2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
o gece sancıları bazen canım çıkıyor sanki.. her şey dar sanki boğuluyorum ya bazen iş yerinde eşarbımı gevşetiyorum.. suyu çok tüketiyorum zaten... bide sanırım böbreklerim ağrımaya mbaşladı.. korkuyorum genişleme falan yapmasından vrya...
aslında çoğu doktorda ikili ve dörtlü testtir güvenilir olan diyorlar.. hoş hiçbirinin kesinliği yok..
doktorum nolur nolmaz dedi bende kan verdim ama sanki ALLAH korusun RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN.. Ama bişey olsa ne yapacağız..

canım battaniye çok güzel... ama polyester ya doktorlar %100 pamuk kullanın diyorlar cocuklar için..
benim battaniyem çok kızımdan kalan.. bi tanede annem örüyor saolsun bi tane incede hastane çıkışında var.. ohh yeter inşallah...
haaa bitanede annemin benim için ördüğü kızımın deyişiyle benim ilk battaniyem var.. ... annem kaç yıl kullandım sana diyor.. zaten kendi kundağımı kullandım kızımada inşallah oğlumdada onu kullanıcam..

ya kızlar dün işten eve gittim bot inmiyor bacağımdan nasıl şişmiş taş gibi.. tuz neredeyse hiç kullanmıyorum niye şiştim böle.. resmen basamıyorum.. sanırım gün boyu oturmaktan ayağımı sallıyorum ya .. ondan.. işkence ya .. kızımda çok şişerdim burnum bile şiişiyodu.. ayaklarımın biri iki tane gibiydi sanırım yine başladı.. varsa bi çözümünüz çok sevinirim

selam kızlar
ara ara girip geçmişi okuyorum fakat sürekli aranızda bulunamıyorum işlerin yoğunluğundan dolayı....
fırsat buldukça da internette bebek butiklerine bakıyorum ama sadece bakıyorum şimdiye kadar eşime hamile olduğumu söylerken almıştım zıbın sadece elde avuçta o var yavaş yavaş başlamak gerek sanırım....
ben çok mu ağırdan alıyorum bu işleri acaba
birde internetten almak istemiyorum nedense bakıp görerek dokunarak almak istiyorum bu aralar :S
birde acayip bi duygusallaşma oldu bende sürekli ağlayasım geliyo sizde de var mı böyle duygu değişikliği hisseden

kızlar dün sağlık ocağından aramışlardı sabah 9 da ilk doz tetanoz aşısını yaptırdım. kolum ince ince sızlıyo :107:

Ben 10 gün önce oldum, kolum hala mor

Canım çalıştığın için, senin durumunda tek yapabileceğin akşamları en az yarım saat bacaklarını yüksek bir yere koyup dinlendirmek. İş yerinde de yapabilirsen ayaklarının altına bir yükselti koy. Bu arada daha önce sordum forumda ama, sanırım cevabını bilen yok. Hamilelikte kahverengi akıntı gusül gerektiriyor mu yoksa abdest mi tazeleyeceğiz?

Birkaç kere kontrol ettim acaba ben mi yazmışım diye Benziyoruz bu konuda, bende de alışveriş için iştah yok hala. Yerli yersiz herşeye ağlıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin:107:

ben herşeyini %100 pamuk aldım ama battaniyede o kadar önemsemedim
çok hoşuma gitti alıverdim :) bebek için bir sıkıntı oluşturmaz inaşallah

Kızlar dün tetenoz aşısının ilk dozunu vurdurdum.Hala kolum ağrıyo.Çok berbat bişeymiş bu.1 ay sonra 2. doz için çağırdı.Kalp atışını dinletmek istedi.Ama pek olmadı.Tuhaf bi el aleti vardı.Kiloma baktı çok kilo almışsın dedi.Biliyorum dedim. Ben de şuana kadar anca kendime bi kaç parça kıyafet aldım.Bebeğe daha bi çorap bile almış değilim.Ablam sağolsun yiğenimin eşyalarından göndermiş.Bisürü zıbınlar tulumlar.Onlar baya işimi görcek.Bende yılbaşından sonra alışverişe çıkıcam inş.O zamana kadar kendimi engelliyorum.

