2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Dun gece kısa kollu giydirdim asi yaptırmıştım diye sabah uzun kollu penye giydirdim ben diyarbakirdayim sabahları serin oluyor haftaya sıcaklıklar basarsa geceriz

Günaydın, bebekler kısa kollu giymeye başladı mi?havalar çok sıcak ama ben üşür gaz olur diye giydiremiyorum hala

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebekler kolay üşümezmiş,okumuştum nette,bir de alıştırmazsak en ufak soğukta hAsta olur,benimki bayadır kısa kollu giyiyor,dün de çorabını çıkardım,öyle uyudu,sadece cereyanda kalmamasına dikkat ediyorum.üstünü de bayadır örtmüyorum.

Bu arada bebeklerin sıcaklığına enseden bakılıyor,çok sıcaklarda önce elleri,ayakları soğurmuş klima görevi görürmüş,yani üşüdü sanıp kalın giydirmeyin,iyice bunalmasın,tabi doktorunuza siz de sorun bu konuyu.benim kızım hep ince giyer,hiç sıkıntı olmadı.ensesi hep sıcacık.

saol cnm bilgilendirdiğin için... 5 yılımı doldurdum. ben ilk okulda çalşıyorum öğleden sonra 1.5 saat var onu da süt izni olarak almak istiyorum. sorun çıkartırlarsa da bi dönem ücretsiz izin alayım diyorum. bakalım bizim idareciler bana zorluk çıkaracaklar mı? evet taviz vermemek lazım sonuçta izin saatleri çalışana göre ayarlanıyor.

merhaba izin konusu konusulmuus.gecen sene oglumda sut izni konusunda müdürü m sorun cikarmisi.bense bu benim yasal hakkim kazanilmis bir cok dava olduunu belgeleriyle gosterdim.vermzseniz maddi manevi dava acarim dedim.bakanliga yazi yazdim cevap olarak verilecek seklindeydi.tabii mudurum tutustu veizninmi verdi hergun son iki saate girmiyordum.simdi kizimdada kullanacagim insalh

Yine aglamakli gazli bir gün kafayi yiyeceğim artik huzurlu bir günümüz yok hergub bugün nazil geçecek korkusu
Oyun saatimiz aglamasiz beş dk en fazla slingte tasi AGU magu valla bittim yaaaaa
Şöyle güzel günler bize ne zaman gelecek gün sayiyorum artik bugün yetmiş hadi bakalim hayirlisi
Dedim olmicak boyle gaz ilaci kullanayim bize colica iyi gelmişti ama anason varmis içinde uyku yaptı diye vermemiştir dedim verecem bugün vaktim tarihi haziran 2014 yenisinivalayim dedim üretimden kalkmis iyi mi

Yine aglamakli gazli bir gün kafayi yiyeceğim artik huzurlu bir günümüz yok hergub bugün nazil geçecek korkusu
Oyun saatimiz aglamasiz beş dk en fazla slingte tasi AGU magu valla bittim yaaaaa
Şöyle güzel günler bize ne zaman gelecek gün sayiyorum artik bugün yetmiş hadi bakalim hayirlisi
Dedim olmicak boyle gaz ilaci kullanayim bize colica iyi gelmişti ama anason varmis içinde uyku yaptı diye vermemiştir dedim verecem bugün vaktim tarihi haziran 2014 yenisinivalayim dedim üretimden kalkmis iyi mi
bende gözünün içine bakıyorum...ne zamn başlayacak viyaklamalar diye... çünkü öyle ağlamaya başlayınca hiç bir şey fayda etmiyor.... süreklide sıcak su kovasına sokmakta olmuyor... ki bazen oda işe yaramıyor...zinco diye bir damla vermişti içinde kimyon yağı dereotu yağı zeytin yağı falan var...

Biz o günleri biraz atlattık gibi

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

bizimkide ağlarken anne diye sesler çıkarıyor...
senin mesajınla randevu alıp çektirdim usg yi ... bir sorun yokmuş şükür...
ben ankarada eryaman da oturuyorum... iş yerim ayrancıda

bizde sürekli meleğimle koyun koyuna uyuyoruz.... mis gibi kokuyorlar.... hatta kusmuğu bile çok güzel kokuyor sanki....

