2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ya ciddi ciddi yaza doğru bebeklerimiz kucağımızda mı olacak =))
Bazen çok deli heyecanlanıyorum düşündükçe.
Ben soranlara 4 buçuk ayım bitti, 5. aya girdim diyordum =))
Dün baktım 5. ayımız bitmiş 6. aya girmişiz =))))
Eşime söyledim hayatım 5. ayımız bitmiş diye inanmadı koca bebeğim =)
Akşam eve gelirken teker patlamış onunla uğraşırken aradım, herşeyi bırakmış bir kenara 6. aya mı girdik diyor. =))
Eşimi bile dün ayrı bir heyecan sarmıştı =):KK24:

Kızlar şu bebekler için beden tablosunu çözemedim.
Şimdi 50-80 yeni doğan için büyük müdür? küçük mü?
Anlayan biri klavyeye el atsın =)

O günler gelse biran önce bebeklerimizin kokusunu duysak sağlıkla inşallah :))
Ama şekercim sen de baya büyütmüşsün bebişinin yaşını :))) 22. hafta bitince 5. ay bitmiş oluyor.

Beden konusunda ben de 56 aldım tulumları. sonra eşim dedi 'ya tombalak doğarsa bebeğimiz ' :)) doğru aslında, ya büyük almak ya da son aylarda kilosu iyice netleşince almak mantıklı gibi... Ama insan gördükçe dayanamıyor :)) En iyisi 56 bedenleri birkaç tane alıp ağırlıklı olarak 62 (3-6 ay) beden almak...
Bu arada hazırladığın listeyi heyecanla bekliyorum Rüyacımm , kaçırırsam özelden gönder olur muuu :KK16:

kimse bana cevap vermemiş :KK43: beni burda istemiyormusunuz yoksa :KK43:

Canım hoşgeldiinnn :KK16: Detaylı ultrason için ben Teşvikiye'de Atıl Yüksel'e gittim, çok memnun kaldım.

Şükür her şey yolundaymış. Darısı gideceklerin başına inşallah...

Son düzenleme:
Günaydın, hayırlı cumalar:KK16:

Ben 9 kilo aldim :KK43: Ben erkek olacagini kacirmisim,kiz biliyordum :)
Supersin spor konusunda maasallah cnm. Nasil aldin guzelim o kadar yuruyus yapmissin. Ben 9 aldim ama biliyorsn hep kanamam vardi yattim

Canım benim ilk ayım ramazana geldi, bilmiyordum hamile olduğumu. Spor vs yok tabi, iftar-sahur arası güzel güzel yedim. Bayrama kadar almıştım zaten biraz. Sonrasında bayram-tatil, insanların "2 canlısın" ye hadi diye üstelemeleri, aşermem yüzünden kilolarca yenilen mandalina:KK9:, hamilelik psikolojisi derken aldım ben. Son aylar kontrolü elime aldım ama:21:

buarada ben 4 kilo aldim..cok aldm gbi geliyordu ama normal sanki..kabizlik sikayetim var cok fena..sanki birazda o kilo aldiriyor.icinzde kabizliga cozum bulan varsa yazabilir mi acaba??

Ben hiç kabız olmadım canım. Bunda hamur işinin olmamasının etkisi çok sanırım. Sabah su+elma ilk öğünüm. Uygun beslenme ile düzeltebilirsin sen de sorununu:107: Yulaf kepeğini tavsiye ederim. Ben sabah kahvaltısında onunla omlet yapıyorum. Kabızlığa birebir:KK34:

kızlarr coooook kotu hasta oldum yaaa 2 gundur zaten bogazdan cekıyodum bugun bel agrısı kasık arısı kaburgalarım bılle nefes aldıkca btıyo ustune bıde gırıpp yaaa napcam yarında erken kalkcam ası vurdurmak ıcn off offff ınsallah bebegım zarar gormuyodur:KK43::KK43::KK43::KK43:

Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.

slm kızlar uzun süredir gelemedim ev taşıdık internetim bağlanmadı şimdi de annemlerdeym ordan giriyorum umarım herşey yolundadır benimde oğluşum olucak :)) şimdilik herşey yolunda :)

Hayırlı olsun canım, güle güle otur yeni yuvanda:107:

günaydın nisan anneleri size bişey sorucam. bende 20. haftamdayım ama hala bebeşimin hareketlerinin tam anlamıyla hissedemiyorum sadece göbeğimin altındaki pıt pıt lar devam ediyor.

