2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Oglumun bugün kuduruklugu üstünde sabahtan beri agliyoruz .sağ olsun yan Komşum geldi pis pis salla gezdir derken uyuttu biraz bakalim ne kadar sürecek .......
Tabi beni delide etti.ellerini emiyo sapurdaniyo bu doymamis ondan agliyo vs..... Çocuğun AC olduğuna ek mama vermem gerektiğine kanaat getirdi moralin içine etti gitti :KK43:
Bende vericem mamayi herkes rahat edecek

Annemde aynısını diyor elini emince doymuyor mama da mama.
Almadım mama zaten yetiyor da sütüm çok şükür.
Ilk 1 kg almıştı şimdi 1,700 gr almış.
Daha dün tartildi.
Verme tatlım mama falan emme refleksi bebeklerde stres atma diye nitelendiriliyor.
Çoğunlukla gaz sancisiyla yapıyor bebekler.
Geğiriyorsa alttan da pirtlatmasini sağla :)
Ne şikayetle gidiyorsak bütün doktorlar gaz deyip gönderiyor eee öylede gerçekten.
Sıkma canını kocaman öpüyorum sizi ♥

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

Peynir kesiği gibi olan kusmadan ve ağzının kenarından sızıntı şeklinde gelen kusmadan korkma birşey değil, önemli olan fışkırır tarzda kusmadır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oglumun bugün kuduruklugu üstünde sabahtan beri agliyoruz .sağ olsun yan Komşum geldi pis pis salla gezdir derken uyuttu biraz bakalim ne kadar sürecek .......
Tabi beni delide etti.ellerini emiyo sapurdaniyo bu doymamis ondan agliyo vs..... Çocuğun AC olduğuna ek mama vermem gerektiğine kanaat getirdi moralin içine etti gitti :KK43:
Bence iyi kilo alıyorsa mama verme, mamaya alışırsa göğsünü emmeyi bırakır, çocuğa mama başlanıp başlanmayacağına pediatrist karar vermeli bence. Benim kızımda sürekli ellerini emip ağlıyor, kolik ağrısı var ondan öyle yapıyor, emzik verebilirsin sürekli emme isteğine karşı

Kg alimimiz iyi.ilk ay 1.300 bu ay 1kg aldik .kakamizi hergun yapiyoruz sari sari iki uç kere idrar zaten var.ama bu cevre insani yok mu deli ediyor beni diyorum siz nasil buyuttugunuzu unutmussubuz diye valla sütum azalcak sayelerinde az mi az mi demekten ama umursamicam ya takmicam kafama
B u arada telden girdigim için link ekleyemedim Nil karaibrahimgil doğum yapmis ve bir yazi yayimlamis çok duygulanfim çok güzel okuyun mutlaka :KK43:

Kg alimimiz iyi.ilk ay 1.300 bu ay 1kg aldik .kakamizi hergun yapiyoruz sari sari iki uç kere idrar zaten var.ama bu cevre insani yok mu deli ediyor beni diyorum siz nasil buyuttugunuzu unutmussubuz diye valla sütum azalcak sayelerinde az mi az mi demekten ama umursamicam ya takmicam kafama
B u arada telden girdigim için link ekleyemedim Nil karaibrahimgil doğum yapmis ve bir yazi yayimlamis çok duygulanfim çok güzel okuyun mutlaka :KK43:

Bu insanları anlamak ne mümkün.emzirsen mama ver. Mama versen emzir.benim bebeğim sorunsuz olduğu halde emer uyur hep uyuyo hatta. 15 gündür kaka problemi var 7 gün falan sürüyor. Ama sıkıntı vermiyo. KV direk doymuyor bu doymuyor dedi.6400gr 2aylık 10günlük. Ya anne bende ne bulup bunu söylersin diye bekliyorum dedim.aç olsa uyurmu ...ağlamazmı dedim sustu.benimkide elini emiyo. ? Demekki gelişiminin bi parçası hepimizin aynı yapıyo baksanıza. ? Ama çok tatlı okuyo cuk cuk..

Son düzenleme:
Bir bebeğin ilk ay alması gereken kilo günllük 20-45gr dır. Sizin bebeğiniz günlük 43gr almış ikinci ayda ise altı aya kadar günlük 15-20grdır sizinki 33gr almış gayet iyi kilo alımı iyi olduktan sonra çocuk ağlıyor diye mama mı verilir sizin yaptığınız doğru millet ne derse desin 😄 eğer sütünüzün yetip yetmediğini merak ediyorsanız çocuğunuzun ortalama 3500 doğup 300gr kaybettiğini varsayarsak sonradanda 2500 kilo almış 5500olduğunu varsayıyorum günlük içmesi gereken anne sütü 550ccdir. 3 saatte bir emzirdiğinizi varsayarsak günde 8kez emziriyorsunuz, 550:8=68cc emmeli bir kerede, eğer pompanız varsa sağın tek göğüsten 35cc çıkıyorsa sütünüz yeterlidir.

