2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benimkide aynı....ilk aşısında doktor kalça ultrasonu çektirin demişti... bir şey mi var dedim...hayır rutin bir kontrol dedi...
halada götüremedim...bizimkinin bu hali için bende bir kontrole götürmek istiyorum aslında...
günü günü nü tutmuyor...sürekli meme istiyor...uyumuyor...bazende etini kopaıyorlarmış gibi ağlıyor... banyo yaptırdığım bir kovası var onun içine sıcak su doldurup daldırıyorum suyu çok seviyor sadece orada susuyor. kafası suyun dışında bütün vucudu içinde 5 dakika bekletiyorum ...çıkarınca,bazen rahatlıyor bazende ağlamaya devam ediyor.
eşime babalar günü için bebeğimin kakalı bezini vericem... çöpe atsın diye :)))
yardım etmiyor bari bunu yapsın.... ona hediye olarak çok bile buuuu :))))
bu kalça çıkıklığı dışardan yapılan muayene ile anlaşılmıyor mu acaba...

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba
Oğlum yarin 2 aylık merak ettiğim doğum kilosu 3480 1.ayinda 5500 gr ve yarin 2 aylık oluyoruz ve kilosu 6700 gr sadece anne sütü veriyorum normal sartlarda kilosu fazla bu bi sorunmudur sizde durumlar nasil

Arkadaslar merhaba
Oğlum yarin 2 aylık merak ettiğim doğum kilosu 3480 1.ayinda 5500 gr ve yarin 2 aylık oluyoruz ve kilosu 6700 gr sadece anne sütü veriyorum normal sartlarda kilosu fazla bu bi sorunmudur sizde durumlar nasil

Masallah iyi kılo almış kuzucuk sadece anne sutu alıyosa yapcak bişet yok ama becerebılırsen emzirme aralığını uzat ben yapamıyorymda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canim bende denedim ama beceremedim cok istahliyiz masallahimiz var

Dışardan derken? Ikıncı ayında goturecez bizde bakalım umarım bişey çıkmaz. Önceleri banyo yaptırdım bende ne guzel tum gun uyurdu şimdi banamısın demıyor sıpa alıştı sanırım) dur babaya bızde oyle yapslım o bana kocaman buket yaptırıp kızın ağzından yazı yazdırmış annecim gunun kutlu olsun vs dıye simdi karsılık olmazsa dilinden kurtulamam çünkü ben özel gunlere takıntılıyum hassas olmasını istıyorum :) gerci buaralar beni deli edıyo ama annesi alt katta oturuyo zırtp pırt cıkıyo buraya dun koştur kostur ev temizleyıp yemek yaptım kı ıkı gun yemek derdimiz olmasın dıye anasını yemege cağırmış sinirden oturmadım masaya onlarla nıye mi sinirlenıyorum kayınpederim 4 ay önce vefat etti nur içinde yatsın baba ölünce annesine ayrı bi düştü benim öküz koca ondada bi naz bi naz yemek yapmıyo ev temizlemıyo hamılelıgımın son 3 ayı zaten agırladım hem kahvaltı hem yemek bıde o arada dızınden amelıyat karnı burnumda bır hafta hastanede surundum daha neler nelerr dogumndan bu yanada 40 ım çıkana kadar bı tabak yemek getrmedı bıde benim yada annemin yaptıklarını yedi süreklı hızmet beklıyo bılmıom nolcak bı gun patlıcam o olcak sonrada torununu göremicek bana soldan soldan gelıyolar cınkuu:)

dışardan derken...dış görünüşünden demek istedim...yani elle muayene yaptılar bende baktım bacak boyları ve çizgileri eşit...bir şeyi yok gibi görünüyor...

canım benim yaaa.... birde siz yakınmışsınız kv ile...
hep eşlerimiz nazlandırıyor...
benim annemde gelemiyor ama geldiğin de de yemek yapıp getiriyor dolabmı buzluğumu doldurdu inan hep kv dem ve çağırdığı misafirler yediler...
zaten bebeğim öyle sakin değğil sürekli ağlıyor... erkekli misafir olunca da yanlarında zaten oturamıyorum....

Selamlar, keyifli bir hafta olur inşallah.

Ani bir kararla memlekete kaçmaya karar verdik. Sürpriz yapacağız, buyukanneleri çıldıracak

hayırlı yolculuklar olsun

Canım biz hediyeleri haberi alıyoruz kocama dedim hediye alıcam gel birlikte alalım.. Pantolon istedi

O bana almadı bişi anneler gününde.. Ilkleri hep atlar.. Ilk evlenme yıldönümümüzde halı saha maçına gitmişti.. Benim herhangi bir talebim olmadığı için üzerinde durmamış.. eziyorum onu .. Mahçup oluyo çok eğleniyorum

Canım usg şart diye biliyorum.. Bizim sağ kalça kıkırdağında azıcık sıkıntı çıktı.. 3. Ay kontrolünde tekrar bakılacak..

Arkadaslar merhaba

Anne sütü verdiğin için sıkıntı olmaz ama aralığı açmayı dene

Ah bu erkekler öküz soyundanmı gelıyolar ne tabı guzel bebişler hariç evet böyle şeylri atlayınca bende ezıyorum oyuzden alıyo zaten

Benımde annem baska sehırde ablamda dogum yaptı ucunceye ona gıttı ama ablamla aynı sehırdeyız o saılsun buzlugumu doldurdu mantıdan borege sma bıttı her gelene yemek hazırla akrabası cok eşimin alıp alıp yukarı cıkıyo mecbur kalopsun bebek durmayıncada sen odsda hep emzır onlar keyıp yapsın bı gun kovucam hepsını stresten süt azalcak dıye korkuyorum

Ani bir kararla memlekete kaçmaya karar verdik. Sürpriz yapacağız, buyukanneleri çıldıracak

Selam cancağızım...
Çok güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum ♥.
Kazasiz, belasiz gidip gelirsiniz inşallah.

