2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende bazen birakiyorum bi bakiyorum dudaklar buzuk iyice viyakliyoruz bide bakiyorum gozunde yas varrr allahim bi vicdan azabi bende sormaaaa
zaten ağlamanın sonu her zaman ağıt oluyor...
şimdi kv dem bakıyor...
Diğer torununa vururken gördüm... Benimki de çok ağlayınca yapıyormudur acaba...
Nereden geldi başıma diye...
Yüzünde küçücük bir çizik olsa kendi yaptı tırnağıyla diye hemen açıklama yapıyor
gerçi ona da kolay değil ama

RuyAn hayırlara gelsin arkadasım etkısınden kurtulman zor anlayabılıyorum ama evham yaptıgın uzerine cok tıtredıgın ıcın tedırgon yatıyosun sanırım ondan giriyo ruyana kötü düşünme bebişine senden daha ıyı bakacak kımse yok bunu unutma sıkma canını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kafana çok takıyorsan bakamıyorum bebeğime diye...bilinç altına işlemiştir...
Nas-felak oku bir şey olmaz..

Vuramaz ya kiyamaz ki onsan minnaciklar ! Bende baskasinin cocuguna bakiyordum bi ara oynarken yuzunde cizik olsa bak bunu yaptida boyle oldu diye soyluyordum emanet cocuk olunca insan tedirgin oluyor

Sagol canim evet bak cok evhamli yatiyorum uyurken gunduz bile on kere bakiyorum nefes aliyor mu diye demek ondan girdi ruyama ay icim ferahladi coook sagol

Hoş geldin aramıza canım, maşallah bebeğine. Allah anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah. Benim yaramaz da emerken ikinir sikilirdi, kaka yapmaya çalışirdi. Zamanla geçiyor gülüm. 2 aylık olduğunda ikinmayi bırakmıştı. Göremiyorum senin melegin kaç günlük ama zamanla geçecek merak etme canım.

Büyüyemedigini nereden çıkardın canım. Kilo alımında bir sıkıntı yoksa hiç endişe etme.

çok gazı olduğunda emmeye çalışıyor ama gaz sıkıştırdığı için memeyi koparır gibi çekip bırakıyor... Tekrar emmeye başlıyor ama aynı hareket devam diyor değil mi...gazını çıkarmaya çalış sırtını pışpışla sonra rahatça emiyor...özellikle geğirdikten sonra...benimki de hiç büyümedi sanki...

Hakikaten nerde bu kiZlar ??? Canim daha tam oturtamadik. Ama gunde 60 beya 90 cc kadar mama aliyo. Bu cok iyi bir gelisme benim icin cunku 60 cc mamayi 2 haftalikken yiyodu :) gelen giden misafir cok yogun bu aralar, bi turlu tam odaklanamadim. Sag yapamiyorum yeterli miktarda. GEce kizim uyurken ne sagarsam. Olcak ama

Kızlar sabah 9.30 da kızımın 3 aşısına ve rotariks diye ağızdan asisi yapıldı.saat 13.00 de ilk kez böyle sarı akışkan ve cok fazla kaka yaptı.Oshalin adıyla ilgisi var mide cok panik oldum yardım eder misiniz,,, kızım keyifli ve ateşi yok suan

İshalin aşılarla ilgisi olabilir mı?? Tahlile mı göndereyim hemen ne yapayım aynı şeyi yaşayan var mı acaba

merhaba herkese! oğlum uyurken neler var forumda bakayım dedim. bugün uykucuyuz:) erken kalktık sonra beraber aynı yatakta mışıl mışıl uyuduk oğlumla sabah.
pazartesi doğum iznim bitmişti rapor aldım 10 gün bi on gün daha almam gerekecek...
çalışan annelere sorum olacak. ücretsiz iznimizi ne zaman kullanabiliyoruz?
geçen bi arkadaşa sordum bebek doğduktan sonra iki yıl içerisinde istediğin zaman kullanabiliyorsun dedi. bi de süt izni konusu var. ilk 6 ay günde 3 saat ikinci 6 ay günde 1.5 saat izin var diye biliyorum doğru mudur? bizim idarecilere sorsam kesin bilmiyorlardır sinir ederler beni:) bi de bildiğim kadarıyla bu süt izin saatleri memurun istediğine bağlı ayarlanıyor. ben yeni öğretim yılında öğleye kadar çalışıp süt iznimi öğleden sonra kullanmak istiyorum. bi sorun çıkmaz umarım.

