Ya ciddi ciddi yaza doğru bebeklerimiz kucağımızda mı olacak =))
Bazen çok deli heyecanlanıyorum düşündükçe.
Ben soranlara 4 buçuk ayım bitti, 5. aya girdim diyordum =))
Dün baktım 5. ayımız bitmiş 6. aya girmişiz =))))
Eşime söyledim hayatım 5. ayımız bitmiş diye inanmadı koca bebeğim =)
Akşam eve gelirken teker patlamış onunla uğraşırken aradım, herşeyi bırakmış bir kenara 6. aya mı girdik diyor. =))
Eşimi bile dün ayrı bir heyecan sarmıştı =)
Kızlar şu bebekler için beden tablosunu çözemedim.
Şimdi 50-80 yeni doğan için büyük müdür? küçük mü?
Anlayan biri klavyeye el atsın =)
kimse bana cevap vermemişbeni burda istemiyormusunuz yoksa
Ben 9 kilo aldimBen erkek olacagini kacirmisim,kiz biliyordum :)
Supersin spor konusunda maasallah cnm. Nasil aldin guzelim o kadar yuruyus yapmissin. Ben 9 aldim ama biliyorsn hep kanamam vardi yattim
buarada ben 4 kilo aldim..cok aldm gbi geliyordu ama normal sanki..kabizlik sikayetim var cok fena..sanki birazda o kilo aldiriyor.icinzde kabizliga cozum bulan varsa yazabilir mi acaba??
kızlarr coooook kotu hasta oldum yaaa 2 gundur zaten bogazdan cekıyodum bugun bel agrısı kasık arısı kaburgalarım bılle nefes aldıkca btıyo ustune bıde gırıpp yaaa napcam yarında erken kalkcam ası vurdurmak ıcn off offff ınsallah bebegım zarar gormuyodur
slm kızlar uzun süredir gelemedim ev taşıdık internetim bağlanmadı şimdi de annemlerdeym ordan giriyorum umarım herşey yolundadır benimde oğluşum olucak :)) şimdilik herşey yolunda :)
benim kabızlık problemim hamilelikten öncede vardı.hamilelikte arttı..buarada ben 4 kilo aldim..cok aldm gbi geliyordu ama normal sanki..kabizlik sikayetim var cok fena..sanki birazda o kilo aldiriyor.icinzde kabizliga cozum bulan varsa yazabilir mi acaba??
Bende daha birşey almadım prensesime kısmetse topluca almayı düşünüyorum ama ilk başta alacağım şey şu battaniyelerden olucak tabiki pembesi stokta kalmamış ama bulmaya kararlıyım
English Home Ev Tekstil Ürünleri | POINT TRIKO BEBE BATTANIYE 90X90 MÜRDÜM
ben 16-18. haftalardan beri hissediyormuşum aslında.bunu bebeğin hareketlerini anlamaya başladıktan sonra ferkettim.gaz mı bebek mi diye karıştırıyorduk ya bebeğinide hisediyorsunaslında ama ayırt edemiyor insan.gıdıklanma,kaşıntı gibi küçük minik patlamalar gibi. ben 22. haftadayım bu haftalarda tekmeleri daha güçlü yani eşimin bile elini dürtüyor.gerçi onun sesini duyunca daha güçlü yapıyor beni pek takmıyor kızım.günaydın nisan anneleri size bişey sorucam. bende 20. haftamdayım ama hala bebeşimin hareketlerinin tam anlamıyla hissedemiyorum sadece göbeğimin altındaki pıt pıt lar devam ediyor.
kızlarr coooook kotu hasta oldum yaaa 2 gundur zaten bogazdan cekıyodum bugun bel agrısı kasık arısı kaburgalarım bılle nefes aldıkca btıyo ustune bıde gırıpp yaaa napcam yarında erken kalkcam ası vurdurmak ıcn off offff ınsallah bebegım zarar gormuyodur
Arkadaslar kac haftalik oldunuz bebeklerini kac gram
cnm üzülme o güçlüdür bişey olmaz mevlama emanetler..sen iyi ol ki ona daha iyi bak annesi..cnm geçmiş olsun da hamilelikte dolgu yapılıomu?