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

Canim sut icin arkadaslarinda dedigi gibi once moral cok onemli.benim mitlu oldugum gunler daha cok sutum oluyo yada bana ole geliyo.bunun yaninda bende encok bulgur pilavi cok sutumu artiyo ve kuru incir suyu.10 tane kuru inciri 1kiloluk kavanoza koy agzina kadar su ile doldur 1 gun buzdokabinda beklet sabah aksam 1 bardak ic.tabi bumlarin yaninda en onemli sey su.elinden geldikce bol bol su tuket.ben her emzirmeden sonra kesin 2 koca bardak icerim.2. Yi zorla iciyom ama olsun.hem kilo vermeye etkisi oluyo hende sut oluyo.

O okuzden bitanede bende var.anneler gununde hic bise almadi.almayi birak kutkama bile kutlamadi.ama lafimi esirgemedim.bir kucuk kagida biseler yazdim sigara paketinin icine koydum okuyunca cok aglamis.bole gunlere pek onem vermez esim ama ben veririm.bu cuma ilk evlilik yildonumumuz bakalim ne olcak hatirliycakmi.
Ama ben kiyamam okuzume kutlarim babalar gununu.kucuk bisede alirim.sevinsin birazcik.

İyi eğlenceler,iyi tatiller kızlar

ay ben kocacıkım o kadar söylememe rağmen hediye almaz diye söyleniyordum buradakileri okuyunca öpesim geldi alnından sağolsun hediye alma huyu yoktur edinmiyor da ama bana hiç sıkıntı vermez ben ne yemek ne temizlik hiç bişey yapmıyorum şu anda adamcağız hiç bişey demiyor salonu ve oturma odası ona aitmiş gibi o topluyor. 3 aydır ütü ve kahvaltı da yok. ben uyurken sessizce kalkıp ütüsünü yapıyor aç aç da okula gidiyor . okuldan gelince soruyorum ona ne yemek yapayım diye geçiştiririz diyor hatta geçen hafta iki akşam karpuz peynir ekmek yeriz dedi öyle geçirdik kaynanam desem o da ayrı bi melek. kadıncağız kendisi hasta olmasına rağmen ne öncesinde ne de hamileyken hiç bi iş yaptırmadı evlerine gittiğimizde. doğumdan sonrada geldi y,ne aynı. iyiym dediğim halde yemeklerimi temizliğimi yaptı uzun süre. şimdi kendisi çok hasta yine de işimi en aza indirmeye çalışıyor. kaynım ve görümcem de aynılar sağolsunlar. eşim ve ailesi yönünden ne kadar şükretsem az :16 Allah herkeslere öyle eşler ve kaynanalar versin inşallah :
şu ara tek sıkıntım kilolarım 53 kilo ile evlendim tam bi sene sonra 65 oldum hamile kaldım 86 ile doğuma girdim ve 68 de takılı kaldım inşallah hedefim 55

Son düzenleme:
Derya3858 Canim bende goguslerimi bos hissediyorum çok yumusaklar 3saat emmedigi zaman hatta 4 saat tas gibi oluyor tabi çoknadir bazen gece uyuyakaliyo ayamiyor ozaman yyoksa iki saati zor yapiyoruz .3saat olunca sagdin 70 cc cikti tek memeden tabi bende deli sorular iki saate daha az sut birikir doymuyo agliyo mu acaba diye.
Ebeye sordum anne sütunun yyetmediği az gorulur kadınlar senin gibi ddüşünür psikolojik olarak sütunuazaltirsin dedi.hatta ddolu göğüs ikinci aydan sonra iyi ddeğil vücut sut üretimini bbebeğe gore ayarlamaya baslar göğüs dolarsa beyin bunu oooo uurettigim fazla ne gerek var der ve sütun azalir eeğer dolarsa ssert olursa hemen sağdedi.yyumuşak olmasi bebegin ihtiyacı olani uürettigi iiçinmiş .
Ve ggerçekten iki ggündür ssutum daha iyi gibi bebeğimiiçerken bu sut oolayında psikoloji çokonemli .
Bu arada kakali bez olayi güzel olur umarim benim oğlan sabah bolca doldurur beİne

Slm hediyeden bahsetmissiniz bu sene almayacağım ilk babalar gününde kızıma bir tişört giydirmiştim benim babam süper yazıyordu birde cüzdan almıştım kızimda yeni yürümeye başlamıştı eline verdim babasına verdi o bana hiç bir şey almamıştı ama doğum günümde muhakak alir sevgililer gunundede çicegini alir

Merhaba, bi sorum olacak. Bebeğim iki kollarını yanlara doğru açarak kendini kasiyor ve çok kötü ağlamaya başlıyor,hani kolları atılır gider ya bebeklerin uyurken falan onun daha kasilmis hali ve uyanıkken oluyor,anlatabildimmi bilmiyorum ama buna benzer veya bunun gibi olan varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benımkının gazı geldıgınde oyle yapıyor mesela emerken bırden memeyı cekerek agzından cıkarıo ve hızlı hızlı ellerini çırpıyor ayaklarını dırıyo ve ağlıyoo gazı çıkınca rahatlıyo

haftanın sana keyifli olacağı kesinleşmiş
hayırlı yolculuklar...

İyi eğlenceler,iyi tatiller kızlar

Teşekkürler, inşallah sizin haftanız daha da güzel geçer.

Hırsızı senin dedigin gibi bogumlar karşılaştırılarak muayene edilebilir.

Cnm benimkide kollarini kendine dogru cekip kasip agliyor morariyor nerdeyse !bence refleks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…