- 29 Ekim 2012
- 377
- 46
Gunaydin annecikler.
Ezandan beri ayaktayim.oglum yanimda misil misl uyuyo ama beni bir turlu uyku tutmuyo.
13 haziran ilk evlilik yildonumum.esim hatirlamaz saniyodum ama hatirlamis.camdan bir kalbin uzerine cok guzel seyler yazan ufak ama özel bi hediye almis cok mutluboldum.anneler gunundeki okuzlugunun telafisi oldu.insan sevildigini onemsendigini hissetmek istiyo.yoksa ole illa hediye alsininda degilim.ben bir tatli soze bile mest olanlardanim.
Sonuc olarak mutluyum huzurluyum.rabbim uzun saglikli huzurlu evlilik nasip etsin herkese.biz daha yolun basindayiz.
Herkese kucak dolusu sevgiler yolluyorum.tum bebeisleri opuyorum.
ağzında yara falan varmı acaba....bir incelesen...şu beyaz pamukçuk gibi olandan...hemşire bana olabilir demişti... belki bebeğinin ağzı acıyordur emerken bırakıyordur...emmek istiyor ama ememiyor değilmi...benimkide öyle ama gazdan oluyor ...gazını çıkarınca emiyor...özellikle akşamları ağzına memeyi alıyor daha ıkı yudum çekiyor başlıyo ağlamaya gazını çkartıyorum tekrar deniyorum hırslanıyor bu sefer uzun süre almıyo:2:
iyi siz 2. aşıyı atlatmışsınız....biz yarın gitcez sağlık ocağına...benimkide babasling de asla durmuyor... çok ağlıyor neden bilmiyorum.. ilk doğduğunda cücük gibiydi... babasling içinde kayboluyordu....şimdi sığmıyor...Kızlar nasılsınız?
Bugün kızım 2. Ay aşılarını oldu.
Şükür şu an birşey yok.
Bir güzelde gezdik.
Bu arada babasling de artık durmuyor.
Katıla katıla ağlıyor.
Mecbur avm ye girip kanguru aldık.
O da çok tatmin etmedi beni
Fizyolojik kanguru alacağım bir arkadaştan inşallah işe yarar.
Etrafı seyretmeye bayılıyor çünkü.
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
iyi haberler alırsın inşallah...acısada bebekler çabuk unutuyor...Ve doktor randevusuna gidiyorum.insallah bisey cikmaz bide korkudan zangir zangirim.dua edin bana gelince yazarim.bide acitmasin yaaaaaa
ohhhh ne güzel...ben şimdi çalışmaya başladığım için.... uyusada işlerimi hallediyorum... 2 gecedirde uyumuyor zaten... yemeği zor yapıyorum...bizimki suyu seviyor şükür...tek sakin olduğu yer suyun içi....Kizlar oğlusun asidan sonra ucgun banyo yapmamisti dun gece yaptidin çok yoruldu cirpinmakta n sanirim uç saat uyudu .bende yatak odasında eşimin dustan cikmasini beklerken uyuyakalmisim tam iki saat kesintisiz uyumusum o kadar iyi geldiki dusstugum hallere bak
isal değil canım ...isalde 8 9 kez çıkar...ekşi ekşi kokar...bide su oranı çok fazla olur kakada....:26:
günaydın herkese...
şu yatakta uzanarak emzirmeye başladığımdan beri...
kızımı üşütmeye başladım...emzirirken uyuyakalıyorum göğsüm dışarda...
o birşey değil yorgan başına geçmiş... ağlama sesi geliyor ince ince... bir baktım yanımda unutmuşum yine... ağzında yara falan varmı acaba....bir incelesen...şu beyaz pamukçuk gibi olandan...hemşire bana olabilir demişti... belki bebeğinin ağzı acıyordur emerken bırakıyordur...emmek istiyor ama ememiyor değilmi...benimkide öyle ama gazdan oluyor ...gazını çıkarınca emiyor...
iyi siz 2. aşıyı atlatmışsınız....biz yarın gitcez sağlık ocağına...benimkide babasling de asla durmuyor... çok ağlıyor neden bilmiyorum.. ilk doğduğunda cücük gibiydi... babasling içinde kayboluyordu....şimdi sığmıyor...
evet fizyolojik kanguru al... doktorlar beeklerin kasıklarını sıkıştıran şeyleri pek önermiyorlar zaten...
iyi haberler alırsın inşallah...acısada bebekler çabuk unutuyor...
ohhhh ne güzel...ben şimdi çalışmaya başladığım için.... uyusada işlerimi hallediyorum... 2 gecedirde uyumuyor zaten... yemeği zor yapıyorum...bizimki suyu seviyor şükür...tek sakin olduğu yer suyun içi....
