benim de aynı mide yanmasından dolayı fena oluyorum bide bel ağrısı çok şiddetli sırt üstü uzandığımda yardımsız kalkamıyorum henüz 20 haftalığım bide sizlerde yaşıyor musunuz??
evet canım herşey hep yolunda gitti şükürler olsun rabbime ...
inşallah sağsalim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıkla mutlulukla huzurla büyütürüz onlara hayırlı anne baba oluruz inşallah
bende öyle hemen 40 mız çıksın istiyorum özellikle haziran ayı gelsin istiyorum :))
mrb kizlar bugun randevumz vardi..bebisim 21+4 gunluk 540 gram 29 cm .. masallah kizima benimm..annesi yesin yesinnnnn..
Allah gönlüne göre versin gülüm:107: Bana sorsan o kadar yaramaz değildim ama asiliklerim vardı tabi. Allahtan annem yumuşak huyludur da idare ettik. Ama ben Başak burcuyum, acayip otoriterim. Miniğim koç olursa yandım, bir ipte iki cambaz oynamaz
Gözden kaçmıştır canım. Hoş geldinMaşallah meleğine
mrb kizlar bugun randevumz vardi..bebisim 21+4 gunluk 540 gram 29 cm .. masallah kizima benimm..annesi yesin yesinnnnn..
Ağlamaklı olunca buldum çareyi kızlar =)
Doğum hikayelerini okuyup bir güzel ağlayıp, buraya evime geri dönüyorum...
Ohh içim rahatladı =)
Maşallah meleğine canım
Alemsin gülüm, ben ağlamayayım diye kaçıyorum sen konunun üstüne üstüne gidiyorsun:107: Komik şeyler izle gül sürekli, ağlama lütfenBu arada hani liste, tamamlanmadı mı?:107:
Ben 9 kilo aldimbenımde fazla yıynce oyle batıo canım gergınlesıyoruz sanırm,ben 3 kılo aldım
Canım bana kız dediklerinde pembeli bir battaniye almıştım, sonra erkek dediler, bir çöp almadım daha. Esmer'i bekliyorum:118: Bebeği sanırım 16. hafta hissetmeye başladım. Korkma plasentanın konumundan hissedemiyor olabilirsin (öne yerleşmiş ise). Ben her sabah 45 dk-1 saat yürüyüş, akşam yatmadan önce de yoga yapıyorum canım. Gerçi birkaç gündür ara verdim, kahverengi akıntım var(dı):107:
Ben erkek olacagini kacirmisim,kiz biliyordum :)
Supersin spor konusunda maasallah cnm
7 kilo aldım ben. İlk üç ay hızlı aldım aslında, son zamanlarda kontrollü gidiyorum
Nasil aldin guzelim o kadar yuruyus yapmissin
Ben 9 aldim ama biliyorsn hep kanamam vardi yattim
Senin annen yine insaflı imiş canım. Benim sevgili anneciğim "fazlasını istemiyorum, sen bana ne yaptıysan çocukların da sana onu yapsın der". Mahvoldum ben
Ayni benim annem :)
aynen canım..bende öyle bir topikden geldim..yola çıkarken hepimiz umutluyduk..hamile kalanlar oldu doğuranlar..ve hamile kalamayanlarda..önceleri kalabalıktık şonra sonra bir avuç kadar olduk..şimdi kimse uğrayamıyor....
neler neler yaşadık bi bilsen...ne yöntemler denendi, paylaşıldı, ağladık, güldük..dua ettik ...çok şükür ki çoğumuz hamile kaldı, ama kalamaylar için hala dilimizde duaları...
insan mutluluğunu paylaşmak istiyor..tabi çevrende senin gibiler varsa seni daha iyi anlayabiliyolar..iş yerimde kimi arkadaşım hamile ,ama pek fazla mutluluklarını yansıtmıyolar..biraz sıkıntıları oluyor..kilodan şikayet ediliyor,ağırlaşınca zorluklardan vs....
ben yüzümde sırıtan bir tip etrafda fink atıyorum.:) hergün tel.annemle konuşuyorum anneme hergün "anneee çok mutluyum "diyorum:) iş yerimde kim bana "nasıl gidiyor diye sorsa"bennn çok mutluyum "diyorum..
hergün eşime sbah akşam diyorum "canımmm yaaa ben çok mutluyum"...
içim içime sığmıyor dolup taşıyorum bugünlerde:) hamilleğin yan etkileri bana bunu yaptı....ben hamile kalmadan önce herlade çok alıngan sinirli olurdum diye düşünüyodum..ama olmadı çok şükür..
ha duygusalıkda oluyo..haberlerden etkileniyorum zaafımmm çocuklar ve hayvanlar...
