- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
Senin annen yine insaflı imiş canım. Benim sevgili anneciğim "fazlasını istemiyorum, sen bana ne yaptıysan çocukların da sana onu yapsın der". Mahvoldum ben
o da iyimiş :))
Allah yardımcın olsun şimdiden o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin annen yine insaflı imiş canım. Benim sevgili anneciğim "fazlasını istemiyorum, sen bana ne yaptıysan çocukların da sana onu yapsın der". Mahvoldum ben
Canm benm ilk kuzum 10 aylık hemen 2. oldu oda iriydi tip aynı baba beni hamileliktede zorlamıştı 38. haftada 4 kilo doğdu şimdi gayet normal ne kilolu nede zayıf ama boyumuz çok uzun.Kızdada ultrasonda aynı şeyleri yaşıyorum muhtemelen buda babasına benziycek:))
Bende aynen öyle istiyorum ama geçen bir arkadaş demişti ki,bende yarın tam 22 haftalık olacam, ama nedense hiç zaman geçmiyormuş gibi geliyor, bir an önce gebelik bitsin bebeğimi kucama alayım, lohusalığım bitsin istiyorum nedense çok sabırsızlanıyorum
evet canım herşey hep yolunda gitti şükürler olsun rabbime ...
inşallah sağsalim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıkla mutlulukla huzurla büyütürüz onlara hayırlı anne baba oluruz inşallah
Ya ciddi ciddi yaza doğru bebeklerimiz kucağımızda mı olacak =))
Bazen çok deli heyecanlanıyorum düşündükçe.
Ben soranlara 4 buçuk ayım bitti, 5. aya girdim diyordum =))
Dün baktım 5. ayımız bitmiş 6. aya girmişiz =))))
Eşime söyledim hayatım 5. ayımız bitmiş diye inanmadı koca bebeğim =)
Akşam eve gelirken teker patlamış onunla uğraşırken aradım, herşeyi bırakmış bir kenara 6. aya mı girdik diyor. =))
Eşimi bile dün ayrı bir heyecan sarmıştı =)
Benimde ilk bebeğim canım =)
Hayatıma nefes olacak miniğim
Eşimle bekarken çok hayal kuruyorduk evimiz, bebeğimiz falan diye.
Allah büyük ya, çok isteyince oluyor işte =)
günaydın nisan anneleri,
ben 4 mayıs annesiyim allah kısmet ederse,bebeğim erken davranırsa son haftalarda sizin gruba kayabilirim :)
size bir sorum var.20.hafta için doktorum detaylı ultrason istedi.fetal biometry imiş bu incelemenin adı.kısa bir araştırma yaptık.büyükçekmece kolon hastanesi altan cebeci ye gitmeye karar verdik bu inceleme için.kendi koktorum beylikdüzü acıbadem de aylin tatlıadım oldukça memnunum kendisinden.
Büyükçekmece altan cebeci ye bu inceleme için giden oldu mu aranızda?
Yada avrupa yakasında nerde ne kadara yaptırdınız.
Cevaplarsanız sevinirim.bu arada çatlak kremlerinden bahsedilmiş benim de doktorum en az katkısız ve zararsız olan mustela yı tavsiye etti.
Sağlıklı günler herkese.
kimse bana cevap vermemiş beni burda istemiyormusunuz yoksa
Ya ciddi ciddi yaza doğru bebeklerimiz kucağımızda mı olacak =))
Bazen çok deli heyecanlanıyorum düşündükçe.
Ben soranlara 4 buçuk ayım bitti, 5. aya girdim diyordum =))
Dün baktım 5. ayımız bitmiş 6. aya girmişiz =))))
Eşime söyledim hayatım 5. ayımız bitmiş diye inanmadı koca bebeğim =)
Akşam eve gelirken teker patlamış onunla uğraşırken aradım, herşeyi bırakmış bir kenara 6. aya mı girdik diyor. =))
Eşimi bile dün ayrı bir heyecan sarmıştı =)
O kadar güzel,anlamlı ve içten yazmışsın ki...seni çok iyi anlıyorummmm çünkü aynı heyecanı yaşIyorum bende canım...ben HAYATIMDA BÖYLE MUTLULUK YAŞAMADIM...(maşallah çok şükür diyim)..
zamannn geçmiyoorrrrr geçmiyorrrr..:) içimde kıpırtılarını hissedince tarifi olmayan bir duyguya kapılıyorum..geceleri yatarken hep elime aldığım emzirdiğim hayaliyle yatıyorum..kaç gecedir doğurdum,emzirdim kokladım:)..
Veeee Rabbim herkese bu duyguları yaşatması için dua ediyorum....
ve asıl etkileyen beni Rabbimizin yokdan var etmesi ...kızlar günlük hayatımızda o kadar mucize oluyoki o kadr O'nun tecellesini yaşıyoruz ki....ama hep rutine bağlamıştık..yani öyle oluyodu zaten..dünya dönüyodu...nefes alıyoduk..normali oydu...ama ben hamile olunca farkındalığı görmeye başladım..yani o canlar yokdu...yokkk..ama şimdi varlar..hareketliler..yarın bir gün inşallah dünyaya gelicekler...bu nasıl bir mucizedir..minyatür bir insan var içimizde kalbi atan,duyan,esneyen,...var mı başka mucize.......
Rabbim herkese bu farkındalığı yaşatsın..ne olursa olsun O'na çıkıyoruz..yollarımız iyikide O"na çıkıyor.....
ve bizler daha doğmamışken bir iki hareket kıpırtısıyla bu kadar bağlanıyoken,merhametimiz iyikide hat safhadayken...bizi Yaratanın bize sevgisi , merhametini,affediciliği kimbilir nasıldır..hayal edilemez....çok şanslıyız...iyikide bayanız iyikide anne adayıyız..
