2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kimse bana cevap vermemiş :KK43: beni burda istemiyormusunuz yoksa :KK43:

canım hoşgeldin... istanbulda değilim bilmiyorum o yüzden...çatlaklar içinde ben krem kullanmıyorum burda bebe yağını duymuştum bu hafta başladım...

kızlar yaklaşık 1 aydır mide bulantılarım tamamen bitmişti. Ancak birkaç gündür bazı sabahlar yine bulanmaya başladı öğürtü şeklinde nede acaba? Böyle olan varmı?
Birde doktor konrolüme gittiğimde çok şükür bebeğim iyi:nazar: ama benim kanımda enfeksiyon varmı antibiyotik hap vermişti kontrole gittim halen enfeksiyon devam ediyormuş ne olduğunu sordum gribalmiş ama ben grip değilim bu defa da antibiyotik iğne verdi 5 gün kullanıp kontrole gideceğim of neden olur ki inşallah iğnelerden sonra geçer.

öğürme şeklinde değil ama benimde hafif afif bulantım oluyo başlardada öle olmuştu aynı oluyo ama öle çok rahatsız edecek şekilde değil bu aralar şişliğim tekrar başladı bir ara çok iyiydim rahattım birde midemde yanma oluyo bazen...enfeksiyonunda inş bi an önce geçer canım geçmiş olsun...

mrb kizlar bugun randevumz vardi..bebisim 21+4 gunluk 540 gram 29 cm .. masallah kizima benimm..annesi yesin yesinnnnn..

kızlar size söylemeyi unuttum.1 haftadır benim memelerden süt geliyo :KK16:
ablamda sordu bana göğüslerinden süt geliyor mu diye onun da olmuştu.benden bir şey gelmiyor ama.bir haftadır,sanki memelerimin ucundan içeri iğne sokup çıkarıyorlar gibi çok kötü ağrı var

güzel anneler hangi çatlak kremi kullamıyorsunuz. ben daha başlamadım
geç kaldım ama nereden dönersek kar.
arkadaşım bebe yağı kullanmış hiç çatlağım yok
diyor.hem karnım okadar şişti ki
diyor ikiz hamilesi sanırlardı dedi. 30 kilo almış zaten.

mrb kizlar bugun randevumz vardi..bebisim 21+4 gunluk 540 gram 29 cm .. masallah kizima benimm..annesi yesin yesinnnnn..
Maşallah =)
Ne yiyip içiyorsun bana da söyle..

Kızlar size söylemeyi unuttum.1 haftadır benim memelerden süt geliyo :KK16:

Sütt müüüüüü :KK53::KK53::KK53::KK53:
Hani nerde :KK53:
Görmeden inanmam :KK17::KK37:
=)) şaka maka bir yana ciddi misin ya?
Çok erken değil mi...
Anem sütüm gelecek yine heyecanlandım ben yaa :KK52::KK52::KK52:

benim meme uçlarım acayip hasas kolum değince bile acıyolar bir tuhaf oluyorum birde uçları yara gibi olmuş zeytinyağ sürüyorum daha emzirmeden yara oldular

benim de regl dönemlerinde çok acıyor dokunamıyorum :KK43:(

ayyy çok tatlı yaaa

maşşallah gerçekten ne yiyip içiyosun biz geçen hafta baktık 300 gr olmuş daha :))

güzel anneler hangi çatlak kremi kullamıyorsunuz. ben daha başlamadım
geç kaldım ama nereden dönersek kar.
arkadaşım bebe yağı kullanmış hiç çatlağım yok
diyor.hem karnım okadar şişti ki
diyor ikiz hamilesi sanırlardı dedi. 30 kilo almış zaten.

bende bayaa şiştim 10 kg yakın aldım ama bende de maşşallah bende de çatlak oluşmadı dalinin bebe yağını banyodan çıktıktan sonra sürüyorum ıslak vücuduma ama bu haftalardan sonra daha da sıklaştırmak lazım herhalde

Hamilelikte hangi dönemde memelerden süt gelebilir ?

Gebeliğin 16 haftasından itibaren memeler süt üretimine başlarlar. Bu dönemden sonra meme ucundan açık sarı, saman rengi az miktarda sıvı gelebilir. Buna Kolostrum adı verilir ve halk arasında “ağız sütü” olarak da tanımlanır. Kolostrum ilk geldiğinde yoğun ve sarı renklidir, ilerleyen dönemde daha açık renkli ve daha sulu bir hal alır. Bebeğin ilk günlerdeki ihtiyaçlarını, gerek besin gerekse bulaşıcı hastalıklara karşı koruyucu antikorlar bakımından mükemmel şekilde karşılayan bu kıvamlı sıvı gebeliğin mucizelerinden biridir.

Böyleymiş durum =)
Süt gelirmi diye sıktım memişleri :KK1::KK1::KK1::KK1:
Gelen giden yok =)))

Çok güzeller çok =))
Yazın güzel güzel giydiririm kızımla alışverişe çıkarız :KK16:
Oh mis valla =)

Düşündükçe heyecanlanıyorum.Anne olma duygusunun yanı sıra birde kız annesi olmanın heyecanıda bir başka bir nevi bize arkadaş geliyor ne güzel bir an önce hayırlısıyla gelsin şu nisan ayı:)

canım hoşgeldin... istanbulda değilim bilmiyorum o yüzden...çatlaklar içinde ben krem kullanmıyorum burda bebe yağını duymuştum bu hafta başladım...