buarada ben 4 kilo aldim..cok aldm gbi geliyordu ama normal sanki..kabizlik sikayetim var cok fena..sanki birazda o kilo aldiriyor.icinzde kabizliga cozum bulan varsa yazabilir mi acaba??
benim kabızlık problemim hamilelikten öncede vardı.hamilelikte arttı..
ne yapsam 1 gün iyiyim sonra kötü oluyordum...
şimdi sabahları müsli ve kahvaltılık gevreklerden cevizle karıştırıp yiyorum.içine süt falan koymuyorum miğdem bulanıyor öyle kuru kuru yiyorum sonra üzerine su ve süt içiyorum.en az 2 litre su içmeye dikkat ediyorum.normalde 2 yada 3 günde bir tuvalete çıkardım.bu her sabah bir kase meyveli karışık müsli ve kahvaltılık gevrek,yulaf ezmesi.yulaf kepeğini karıştırıp yedikten sonra her gün çıkıyorum tuvalete iyiyim şimdilik bakalım.
hepsini büyükçe bir kapta yada poşette karıştır hersabah küçük bir kase ye iyice çiğneyerek yada sütle ye sen bilirsin. bana 2-3 hafta gidiyor.bim yada a101 marketlerde fiyatlarıda uygun bulamadıklarını diğer marketlerde yada aktardan alabilirsin

Son düzenleme:
Bende daha birşey almadım prensesime kısmetse topluca almayı düşünüyorum ama ilk başta alacağım şey şu battaniyelerden olucak tabiki pembesi stokta kalmamış ama bulmaya kararlıyım :KK1:

English Home Ev Tekstil Ürünleri | POINT TRIKO BEBE BATTANIYE 90X90 MÜRDÜM

canım annem bana zara home'dan almış,bak fotoğrafını da buldum netten,kalpli olan triko battaniye.Çok güzel trikosu.Oraya da bakabilirsin istersen. $Zara-Home-Pembe-Çizgili-Yatak-Örtüsü-Modeli.jpg

günaydın nisan anneleri size bişey sorucam. bende 20. haftamdayım ama hala bebeşimin hareketlerinin tam anlamıyla hissedemiyorum sadece göbeğimin altındaki pıt pıt lar devam ediyor.
ben 16-18. haftalardan beri hissediyormuşum aslında.bunu bebeğin hareketlerini anlamaya başladıktan sonra ferkettim.gaz mı bebek mi diye karıştırıyorduk ya bebeğinide hisediyorsunaslında ama ayırt edemiyor insan.gıdıklanma,kaşıntı gibi küçük minik patlamalar gibi. ben 22. haftadayım bu haftalarda tekmeleri daha güçlü yani eşimin bile elini dürtüyor.gerçi onun sesini duyunca daha güçlü yapıyor beni pek takmıyor kızım.

Günaydın kızlar benimde gece aklıma biberon ve emzik takıldı, ben oğluşumu anne sütü vermek istiyorum inat ile o almasa bile ama acaba diyorum hastane çantasını hazırlarken içine biberon koymak gerek mi? Yalancı emzik ise kullanmak istemiyorum, alıştırmak da ama yinede alınması gerekir mi sizce? Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

kızlarr coooook kotu hasta oldum yaaa 2 gundur zaten bogazdan cekıyodum bugun bel agrısı kasık arısı kaburgalarım bılle nefes aldıkca btıyo ustune bıde gırıpp yaaa napcam yarında erken kalkcam ası vurdurmak ıcn off offff ınsallah bebegım zarar gormuyodur:KK43::KK43::KK43::KK43:

canım çok geçmiş olsun bel ağrısı malesef bende çekiyorum, uzandığımda tek kalkamıyorum o kadar ağrıyor :KK43: ama grip için ılık su, bal, bol miktarda limon sık ve onu iç iyi gelir umarım ben grip olacağımı anlayacağım zaman hemen bu karışımdan yapıp içerim, gerçi ilerlemiş ise yapılacak ne olabilirki bebişin var ilaç kullanamazsın :KK43: bol bol uzan dinlen c vitamini al, dediğim karışımdan iç. çok çok çabuk geçer inşallah

günaydın nisan anneleri!!! herkese hayırlı cumalar... gene evdeyiz bakalım bugün yapacak yeni aktiviteler bulmamız lazım. geceleri artık deliksiz uyuyamıyorum ben. sürekli uyanıyorum ve çok susuyorum. iki üç bardak su içiyorum geceleri...

Arkadaslar kac haftalik oldunuz bebeklerini kac gram

cnm ben 21. haftayı bitirdim. geçen hafta 20. haftalıkken bebeğim 354grdı. koca göbişliydi benimki:)

güzel anneler günaydınnn:) gününüz güzel bol bereketli geçsin..göbeğinizde bol bol tekme hissetmeniz dileğimle:)

Kızlar soğuk algınlığı ve grip için annem yeğenlerime yapar-çoğunuzda biliyorsunuzdur belki
büyükçe bir adet siyah turp
kök kısmını şapka gibi kesip içini dolma gibi oyun ama çokta inceltmeden.biraz etli kalsın yarıya kadar bal dökün içine kestiğiniz kısmı kapak gibi kapatın.turpun düz durması için bardak yada kase içine oturtun.akşam yapın sabaha kadar turpun suyu ile bal karışıyor ve bir kaşık sabah akşam yiyin.çocuklara iyi geliyorsa size de iyi gelir.
Pekmeze de toz zencefil karıştırır ama zencefil hamilelere nasıl olur onu bilmiyorum (öksürük için)

