- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 40
o gece sancıları bazen canım çıkıyor sanki.. her şey dar sanki boğuluyorum ya bazen iş yerinde eşarbımı gevşetiyorum.. suyu çok tüketiyorum zaten... bide sanırım böbreklerim ağrımaya mbaşladı.. korkuyorum genişleme falan yapmasından vrya...Benim de ağrım oluyo ama ani hareket yaptığımda sabahları yürüyorum mesela bu sabah öyle bi ağrı yaptı ki adet sancısı gibi de değil kasıklarımda yavaşladım yürümedim eve geldim uzandım ama nasıl hareke pıt pıt) bu arada geceleri uyku bende de sıkıntılı şöle ki çat die gözlerimi açıyorum bazen herşey sıkıomuş gibi gelio bazen kaşıntı başlıo bazen çok sıcak gelio zaten gece 1 lt su içiyorumdur çünkü susayıp uyanıyorum tuvalete zaten kalkıyorum hatta size şöle söyliyim kızlar bi gece uyuyamadım bacaklarım falan nasıl kaşınıo nerdeyse ustumdeki herşeyi çıkardım ama en sonunda nevresimde sorun o o batıo dedim gece saat 4 falan eşimi kaldırdım bütün örtüleri değiştirdim hahahaha ertesi gün eşim tabi anlatıp durdu arkadaşlara bu deli naptı biliomusunuz die ) o yüzden bazen hamileliğimi unutuodum ben hareketlerimde ama sanırım bu zmanlar içimizdeki büyüyen pıtırımmm bana hoooop ben de buradayım dio )
aslında çoğu doktorda ikili ve dörtlü testtir güvenilir olan diyorlar.. hoş hiçbirinin kesinliği yok..günaydınnn kızlar ikili testten sonra 3lü test yaptırmayan varmı? benim ikili iyi çıkınca doktor üçlüyü yaparız demedi.bugün iş yerinde bi arkadaş sordu üçlü yaptırdınmı ? diye yaptırmadım deyince 3lü çok önemli ikiliyle aynı şey değil.kesinlikle yaptırmalıydın dedi :44:
bende alışverişe başladım 2 tane alt üst zıbın takımı, 7li zıbın takımı
1 tane 10lu hastane çıkışı, 1 tulum,1 pijama takımı ve bir battaniye aldım
ama battaniyeye bayıldım kızı olacaklar bir baksınlar fiyatıda çok uygun
https://www.markafoni.com/product/5508361/
kızlar dün sağlık ocağından aramışlardı sabah 9 da ilk doz tetanoz aşısını yaptırdım. kolum ince ince sızlıyo :107:
ya kızlar dün işten eve gittim bot inmiyor bacağımdan nasıl şişmiş taş gibi.. tuz neredeyse hiç kullanmıyorum niye şiştim böle.. resmen basamıyorum.. sanırım gün boyu oturmaktan ayağımı sallıyorum ya .. ondan.. işkence ya .. kızımda çok şişerdim burnum bile şiişiyodu.. ayaklarımın biri iki tane gibiydi sanırım yine başladı.. varsa bi çözümünüz çok sevinirim
selam kızlar
ara ara girip geçmişi okuyorum fakat sürekli aranızda bulunamıyorum işlerin yoğunluğundan dolayı....
fırsat buldukça da internette bebek butiklerine bakıyorum ama sadece bakıyorum şimdiye kadar eşime hamile olduğumu söylerken almıştım zıbın sadece elde avuçta o var yavaş yavaş başlamak gerek sanırım....
ben çok mu ağırdan alıyorum bu işleri acaba
birde internetten almak istemiyorum nedense bakıp görerek dokunarak almak istiyorum bu aralar :S
birde acayip bi duygusallaşma oldu bende sürekli ağlayasım geliyo sizde de var mı böyle duygu değişikliği hisseden
canım battaniye çok güzel... ama polyester ya doktorlar %100 pamuk kullanın diyorlar cocuklar için..
benim battaniyem çok kızımdan kalan.. bi tanede annem örüyor saolsun bi tane incede hastane çıkışında var.. ohh yeter inşallah...
haaa bitanede annemin benim için ördüğü kızımın deyişiyle benim ilk battaniyem var.. ... annem kaç yıl kullandım sana diyor.. zaten kendi kundağımı kullandım kızımada inşallah oğlumdada onu kullanıcam..
