimde bebiş 400gr dı..bebişin kilosu fazla mı?

Kusura bakma öğleden sonra fenalaştım çalışırken yeni yeni gözümü açabiliyorum, şimdi kastamonunun ilçesindeyim ama doğum için adanaya gelmek istiyorum kısmet olursa

geçmiş olsun hayırdır ne oldu?
benim bi arkadaşımda kastamonu dadayda ve 3 aylık hamile :) oda doğumunu burda yani ankarada yapacak inşallah..

öyle sanki ama bilmiyorum.ben 19+6 da gittim 320 gr.hatta dr.iyi gelişmiş dedi.benimkine bakarak tombişş:))

Son düzenleme:
Günaydın, keyifli hafta sonları:118:

Gözün aydın canım, maşallah meleğine Kilo kontrolün de güzel, tebrik ediyorum:107:

Kusura bakma öğleden sonra fenalaştım çalışırken yeni yeni gözümü açabiliyorum, şimdi kastamonunun ilçesindeyim ama doğum için adanaya gelmek istiyorum kısmet olursa

Geçmiş olsun canım, nasıl oldun iyi misin?

Günaydın kızlar. Buraya bakmayali cok olmus konular ilerlemis.bizde dun gittik doktora. Yarim kilo olmamiza gr lar kalmis attik)))

Günaydın kızlar lütfen bana yardımcı olun 22+2 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerimi bilmiyorum ama birkaç gün öncesine kadar ggöbeğimin altında balon patlması git sert olmayan dokunuşlar hissediyordum bebegimin hareketlerimi emin olamıyordum birkaç gündür o hareketleride hissetmiyorum şizce normalmi tam anlamıylaa şiddetleri ne zaman artıyo ne zaman ayırt edebiliyosunuz.ilk gebeliğim bu arada.siz ilk ne zaman hissettiniz.

anladım canım güle güle kullanın inşallah..hızlısınız

anakucağı varmı bu arabanın..özellikleri iyiye benziyor bunu da yazıp araştırayım

evet onlar bebeğinin hareketleri...kasıklarına daha yakın bir yerde hissediyorsun değil mi.doktor ilk gebelikte çok normal bebeğin areket ediyor ama sen en sert vuruşlarını hissediyorsun demişti.yani senin o çom cılız hissettiğin şey bebeğinin en sert vuruşları.bende 18. gaftadan beri çok hafif hissediyordum 1 haftadır bazı hareketlerini bayağı dışardan görülecek kadar güçlü hissediyorum.
benimde ilk gebeliğim...bende aynı senin gibi 2 gün hiç hissetmiyorum nerdeyse hatta göbeğim inmiş gibi hissediyorum.
sonra bir bakıyorum karnım birden sertleşiyor tekmeleri başlıyor 2 gün hiç durmuyor. sırt üstü yat elini karnına koy dinle bebeğini
bende çok panik yapıyordum...çok endişeliysen sağlık ocağında bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar...her sağlık ocağında olmayabilir ama istersen bir öğren...

Son düzenleme:

canım annem bana zara home'dan almış,bak fotoğrafını da buldum netten,kalpli olan triko battaniye.Çok güzel trikosu.Oraya da bakabilirsin istersen.Eki Görüntüle 877047
)

Çok begendim cnm gule gule kullanin :)

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bebek arabası bakan oldu mu karar verdiniz mi.

Aysunay nerelerdesin?
Bosladin bizi unutma buralari!!

Link acilmadi tablette cnm

Bende 19+3 günlük hamileyim inş bir oglusum olacak ayrıntılı ultrasona ne zaman gırıcez bırde benım dr uç hafta sonrası ıçın seker yüklenmesine çağırdı hangısı once yapılıo ki

Kızlar günaydın =)
Nasıl saat 8 de ayakta olabiliyorsunuz hayret ediyorum size =)
Ben çok uykucuyum ya..
Maşallah sizler gün aydınlanınca ayaklanıyorsunuz.

Bir de kızlar saçlarım belime kadar uzadı, kestirsem mi diye düşünüyorum.
Ama büyüklerim hamilelikte saç kestirilmez falan diyor.
İyice aklımı bulandırdılar.
Saçlarını kestiren var mı aranızda?

Günaydın kızlar. Buraya bakmayali cok olmus konular ilerlemis.bizde dun gittik doktora. Yarim kilo olmamiza gr lar kalmis attik)))

Gözün aydın canım, maşallah meleğine Çabuk büyüyorlar:107:

Ben de aynı şekilde hissediyorum canım. Ben çoğunlukla kasıklarımda hissediyorum, dizlerimi karnıma çektiğimde de göbek deliği hizasına geliyor. Normal senin hissettiklerin:107:

Çok güzeller, güle güle giysin meleğin

Bende 19+3 günlük hamileyim inş bir oglusum olacak ayrıntılı ultrasona ne zaman gırıcez bırde benım dr uç hafta sonrası ıçın seker yüklenmesine çağırdı hangısı once yapılıo ki

Gözün aydın canım, hoş gelsin paşan Ayrıntılıya ben 22. hafta girdim. Şeker yüklemesi de bildiğim kadarıyla 24-28. haftalarda yapılıyor canım.

Günaydın uykucu Keyifler nasıl?
Kestirdim ben bir ay önce. Hurafelere inanma, takıl kafana göre

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…