2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar herkes nerde face grubunda mı..bende aysunaya msj attm ama gırmıyomuu gormuyomuu anlamadımm,o mu ılgılenıyo nası ulasıcaz

kızlar herkes nerde face grubunda mı..bende aysunaya msj attm ama gırmıyomuu gormuyomuu anlamadımm,o mu ılgılenıyo nası ulasıcaz

aysunayyın ilgilendiğini biliyorum gün içinde ara ara giriyor sanki. bana sorarsan ben buradaki ortamdan memnunum. sayımız azda olsa paylaşımlar güzel gidiyo....iyiki varsınızz

bunu sadece hayvanların yaptığını sanıyordum ..demek ki gerçekmiş
aşağıdaki yazıyı okudum şaşırdım....

Amerika’da plasenta piknikleri düzenleniyormuş ve hatta özel tarifleri bile hazırlanmış. Yanlış yazmıyorum plasentadan bahsediyorum. Hani ‘bebeğin anne karnındaki eşi’ de denir, doğumdan sonra kontrol edilir. Ben, ilk bu plasenta yemek kavramını tamamen magazinsel bir şekilde öğrenmiştim. Katie Holmes ve Tom Cruise çiftinin basına yansıyan dedikodu haberlerinde okumuştum. ‘İş iyice çığırından çıkmış’ diye düşünmüştüm hatta. Meğer bu eylemin ciddi savunucuları varmış.İddialara göre plasenta yemek vajinal veya sezeryan doğumlardan sonra çok daha kolay toparlanmayı sağlıyormuş, enerji veriyormuş, süt üretimini hızlandırıyormuş ve doğum sonrası depresyonuna girmeyi engelliyormuş. Bir de diyorlar ki ‘yeryüzündeki tüm memeliler doğum sırasında plasentalarını yiyor, biz insanlar neden yemeyelim?’ Hayvanlar yiyor da bu tamamen annenin vahşi doğada, yeni doğan yavrusunun kokusunu diğer hayvanların almaması ve de plasentanın oldukça besleyici olması nedeniyle yaptığı içgüdüsel bir hareket. Bu şekilde kodlanmışlar. Eminim ki hiç bir kadının yavrusuyla ilgili böyle bir endişesi yoktur. Öyleyse neden yerler? Kaldı ki insan plasentasının doğum sonrası fiziksel veya ruhsal iyileşmeye katkısı olduğuna dair hiçbir kanıt yokmuş. Tabi bu arada plasenta demir ve vitaminler açısından da oldukça zenginmiş. Üstüne üstlük Çin’de kurutulmuş plasentadan ilaç da yapılıyormuş. Benim anladığım, aslında bilmediğimiz çok sayıda kadın plasentalarını yiyor.

bende memnunum hatta kızmıyo deqılım burasını bıraktılar dıye ama bazı gunler burda 2 3 kısı yazmıs oluyo,ve cıdden burdan moral bulup destek alıyoruz bız

evet doğru cidden destek alıyoruz kendimizi yalnız hissetmiyoruz.çünkü yalnız kalmayı istemeyeceğimiz bir dönemdeyiz duygusallaştığımız ve mutlu olduğumuz zaman birbirimizi tesselli ediyoruz. ama kiminin facesi yok kiminin var olanların bazılarıda benim gibi az kullanıyor ve iş yerimde kısıtlı. şuan şu saatte belki yazamıyor olucaktım. ancak akşamları yazardım. yeterki gönüller bir olsun kalan sağlar bizimdir

benim de aynı mide yanmasından dolayı fena oluyorum bide bel ağrısı çok şiddetli sırt üstü uzandığımda yardımsız kalkamıyorum henüz 20 haftalığım bide sizlerde yaşıyor musunuz??

benim de 6. haftadan beri midem yanıyor hala gecmedi.romatizmam oldugu için gebelikle biraz daha ağrım var o yüzden yattığım yerden eşim kaldırıyor genelde.gündüzleri de hi uzanmamaya çalışıyorum.yoksa kalkması fena oluyor

maşallah bebişine Snowyy kızlar Gyno ferrol'u ben de en başta sabah içtim,mide yanmasından mahfoldum,sonra 2 yeni anneden öğrendim,gece yatmadan iç dediler,direk uyuyunca mide yanması azaldı.1 haftaya da mide yanması tamamen geçti.İstersen sen de tam uyumadan önce iç.