Canım eğer 5 yılını doldurduysan istediğin zaman ücretsiz izin alabilirsin.süt izni de senin dediğin gibi ama bazı idareciler kafalarına göre öğretmene süt izni yok.zaten yarım gün çalışıyorsunuz diyorlar.süt izni hakkımız var.idarecilere bu konuda taviz vermemek lazım.ben daha doğum iznine ayrılmadan müdür yardımcım seneye ders programını istediğin gibi ayarlarız dedi.sen de ayarlatabilirsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm benım evin işi inan onemlı diil hergune böl yaparsın onemlı olan rahatınız ailece işler bi şekilde yapıılıyor bi çamaşır ciddi önemli onuda halledersin zaten parti parti ben valla eskiden eşimin iç çamaşırlarını bile ütülerdim şimdi yarı katlanık sallıyorum dolaba napalım valla kolay değil oğlum buyuyor ve ilgi bekliyor hergun birsey ogrenıyor onu bırakıpta 2 tane şey ütülücem die ugrasamam zaten cıkarkende dısarı ben hemen 2 dkda utuluyorum eşim yada benımkılerı
ama bebeğinkiler hep ütülü eşim güler hatta oglum iyisin içimizde en şık sensin bizi dağıttın der
biraz büyüdümü emin ol cok rahat hepsını yapacagız ama azıcık zaman azıcık sabır :)

tatlm tedirgin olma rota asisindan dolayi ilk kakasi sivi olur normal yanliz temizlerken kakayi dikkatli ol elini bol bol yika virus var kakada oglumdada rota asisi oldu ayni seyleri bende yasadim

Merhaba kızlar herkes iyi mi herşey yolunda mı?
Geçmişi okuyamadım yardıma ihtiyacım var şu önsüt son süt dengesini bi türlü kuramadım bebeğim 10-15 dk emiyo ama bıraktığında göğsümde hala su kıvamında önsüt oluyo ve çocuk sonsütü alamıyor. 2 saat boyunca aynı memeden emziriyorum yine de kakası köpük şeklinde. Önce biraz sütümü sağayım dedim bu sefer de süt çoğalıyor göğüslerim taş kesiliyor.Ne yapacağımı şaşırdım. Ne önerirsiniz? Aynı memeden 4 saat boyunca mı emzirsem diyorum ama o da işe yarar mı bilemiyorum:26:

saol canım benim bebeğim henüz 43 günlük bir aylık kontrolünde iyiydi herşeyi inşallah yine öyledir.

özellikle akşamları ağzına memeyi alıyor daha ıkı yudum çekiyor başlıyo ağlamaya gazını çkartıyorum tekrar deniyorum hırslanıyor bu sefer uzun süre almıyo:2:

İshalin aşılarla ilgisi olabilir mı?? Tahlile mı göndereyim hemen ne yapayım aynı şeyi yaşayan var mı acaba

Asidan sonra benimkinde de olmuştu 2 gün canım. Mukuslu ya da kanlı değilse ve devam etmezse endişe etme. Aksi halde anında analiz ettirebilirsin zaten.

Olmuş bile, maşallah. Çok mutluyum ikiniz adına da

Okumussundur muhtemelen ama, forumda görmüştüm. Senin de yazdığın gibi 4 saat süre ile aynı memeyi vererek çözüm bulan var.

Sagmak sütü arttırır. Senin sıkıntın zaten sutunun bebeğinin ihtiyacından fazla olmasi. Ama bebeğinin emmesine göre vücudunun süt üretimini azaltacağını düşünüyorum. Ben aynı sorunu ilk ayimda yaşamıştım. Duzelecegini bildiğimden çok da önemsememistim.

Bebegin geceleri uyudugunda ve emzirme süren uzadiginda göğüslerinin sertleşmesi bunun neticesinde de süt üretiminin azalması lazım. Uyku sorunu var ve çok sık mi emiyor?

saol canım benim bebeğim henüz 43 günlük bir aylık kontrolünde iyiydi herşeyi inşallah yine öyledir.

Daha küçukmus yavrun. Düzelecek zamanla canım. Kendi kendine gaz çıkardığında ikiniz de rahat edeceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

saol cnm bilgilendirdiğin için... 5 yılımı doldurdum. ben ilk okulda çalşıyorum öğleden sonra 1.5 saat var onu da süt izni olarak almak istiyorum. sorun çıkartırlarsa da bi dönem ücretsiz izin alayım diyorum. bakalım bizim idareciler bana zorluk çıkaracaklar mı? evet taviz vermemek lazım sonuçta izin saatleri çalışana göre ayarlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…