- 27 Eylül 2010
- 757
- 42
kızlar bazen kaymasını hissediyorum bebişimin ama arada da karnımda pıtlamalar ve sanki guruldamalar oluyor bebişimin hareketleri mi acaba
yerim onu ben bende kayma gibi hissetmiyorum ama pıt pıt vurup duruyo işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bazen kaymasını hissediyorum bebişimin ama arada da karnımda pıtlamalar ve sanki guruldamalar oluyor bebişimin hareketleri mi acaba
yerim onu ben Bende kayma gibi hissetmiyorum ama pıt pıt vurup duruyo işte
Hanımlar hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı ben karnınız belli oluyo muuu...kaç kilo aldınız???ben 4 kilo almışım doktor diyet verdi kilolu değilim ama hızlı alma dedi karbonhidratı azalt dedi((((elveda pastalar en çok sevdiğim ekmek...
belli olmak ne kelime ayrı bi gezegen gibi :) gören bakakalıyor nereye gitsem bakanlar oluyor ve sen son ay kesin yürüyemezsin diyenler bile var 7 kg aldım dr.kızdı ama ne yapayım vitamin verdi bana o da maşallah aldırdı
banada vitamin verdi 2-3 tane alıp bıraktım devam etseymişim bilemiyorm artık...
bakalım soracaım ay sonunda detaylı ultrosonum var kesin kesecek vitamini
Canım istersen banada gönderebilirsin iletirim ben aysunaben aysunay'ı da bulamadım ki mesaj atamadım nerden bulcam ben bunu aradım taradım bayadır o da girmiyo galiba
yerim onu ben bende kayma gibi hissetmiyorum ama pıt pıt vurup duruyo işte
detaylı ultrasonu her yerde güvenilir yapmıyorlar benim doktorumda önerdi ben adanaya gideceğim inş.kaça yapıyolar acaba dahaca hiç araştırmadım bide gereksiz şeyler söyleyebiliyorlarmış kafam karışık
kizlar ne yaptiniz siz yaaaaa ilk aylara nazaran bu cok fazlaaaa bi diyetisyen ile gorusun derim daha yolun yarisindayiz dogum zorlugu ile karsilasmayalim
isterseniz benim diyetisyenimin verdigi listeyi sizinle paylasabilirim :26:
Gece uykumu alamıyorum ama, öğleden sonra rahat 3 saatim yatakta geçiyor. Önce kitap okuyorum, sonra ölü gibi yatıyorum:118:
Aldığın kilo normal canım bu hafta için, biz fazla aldık biraz bakma sen Bundan sonra biraz hızlanır ama, ortalama 9-12 kg normal hamilelikte:107:
Canım evde kendim pişiriyorum temiz temiz ama gel gör ki, kokusuyla doyuyorum sanki.
Yaptığımı yiyemiyorum başka yerde yesem sorun yok maşallah tabakta bir şey kalmıyor =)
13. haftamda folik asiti bıraktırdı doktorum sonra da her hangi bir ilaç vermedi.
İlk 3 ay yoğun bir bulantıyla geçirmiştim ama kilo kaybı yaşamadım.
Çok sağol canım valla rahatladım okuyunca
Dediğin gibi vücudumda kas oranı yüksek, yağ desen yok denecek kadar az...
Ablamlar falan da dediğin gibi diyor aslında, sert olduğu için hissetmiyorsundur diyorlar.
Yabancıya sorsan kilo almamak için yemiyorsun sen deyip deli ediyorlar beni.
Bacaklarım, göbeğim hala sert kastan dolayı.
Sanırım dediğin gibi vücutla alakalı.
Uyku konusunda sende benim gibisin balım =)
Kilo almak istiyorum yoksa eşimde dahil herkes başladı söylenmeye kilo almamak için yemiyorsun diyorlar.
Sinirlerim zıplıyor.
Bu hafta doktoruma gidince kan ilaçı vs istiyeceğim sırf kilo yapsın diye.
valla paylaş sahsen ben isterim
ben giyiyorum geceliklerim bile olmuyoooo yeni hamile gecelihgi aldim vallaHanımlar hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı ben karnınız belli oluyo muuu...kaç kilo aldınız???ben 4 kilo almışım doktor diyet verdi kilolu değilim ama hızlı alma dedi karbonhidratı azalt dedi((((elveda pastalar en çok sevdiğim ekmek...
bana da verdi biraz ictim biraktim simdi de kan ilaci verdi deli gibi acikiyorum onu da mi icmesem acaba :26::26:belli olmak ne kelime ayrı bi gezegen gibi :) gören bakakalıyor nereye gitsem bakanlar oluyor ve sen son ay kesin yürüyemezsin diyenler bile var 7 kg aldım dr.kızdı ama ne yapayım vitamin verdi bana o da maşallah aldırdı
Selam Nisan anneleri, bugün bizim detayli ultrasonumuz vardi, allahima bin sükürler olsunki hersey yolunda, tüm organlarina bakildi.....Maalesef detayli bizde toplam 20 dakika sürdü, ve maalesef bebegim oturdugu icin bacak arasi gözükmedi.... Doktorumuz herseyi denedi, banamisin demedi Neyse saglik olsun bunada sükür, artik 2 bucuk ay sonraya kaldi ultrason termini (yurtdisi oldugu icin) yada sürpriz bir bebis olacak :)))
iç çamaşırını değiştirerek sürekli kontrol et akıntı devam ediyor mu.merhaba kızlar bugun dr gittik plasentamız biraz yukarıya çıkmış ama buna bile sevinemedim çünkü eve bir geldim iç çamasırımda
ıslaklık var su gibi... Yol beni baya sarstı bugun eşim sağolsun beni tümseklere pata küte çıkara çıkara getirdi ondan sonra sancılandım bu
bebeğin suyumu diye düşünüp duruyorum 1 ay öncesinde arkadaşımın suyu gelmişti dr ilaç ve yatak istirahatı vermişti ona o arkadaşımın
haftası benle aynı şimdi aklıma o geliyor korkuyorum böyle su gibi kokusuz ceviz büyüklüğü kadar ıslatmış sonra bidaha baktım az daha
ıslanmıştı bu yüzden eşimlede tartıştık beni o kadar sarsmasa belkide böyle olmayacaktı
ben giyiyorum geceliklerim bile olmuyoooo yeni hamile gecelihgi aldim valla
hamile tayti esimde hamile gomlegi almis giyiyorum ama cok hosuma gidiyo o ayriii
bana da verdi biraz ictim biraktim simdi de kan ilaci verdi deli gibi acikiyorum onu da mi icmesem acaba :26::26:
benimde detaylida gostermemisti kizim ama sonra ki hafta gosterdi
sabret nasil olsa ogreneceksin