Selamlar kizlar. Ara ara girip olumaya calistiysam da cpk yetisemedim. Bugun memlekete gidiyoruz Allshin izniyle. Butun gunum hazorlikla gecti, cok yoruldum vumarim sizler de iyisinizdir.

Günaydın. Berat kandiliniz mübarek olsun, rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah.

Günaydın güzel Anneler hamile kaldigimdan bu yana hep sizi takip ettim.cok sey ogrendim. Bende nisan annesiyim cevremde com kusi olmasina ragmen sizden ogrendigimi kimseden ogrenmedim.iyiki varsiniz. Bebekle ilgili sorunlar hep ayni gaz emme. Sutum yok diyen annelere sesleniyorum bu is bol su ve huzur. Gerisi mutlaka olur. Ilkoglumda sutum uok ddim ve olmadi. Bunda sutum yetecek dedim ce oldu.elinuzden geldigince hzurlu olmaya çalışın inşallah olur.....

Hoş geldin aramıza canım. Maşallah yavruna rabbim anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.

Cok mutsuzummmm :KK43: geldim doktordan ve sadece epozyomi dikisim yokmus sagda soldada bi okadar yirtigim olmus doktor demisti bana sezeryan yap diye dinlemek gerekiyormus acipta bakamadi dikislerim iyilesmemis :KK43: vay halime fizik tedavibverdi egzersiz yapcakmisim .iki ay sonra bidaha randevu

Çok geçmiş olsun canım. Inşallah çabuk iyileşir, çok üzüldüm...

biizmkini uyuduğu yerden alıp yatağına yatırınca hemen uyanıyor...dediğin gibi ya uyuduğu yerde uyumaya devam edecek yoksa uykusu kaçıyor... sallanan beşik aldım şu küçüklerinden... ona yatırıyorum gözleri uyuklamaya başlayınca... orada uyuyor... yoksa bende senin gibi sürekli kaldır uyut ..yatır.. tekrar uyanıyor kaldır tekrar uyut hep böyle geçiyordu saatler...sallamaya alıştı birde...gecede yatağa uzanıp emziriyorum emdiği yerde uyuyor... derin uykuya dalınca da yatağına alıyorum... bazende bende oda uyuyakalıyoruz yatakta... bugün sürekli içtiği mamayı kusmuş kv dem aradı... galiba midesini üşütmüş....

Geçmiş olsun canım. Yazindan mama.yemeye alıştıgini anlıyorum. Aç kalmadığına sevindim Ela'nin. Op yerime.

Canım arkadaşlar da söylemiş. Ben de yazmak istedim. Uyuyacagi zaman benimkinin de eli ağzında sürekli emiyor. Açlıktan yapmıyor ve sen de bunu biliyorsun zaten.

Ama sikintini anliyorum. Ben de buraya gelince şahit oldum, meğer herkes yorum yapmaya ne meraklı imiş. Yapılan yorumları yazayım :p:p
Aman 2 yıl emzir bak sakin mama verme, 4. Ay ek gıdaya başla yoksa çok yemek seçer, 6 ay sadece anne sütü ver sakin ek gıda verme, salyasi akıyor dişi çıkacak sütten kesme ha, çok giydirmissin soy, az giydirmissin usur, sütun var mi-yok mu, iyi beslen sütun azalmasin, salla daha çabuk uyur, yalancı emzik ver elini emmesin, neden saatle emziriyorsun huysuzlandikca ver....:KK70::KK70:

"he" dedim geçtim. Hepsine cevap vermeye kalksam oooo:p

Annemde aynısını diyor elini emince doymuyor mama da mama.
Almadım mama zaten yetiyor da sütüm çok şükür.
Ilk 1 kg almıştı şimdi 1,700 gr almış.
Daha dün tartildi.
Verme tatlım mama falan emme refleksi bebeklerde stres atma diye nitelendiriliyor.
Çoğunlukla gaz sancisiyla yapıyor bebekler.
Geğiriyorsa alttan da pirtlatmasini sağla :)
Ne şikayetle gidiyorsak bütün doktorlar gaz deyip gönderiyor eee öylede gerçekten.
Sıkma canını kocaman öpüyorum sizi ♥

♥ İdil Deniz'im ♥

Maşallah tosununa canım.