Birkaç kere kontrol ettim acaba ben mi yazmışım diye Benziyoruz bu konuda, bende de alışveriş için iştah yok hala. Yerli yersiz herşeye ağlıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin:107:

bende herşeye ağlıyorum bugun sabah starda melek programında
senelerce anne olamayan tedavi gören kişileri gösteriyordu onlar
konuşuyor ben ağlıyorum acayip duygusalım yaa doğurunca geçer inşallah :)

kızlar sinemaya gitmek istiyorum ama ablam hamileler için iyi olmaz dedi,çok yüksek sesten dolayı,acaba hiç böyle bir şey duydunuz mu
doktora soracaktım ama unuttum.

bence korku filmi olmadığı sürece bir sakıncası olmaz ..rahimin içi zaten gürültülü bir ortam sonuçta.. bebeği sakinleştirmek için elektrik süpürgesini açın diyor uzmanlar .

Senin ağladığın konu yine makul biraz. Ben dün akşam belgeselde zebra aslandan kaçamayınca kontrolü kaybettim. Bir yandan ağlıyorum bir yandan TV'ye yastık fırlatıyorum. İnşallah geçer dediğin gibi valla

bende battaniye başladım şimdilik iyi gidiyo hiç örgü bilmiyodum ama bu basit bişi bitince fotosunu eklerim sonrada senin örnek koyduğun battaniyeden işlemeyi düşünüyorum bakalım ya şirine ya twitiy

aynen canım çalıştıkça oturdukça şişiyorum.. dün arkadaşa söyledim mahkumlardan birine ağaçtan tabure yaptıracak masanın altına koymak için.. inşallah rahatlarım biraz .. akıntı içinde özür diye düşündüm ama en kısa zamanda birinden tam bilgi alır haber veririm sana.. ama akıntı zaten gusül gerektirmiyor.. rengi de durumumuzdan kaynaklıya bence her seferinde gusül gerektirmez..
ben herşeyini %100 pamuk aldım ama battaniyede o kadar önemsemedim
çok hoşuma gitti alıverdim :) bebek için bir sıkıntı oluşturmaz inaşallah
benimde aldıklarım hep pamuk battaniyede direk cildine temas etmediği sürece sıkıntı olmaz inşallah..
aynnen kardeşimde koca bir valiz göndermiş hemde yıkayıp ütüleyip.. yani şimdilik hiç birşeye ihtiyacım kalmıyor ama yinede insan görünce dayanamıyor alıyor.. kafamda birkaç şey var alıcam inşallah..

anne olamayanlar.. bi komşum var 13 yıldır falan olmuyor çocuğu.. benim hamile olduğumu duyunca nasıl sevinmişti .. ama ben onun yanından gecerken bile utanıyorum sanki saçma ama öyle .. RABBİM ONADA VER NOLUR DİYORUM..
ANNE olduktan sonra daha hassas oluyoruz canım benim..
eşim bazen gülüyor küçük kedi köpeklere bile CAN diye sesleneceksin nerdeyse diyor.. her yavru senin yavrun...

Ya ciddi ciddi yaza doğru bebeklerimiz kucağımızda mı olacak =))
Bazen çok deli heyecanlanıyorum düşündükçe.
Ben soranlara 4 buçuk ayım bitti, 5. aya girdim diyordum =))
Dün baktım 5. ayımız bitmiş 6. aya girmişiz =))))
Eşime söyledim hayatım 5. ayımız bitmiş diye inanmadı koca bebeğim =)
Akşam eve gelirken teker patlamış onunla uğraşırken aradım, herşeyi bırakmış bir kenara 6. aya mı girdik diyor. =))
Eşimi bile dün ayrı bir heyecan sarmıştı =)

bende 1 2 hafta sonra çıkıcam bakalım kısmetse mevlüt için çocuk için birşeyler alıcam..
alacağımız arabaya karar verdik chicco nun lite way travel sistem puseti hem hafif hemde travel sistemlere göre biraz fiyatı uygun..

