Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın, bebekler kısa kollu giymeye başladı mi?havalar çok sıcak ama ben üşür gaz olur diye giydiremiyorum hala
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saol cnm bilgilendirdiğin için... 5 yılımı doldurdum. ben ilk okulda çalşıyorum öğleden sonra 1.5 saat var onu da süt izni olarak almak istiyorum. sorun çıkartırlarsa da bi dönem ücretsiz izin alayım diyorum. bakalım bizim idareciler bana zorluk çıkaracaklar mı? evet taviz vermemek lazım sonuçta izin saatleri çalışana göre ayarlanıyor.
bende gözünün içine bakıyorum...ne zamn başlayacak viyaklamalar diye... çünkü öyle ağlamaya başlayınca hiç bir şey fayda etmiyor.... süreklide sıcak su kovasına sokmakta olmuyor... ki bazen oda işe yaramıyor...zinco diye bir damla vermişti içinde kimyon yağı dereotu yağı zeytin yağı falan var...Yine aglamakli gazli bir gün kafayi yiyeceğim artik huzurlu bir günümüz yok hergub bugün nazil geçecek korkusu
Oyun saatimiz aglamasiz beş dk en fazla slingte tasi AGU magu valla bittim yaaaaa
Şöyle güzel günler bize ne zaman gelecek gün sayiyorum artik bugün yetmiş hadi bakalim hayirlisi
Dedim olmicak boyle gaz ilaci kullanayim bize colica iyi gelmişti ama anason varmis içinde uyku yaptı diye vermemiştir dedim verecem bugün vaktim tarihi haziran 2014 yenisinivalayim dedim üretimden kalkmis iyi mi
Yine aglamakli gazli bir gün kafayi yiyeceğim artik huzurlu bir günümüz yok hergub bugün nazil geçecek korkusu
Oyun saatimiz aglamasiz beş dk en fazla slingte tasi AGU magu valla bittim yaaaaa
Şöyle güzel günler bize ne zaman gelecek gün sayiyorum artik bugün yetmiş hadi bakalim hayirlisi
Dedim olmicak boyle gaz ilaci kullanayim bize colica iyi gelmişti ama anason varmis içinde uyku yaptı diye vermemiştir dedim verecem bugün vaktim tarihi haziran 2014 yenisinivalayim dedim üretimden kalkmis iyi mi
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
bizimkide ağlarken anne diye sesler çıkarıyor...
senin mesajınla randevu alıp çektirdim usg yi ... bir sorun yokmuş şükür...
ben ankarada eryaman da oturuyorum... iş yerim ayrancıda
bizde sürekli meleğimle koyun koyuna uyuyoruz.... mis gibi kokuyorlar.... hatta kusmuğu bile çok güzel kokuyor sanki....
gerçekten annelerin hakkı ödenmezKakalari bilee cennet kokuyor :))
Yine cennet kokutmus kızım diyorum küçük kız kardeşim.
Tabana kuvvet kaçıyor
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
Yine aglamakli gazli bir gün kafayi yiyeceğim artik huzurlu bir günümüz yok hergub bugün nazil geçecek korkusu
bende gözünün içine bakıyorum...ne zamn başlayacak viyaklamalar diye... çünkü öyle ağlamaya başlayınca hiç bir şey fayda etmiyor.... süreklide sıcak su kovasına sokmakta olmuyor... ki bazen oda işe yaramıyor...zinco diye bir damla vermişti içinde kimyon yağı dereotu yağı zeytin yağı falan var...
Canım o gaz ilaçlarını düzenli kullanmak lazım.ben düzenli kullanıyorum.çok şükür gazdan dolayı ağlama nöbetlerimiz yok.ıkınıp kendi çıkarmaya çalışıyor.bu bazen çok uzun sürüyor ama en azından ağlayarak kendini harap etmiyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
katiliyorum. fakat agzinda pamukcuk var ve mikostatin hic gecirmiyor. biraz geciyor gibi oluyo tekrarliyo. sizler nasil basa ciktiniz bu isle
Biz o günleri biraz atlattık gibi
Kızlar ikinci ay aşıları neler?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inşallah güzel geçer canım, rabbim sifasini versin. Dualarim sizlerle...
Cok tesekkur ederim canim...