Kakalari bilee cennet kokuyor :))
Yine cennet kokutmus kızım diyorum küçük kız kardeşim.
Tabana kuvvet kaçıyor :KK70:

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

Kakalari bilee cennet kokuyor :))
Yine cennet kokutmus kızım diyorum küçük kız kardeşim.
Tabana kuvvet kaçıyor :KK70:

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
gerçekten annelerin hakkı ödenmez
önceden laf olsun diye söylerdim bu lafı
şimdi anlıyorum ,neden ,cennet anaların ayağı altındaymış

Canım o gaz ilaçlarını düzenli kullanmak lazım.ben düzenli kullanıyorum.çok şükür gazdan dolayı ağlama nöbetlerimiz yok.ıkınıp kendi çıkarmaya çalışıyor.bu bazen çok uzun sürüyor ama en azından ağlayarak kendini harap etmiyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende gözünün içine bakıyorum...ne zamn başlayacak viyaklamalar diye... çünkü öyle ağlamaya başlayınca hiç bir şey fayda etmiyor.... süreklide sıcak su kovasına sokmakta olmuyor... ki bazen oda işe yaramıyor...zinco diye bir damla vermişti içinde kimyon yağı dereotu yağı zeytin yağı falan var...

zinco sabsimplex ve metsil ucunu de kullandim. enniyisi metsil geldi. fakat duzenli kullanmak gerekiyor

Canım o gaz ilaçlarını düzenli kullanmak lazım.ben düzenli kullanıyorum.çok şükür gazdan dolayı ağlama nöbetlerimiz yok.ıkınıp kendi çıkarmaya çalışıyor.bu bazen çok uzun sürüyor ama en azından ağlayarak kendini harap etmiyor.

katiliyorum. fakat agzinda pamukcuk var ve mikostatin hic gecirmiyor. biraz geciyor gibi oluyo tekrarliyo. sizler nasil basa ciktiniz bu isle

katiliyorum. fakat agzinda pamukcuk var ve mikostatin hic gecirmiyor. biraz geciyor gibi oluyo tekrarliyo. sizler nasil basa ciktiniz bu isle

Çok şükür pamukçuk olmadı oğlumda.ben ara ara gazlı bez ve ılık suyla siliyorum ağzını.inşallah bundan sonra da olmaz.senin bebişinin de bir an önce geçer.

kizlar
pamukcuk icin onerisi olan mikostatin den farkli bir ilac kullanan var mi? bas edemiyorum bu pamukcukla.. eczaci murekkep sur diyo ya minnacik bebise murekkep surulurmu yaaa

kızlar gaz ve kabızlık konusunda bi önerim var ama lütfen hemen ön yargılı olmayın. başlarda bizde de gaz sıkıntımız oluyordu annem ve kaynanam bana sürekli acı yavşan otu kaynatıp bi çay kaşığı vermemi söylediler. ben sürekli çocuğuma şurup da dahil birşey vermeyeceğim diye direttim. annem çok kızıyordu bana siz küçükken ben veirrdim rahatlar güzelce uyurdunuz diye. geçenlerde kadınlarkulübünde de gördüm birisi tavsiye etmiş. ben de denedim çocuğum rahatladı ve güzel bir şekilde uyudu ve gülücükler saçarak uyandı. biizm buralarda herkes bilir bu otu ve nerdeyse çocuğuna içirmeyen yok. güvendiğiniz bi aktara gidip danışın isterseniz. kaynamış suya çok çok az atıp demlendikten sonra bi çaykaşığı içirirseniz çocuğunuz rahatlayacaktır. kaynanam hergün ver dedi ama ben yine de çok sıkıntı olmadığı sürece bir şey vermek istemiyorum ama bebeğimin de acı çekip yorulduğunu görürsem yine veririm.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402663632.246928.jpg

X