Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Kızlaaar halk arasında göbeğin düşmüş dedikleri var ya hani bilimsel olarakta göbeğin kanala girmesi muhabbeti o bu sabah gerçekleşmiş bulunuyordu çok şaşırmıştım. Şimdi öyle bir aklıma şu Tolga çevik in doğuma 3 gün bilemedin 1 hafta kalmıştır dediği hareketi yapayım dedim ve gerçekten bacak bacak üstüne gitmiyor. Ben şoooook.

hayir ilki sezaryen ama 4 sene gecti aradan vajinal dogum deneyebilirsin dedi hastane beni cesaret de veriyorlar baya. sezaryen bebek icin iyi hizli bir surec ama iyilesme sureci gozumu korkutuyor bir de ameliyat nerden baksan.
Doğru bide çocuğun var normal senin için en güzeli olacak umarım normal doğurursun 🥰

Amin. Bende karar bana kalsın hiç istemiyorum ya normalse de sezeryansa da bebek karar versin istiyorum 😂😂😂benim hesaba göre 38 de 3500 oluyor o hafta doğum olmazsa sezeryana kalırım risk almaktan korkuyorum
Belki de bebeklerimiz kendi sürecini kendi başlatır doğum kanalına girerler kolay ve güzel bir doğum hikayemiz olsun hepimizin inşallah ❤️❤️

Bana tek günlük verdi kuzum 9-3-9-3 şeklinde 4 doz verdi sadece, ama iyi geldi gerçekten son nst'm çok iyiydi şükür 🥹
Her doktorun formul farkli demekki kuzum ben ilk gunde bir icdim kesmedi 2ye cikardi oyle kullandim bitene kadar sonra 1 kutu da yazdi onuda kullandim devletdeki doktorum 34de yatisim yapilmisdi sancim yokdu ama rahimde incelme vardiye yatisyapildinda cikarken birakdirdi icme dedi ciger gelisdiricide yapilinca nemzn gelirse gelsim ilaci birak dedi ama bukezde bizimki duraldi bu haftalarda bi korkutuyor bebişler bizi hatta bi arkadas sagolsun sen 37yi gorun korkma dedi galiba onun dedi gibide olcak kokrma sende kuzum zmnimda kucana alcaksin inslh 🤲😘

Kızlaaar halk arasında göbeğin düşmüş dedikleri var ya hani bilimsel olarakta göbeğin kanala girmesi muhabbeti o bu sabah gerçekleşmiş bulunuyordu çok şaşırmıştım. Şimdi öyle bir aklıma şu Tolga çevik in doğuma 3 gün bilemedin 1 hafta kalmıştır dediği hareketi yapayım dedim ve gerçekten bacak bacak üstüne gitmiyor. Ben şoooook.
Ben geçen denedim benim bacaklarım üst üste atılıyor ama doktorum bebek kanala girmeye başlamış demişti galiba tam girince olmuyor o zaman yada insanın çatısı kemiği ile ilgili bir durum

Ben o hareketin biraz boyla ilgili olabileceğini düşünüyorum. Yani daha kısa boylu bir insan için kocaman karınla bacak bacak üstüne atmak daha zor olabilir gibi geliyor. Peki zaman belirtecek kadar bu kadar net bir şekilde nasıl anladın göbeğinin düştüğünü? Farklı bir baskı, his mi oldu yoksa fiziksel olarak göbeğinin aşağıya indiğini mi gözlemledin?

iste ben de oyle o yuzden 38 de gelmesi icin yavas yavas dogum hareketlerine baslicam simdilik hurma ve ahududu yapragi cayiyla baslarim 36+1im. 37den itibaren ilik kuvete oturma yuruyus baska kolaylastirici ne varsa bakarim masaj deniyor ama nasil bir masaj bilsem esime yaptiririm burda yasadigim yer kucuk bir masaj salonu var ama hamile masaji yapiyorlarmi hic fikrim yok
ay bir de annem gelecek tam 38. haftamin basinda o da gelsin istiyorum yoksa bir cocugum daha var evde nereye birakicaz dogum baslasa gecenin bir vakti.. esimiz dostumuz var ama kalmaz ki cocuk onlarda
Masaj için bana kantaron yağı ya da başka bir masaj yağı ile perine masajı yapabilirsin dedi , gün aşırı . Youtubeden izleyip uygularsın diye açıkladı canım bilgin olsun ☺️