Selamlar kizlar. Ara ara girip olumaya calistiysam da cpk yetisemedim. Bugun memlekete gidiyoruz Allshin izniyle. Butun gunum hazorlikla gecti, cok yoruldum vumarim sizler de iyisinizdir.

Iyi yolculuklar&eğlenceler canım.

Günaydin arkadaslar,hayirli kandiller!Cok yazamasamda,sizleri hergün takip ediyorum!Yorumlardan bahs edilmis,kulak fazla asmamak gerekiyor.Banada cok yorum yapan oldu burunlarini sokanlar oldu,hatta ilk baslarda depresyona kadar gitti bu durum.En son Yorumlar bu cocuk kucaga alismis hep kucakta gezmek istiyor,ya ne kucaga alismasi evde ben hep ya sallanan besigine yatiOrum yada oyunn halisi var ona yatiriyorum!

Yok alismis bu hooop kucaga aliyorlar,sonra yavrumda hirpalaniyor ve basliyor aglamaya!Allahtan ac demiyorlar, maalesef mama veriyorum!Sütüm cok az geliyo,doyurmuyor ilk sütüm sonrada mama ve mamayida her 3 yada 4 saatte bir veriyorum!yani bir düzen kurdum beslenmesiyle ilgili.

Bebegim kolik bebegi oldugu icin ve kendini rahatlatamadigi icin cok agliyo bu sefer denilen sey bunun gazi var!Yok diyorum bunun gazii uykuya dalamama problemi var.....Yani anlicaniz agzi olan konusur!Bebegimiz kusursuz olsa bile yine bulurlar bisey sôylerler!

Yolunuz açık olsun canım.
Hayırlı kandiller ve iyi yolculuklar.

♥ İdil Deniz'im ♥

Kandiliniz mübarek olsun canlarım.
Bütün dualarıniz kabul olur inşallah.

♥ İdil Deniz'im ♥

Günaydin arkadaslar,hayirli kandiller!Cok yazamasamda,sizleri hergün takip ediyorum!Yorumlardan bahs edilmis,kulak fazla asmamak gerekiyor.Banada cok yorum yapan oldu burunlarini sokanlar oldu,hatta ilk baslarda depresyona kadar gitti bu durum.En son Yorumlar bu cocuk kucaga alismis hep kucakta gezmek istiyor,ya ne kucaga alismasi evde ben hep ya sallanan besigine yatiOrum yada oyunn halisi var ona yatiriyorum!

Yok alismis bu hooop kucaga aliyorlar,sonra yavrumda hirpalaniyor ve basliyor aglamaya!Allahtan ac demiyorlar, maalesef mama veriyorum!Sütüm cok az geliyo,doyurmuyor ilk sütüm sonrada mama ve mamayida her 3 yada 4 saatte bir veriyorum!yani bir düzen kurdum beslenmesiyle ilgili.

Bebegim kolik bebegi oldugu icin ve kendini rahatlatamadigi icin cok agliyo bu sefer denilen sey bunun gazi var!Yok diyorum bunun gazii uykuya dalamama problemi var.....Yani anlicaniz agzi olan konusur!Bebegimiz kusursuz olsa bile yine bulurlar bisey sôylerler!

Hoş geldin canım. Sadece takip etme yaz:KK66:

Maşallah bebeğine de sana da. Senin de dediğin gibi, bebeğimizi bizden iyi kimse tanıyamaz. Ne sıkıntısı var&ne istiyor sadece biz biliriz. 'tamam' deyip geçecek ve yine bildiğini okuyacaksın:KK70::KK70::KK70:

♥ İdil Deniz'im ♥

Teşekkürler canım, amin inşallah.

♥ İdil Deniz'im ♥

Sana da Hayirli kandiller canim ve burdaki tum candan dostlarima...butun dualarimiz kabul olur insallah.
Biz yarın hastaneye yatiyoruz ve c tesi ameliyatimiz var Dualarinizi eksik etmeyin nolur biliyorum cok dua edeceksiniz simdiden Allah hepinizden razi olsun...

Hoş geldin canım. Sadece takip etme yaz:KK66:

Maşallah bebeğine de sana da. Senin de dediğin gibi, bebeğimizi bizden iyi kimse tanıyamaz. Ne sıkıntısı var&ne istiyor sadece biz biliriz. 'tamam' deyip geçecek ve yine bildiğini okuyacaksın:KK70::KK70::KK70:

Teşekkürler canım, amin inşallah.