inşallah canım yaa bende haber dahi izleyemiyorum bazen annemin anne olunca anlarsın diye ettiği sitemleri geliyo aklıma acayip duygusallaşıyorum

bende geçen avm de geziyoken bir tane kaban beğendim denedim olmadı sonra eve gidene kadar ağladım ufak çocuklar gibi :))

bende çok telaşlanıyorum yaa nisanda kısmetse hepimiz anne olucaz... benim ilk bebeğim olucak aile olucaz gerçekten....
evimizde ufacık tefeik yaramaz olucak....

Çok sağol canım ya, kaç gündür kazaya bırakıyordum. Allah razı olsun:107:

Sorma ya çok heyecanlanıyorum düşündükçe. Dün mevzu ettik yemekte biz de. Dedim aşkım rabbim nasip ederse birkaç ay sonra artık evde bizim dışımızda bir insan daha olacak, hazır mıyız biz&korkuyorum dedim. Tebessüm etti sadece. Eminim o da heyecanlı ama çok ketum. Oğlum bana çekseydi bari:118:

Son düzenleyen: Moderatör:

sen benden daha duygusal olmuşsun :) ben belgesel izlersemde aslanlı kaplanlıları izlemiyorum çünkü diğer hayvanlara saldırıyolar ya onu bile görmeye tahammül edemiyorum normaldede izleyemezdim birde ben normalde hiç korkmadığım şeylerden korkuyorum mesela bilim kurgu fantastik filmlere bayılırdım hep izlerdim ama hamile kaldığımdan beri onlara bakamıyorum fantastik süper kahramanlar değişik kılıklarda yaratık gibi oluyolar ya onları görünce korkuyorum ya :)

bende senin yerinde olsam senin gibi hissederdim... ben daha doğurmadan ona çok bağlandım doğunca kimbilir nasıl olurum...

Benimde ilk bebeğim canım =)
Hayatıma nefes olacak miniğim
Eşimle bekarken çok hayal kuruyorduk evimiz, bebeğimiz falan diye.
Allah büyük ya, çok isteyince oluyor işte =)

bende yarın tam 22 haftalık olacam, ama nedense hiç zaman geçmiyormuş gibi geliyor, bir an önce gebelik bitsin bebeğimi kucama alayım, lohusalığım bitsin istiyorum nedense çok sabırsızlanıyorum

inşallah canım yaa bende haber dahi izleyemiyorum bazen annemin anne olunca anlarsın diye ettiği sitemleri geliyo aklıma acayip duygusallaşıyorum

Senin annen yine insaflı imiş canım. Benim sevgili anneciğim "fazlasını istemiyorum, sen bana ne yaptıysan çocukların da sana onu yapsın der". Mahvoldum ben

Onlar bize fazla belli etmemeye çalışıyorlar canım =)
Benim eşim öyle...
Ama ara ara böyle belli ediyor işte.
Benim içimden kızım aynı babasına benziyecek diye geçiyor =)
Eşim çok şakacı benim kız kardeşimle yanyana geldiklerinde çok deli eğleniyorlar =)
İkisinin arasına yine onlar gibi aynı kafadan biri gelirse vay benim halime =))

Benimde ilk bebeğim canım =)
Hayatıma nefes olacak miniğim
Eşimle bekarken çok hayal kuruyorduk evimiz, bebeğimiz falan diye.
Allah büyük ya, çok isteyince oluyor işte =)

evet canım herşey hep yolunda gitti şükürler olsun rabbime ...

inşallah sağsalim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıkla mutlulukla huzurla büyütürüz onlara hayırlı anne baba oluruz inşallah

bende yarın tam 22 haftalık olacam, ama nedense hiç zaman geçmiyormuş gibi geliyor, bir an önce gebelik bitsin bebeğimi kucama alayım, lohusalığım bitsin istiyorum nedense çok sabırsızlanıyorum

bende öyle hemen 40 mız çıksın istiyorum özellikle haziran ayı gelsin istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…