Ben geçen denedim benim bacaklarım üst üste atılıyor ama doktorum bebek kanala girmeye başlamış demişti galiba tam girince olmuyor o zaman yada insanın çatısı kemiği ile ilgili bir durum
Ben 2 gün önce denedim ve gayette kolay atıyordum hatta yalan bu ya ben atarım esneğim filan diyordum. Ama gerçekten ne kadar zorladıysam gitmedi öbür tarafa. 😂😂

dogum oncesi yaparlar sanirim uygunmuyum diye degilsem hic zorlamak istemiyorum. annem 1 aralikta geliyor hemen etki etmez sanirim cay falan bilmem ki. Annemde sifir ingilizceyle ilk defa yurt disina cikacak tek basina o da ayri dert insallah rahat gelir. Eline mektup yazip verdim iniste havalani polisine versin diye herseyin ingilizce turkce karsiligini yzdim. exit ten bir ciksa biz bekliyor olcaz onu hemen orda ama yani insallah yapabilir. cikacak non eu sirasina girecek polisi gececek valiz kismina gidip alacak gumrukten gececek de cikacak oyy oyy dusundukce bana da geliyorlar
Yurtdisina her çıkan İngilizce bilmiyor canım, rahat ol, eminim ki annen halleder. Karşısındaki de sen İngilizce bilmiyorsun hadi yallah demeyecek neticede, karşısında insan gibi bir şekilde derdini anlatmaya çalışan orta yaşlı bir kadın görecek. Hiç dert etme bu kısmı bence, halleder. Ennnn kötü orada ona destek olacak bir Türk muhakkak olur.

Her doktorun formul farkli demekki kuzum ben ilk gunde bir icdim kesmedi 2ye cikardi oyle kullandim bitene kadar sonra 1 kutu da yazdi onuda kullandim devletdeki doktorum 34de yatisim yapilmisdi sancim yokdu ama rahimde incelme vardiye yatisyapildinda cikarken birakdirdi icme dedi ciger gelisdiricide yapilinca nemzn gelirse gelsim ilaci birak dedi ama bukezde bizimki duraldi bu haftalarda bi korkutuyor bebişler bizi hatta bi arkadas sagolsun sen 37yi gorun korkma dedi galiba onun dedi gibide olcak kokrma sende kuzum zmnimda kucana alcaksin inslh 🤲😘
Ciğer geliştiriciden sonra bebo kilo aldı mı? Almayabiliyor diye okudum bi yerde :/

Nasıl farkettin düştüğünü canım bariz bir fark oluyor mu ? Bana göbek ve göğüs arası 4 parmak kadar boşluk olur karnın aşağıda olur baya dediler ama

Ciğer geliştiriciden sonra bebo kilo aldı mı? Almayabiliyor diye okudum bi yerde :/
Valla cok sukur bizde sorun olmadi kuzum aldi 1 haftada 250 gr almis normal oldunu duusnuyorum bilmiyorum normalde nekadar aliryor 1 haftada ama kilo alimi oldu icin takilmadim kuzum bana 31 haftada yapildi ciger gelisdirici 34 de yapildi bide cok sukur kiloyla ilgili sorunumuz olmadi kuzum

Valla cok sukur bizde sorun olmadi kuzum aldi 1 haftada 250 gr almis normal oldunu duusnuyorum bilmiyorum normalde nekadar aliryor 1 haftada ama kilo alimi oldu icin takilmadim kuzum bana 31 haftada yapildi ciger gelisdirici 34 de yapildi bide cok sukur kiloyla ilgili sorunumuz olmadi kuzum
Oh tamam ben de cuma gitcem kontrole bakalım 🥹

Ben o hareketin biraz boyla ilgili olabileceğini düşünüyorum. Yani daha kısa boylu bir insan için kocaman karınla bacak bacak üstüne atmak daha zor olabilir gibi geliyor. Peki zaman belirtecek kadar bu kadar net bir şekilde nasıl anladın göbeğinin düştüğünü? Farklı bir baskı, his mi oldu yoksa fiziksel olarak göbeğinin aşağıya indiğini mi gözlemledin?
Fiziksel olarak gözlemledim alt karnım daha şiş üst boştu. Ayrıca benim aylardı devam eden kaburga ağrım vardı plesantam kaburgama baskı yaptığı için. Bugün 0 ağrı 😂

X