Cok saol canim,sanada bebeginede masallah!Yazdiklarini hayranlikla okuyan biriyim,bilgilerini burda bizimle paylastigin icinde ayriyeten cok tesekkür ederiim sana, allah razi olsun!

Keske yazmaya firsat bulabilsem!Bugün oglumun masallahi var problemsiz uyudu 😊😊

Evet haklisin evet diyorum,haklisiniz diyorum,ama yinede kendi bildigimi okuyorum!😊😊

Sana da Hayirli kandiller canim ve burdaki tum candan dostlarima...butun dualarimiz kabul olur insallah.
Biz yarın hastaneye yatiyoruz ve c tesi ameliyatimiz var Dualarinizi eksik etmeyin nolur biliyorum cok dua edeceksiniz simdiden Allah hepinizden razi olsun...

Rabbim acil sifaliklar versin simdiden!Dualarim seninle!Icini ferah tut arkadasim allahin izniyle hersey yoluna gircek ve sizi ins güzel günler bekliyecek😍😍

Inşallah güzel geçer canım, rabbim sifasini versin. Dualarim sizlerle...

Cok saol canim,sanada bebeginede masallah!Yazdiklarini hayranlikla okuyan biriyim,bilgilerini burda bizimle paylastigin icinde ayriyeten cok tesekkür ederiim sana, allah razi olsun!

Keske yazmaya firsat bulabilsem!Bugün oglumun masallahi var problemsiz uyudu 😊😊

Evet haklisin evet diyorum,haklisiniz diyorum,ama yinede kendi bildigimi okuyorum!😊😊

Maşallah pasana canım. Hep güzel güzel uyur inşallah. Op yerime.

daha dün gibi hamilelik konuşulan günler. mide bulantıları bacak ağrıları mide yanmaları doğum korkuları.. şimdi bebşlerimiz abi abla oldu neredeyse. bizim oğlan sürekli düzen değiştiriyor. artık sesle tepki vermeye başladık maşallah konuşurken heyecanlanıyor. gelişimi 1 ay önde 3 aylıkta yapması gerekeni şimdi yapıyor. emzirirken onunla konuşunca emmeyi bırakıp beni dinliyor, huzursuz olduğunda sakinleştirmek için şiiişt diyorum nasıl gülüyor ona. cee oyununu anlıyor önce dikkztle beni izliyor sonra gülüyor.artık yatakta yalnız bırakamıyorum sırt üstüyken yan dönebiliyor. eller ayaklar hiç durmuyor. gece çok dalamıyor uykuya onun içinde hamak aldık hamağa yatırıyorum emniyet kilidini takıyorum bebeğim uyuyormu bilmiyorum ama ben hamağı sallarken uyuyorum. 51 cm doğduk şuan 60 cm olmuşuz yanaklarımız tombiş tombiş.. bilinçsizce aguluyoruz. saatlerce anlatsam onu doyamam anlatmaya eşim resmen aşık oğluna. oğlumda babasına aşırı ilgi duyuyor. bebek olduktan sonra kocama birkez daha aşık oldum iyiki onunla evlenmişim. gerçekten mükemmel bir eş ve baba. benden bu kadar inşallah sizin bebişlerinizde iyidir. hasta oln bebişlere acil şifalar diliyorum Allahtan

merhaba kızlar! herkesin kandilini kutluyorum! bebeklerimiz ve sevdiklermizle nice güzel kandiller geçirmemizi diliyorum!
biraz son sayfalara baktım maşalllah bebeklerinizin kilolaro çok iyi... benim oğlum 2 ay 10 günlük geçen hafta aşımız vardı kilosu 5400dü. doğum kilosu 3350grdı. ayda bi kilo alması normalmış ama benim oğlum sizinkilerin yanında zayıf mı kaldı acaba diye düşündüm. yanakları ve bacakları çok tombiş olmasa da dolgun. mamayı günde iki kere veriyorum sütüm yetiyor diye düşünüyorum. doktorumuz da mama vermene gerek yok demişti çok ağlarsa veriyorum mamayı.

Bende kandilinizi kutluyorum bu gün aşımızı olduk şimdiye kadar ateş yok ama çok huzursuz sürekli ağlıyor bir çay kaşığı ilaç verdim umarim ağrısi uzun sürmez bende hastayım.boyu 58cm kilosu 5.400 3kilo doğmuştu ravzada konuşunca gülüyor agular çıkarıyor ayaklarıyla kendini ittiriyor aşağıya doğru kayıyor maşallah gelişmeleri hep güzel olur inşallah

X