benimkide aynı....ilk aşısında doktor kalça ultrasonu çektirin demişti... bir şey mi var dedim...hayır rutin bir kontrol dedi...Gunaydınnn arkadaslar mutlu bol uykulu ve ağlamayan bebişli bir hafta olsunn ınsallahhh) zira benım çok ihtiyacım var kızım 40 ıcıktı çıkalı duzenı değişti sureklı aglamaklı ve uyku duzenı sıfır ya memede uyyo yada 5 dakka sonra uyanıyo tüm gun böyle çok üzülüyürumm biyerimi ağrıyo anlamıyorum yarın hacettepeden randevu alıp götürcez genel bi kontrole çünkü bizim belli bi doktorumu yok ve 1 ay kontrolune falan gıtmedikk sizler gıttınızmı aşıdışında ıkınci sorumda babalar gunu yaklasıyo bişeyler düşündünüzmü babalara onlarında ılk babalar gunu sonuçta evden cıkamıyorumkı bıse alsamm napsam bilemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar merhaba
Oğlum yarin 2 aylık merak ettiğim doğum kilosu 3480 1.ayinda 5500 gr ve yarin 2 aylık oluyoruz ve kilosu 6700 gr sadece anne sütü veriyorum normal sartlarda kilosu fazla bu bi sorunmudur sizde durumlar nasil
Masallah iyi kılo almış kuzucuk sadece anne sutu alıyosa yapcak bişet yokama becerebılırsen emzirme aralığını uzat ben yapamıyorymda
benimkide aynı....ilk aşısında doktor kalça ultrasonu çektirin demişti... bir şey mi var dedim...hayır rutin bir kontrol dedi...
halada götüremedim...bizimkinin bu hali için bende bir kontrole götürmek istiyorum aslında...
günü günü nü tutmuyor...sürekli meme istiyor...uyumuyor...bazende etini kopaıyorlarmış gibi ağlıyor... banyo yaptırdığım bir kovası var onun içine sıcak su doldurup daldırıyorum suyu çok seviyor sadece orada susuyor. kafası suyun dışında bütün vucudu içinde 5 dakika bekletiyorum ...çıkarınca,bazen rahatlıyor bazende ağlamaya devam ediyor.
eşime babalar günü için bebeğimin kakalı bezini vericem... çöpe atsın diye :)))
yardım etmiyor bari bunu yapsın.... ona hediye olarak çok bile buuuu :))))
bu kalça çıkıklığı dışardan yapılan muayene ile anlaşılmıyor mu acaba...
dışardan derken...dış görünüşünden demek istedim...yani elle muayene yaptılar bende baktım bacak boyları ve çizgileri eşit...bir şeyi yok gibi görünüyor...Dışardan derken? Ikıncı ayında goturecez bizde bakalım umarım bişey çıkmaz. Önceleri banyo yaptırdım bende ne guzel tum gun uyurdu şimdi banamısın demıyor sıpa alıştı sanırım) dur babaya bızde oyle yapslım o bana kocaman buket yaptırıp kızın ağzından yazı yazdırmış annecim gunun kutlu olsun vs dıye simdi karsılık olmazsa dilinden kurtulamam çünkü ben özel gunlere takıntılıyum hassas olmasını istıyorum :) gerci buaralar beni deli edıyo ama annesi alt katta oturuyo zırtp pırt cıkıyo buraya dun koştur kostur ev temizleyıp yemek yaptım kı ıkı gun yemek derdimiz olmasın dıye anasını yemege cağırmış sinirden oturmadım masaya onlarla nıye mi sinirlenıyorum kayınpederim 4 ay önce vefat etti nur içinde yatsın baba ölünce annesine ayrı bi düştü benim öküz koca ondada bi naz bi naz yemek yapmıyo ev temizlemıyo hamılelıgımın son 3 ayı zaten agırladım hem kahvaltı hem yemek bıde o arada dızınden amelıyat karnı burnumda bır hafta hastanede surundum daha neler nelerr dogumndan bu yanada 40 ım çıkana kadar bı tabak yemek getrmedı bıde benim yada annemin yaptıklarını yedi süreklı hızmet beklıyo bılmıom nolcak bı gun patlıcam o olcak sonrada torununu göremicek bana soldan soldan gelıyolar cınkuu:)
Selamlar, keyifli bir hafta olur inşallah.