Son düzenleme:
cnm geçmiş olsun da hamilelikte dolgu yapılıomu?

slm kızlar nasılsınız bakalım kuzularınız nasıl..biz iyiyiz inş..salı günü 4 lü var..heyecan dorukta.bakalım ne diycekler.bugün biraz ev işi sonra duş alıp dışarı çıkacaz kuzumla..okulumun iki haylaz sınıfına söz verdik uslu dururlarsa oyun oynamaya gidecez diye..bakalım nasıl geçecek.mevlam yardımcımız olsun inş..:KK1::KK1:

ay sorma dolguyu da geçtim 20lik dişim iltihaplanmış bebeğe zarar verir dedi, doğum doktorumla görüştü tek doz anesteziye OK dedi, kanal tedavisi oldu. Of offf bebişim ameliyatta da almıştı anestezi (apandisit), şimdi de aldı vicdan azabı çekiyorum resmen
cnm üzülme o güçlüdür bişey olmaz mevlama emanetler..sen iyi ol ki ona daha iyi bak annesi..

Maşallah cancazım :nazar:
boyu kilosu çok iyi...
Benim kızın 2 katı neredeyse :KK1:
Hep böyle iyi olsunlarda sorun yok.
Eşim 3 buçuk kilonun altında doğurmayacaksın bebeği diyor =)))
Sanki bana bağlıda, ne yapıcam bilmiyorum.

ay cnm hiç sorma benim ki de daha 378 gr :KK1: babası 100 kilo ve ve 190 cm ..bana benzesin diyo...ben ise 170 ve suanda 76 kiloyum:KK1: bu kuzumuz ise malum...babası hep biz yiyoruz ona hiç vermiyormuyuz ne ? die dalga geçiyor benle...:KK1::KK1:
sağlıklı olsunda yavaş yavaş toparlarlar inş..

kızlar demir hapını ihmal edip benim gibi hastanelik olmayın

cnm çok geçmiş olsun..bende arada unutuyorum ya ..pekmezde yemiyorum hiç..dayaklığım inanki...
eee sen nasılsın cnm.bebiş nasıl..

aaa öylemi :KK16: baya süt geliyo yanii :44: daha erken ama

ablamda sordu bana göğüslerinden süt geliyor mu diye onun da olmuştu.benden bir şey gelmiyor ama.bir haftadır,sanki memelerimin ucundan içeri iğne sokup çıkarıyorlar gibi çok kötü ağrı var

oğlumda 4.aydan sonra gelimişti.
kızımda memeuçlarım kapkara oldu.bazen kaşınıyor.sıktığımda geliyor.

Maşallah =)
Ne yiyip içiyorsun bana da söyle..

Sütt müüüüüü :KK53::KK53::KK53::KK53:
Hani nerde :KK53:
Görmeden inanmam :KK17::KK37:
=)) şaka maka bir yana ciddi misin ya?
Çok erken değil mi...
Anem sütüm gelecek yine heyecanlandım ben yaa :KK52::KK52::KK52:

bende erken diye biliyorum ama hormonlarla alakalı demekki istersen doktoruna da sor

Kızlar önce bende inanamadım.Göğüslerim çok kaşınıyo.Ben de kaşımamak için hafiften masaj yaparak ovalıyorum.Bi baktım elime bi ıslaklık geldi.Önce ne olduğunu anlamadım.İyice sıktım renksiz hafif yapışkanımsı bi sıvı geldi.Hemen ablamı aradım.Sütten önce gelen bi sıvı varmış.O geliyo sakın sıkma dedi.Netten araştırdım.Bu haftalarda olması normalmiş.Geçen gün yine kaşınıyodu.Biraz ovaladım ve bu sefer hafif süt rengine dönük sıvı geldi. İnşallah sütüm bol olur tosuncuk olur oğlum. :KK52:

Kızlar önce bende inanamadım.Göğüslerim çok kaşınıyo.Ben de kaşımamak için hafiften masaj yaparak ovalıyorum.Bi baktım elime bi ıslaklık geldi.Önce ne olduğunu anlamadım.İyice sıktım renksiz hafif yapışkanımsı bi sıvı geldi.Hemen ablamı aradım.Sütten önce gelen bi sıvı varmış.O geliyo sakın sıkma dedi.Netten araştırdım.Bu haftalarda olması normalmiş.Geçen gün yine kaşınıyodu.Biraz ovaladım ve bu sefer hafif süt rengine dönük sıvı geldi. İnşallah sütüm bol olur tosuncuk olur oğlum. :KK52:

ayy ne güzel inş sütlerimiz çok olur..benim de uçları dökülüyor resmen yaa.normal mi kızlar dr a sorayım mı?

inşallah canım...benimkininde uçları :KK17: pul pul oluyo kuruluktanmıdır acaba?:26: kaşıntıda var

X