iç çamaşırını değiştirerek sürekli kontrol et akıntı devam ediyor mu.
Terlemişsindir .yada idrar kaçırmış olabilirsin. Bazen o yapışkan sıvıda olabiliyor.
canım akıntı değil idrarda değil şuanda çok hafif sanki ordan böyle ılık bişey süzülüyo
gibi hissediyorum
İnşallah önemli bir şey değildir canım, sıkma o tatlı canını.
Detaylıyı ne yaptın burcum.
canım akıntı değil idrarda değil şuanda çok hafif sanki ordan böyle ılık bişey süzülüyo
gibi hissediyorum
Doktorunu arasana arkadaşım panik yapma
ben giyiyorum geceliklerim bile olmuyooooyeni hamile gecelihgi aldim valla
hamile tayti esimde hamile gomlegi almis giyiyorum ama cok hosuma gidiyo o ayriii
bana da verdi biraz ictim biraktim simdi de kan ilaci verdi deli gibi acikiyorum onu da mi icmesem acaba :26::26:
benimde detaylida gostermemisti kizim ama sonra ki hafta gosterdi
sabret nasil olsa ogreneceksin
ben ilkinde risk olduğu için ekiciye gitmiştim (dr yönlendirmişti) bunda rsik olmadığından hastanenin radyoloğu bakacak ...bence risk yoksa o paraya değmezbaşkent hastanesinde filiz hanıma gittim. ama doktorumuz ısrarla ona gitme eyüp ekiciye git diyip durduben randevumu almıştım ve filiz hoca arkadaşımın doktoruydu. o da çok memnundu. o yüzden bostancıyı dinlemedim bu sefer
Ama ben sizleri çok kıskanmaya başladım
Kilo alıyorsunuz, göbekler artık iyice kendini belli ediyor, bebişler tekme atıyor...
Bende ki anormallik nedir peki?
Sadece 1 buçuk kilo aldım, bebeğimin hareketlerini hala belirgin bir şekilde hissedemiyorum...
Ben hala hiç bir ilaç kullanmıyorum kilo o yüzden mi almıyorum acaba.
güzel haberlerii bekliyoruzmerhabalar! benim facem yok o yüzden hep burdan yazabiliyorum. ama bu topic daha yoğundu önceden. face deki gruptan sonra azladı galiba. neyse yarın doktor kontrolümüz var artık doktor inş bana sevineceğim haberler verir...
merhaba kızlar bugun dr gittik plasentamız biraz yukarıya çıkmış ama buna bile sevinemedim çünkü eve bir geldim iç çamasırımda
ıslaklık var su gibi... yol beni baya sarstı bugun eşim sağolsun beni tümseklere pata küte çıkara çıkara getirdi ondan sonra sancılandım bu
bebeğin suyumu diye düşünüp duruyorum 1 ay öncesinde arkadaşımın suyu gelmişti dr ilaç ve yatak istirahatı vermişti ona o arkadaşımın
haftası benle aynı şimdi aklıma o geliyor korkuyorum böyle su gibi kokusuz ceviz büyüklüğü kadar ıslatmış sonra bidaha baktım az daha
ıslanmıştı bu yüzden eşimlede tartıştık beni o kadar sarsmasa belkide böyle olmayacaktı
merhaba kızlar bugun dr gittik plasentamız biraz yukarıya çıkmış ama buna bile sevinemedim çünkü eve bir geldim iç çamasırımda
ıslaklık var su gibi... yol beni baya sarstı bugun eşim sağolsun beni tümseklere pata küte çıkara çıkara getirdi ondan sonra sancılandım bu
bebeğin suyumu diye düşünüp duruyorum 1 ay öncesinde arkadaşımın suyu gelmişti dr ilaç ve yatak istirahatı vermişti ona o arkadaşımın
haftası benle aynı şimdi aklıma o geliyor korkuyorum böyle su gibi kokusuz ceviz büyüklüğü kadar ıslatmış sonra bidaha baktım az daha
ıslanmıştı bu yüzden eşimlede tartıştık beni o kadar sarsmasa belkide böyle olmayacaktı
ben aysunay'ı da bulamadım ki mesaj atamadımnerden bulcam ben bunu aradım taradım bayadır o da girmiyo galiba
Selam Nisan anneleri, bugün bizim detayli ultrasonumuz vardi, allahima bin sükürler olsunki hersey yolunda, tüm organlarina bakildi.....Maalesef detayli bizde toplam 20 dakika sürdü, ve maalesef bebegim oturdugu icin bacak arasi gözükmedi.... Doktorumuz herseyi denedi, banamisin demediNeyse saglik olsun bunada sükür, artik 2 bucuk ay sonraya kaldi ultrason termini (yurtdisi oldugu icin) yada sürpriz bir bebis olacak :)))
merhaba kızlar bugun dr gittik plasentamız biraz yukarıya çıkmış ama buna bile sevinemedim çünkü eve bir geldim iç çamasırımda ıslaklık var su gibi... yol beni baya sarstı bugun eşim sağolsun beni tümseklere pata küte çıkara çıkara getirdi ondan sonra sancılandım bu bebeğin suyumu diye düşünüp duruyorum 1 ay öncesinde arkadaşımın suyu gelmişti dr ilaç ve yatak istirahatı vermişti ona o arkadaşımın haftası benle aynı şimdi aklıma o geliyor korkuyorum böyle su gibi kokusuz ceviz büyüklüğü kadar ıslatmış sonra bidaha baktım az daha ıslanmıştı bu yüzden eşimlede tartıştık beni o kadar sarsmasa belkide böyle olmayacaktı
devet hastanesinde kontrol olduğum için dr numarası yok malesef
ben panik yapmayımda kim yapsın hamileliğim zaten çok geçiyor üstüne bide bu eklenince panik yapmamak elde değil
bebeğimin cinsiyeti kesinleşti...bir oğlum daha oluyor...dr "3.yapman farz oldu" dedi...boy kg söylemedi...ben toplamda 2 kg almışım..vitamin ve demir verdi...ayrıntılı ultrason 1 ay sonra...geçmişi okuyup geliyorum..
umarım korktuğun gibi değildir burcu...bizi gelişmelerden haberdar et
bebeğin kesesinde bir sorun olsa suyu azalsa doktorun söylerdi, gördüğün şey akıntıdır hormonlardan olabilir ama için rahat etmiyorsa acile gidebilirsin.
Öncelikle PP düzelmeye başladığı için çok sevindim. Ve panik yapmakta haklısın ama, oturduğun yerde kendi kendine kurup durmanın faydası yok gülüm. Herhangi bir (devlet-özel) hastanenin aciline git. Bir pedle bakılıyormuş, renk değişimine göre amniyotik sıvı mı değil mi sana net olarak söylerler. Kafan rahat eder.
Hanımlar hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı ben karnınız belli oluyo muuu...kaç kilo aldınız???ben 4 kilo almışım doktor diyet verdi kilolu değilim ama hızlı alma dedi karbonhidratı azalt dedi((((elveda pastalar en çok sevdiğim ekmek...
alttan muayene ederler diye çekiniyorum kızlar kafam o kadar karıştıki napıcağımı bilemiyorum
alttan muayene ederler diye çekiniyorum kızlar kafam o kadar karıştıki napıcağımı bilemiyorum
gibi hissediyorum
arkadasim kac kiloyla hamile kaldin.ben 19. haftaya basladim ve 5 kilo almisim:-:-( dikkat ediyorum ama bende tatliciyim..