Kızlar dua edin çok hastayım.Öksürük halsizlik ve gece terlemesi var.Haziran ayında zatüre tedavisi görmüştüm yeniden nüks etti galiba yarın doktora gideceğim inşallah bana öyle gelmiştir.

çok geçmiş olsun,haberdar et

bence iğrenç bişey bu yaa,hiçte bile her canlı plasentasını yemiyo.defalarca inek doğumuna şahit oldum biri bile yemedi plasentasını.:)

Bende de 2 tane 4 ayaklı çocuk var,biri kedi,biri köpek.Köpüş farkında değil,karnıma zıplıyo,gerçi arada yakalarsa göbeğimi de yalıyo ama emin değilim bebeği anladığında,hep yalar çünkü

yalnız kedim de ağlıycaktım az daha,benim kızım yani kedim hiç sokulmaz öyle çok,arada gelir kol altından gırlar,annesinden süt emer gibi,gider.Kucakta falan uzun sevdirmez,sıkılır,kontestir biraz Ama bebeğin kalp atışlarını ilk aylarda anladı,gelip karnıma yatmasın mı,bak foto da yüklüyorum,hem de kafası karnımda,vücut koltukta,gırlamadı da,normalde gırlarken tırnakları hafif batar,dokunmadı,kafasını yasladı gırr gırr diye bebeğe gırladı hiç patileriyle dokunmadan.İlkinde jeton düşmedi bende,tekrar yapınca dağıldım valla,insan çok duygulanıyo.

bence iğrenç bişey bu yaa,hiçte bile her canlı plasentasını yemiyo.defalarca inek doğumuna şahit oldum biri bile yemedi plasentasını.:)
çok güldüm yaaa..
ben de kedi ile köpeğin yediğini gördüm sadece.birde belgesellerde
ama bu süperman de oynayan adam yediğini söyledi felç tedavisi için
bir kaç yabancı artistte yemişler

şöyle ki hastane çantasına tedbir amaçlı koaybilirsin.hani sütün hiç gelmezse ki insallah böyle bişey olmaz,mama vermek için.emziği ben kızımda 25 günlükken vermiştim.çünkü ağlaması hiç bitmeyen sürekli memede durmak isteyen bi tipti.emzik benim kurtarıcım oldu.ikinciye de vermeyi düşünürüm yani bu şekilde olursa.

peki hangi markayı seçmeliyiz özellikleri felan nasıl olmalı emzik içinde biberon içinde önerileriniz var mı

bu güzel listeye benıde ekleye bılırsınız ilk gebelıgım yaş 26 şehir kayseri sat:16 temmuz beklenen doğum tarıhı 22 nısan oğlum olacak allah ıcın verırse ismide ilbey ....

Son düzenleme:
peki hangi markayı seçmeliyiz özellikleri felan nasıl olmalı emzik içinde biberon içinde önerileriniz var mı

aventin biberonu var anti kolik diye geçiyor.annenin süt akışına uygun süt akıtıyor ve gaz olusumunu engelliyor

ben kullanmadım,ama kullanan arkadaşlar çok memnundu.ikincide kullanacağım kesinlikle.

çok güldüm yaaa..
ben de kedi ile köpeğin yediğini gördüm sadece.birde belgesellerde
ama bu süperman de oynayan adam yediğini söyledi felç tedavisi için
bir kaç yabancı artistte yemişler

valla ne bilim çok itici bişey yaa düşündükçe öğğğ :)

hem doğada hayvanlar yiyor diye insanlar da yiyecek diye bişey yok ki. misal domuzlar kendi pisliğini yiyor nolacak şinci :) kötü bi örnek oldu ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…