Ani bir kararla memlekete kaçmaya karar verdik. Sürpriz yapacağız, buyukanneleri çıldıracak
Gunaydınnn arkadaslar mutlu bol uykulu ve ağlamayan bebişli bir hafta olsunn ınsallahhh) zira benım çok ihtiyacım var kızım 40 ıcıktı çıkalı duzenı değişti sureklı aglamaklı ve uyku duzenı sıfır ya memede uyyo yada 5 dakka sonra uyanıyo tüm gun böyle çok üzülüyürumm biyerimi ağrıyo anlamıyorum yarın hacettepeden randevu alıp götürcez genel bi kontrole çünkü bizim belli bi doktorumu yok ve 1 ay kontrolune falan gıtmedikk sizler gıttınızmı aşıdışında ıkınci sorumda babalar gunu yaklasıyo bişeyler düşündünüzmü babalara onlarında ılk babalar gunu sonuçta evden cıkamıyorumkı bıse alsamm napsam bilemedim
benimkide aynı....ilk aşısında doktor kalça ultrasonu çektirin demişti... bir şey mi var dedim...hayır rutin bir kontrol dedi...
halada götüremedim...bizimkinin bu hali için bende bir kontrole götürmek istiyorum aslında...
günü günü nü tutmuyor...sürekli meme istiyor...uyumuyor...bazende etini kopaıyorlarmış gibi ağlıyor... banyo yaptırdığım bir kovası var onun içine sıcak su doldurup daldırıyorum suyu çok seviyor sadece orada susuyor. kafası suyun dışında bütün vucudu içinde 5 dakika bekletiyorum ...çıkarınca,bazen rahatlıyor bazende ağlamaya devam ediyor.
Arkadaslar merhaba
Oğlum yarin 2 aylık merak ettiğim doğum kilosu 3480 1.ayinda 5500 gr ve yarin 2 aylık oluyoruz ve kilosu 6700 gr sadece anne sütü veriyorum normal sartlarda kilosu fazla bu bi sorunmudur sizde durumlar nasil
hayırlı yolculuklar olsun
Canım biz hediyeleri haberi alıyoruzkocama dedim hediye alıcam gel birlikte alalım.. Pantolon istedi
O bana almadı bişi anneler gününde.. Ilkleri hep atlar.. Ilk evlenme yıldönümümüzde halı saha maçına gitmişti.. Benim herhangi bir talebim olmadığı için üzerinde durmamış..eziyorum onu .. Mahçup oluyo çok eğleniyorum
Canım usg şart diye biliyorum.. Bizim sağ kalça kıkırdağında azıcık sıkıntı çıktı.. 3. Ay kontrolünde tekrar bakılacak..
Anne sütü verdiğin için sıkıntı olmaz ama aralığı açmayı dene
dışardan derken...dış görünüşünden demek istedim...yani elle muayene yaptılar bende baktım bacak boyları ve çizgileri eşit...bir şeyi yok gibi görünüyor...
canım benim yaaa.... birde siz yakınmışsınız kv ile...
hep eşlerimiz nazlandırıyor...
benim annemde gelemiyor ama geldiğin de de yemek yapıp getiriyor dolabmı buzluğumu doldurdu inan hep kv dem ve çağırdığı misafirler yediler...
zaten bebeğim öyle sakin değğil sürekli ağlıyor... erkekli misafir olunca da yanlarında zaten oturamıyorum....