Birkaç kere kontrol ettim acaba ben mi yazmışım diyeBenziyoruz bu konuda, bende de alışveriş için iştah yok hala. Yerli yersiz herşeye ağlıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin:107:
selam kızlar
ara ara girip geçmişi okuyorum fakat sürekli aranızda bulunamıyorum işlerin yoğunluğundan dolayı....
fırsat buldukça da internette bebek butiklerine bakıyorum ama sadece bakıyorum şimdiye kadar eşime hamile olduğumu söylerken almıştım zıbın sadece elde avuçta o var yavaş yavaş başlamak gerek sanırım....
ben çok mu ağırdan alıyorum bu işleri acaba
birde internetten almak istemiyorum nedense bakıp görerek dokunarak almak istiyorum bu aralar :S
birde acayip bi duygusallaşma oldu bende sürekli ağlayasım geliyo sizde de var mı böyle duygu değişikliği hisseden
kızlar sinemaya gitmek istiyorum ama ablam hamileler için iyi olmaz dedi,çok yüksek sesten dolayı,acaba hiç böyle bir şey duydunuz mu
doktora soracaktım ama unuttum.
bende herşeye ağlıyorum bugun sabah starda melek programında
senelerce anne olamayan tedavi gören kişileri gösteriyordu onlar
konuşuyor ben ağlıyorum acayip duygusalım yaa doğurunca geçer inşallah :)
Çok güzel canım , bende beğendim =)
Bende bu aralar örgüye sardım, hiç bilmiyorum ama çabuk kavrayan biriyim =)
Örgü teknikleri adında bir kitap sipariş verdim, gelsin az kurcaladıktan sonra,bende bebeğime örgü battaniye yapacağım =)
aynen canım çalıştıkça oturdukça şişiyorum.. dün arkadaşa söyledim mahkumlardan birine ağaçtan tabure yaptıracak masanın altına koymak için.. inşallah rahatlarım biraz .. akıntı içinde özür diye düşündüm ama en kısa zamanda birinden tam bilgi alır haber veririm sana.. ama akıntı zaten gusül gerektirmiyor.. rengi de durumumuzdan kaynaklıya bence her seferinde gusül gerektirmez..Canım çalıştığın için, senin durumunda tek yapabileceğin akşamları en az yarım saat bacaklarını yüksek bir yere koyup dinlendirmek. İş yerinde de yapabilirsen ayaklarının altına bir yükselti koy. Bu arada daha önce sordum forumda ama, sanırım cevabını bilen yok. Hamilelikte kahverengi akıntı gusül gerektiriyor mu yoksa abdest mi tazeleyeceğiz?
benimde aldıklarım hep pamuk battaniyede direk cildine temas etmediği sürece sıkıntı olmaz inşallah..ben herşeyini %100 pamuk aldım ama battaniyede o kadar önemsemedim
çok hoşuma gitti alıverdim :) bebek için bir sıkıntı oluşturmaz inaşallah
aynnen kardeşimde koca bir valiz göndermiş hemde yıkayıp ütüleyip.. yani şimdilik hiç birşeye ihtiyacım kalmıyor ama yinede insan görünce dayanamıyor alıyor.. kafamda birkaç şey var alıcam inşallah..Kızlar dün tetenoz aşısının ilk dozunu vurdurdum.Hala kolum ağrıyo.Çok berbat bişeymiş bu.1 ay sonra 2. doz için çağırdı.Kalp atışını dinletmek istedi.Ama pek olmadı.Tuhaf bi el aleti vardı.Kiloma baktı çok kilo almışsın dedi.Biliyorum dedim.Ben de şuana kadar anca kendime bi kaç parça kıyafet aldım.Bebeğe daha bi çorap bile almış değilim.Ablam sağolsun yiğenimin eşyalarından göndermiş.Bisürü zıbınlar tulumlar.Onlar baya işimi görcek.Bende yılbaşından sonra alışverişe çıkıcam inş.O zamana kadar kendimi engelliyorum.
Kızlar dün tetenoz aşısının ilk dozunu vurdurdum.Hala kolum ağrıyo.Çok berbat bişeymiş bu.1 ay sonra 2. doz için çağırdı.Kalp atışını dinletmek istedi.Ama pek olmadı.Tuhaf bi el aleti vardı.Kiloma baktı çok kilo almışsın dedi.Biliyorum dedim.Ben de şuana kadar anca kendime bi kaç parça kıyafet aldım.Bebeğe daha bi çorap bile almış değilim.Ablam sağolsun yiğenimin eşyalarından göndermiş.Bisürü zıbınlar tulumlar.Onlar baya işimi görcek.Bende yılbaşından sonra alışverişe çıkıcam inş.O zamana kadar kendimi engelliyorum.
