2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ama ben sizleri çok kıskanmaya başladım :KK17:
Kilo alıyorsunuz, göbekler artık iyice kendini belli ediyor, bebişler tekme atıyor...
Bende ki anormallik nedir peki?:KK31:
Sadece 1 buçuk kilo aldım, bebeğimin hareketlerini hala belirgin bir şekilde hissedemiyorum...
Ben hala hiç bir ilaç kullanmıyorum kilo o yüzden mi almıyorum acaba.

canım senin iç karnın geniş olailir bak bizim binada 30 haftalık hamile bir arkadaş var onunki daha yeni çıktı biz yanyana geldik mi arkadaşlarla bana soruyo ne kadarın kaldı doğuma diye :KK52: benimde daha 21 haftalık düşün artık :KK52::KK52:

bu arada facedeki grup açıldı açılalı kimse burda pek sohbet etmiyo:KK1:

Ben orada sohbet edemiyorum; çok karmaşık, kim ne dedi anlamıyorum:21: Site sorunlu, 2 dakikada bir error veriyor, relog yapmaktan sinir oldum. Bende mi sorun var?:KK9:

canim istahin ne alemde?
1,5 kilo almis olman da iyi ilk aylarda asermen oldu mu? belki kilo vermissindir?
bir de neden ilac kullanmiyorsun?
Canım evde kendim pişiriyorum temiz temiz ama gel gör ki, kokusuyla doyuyorum sanki.
Yaptığımı yiyemiyorum başka yerde yesem sorun yok maşallah tabakta bir şey kalmıyor =)
13. haftamda folik asiti bıraktırdı doktorum sonra da her hangi bir ilaç vermedi.
İlk 3 ay yoğun bir bulantıyla geçirmiştim ama kilo kaybı yaşamadım.

Canim bende ilk uc ay folik asit kullandim baska da hic bisi kullanmadim.. bi sorun oldugunu sanmiyorum.. tamamen senin metabolizmankla vucut yapinla alakali birsey oldugunu dusunuyorum.. uzun yillar spor yaptigindan bagsetmistin yanliss hatirlamiyorsam? O yuzden olabilir.. yani soyle soyliyim bende yaklasik 10 sene agir spor yaptim.. ve sporu biraktiktan ssonra en az 5 sene o kondisyon goturdu beni.. sonrasinda formdan dusmeye basladim... Eger sende yakin zamana kadar spor yaptiysam kilo olmamanin nedeni odur.. kas yogunlugun fazla ve yedigin hersey yaga donusemeden kaslar tarafindan yakiliyor.. bu iiyi bisi... Bebegi hissetme olayi da onunla alakali olabilir.. telefondan girdigim icin kacinci haftandasin goremiyorum ama karin bolgende kas yapin fazlaysa o minnacik gucuyle kendini hissettirmesi cok zor.. soyle dusun bizim karin jole gibi azicik icerde sallansa disardan farkedilebiliyor.. ama senin karnin yogun ve guclu kasli bi nevi celik gibiyse onun cani ne gucu ne ki fark ettirebilsin kendini.. iteliyo falan belki ama banamisin demiyo :) duvar gibi :) hissedememen de cok normal yani :) daha guclendiginde hissedebileceksin diye dusunuyorum...
Çok sağol canım valla rahatladım okuyunca:KK19:
Dediğin gibi vücudumda kas oranı yüksek, yağ desen yok denecek kadar az...
Ablamlar falan da dediğin gibi diyor aslında, sert olduğu için hissetmiyorsundur diyorlar.
Yabancıya sorsan kilo almamak için yemiyorsun sen deyip deli ediyorlar beni.
Bacaklarım, göbeğim hala sert kastan dolayı.
Sanırım dediğin gibi vücutla alakalı.

Gece uykumu alamıyorum ama, öğleden sonra rahat 3 saatim yatakta geçiyor. Önce kitap okuyorum, sonra ölü gibi yatıyorum:118:

Aldığın kilo normal canım bu hafta için, biz fazla aldık biraz bakma sen:KK9: Bundan sonra biraz hızlanır ama, ortalama 9-12 kg normal hamilelikte:107:
Uyku konusunda sende benim gibisin balım =)
Kilo almak istiyorum yoksa eşimde dahil herkes başladı söylenmeye kilo almamak için yemiyorsun diyorlar.
Sinirlerim zıplıyor.
Bu hafta doktoruma gidince kan ilaçı vs istiyeceğim sırf kilo yapsın diye.:KK31:

Uyku konusunda sende benim gibisin balım =)
Kilo almak istiyorum yoksa eşimde dahil herkes başladı söylenmeye kilo almamak için yemiyorsun diyorlar.
Sinirlerim zıplıyor.Bu hafta doktoruma gidince kan ilaçı vs istiyeceğim sırf kilo yapsın diye.:KK31:

Başkalarının ne dediğini bu kadar önemseme gülüm ya; herkesi mutlu edemezsin. Senin ve bebeğinin sağlıklı olması tek beklentin olmalı. Kendine ve içinde bulunduğun güzel sürece odaklan, gerisi boş:KK34:

Günaydın arkadaşlar, keyifler nasıl? Uyku düzeninizde bir değişiklik oldu mu son günlerde? Ben kabuslar görmeye başladım, gecelerim oldukça hareketli geçiyor dolayısıyla sabah çok yorgun uyanıyorum:107:

bende kabus görüyorum nedense. 3 gün önceki rüyadan sonra dudağım uçuklamıştı :KK30: hala geçmedi :KK43:

Son düzenleme:
Merhabalar Kızlar,

Bugün saat 4,30 da doktor randevum var içim içime sığmıyor bebişimi görecem diye:KK9:İnşallah herşey yolundadır güzel haberlerle gelirim dua edin kızlar olur mu..

arkadaşlar bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız ? tam olarak hangi haftada

canım ben ikili teste dr ultrasona bakarken sıkıştırınca bebişi hissetmiştim ve o tarihten beridir hissediyorum lakin düzenli değil en çok ekşi yediğimde tepki veriyor soluma yattığımda da hissediyorum daha düzenli hissetmem için sanırım biraz daha büyümesi lazım

ilk hamileliğimde tam 20 inci haftada hissetmeye başlamış 22 hafta itibari ile düzenli hissetmiştim

merhabalar! benim facem yok o yüzden hep burdan yazabiliyorum. ama bu topic daha yoğundu önceden. face deki gruptan sonra azladı galiba. neyse yarın doktor kontrolümüz var artık doktor inş bana sevineceğim haberler verir...

Başkalarının ne dediğini bu kadar önemseme gülüm ya; herkesi mutlu edemezsin. Senin ve bebeğinin sağlıklı olması tek beklentin olmalı. Kendine ve içinde bulunduğun güzel sürece odaklan, gerisi boş:KK34:

Canımsın :KK19:
Çok sağol balım, çok doğru diyorsun.
Sayende yine pozitif düşünmeye başladım:KK16:

Merhabalar Kızlar,

Bugün saat 4,30 da doktor randevum var içim içime sığmıyor bebişimi görecem diye:KK9:İnşallah herşey yolundadır güzel haberlerle gelirim dua edin kızlar olur mu..

merhaba
hayırlısı ile bebişini sağlıkla gör inşallah geldiğinde haber vermeyi unutma canım

bende kabus görüyorum nedense. 3 gün önceki rüyadan sonra dudağım uçuklamıştı :KK30: hala geçmedi :KK43:

Sorma ya. Bir gün ajan oluyorum, ertesi gün katillerden kaçıyorum. Dün de sabaha kadar doğumhanede ıkındım durdum, nefesim yetmiyor-doğru ıkınamıyorum olmuyor da olmuyor:KK9: Ama yok, ben kendim kaşındım, okursan o kadar doğum hikayesi:KK76:

Bu arada bugün sağlık ocağına gittim, aşı ve kayıt için. İçgüdüsel doğum kitabından almışım gazı:KK9:, ebeye dedim ki "hastahanelerde gereksiz yere çok müdahale ediliyormuş, ben karar verdim bir ebe kiralayıp evde doğum yapacağım, yardımcı olur musunuz?". Kadın şaşkın şaşkın yüzüme baktı; "Türkiye'de yok öyle bir ugulama" dedi. Dedim "peki, Gaziantep'te bir tek lamaze kursu var. Biraz realistik olmak istiyorum. Doğumuma girmesi muhtemel insanların mantalitesine uygun bir kurs arıyorum, var mı böyle bir yer?". Ebe "Maalesef yok ama siz buyrun gelin, ben sizi doğuma hazırlarım" dedi ardından da bastı kahkahayı:118:

Merhabalar Kızlar,

Güzel haberlerle gel canım:107:

kızlar bazen kaymasını hissediyorum bebişimin ama arada da karnımda pıtlamalar ve sanki guruldamalar oluyor bebişimin hareketleri mi acaba

Ben orada sohbet edemiyorum; çok karmaşık, kim ne dedi anlamıyorum:21: Site sorunlu, 2 dakikada bir error veriyor, relog yapmaktan sinir oldum. Bende mi sorun var?:KK9:

seninkinde hata olabilir canım ben iş yerinde giremiyorum ama akşamları evden girdiğimde herhangi bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar

X