Rabbim herkese nasip etsinn..
Aynı yapıda bir anneye sahibim =)))
Erkek çocuğundan beterdim ben ya
Sapanla milletin camını kırmalar, sırf dondurma parası vermediler diye dedemi falan sopayla kovalamalar
Hey gidi günler hey
Annem bazen eşimin annesinin yanında diyor kızım yavrunda senin gibi yaramaz olursa vay haline diye =)
Kayınvalidem atılıyor ordan benim oğlum çok usluydu falan diye =)))
Eşime sorsan ben eşkıyaydım diyor =)
Böyle yaramazlık konusunda bana benzesin kızım =)
Uğraşmaya razıyım, yaramazdım ama efendiydim hep.
Yani dozunda vardı yaramazlık.
Keşke böyle bir çocuğum olsa
:::) ne yaptın canım sen. 5 ay bitti 6 ya girdin. 5 aydır bebeğin seninle zaten 6. ayın içindesin. ama gebelikte ay değil hafta hesabı yapılması gerekliymiş çünkü bazen ay 30 çekiyor bazen 31. haftaya göre hesaplarsan işin içinden çıkabilirsin. bebişin kız olunca yaşını küçültmeye başladın şimdiden :)
Allah gönlüne göre versin gülüm:107: Bana sorsan o kadar yaramaz değildim ama asiliklerim vardı tabi. Allahtan annem yumuşak huyludur da idare ettik. Ama ben Başak burcuyum, acayip otoriterim. Miniğim koç olursa yandım, bir ipte iki cambaz oynamaz
Gözden kaçmıştır canım. Hoş geldin Maşallah meleğine
seni çok iyi anlıyorummmm çünkü aynı heyecanı yaşIyorum bende canım...ben HAYATIMDA BÖYLE MUTLULUK YAŞAMADIM...(maşallah çok şükür diyim)..
zamannn geçmiyoorrrrr geçmiyorrrr..:) içimde kıpırtılarını hissedince tarifi olmayan bir duyguya kapılıyorum..geceleri yatarken hep elime aldığım emzirdiğim hayaliyle yatıyorum..kaç gecedir doğurdum,emzirdim kokladım:)..
Veeee Rabbim herkese bu duyguları yaşatması için dua ediyorum....
ve asıl etkileyen beni Rabbimizin yokdan var etmesi ...kızlar günlük hayatımızda o kadar mucize oluyoki o kadr O'nun tecellesini yaşıyoruz ki....ama hep rutine bağlamıştık..yani öyle oluyodu zaten..dünya dönüyodu...nefes alıyoduk..normali oydu...ama ben hamile olunca farkındalığı görmeye başladım..yani o canlar yokdu...yokkk..ama şimdi varlar..hareketliler..yarın bir gün inşallah dünyaya gelicekler...bu nasıl bir mucizedir..minyatür bir insan var içimizde kalbi atan,duyan,esneyen,...var mı başka mucize.......
Rabbim herkese bu farkındalığı yaşatsın..ne olursa olsun O'na çıkıyoruz..yollarımız iyikide O"na çıkıyor.....
ve bizler daha doğmamışken bir iki hareket kıpırtısıyla bu kadar bağlanıyoken,merhametimiz iyikide hat safhadayken...bizi Yaratanın bize sevgisi , merhametini,affediciliği kimbilir nasıldır..hayal edilemez....çok şanslıyız...iyikide bayanız iyikide anne adayıyız..
Rabbim herkese nasip etsinn..
Bak yaa
Niye utandırıyorsun ki beni şimdi sen
Yaw ben düz mantık baktım biliyor musun olaya =)
Hani 9 ay 40 hafta ya.. Eee ben 20. haftamda 4 buçuk aylık oluyorum
21. haftaya girince şey dedim yani 4 buçuk bitti 5. aya girdim
Matematiği katlettim iki dakkadaa beee
O kadar güzel,anlamlı ve içten yazmışsın ki...
Yüzümde tebessüm, içimde bir huzurla okudum canım
Tarifi yok bu duygunun, eğer cidden mucize diye birşey varsa ki...
O şuan içinde bulunduğumuz durumdan ötesi değildir.
Rabbime şükürler olsun bize böyle güzellikleri tatdırdığı için
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Burada ki, bir çok topikte anne olmayı bekleyen, her ay ayrı bir heyecanla testlerde umut arayan çok insan var.
Boş bulunduğum vakitler okuyorum çoğunu, dua ediyorum onlar için.
Bazen şu an ki mutluluğumu paylaşmak istiyorum onlarla ama yazıp yazıp siliyorum.
Allah büyüktür varsa birşey için zamanı her zaman hayırlısını nasip etsin herkes için, hepimiz için.
Bende aynen öyle istiyorum ama geçen bir arkadaş demişti ki,
Çocuğumuz doğunca hiçbir zaman bu kadar yakın olamayacağız, şu an içimizde bizimle birlikte.
Bu insanın eline geçen bir fırsat değil tadını çıkaralım diye =)
Beni çok etkilemişti bu sözleri, ara ara hiç doğmasa böyle hep içimde kalsa iyi olduğunu bilsem diyorum.
Yine farklı bir yerden bağlandım ben duygusala =) off off...
Amin canım
Rabbim bize de, bizden olacak olanlara da herşeyin hayırlısını nasip etsin.