Ani bir kararla memlekete kaçmaya karar verdik. Sürpriz yapacağız, buyukanneleri çıldıracak
Canim sut icin arkadaslarinda dedigi gibi once moral cok onemli.benim mitlu oldugum gunler daha cok sutum oluyo yada bana ole geliyo.bunun yaninda bende encok bulgur pilavi cok sutumu artiyo ve kuru incir suyu.10 tane kuru inciri 1kiloluk kavanoza koy agzina kadar su ile doldur 1 gun buzdokabinda beklet sabah aksam 1 bardak ic.tabi bumlarin yaninda en onemli sey su.elinden geldikce bol bol su tuket.ben her emzirmeden sonra kesin 2 koca bardak icerim.2. Yi zorla iciyom ama olsun.hem kilo vermeye etkisi oluyo hende sut oluyo.kızlar moralım cok bozuk sutum cok azaldı 2-3 gundur goguslerım bomboş sankı doymuyormu aceba bızımkı bıde 4 gundur yesıl kaka yapıyor neden aceba ishal gıbı doktora götürmem gerekmı gecen gece agla agla artık dayanamayıp doktora goturduk gazı vardı kabızlık dedı dr lavman yaptı çocuk daha ogunun sabahında yapmıştı kakasını ama butun bağırsakla r boşaldı ondan sonra rahatladı bıraz bıde surup verdı sındırım duzenleyıcı vıcole bırlıkte kullanın dedı.sutumu artırmak ıcın ne yapmalıyım sutum okadar ıyıydıkı bır anda ne olsu anlamadım stres yorgunluk etkıledı galıba geece 3 ten once uyumuyor sureklı ıkınıyor ağlıyor
Ah bu erkekler öküz soyundanmı gelıyolar netabı guzel bebişler hariç evet böyle şeylri atlayınca bende ezıyorum oyuzden alıyo zaten
herkese selamlar inşallh iyisinizdir çok fazla girip yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum. yalnız olunca ev işi yemek huysuz kızımla uğraşırken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. annemle yakın oturuyorduk şehir dışına taşındı çok zorlanıyorum. çocukla yalnız dışarı çıkmak markete bile gitmek merasim. neyseki yarın anneannemize gidiyoruz uzun bi süre ordayız inmternet bulabilirsem yazmaya çalışırım. herkese kuzularıyla brlikte güzel bir yaz geçirmesini diliyorum.
Merhaba, bi sorum olacak. Bebeğim iki kollarını yanlara doğru açarak kendini kasiyor ve çok kötü ağlamaya başlıyor,hani kolları atılır gider ya bebeklerin uyurken falan onun daha kasilmis hali ve uyanıkken oluyor,anlatabildimmi bilmiyorum ama buna benzer veya bunun gibi olan varmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haftanın sana keyifli olacağı kesinleşmiş
hayırlı yolculuklar...
hayırlı yolculuklar olsun
Canım biz hediyeleri haberi alıyoruzkocama dedim hediye alıcam gel birlikte alalım.. Pantolon istedi
O bana almadı bişi anneler gününde.. Ilkleri hep atlar.. Ilk evlenme yıldönümümüzde halı saha maçına gitmişti.. Benim herhangi bir talebim olmadığı için üzerinde durmamış..eziyorum onu .. Mahçup oluyo çok eğleniyorum
Canım usg şart diye biliyorum.. Bizim sağ kalça kıkırdağında azıcık sıkıntı çıktı.. 3. Ay kontrolünde tekrar bakılacak..
Anne sütü verdiğin için sıkıntı olmaz ama aralığı açmayı dene
Selam cancağızım...
Çok güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum ♥.
Kazasiz, belasiz gidip gelirsiniz inşallah.
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
İyi eğlenceler,iyi tatiller kızlar
Cnm benimkide kollarini kendine dogru cekip kasip agliyor morariyor nerdeyse !bence refleksMerhaba, bi sorum olacak. Bebeğim iki kollarını yanlara doğru açarak kendini kasiyor ve çok kötü ağlamaya başlıyor,hani kolları atılır gider ya bebeklerin uyurken falan onun daha kasilmis hali ve uyanıkken oluyor,anlatabildimmi bilmiyorum ama buna benzer veya bunun gibi olan varmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.