Eki Görüntüle 873439
Eki Görüntüle 873440
22 Kasımda gittiğim kontrolden
bana göre 18.haftaydı ama ultrasonda 19 yazıyodu 18 cm olmuş kuzum
maşallah
elini de uzatmış ,nasıl net çıkmış
Eki Görüntüle 873443
Buda benim prensesim teyzeleri 420 gr 24 cm olmus masallah kizima
size de maşallah annesi,neler atlattın,oh mis gibi sağlıkla büyüyo
Arkadaşlar bi sorum olacak
Geçen hafta özele gittiğim doktorun istemesiyle devlet hastanesinde kan idrar şeker testi falan yaptırdım.Ücretsiz olduğu için devlete gittim ssklıyım sonuçta.Ama benden 50 lira tahlil parası istendi sebepte özelden yönlendirildiğim için olduğu söylendi neyse o an ödemek zorunda kaldım.Sizce bu alınması gereken bir ücretmiydi yaa??
Banada çok saçma geldi cnm ben parasız olduğunu düşündüğüm için devlete gittim yoksa özelde yaptırırdım.Alo 170 sgk yı aradım almamaları gerekir dediler.il sağlık müdürlüğüne yönlendirdiler aradım şikayet kaydı oluşturdum.İnşallah olumlu sonuçlanırda insanlardan haksız yere para almazlar.
ben ilk ay yaptırdığımız tüm testleri devlette ücretsiz yaptırdım,devlette para almamaları gerekiyor benim de bildiğim,sadece ilaç yazılırsa onu ödüyoruz eczaneye.inş.şikayetin olumlu sonuçlanır.
slm kızlar.. bende burdayım.. facenin tadı bir başka buranınki başka.. ben mesai saatlerinde giremiyorum... evdede şu ara bilgisayar yok tamirde.. ama hergün okuyorum..
ünv hastanesinde verdiğim ilk tahlil kaybolunca dün bidaha gittim üçlü test için kan verdim..
bebeğim 4 gün ilerideyken 4 gün geri gitmiş çok üzüldüm .. ama suç benim beslenemiyorum.. iş yerinde düzgün yiyemiyorum evdede iştahım olmuyor bugün zorla sabah kahvaltı yaptım.. ne önerirsiniz nasıl yapayım.. ne yiyeyim.. bi fikir verin .. bide ayrıntılıya 20. haftam bittikten sonra gitcem.. sizce erkenmi olur
benim arkadaşımın bebişi 5 aylık oldu şimdi,tam bir tosun,o da hamileliğine bir geri bir ileri gidiyodu,yani normalmiş,beni de uyarmıştı,başına gelirse hiç üzülme diye,sen de üzülme
bir kız bir oğlan kısmetse
son 1 hafta 10 günde inanılmaz ağırlaştım ama. zaten yazan bilgilere göre ikiz hamileleri 20 haftaların sonuna doğru 38-40 haftalık hamile gibi oluyorlarmış. iş yerindeki yorgunluktan şişliklerim oluşmaya başladı ayaklarımda. yani hamileliğin fiziksel sıkıntılarını yaşamaya başladım. gece uykularım da çok bölünüyor, yatamıyorum. ama Rabbime çok şükür, dayanma gücü versin, tek isteğim o
ikiz annelerine ayrı bir hayranım,helal olsun valla,biz 1 tane de de zorlanıyoruz,ayaklar şişiyo vs.,ikiz de Allah kuvvet,kolaylık versin,süper anneler
merhaba kızlar biz şimdi doktordan geldik prensim 256 gr 15 cm olmuş maşallah
kanımdaki gribal enfeksiyon hala devam ediyor dahiliyeci desefin 1 g flakon diye iğne verdi 5 gün kullanıp kontrole gidicem inşallah geçer sorun olmaz artık çok şükür bebeğim sağlıklı. 18 aralıkta detaylı usg var inşallah bebeğimin kalbi de organları da düzgün olur
canım geçmiş olsun,benim arkadaşım emzirirken enfeksiyon çıktı onda,kanındaydı,beyaz çay içti,geçti doktor şok olmuştu.Bir sorsana doktoruna,içmende sakınca yoksa sende dene