Günaydın. Berat kandiliniz mübarek olsun, rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah.
Günaydın güzel Anneler hamile kaldigimdan bu yana hep sizi takip ettim.cok sey ogrendim. Bende nisan annesiyim cevremde com kusi olmasina ragmen sizden ogrendigimi kimseden ogrenmedim.iyiki varsiniz. Bebekle ilgili sorunlar hep ayni gaz emme. Sutum yok diyen annelere sesleniyorum bu is bol su ve huzur. Gerisi mutlaka olur. Ilkoglumda sutum uok ddim ve olmadi. Bunda sutum yetecek dedim ce oldu.elinuzden geldigince hzurlu olmaya çalışın inşallah olur.....
Hoş geldin aramıza canım. Maşallah yavruna rabbim anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.
Cok mutsuzummmm
geldim doktordan ve sadece epozyomi dikisim yokmus sagda soldada bi okadar yirtigim olmus doktor demisti bana sezeryan yap diye dinlemek gerekiyormus acipta bakamadi dikislerim iyilesmemis
vay halime fizik tedavibverdi egzersiz yapcakmisim .iki ay sonra bidaha randevu
Çok geçmiş olsun canım. Inşallah çabuk iyileşir, çok üzüldüm...
biizmkini uyuduğu yerden alıp yatağına yatırınca hemen uyanıyor...dediğin gibi ya uyuduğu yerde uyumaya devam edecek yoksa uykusu kaçıyor... sallanan beşik aldım şu küçüklerinden... ona yatırıyorum gözleri uyuklamaya başlayınca... orada uyuyor... yoksa bende senin gibi sürekli kaldır uyut ..yatır.. tekrar uyanıyor kaldır tekrar uyut hep böyle geçiyordu saatler...sallamaya alıştı birde...gecede yatağa uzanıp emziriyorum emdiği yerde uyuyor... derin uykuya dalınca da yatağına alıyorum... bazende bende oda uyuyakalıyoruz yatakta... bugün sürekli içtiği mamayı kusmuş kv dem aradı... galiba midesini üşütmüş....
Geçmiş olsun canım. Yazindan mama.yemeye alıştıgini anlıyorum. Aç kalmadığına sevindim Ela'nin. Op yerime.
Oglumun bugün kuduruklugu üstünde sabahtan beri agliyoruz .sağ olsun yan Komşum geldi pis pis salla gezdir derken uyuttu biraz bakalim ne kadar sürecek .......
Tabi beni delide etti.ellerini emiyo sapurdaniyo bu doymamis ondan agliyo vs..... Çocuğun AC olduğuna ek mama vermem gerektiğine kanaat getirdi moralin içine etti gitti
Bende vericem mamayi herkes rahat edecek
Canım arkadaşlar da söylemiş. Ben de yazmak istedim. Uyuyacagi zaman benimkinin de eli ağzında sürekli emiyor. Açlıktan yapmıyor ve sen de bunu biliyorsun zaten.
Ama sikintini anliyorum. Ben de buraya gelince şahit oldum, meğer herkes yorum yapmaya ne meraklı imiş. Yapılan yorumları yazayım
Aman 2 yıl emzir bak sakin mama verme, 4. Ay ek gıdaya başla yoksa çok yemek seçer, 6 ay sadece anne sütü ver sakin ek gıda verme, salyasi akıyor dişi çıkacak sütten kesme ha, çok giydirmissin soy, az giydirmissin usur, sütun var mi-yok mu, iyi beslen sütun azalmasin, salla daha çabuk uyur, yalancı emzik ver elini emmesin, neden saatle emziriyorsun huysuzlandikca ver....
"he" dedim geçtim. Hepsine cevap vermeye kalksam oooo
Annemde aynısını diyor elini emince doymuyor mama da mama.
Almadım mama zaten yetiyor da sütüm çok şükür.
Ilk 1 kg almıştı şimdi 1,700 gr almış.
Daha dün tartildi.
Verme tatlım mama falan emme refleksi bebeklerde stres atma diye nitelendiriliyor.
Çoğunlukla gaz sancisiyla yapıyor bebekler.
Geğiriyorsa alttan da pirtlatmasini sağla :)
Ne şikayetle gidiyorsak bütün doktorlar gaz deyip gönderiyor eee öylede gerçekten.
Sıkma canını kocaman öpüyorum sizi ♥
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
Maşallah tosununa canım.
Selamlar kizlar. Ara ara girip olumaya calistiysam da cpk yetisemedim. Bugun memlekete gidiyoruz Allshin izniyle. Butun gunum hazorlikla gecti, cok yoruldum vumarim sizler de iyisinizdir.
Iyi yolculuklar&eğlenceler canım.