slm kızlar nasılsınız bakalım kuzularınız nasıl..biz iyiyiz inş..salı günü 4 lü var..heyecan dorukta.bakalım ne diycekler.bugün biraz ev işi sonra duş alıp dışarı çıkacaz kuzumla..okulumun iki haylaz sınıfına söz verdik uslu dururlarsa oyun oynamaya gidecez diye..bakalım nasıl geçecek.mevlam yardımcımız olsun inş..
ay sorma dolguyu da geçtim 20lik dişim iltihaplanmış bebeğe zarar verir dedi, doğum doktorumla görüştü tek doz anesteziye OK dedi, kanal tedavisi oldu. Of offf bebişim ameliyatta da almıştı anestezi (apandisit), şimdi de aldı vicdan azabı çekiyorum resmen
Maşallah cancazım
boyu kilosu çok iyi...
Benim kızın 2 katı neredeyse
Hep böyle iyi olsunlarda sorun yok.
Eşim 3 buçuk kilonun altında doğurmayacaksın bebeği diyor =)))
Sanki bana bağlıda, ne yapıcam bilmiyorum.
ay cnm hiç sorma benim ki de daha 378 grbabası 100 kilo ve ve 190 cm ..bana benzesin diyo...ben ise 170 ve suanda 76 kiloyum bu kuzumuz ise malum...babası hep biz yiyoruz ona hiç vermiyormuyuz ne ? die dalga geçiyor benle...
sağlıklı olsunda yavaş yavaş toparlarlar inş..
kızlar demir hapını ihmal edip benim gibi hastanelik olmayın
cnm çok geçmiş olsun..bende arada unutuyorum ya ..pekmezde yemiyorum hiç..dayaklığım inanki...
eee sen nasılsın cnm.bebiş nasıl..
aaa öylemibaya süt geliyo yanii :44: daha erken ama
ablamda sordu bana göğüslerinden süt geliyor mu diye onun da olmuştu.benden bir şey gelmiyor ama.bir haftadır,sanki memelerimin ucundan içeri iğne sokup çıkarıyorlar gibi çok kötü ağrı var
oğlumda 4.aydan sonra gelimişti.
kızımda memeuçlarım kapkara oldu.bazen kaşınıyor.sıktığımda geliyor.
Maşallah =)
Ne yiyip içiyorsun bana da söyle..
Sütt müüüüüü
Hani nerde
Görmeden inanmam
=)) şaka maka bir yana ciddi misin ya?
Çok erken değil mi...
Anem sütüm gelecek yine heyecanlandım ben yaa
bende erken diye biliyorum ama hormonlarla alakalı demekki istersen doktoruna da sor
Kızlar önce bende inanamadım.Göğüslerim çok kaşınıyo.Ben de kaşımamak için hafiften masaj yaparak ovalıyorum.Bi baktım elime bi ıslaklık geldi.Önce ne olduğunu anlamadım.İyice sıktım renksiz hafif yapışkanımsı bi sıvı geldi.Hemen ablamı aradım.Sütten önce gelen bi sıvı varmış.O geliyo sakın sıkma dedi.Netten araştırdım.Bu haftalarda olması normalmiş.Geçen gün yine kaşınıyodu.Biraz ovaladım ve bu sefer hafif süt rengine dönük sıvı geldi. İnşallah sütüm bol olur tosuncuk olur oğlum.
ayy ne güzel inş sütlerimiz çok olur..benim de uçları dökülüyor resmen yaa.normal mi kızlar dr a sorayım mı?
Kızlar önce bende inanamadım.Göğüslerim çok kaşınıyo.Ben de kaşımamak için hafiften masaj yaparak ovalıyorum.Bi baktım elime bi ıslaklık geldi.Önce ne olduğunu anlamadım.İyice sıktım renksiz hafif yapışkanımsı bi sıvı geldi.Hemen ablamı aradım.Sütten önce gelen bi sıvı varmış.O geliyo sakın sıkma dedi.Netten araştırdım.Bu haftalarda olması normalmiş.Geçen gün yine kaşınıyodu.Biraz ovaladım ve bu sefer hafif süt rengine dönük sıvı geldi. İnşallah sütüm bol olur tosuncuk olur oğlum.
inşallah canım...benimkininde uçlarıpul pul oluyo kuruluktanmıdır acaba?:26: kaşıntıda var
günaydın kızlar nasılsınız?