2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benim de aynı mide yanmasından dolayı fena oluyorum bide bel ağrısı çok şiddetli sırt üstü uzandığımda yardımsız kalkamıyorum henüz 20 haftalığım bide sizlerde yaşıyor musunuz??

anar bebegin kac gram benimle aynısın

mrb kizlar bugun randevumz vardi..bebisim 21+4 gunluk 540 gram 29 cm .. masallah kizima benimm..annesi yesin yesinnnnn..

maşallah bebeğine....gerçekten ne yiyip ne içiyorsun bende merak ettim anlaşılan sen fazla kilo almamışsın hep bebek beslenmiş

Son düzenleme:
Ağlamaklı olunca buldum çareyi kızlar =)
Doğum hikayelerini okuyup bir güzel ağlayıp, buraya evime geri dönüyorum...
Ohh içim rahatladı =)

yaşasın bir karşılayanım oldu teşekkür ederim Snowyy.hoşbulduk

mrb kizlar bugun randevumz vardi..bebisim 21+4 gunluk 540 gram 29 cm .. masallah kizima benimm..annesi yesin yesinnnnn..

Maşallah meleğine canım

Ağlamaklı olunca buldum çareyi kızlar =)
Doğum hikayelerini okuyup bir güzel ağlayıp, buraya evime geri dönüyorum...
Ohh içim rahatladı =)

Alemsin gülüm, ben ağlamayayım diye kaçıyorum sen konunun üstüne üstüne gidiyorsun:107: Komik şeyler izle gül sürekli, ağlama lütfen Bu arada hani liste, tamamlanmadı mı?:107:

Sürekli sırıtmaktan sıkıldım
Az da ağlayayım dedim =)
Listeye devam canım, araştırıyorum sıkılmadan.
Hazır edeyim ilk seninle paylaşacağım.

benımde fazla yıynce oyle batıo canım gergınlesıyoruz sanırm,ben 3 kılo aldım
Ben 9 kilo aldim

Kızlar şu bebekler için beden tablosunu çözemedim.
Şimdi 50-80 yeni doğan için büyük müdür? küçük mü?
Anlayan biri klavyeye el atsın =)

Selam Kizlar Bugün ben de oglusum icin bir sürü kiyafetler aldim öyle tatlilar ki firsat bulursam sizlerle paylasirim:))Allahim umarim saglikli bi sekilde kullanmak nasip eder.....Ben 56 cm den basladim ve daha cogunlukta da 62cm aldim malum ailem Türkiye de gelecek hediye cok yok:)Bu arada ayin 4 bizim bebegimle bulusmamiz hersey yolundadir umarim hafta sonu nasil gecer bilmiyorum simdiden cok heyecanliyim...

buarada ben 4 kilo aldim..cok aldm gbi geliyordu ama normal sanki..kabizlik sikayetim var cok fena..sanki birazda o kilo aldiriyor.icinzde kabizliga cozum bulan varsa yazabilir mi acaba??

Çok sağol canım beden tablosu için =)
Şimde bende kıyafet bakıyorum 50-80 yazıyor ölçüde kafam karıştı =)

Maşallah canım
Sana çekecek ufaklık o halde =)
Bende iştah sorunu var, evde birşey yiyemiyorum dışarıda deli gibi yemek yiyorum.
Sanırım benim sık sık misafirliğe gitmem lazım
Dışarıdan söylüyorum ama her gün,her gün olmaz.

buarada ben 4 kilo aldim..cok aldm gbi geliyordu ama normal sanki..kabizlik sikayetim var cok fena..sanki birazda o kilo aldiriyor.icinzde kabizliga cozum bulan varsa yazabilir mi acaba??

doktor bana rahim ağzı yetmezliğine ve kramplara karşı magnezyum vermişti toz halinde. ondan mı bilmem ben hiç kabızlık yaşamıyorum. birde sabahları kahvaltıda zeytinyağı yiyorum ekmeğe banıp. pek sevmem zeytinyağını sabah sabah ama kabız olmaktan daha iyidir

kızlarr coooook kotu hasta oldum yaaa 2 gundur zaten bogazdan cekıyodum bugun bel agrısı kasık arısı kaburgalarım bılle nefes aldıkca btıyo ustune bıde gırıpp yaaa napcam yarında erken kalkcam ası vurdurmak ıcn off offff ınsallah bebegım zarar gormuyodur

slm kızlar uzun süredir gelemedim ev taşıdık internetim bağlanmadı şimdi de annemlerdeym ordan giriyorum umarım herşey yolundadır benimde oğluşum olucak :)) şimdilik herşey yolunda :)

Cok gecmis olsun tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…