Arkadasim mutlulugun,pozitifligin inan bana da gecti.
Maasallah! !
10 kiloyu okuyunca aa cok almis dedim sonra kendimi dusundum 9 o da senle kac hafta var aramizda :)
Trajikomik ehuhehe :
Sürekli sırıtmaktan sıkıldım
Az da ağlayayım dedim =)
Listeye devam canım, araştırıyorum sıkılmadan.
Hazır edeyim ilk seninle paylaşacağım.
Eeee ben ben ben!!
2yim :)
Maşallah =)
Ne yiyip içiyorsun bana da söyle..
canim valla cok istahliyim.deli gibi yiyorum gece gunduz ama en cok balik ceviz ve yumurta.her sabah 2 koy yumurtasi yiyorum,peynir sut vs..ama sanki hamurisini de cok yedim gbi..birazda genetik olabilir. ben 4.5 kilo 55 cm dogmusum..insallah herkesin bebisi cok saglikli olur saglikli dogar..cok opuyorm sizleri
maşallah bebeğine ....gerçekten ne yiyip ne içiyorsun bende merak ettim anlaşılan sen fazla kilo almamışsın hep bebegin almis
canim valla cok istahliyim.deli gibi yiyorum gece gunduz ama en cok balik ceviz ve yumurta.her sabah 2 koy yumurtasi yiyorum,peynir sut vs..ama sanki hamurisini de cok yedim gbi..birazda genetik olabilir. ben 4.5 kilo 55 cm dogmusum..insallah herkesin bebisi cok saglikli olur saglikli dogar..cok opuyorm sizleri
Çok sağol canım beden tablosu için =)Selam Kizlar Bugün ben de oglusum icin bir sürü kiyafetler aldim öyle tatlilar ki firsat bulursam sizlerle paylasirim:))Allahim umarim saglikli bi sekilde kullanmak nasip eder.....Ben 56 cm den basladim ve daha cogunlukta da 62cm aldim malum ailem Türkiye de gelecek hediye cok yok:)Bu arada ayin 4 bizim bebegimle bulusmamiz hersey yolundadir umarim hafta sonu nasil gecer bilmiyorum simdiden cok heyecanliyim...
Eki Görüntüle 876652
Maşallah canımcanim valla cok istahliyim.deli gibi yiyorum gece gunduz ama en cok balik ceviz ve yumurta.her sabah 2 koy yumurtasi yiyorum,peynir sut vs..ama sanki hamurisini de cok yedim gbi..birazda genetik olabilir. ben 4.5 kilo 55 cm dogmusum..insallah herkesin bebisi cok saglikli olur saglikli dogar..cok opuyorm sizleri
buarada ben 4 kilo aldim..cok aldm gbi geliyordu ama normal sanki..kabizlik sikayetim var cok fena..sanki birazda o kilo aldiriyor.icinzde kabizliga cozum bulan varsa yazabilir mi acaba??
slm kızlar uzun süredir gelemedim ev taşıdık internetim bağlanmadı şimdi de annemlerdeym ordan giriyorum umarım herşey yolundadır benimde oğluşum olucak :)) şimdilik herşey yolunda :)
kızlarr coooook kotu hasta oldum yaaa 2 gundur zaten bogazdan cekıyodum bugun bel agrısı kasık arısı kaburgalarım bılle nefes aldıkca btıyo ustune bıde gırıpp yaaa napcam yarında erken kalkcam ası vurdurmak ıcn off offff ınsallah bebegım zarar gormuyodur