öğürme şeklinde değil ama benimde hafif afif bulantım oluyo başlardada öle olmuştu aynı oluyo ama öle çok rahatsız edecek şekilde değil bu aralar şişliğim tekrar başladı bir ara çok iyiydim rahattım birde midemde yanma oluyo bazen...enfeksiyonunda inş bi an önce geçer canım geçmiş olsun...

inşallah canım geçer bende de şişlik var birde ben memurum masa başında olduğumdan uzun süre oturduğumda belim ve kuyruk tarafında ağrı oluyor başladı ağrılar:) aman bebişlerimiz iyi olsun da biz çekmeye razıyız ağrıları değil mi kızlar:KK1:

Eki Görüntüle 873439 Eki Görüntüle 873440

22 Kasımda gittiğim kontrolden :KK16:
bana göre 18.haftaydı ama ultrasonda 19 yazıyodu 18 cm olmuş kuzum :KK16:

maşallah :nazar: elini de uzatmış ,nasıl net çıkmış :nazar::nazar::KK16:

Eki Görüntüle 873443

Buda benim prensesim teyzeleri 420 gr 24 cm olmus masallah kizima:nazar:

size de maşallah annesi,neler atlattın,oh mis gibi sağlıkla büyüyo:nazar::nazar::nazar::KK16:

Arkadaşlar bi sorum olacak
Geçen hafta özele gittiğim doktorun istemesiyle devlet hastanesinde kan idrar şeker testi falan yaptırdım.Ücretsiz olduğu için devlete gittim ssklıyım sonuçta.Ama benden 50 lira tahlil parası istendi sebepte özelden yönlendirildiğim için olduğu söylendi neyse o an ödemek zorunda kaldım.Sizce bu alınması gereken bir ücretmiydi yaa??
Banada çok saçma geldi cnm ben parasız olduğunu düşündüğüm için devlete gittim yoksa özelde yaptırırdım.Alo 170 sgk yı aradım almamaları gerekir dediler.il sağlık müdürlüğüne yönlendirdiler aradım şikayet kaydı oluşturdum.İnşallah olumlu sonuçlanırda insanlardan haksız yere para almazlar.

ben ilk ay yaptırdığımız tüm testleri devlette ücretsiz yaptırdım,devlette para almamaları gerekiyor benim de bildiğim,sadece ilaç yazılırsa onu ödüyoruz eczaneye.inş.şikayetin olumlu sonuçlanır.:KK16:

slm kızlar.. bende burdayım.. facenin tadı bir başka buranınki başka.. ben mesai saatlerinde giremiyorum... evdede şu ara bilgisayar yok tamirde.. ama hergün okuyorum..
ünv hastanesinde verdiğim ilk tahlil kaybolunca dün bidaha gittim üçlü test için kan verdim..
bebeğim 4 gün ilerideyken 4 gün geri gitmiş çok üzüldüm .. ama suç benim beslenemiyorum.. iş yerinde düzgün yiyemiyorum evdede iştahım olmuyor bugün zorla sabah kahvaltı yaptım.. ne önerirsiniz nasıl yapayım.. ne yiyeyim.. bi fikir verin .. bide ayrıntılıya 20. haftam bittikten sonra gitcem.. sizce erkenmi olur

benim arkadaşımın bebişi 5 aylık oldu şimdi,tam bir tosun,o da hamileliğine bir geri bir ileri gidiyodu,yani normalmiş,beni de uyarmıştı,başına gelirse hiç üzülme diye,sen de üzülme :nazar::KK16:

bir kız bir oğlan kısmetse :nazar::nazar:
son 1 hafta 10 günde inanılmaz ağırlaştım ama. zaten yazan bilgilere göre ikiz hamileleri 20 haftaların sonuna doğru 38-40 haftalık hamile gibi oluyorlarmış. iş yerindeki yorgunluktan şişliklerim oluşmaya başladı ayaklarımda. yani hamileliğin fiziksel sıkıntılarını yaşamaya başladım. gece uykularım da çok bölünüyor, yatamıyorum. ama Rabbime çok şükür, dayanma gücü versin, tek isteğim o :KK16:

ikiz annelerine ayrı bir hayranım,helal olsun valla,biz 1 tane de de zorlanıyoruz,ayaklar şişiyo vs.,ikiz de Allah kuvvet,kolaylık versin,süper anneler:nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar biz şimdi doktordan geldik prensim 256 gr 15 cm olmuş maşallah:nazar:
kanımdaki gribal enfeksiyon hala devam ediyor dahiliyeci desefin 1 g flakon diye iğne verdi 5 gün kullanıp kontrole gidicem inşallah geçer sorun olmaz artık çok şükür bebeğim sağlıklı. 18 aralıkta detaylı usg var inşallah bebeğimin kalbi de organları da düzgün olur :emir_bebek:

canım geçmiş olsun,benim arkadaşım emzirirken enfeksiyon çıktı onda,kanındaydı,beyaz çay içti,geçti doktor şok olmuştu.Bir sorsana doktoruna,içmende sakınca yoksa sende dene :KK16:

canım şimdi baktım netten beyaz çayın bayağı faydası varmış doktouma sorayım da içeyim bende ne kadar koruyoruz kendimizi o kadar enfeksiyon oluyor off inşallah geçer.

X