Kizlar merhaba herkese gunaydin
Oğlumu emzirdikten sonra beyaz peynir kesiği sşeklinde kuauyor ama bu agzindan gaz cikarirken oluyor.simdi bu kusma gazdan dolayı olan birşeymi yoksa fazlasini mi kusmus oluyor bilemedim çünkükustuktan sonra hala araniyo bende eemzirmeye devam ediyorum
Cok mutsuzummmmVe doktor randevusuna gidiyorum.insallah bisey cikmaz bide korkudan zangir zangirim.dua edin bana gelince yazarim.bide acitmasin yaaaaaa
ben bebeği götüreceksin sanmıştım canım....çok geçmiş olsun... doğumun hemen ardından bu yırtıkları görmemişler mi...o zaman helledilemezmiydi acaba....en kısa zamanda düzelir inşallah...Cok mutsuzummmmgeldim doktordan ve sadece epozyomi dikisim yokmus sagda soldada bi okadar yirtigim olmus doktor demisti bana sezeryan yap diye dinlemek gerekiyormus acipta bakamadi dikislerim iyilesmemis vay halime fizik tedavibverdi egzersiz yapcakmisim .iki ay sonra bidaha randevu
ben bebeği götüreceksin sanmıştım canım....çok geçmiş olsun... doğumun hemen ardından bu yırtıkları görmemişler mi...o zaman helledilemezmiydi acaba....en kısa zamanda düzelir inşallah...
Cok mutsuzummmmgeldim doktordan ve sadece epozyomi dikisim yokmus sagda soldada bi okadar yirtigim olmus doktor demisti bana sezeryan yap diye dinlemek gerekiyormus acipta bakamadi dikislerim iyilesmemis vay halime fizik tedavibverdi egzersiz yapcakmisim .iki ay sonra bidaha randevu
o zaman çok çok geçmiş olsun... acemiliklerine denk gelmişsindir...Sorma canim dikmislerde bana soylemediler zaten dogum yaptiran doktorun ikk dogumuydi yanindaki bilen anlatti yapamayinca kendi dogurttu dikeninde ilk dikisiymis yanindaki anlatti o dikti bahtszi bedevi ben vede sanssiz
biizmkini uyuduğu yerden alıp yatağına yatırınca hemen uyanıyor...dediğin gibi ya uyuduğu yerde uyumaya devam edecek yoksa uykusu kaçıyor... sallanan beşik aldım şu küçüklerinden... ona yatırıyorum gözleri uyuklamaya başlayınca... orada uyuyor... yoksa bende senin gibi sürekli kaldır uyut ..yatır.. tekrar uyanıyor kaldır tekrar uyut hep böyle geçiyordu saatler...sallamaya alıştı birde...gecede yatağa uzanıp emziriyorum emdiği yerde uyuyor... derin uykuya dalınca da yatağına alıyorum... bazende bende oda uyuyakalıyoruz yatakta... bugün sürekli içtiği mamayı kusmuş kv dem aradı... galiba midesini üşütmüş....kızlar siz bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz? benim kızım ayakta gezinerek ve hareket ettirerek dalıyor sonra yerine koyunca uyanıyor ana kucagında sürekli sallanmak istiyorcook yoruluyorum
o zaman çok çok geçmiş olsun... acemiliklerine denk gelmişsindir...
elvankrsu arkadaşımızında dediği gibi tuvalette sıcak suyla taharetlen... ve hamaten diye bir krem var hem ağrıyı azaltıyor hem enfeksiyon için iyi geldi bana o nu sür...kremi hastaneden çıkarken yazmışlar bana onu sürdüm dikişlere...hatta kızımın poposu kızardığında ona bile sürüyorum hemen iyileştiriyor...
Canım ben bir süre tuvaletten sonra batikonla sildim dikiş bölgemi.o da iyi gelmişti.bi de hergün duştan sonra saç kurutma makinesiyle dikişlerimin olduğu bölgeyi kurutmamı söylemişti doktorum.onu da yaptım.allaha şükür hiç sorun olmadı.inşallah senin de düzelir bir an önce.Cok mutsuzummmmgeldim doktordan ve sadece epozyomi dikisim yokmus sagda soldada bi okadar yirtigim olmus doktor demisti bana sezeryan yap diye dinlemek gerekiyormus acipta bakamadi dikislerim iyilesmemis vay halime fizik tedavibverdi egzersiz yapcakmisim .iki ay sonra bidaha randevu