Senin ağladığın konu yine makul biraz. Ben dün akşam belgeselde zebra aslandan kaçamayınca kontrolü kaybettim. Bir yandan ağlıyorum bir yandan TV'ye yastık fırlatıyorum. İnşallah geçer dediğin gibi valla
Ya ciddi ciddi yaza doğru bebeklerimiz kucağımızda mı olacak =))
Bazen çok deli heyecanlanıyorum düşündükçe.
Ben soranlara 4 buçuk ayım bitti, 5. aya girdim diyordum =))
Dün baktım 5. ayımız bitmiş 6. aya girmişiz =))))
Eşime söyledim hayatım 5. ayımız bitmiş diye inanmadı koca bebeğim =)
Akşam eve gelirken teker patlamış onunla uğraşırken aradım, herşeyi bırakmış bir kenara 6. aya mı girdik diyor. =))
Eşimi bile dün ayrı bir heyecan sarmıştı =)
aynen canım çalıştıkça oturdukça şişiyorum.. dün arkadaşa söyledim mahkumlardan birine ağaçtan tabure yaptıracak masanın altına koymak için.. inşallah rahatlarım biraz .. akıntı içinde özür diye düşündüm ama en kısa zamanda birinden tam bilgi alır haber veririm sana.. ama akıntı zaten gusül gerektirmiyor.. rengi de durumumuzdan kaynaklıya bence her seferinde gusül gerektirmez..
Akşam eve gelirken teker patlamış onunla uğraşırken aradım, herşeyi bırakmış bir kenara 6. aya mı girdik diyor. =))
Senin ağladığın konu yine makul biraz. Ben dün akşam belgeselde zebra aslandan kaçamayınca kontrolü kaybettim. Bir yandan ağlıyorum bir yandan TV'ye yastık fırlatıyorum. İnşallah geçer dediğin gibi valla
benimde aldıklarım hep pamuk battaniyede direk cildine temas etmediği sürece sıkıntı olmaz inşallah.. anne olamayanlar.. bi komşum var 13 yıldır falan olmuyor çocuğu.. benim hamile olduğumu duyunca nasıl sevinmişti .. ama ben onun yanından gecerken bile utanıyorum sanki saçma ama öyle .. RABBİM ONADA VER NOLUR DİYORUM..
ANNE olduktan sonra daha hassas oluyoruz canım benim..
eşim bazen gülüyor küçük kedi köpeklere bile CAN diye sesleneceksin nerdeyse diyor.. her yavru senin yavrun...
bende 1 2 hafta sonra çıkıcam bakalım kısmetse mevlüt için çocuk için birşeyler alıcam..
alacağımız arabaya karar verdik chicco nun lite way travel sistem puseti hem hafif hemde travel sistemlere göre biraz fiyatı uygun..
inşallah canım yaa bende haber dahi izleyemiyorum bazen annemin anne olunca anlarsın diye ettiği sitemleri geliyo aklıma acayip duygusallaşıyorum
bende geçen avm de geziyoken bir tane kaban beğendim denedim olmadı sonra eve gidene kadar ağladım ufak çocuklar gibi :))
bende çok telaşlanıyorum yaa nisanda kısmetse hepimiz anne olucaz... benim ilk bebeğim olucak aile olucaz gerçekten....
evimizde ufacık tefeik yaramaz olucak....
inşallah canım yaa bende haber dahi izleyemiyorum bazen annemin anne olunca anlarsın diye ettiği sitemleri geliyo aklıma acayip duygusallaşıyorum
Çok sağol canım ya, kaç gündür kazaya bırakıyordum. Allah razı olsun:107:
Sorma ya çok heyecanlanıyorum düşündükçe. Dün mevzu ettik yemekte biz de. Dedim aşkım rabbim nasip ederse birkaç ay sonra artık evde bizim dışımızda bir insan daha olacak, hazır mıyız biz&korkuyorum dedim. Tebessüm etti sadece. Eminim o da heyecanlı ama çok ketum. Oğlum bana çekseydi bari:118:
Benimde ilk bebeğim canım =)
Hayatıma nefes olacak miniğim
Eşimle bekarken çok hayal kuruyorduk evimiz, bebeğimiz falan diye.
Allah büyük ya, çok isteyince oluyor işte =)
bende yarın tam 22 haftalık olacam, ama nedense hiç zaman geçmiyormuş gibi geliyor, bir an önce gebelik bitsin bebeğimi kucama alayım, lohusalığım bitsin istiyorum nedense çok sabırsızlanıyorum
evet canım herşey hep yolunda gitti şükürler olsun rabbime ...
inşallah sağsalim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıkla mutlulukla huzurla büyütürüz onlara hayırlı anne baba oluruz inşallah
=QUOTE]
amin