Arkadaslar merhaba
Oğlum yarin 2 aylık merak ettiğim doğum kilosu 3480 1.ayinda 5500 gr ve yarin 2 aylık oluyoruz ve kilosu 6700 gr sadece anne sütü veriyorum normal sartlarda kilosu fazla bu bi sorunmudur sizde durumlar nasil
KIZLAR bebekleriniz gülmeye basladımı yada kafasını dik tutmaya
sırt kasları gelişmesi açısından uyannıkken ben yuzustu yatırıyorum aklma geldıkce okuduguma gore bu dik duruş için etkiliymiş
Canım benim oğlum da 3800.doğdu 1.ay kilosu 5540 kg 2. Ayimiza az kaldı 6,5 kiloyu gecmisizdir . Eğer sadece anne sutuyle besleniyor ise sorun yok canım doktorlar için mükemmel korkma.
Ezan ile güne baslamsyi adet edinen oglusumdan herkese gunaydin.
Kızlar idilin maşallah i vardı kac gündür artık tamam demiştim ki, yine huysuzlugu tuttu.
Hay dilemee benim.
Bir daha ağzımi acmayacagim...
Saat sabah 10 dan bu saate toplasan 2 saat uyumustur.
Yarın da aşısı var ne yapsam bilmiyorum.
Ishal de oldu bugün.
Kaka ve idrar tahlilini sabah annem işe giderken götürecek inşallah birşey çıkmaz.
Acaba aşıyı 1 hafta ertelesem mi?
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
Snowy canim iyi yolculuklar. Gule gule gidin, gule gule gelin. Biz de persembe memleket yolcusuyuZ insallah. Agustosa kadar da yokuz ;D
Babalar gununde babamiza kuru kuru kutlu olsun diyecegiz kizimla. Babasi bize ilk anneler gunumuzde onu bile yapmadi, yeter o ona :) benim tocam da soylemeden yapmayanlardan. İlla kavga etcen ki sonra yapsin. İlk anneler gununu atlamaz diye dusunmustum ama olmadiii
yeğenimin kalça çıkığı vardı... ondan görmüştüm... çizgileri bir değildi... çift bez kullanmıştık... hatta çift bez yetmedi üzerinde havlu katlayı koyuyorduk... 3 ay bacakları kurbağa gibi ayrık durmuştu.... doktor kalça çıkığı olmasa bile bebeklerinize çift bez takın demişti...şimdi futbolcu gibi maşşallah...benim kızın çizgilerinde bir şey yok amaTeşekkürler, inşallah sizin haftanız daha da güzel geçer.
Hırsızı senin dedigin gibi bogumlar karşılaştırılarak muayene edilebilir.
biizm kız günün her hangi bir saatinde aynen senin ki gibi oluyor.ilk olduğunda bizde acile götürdük...dedim heralde bir yerini kırdım... çöp gibiydi ozamn eli kolu...niye böyle ağlasınki diyordum...meğerse gazı varmış...damla falan verdi ama fayda etmedi... her gün aynı bizimki... gözünü pörtlete pörtlete yüzü ciğer gibi olana kadar ağlıyor...sesi soluğu kesiliyor... hemen kovaya sıcak su koyup içine atıyorum... yüzüp duruyor... ozaman susuyor sadeceKızlar hepinize selamlar, dün akşam herşey normalken oğlum bir anda deli gibi ağlamaya basladi o kadar kötü oldu ki ilk defa öyle nefessiz kalana kadar ağladı. Giydirirken kolunm mu çıktı acaba diye en kötüsünü düşündük hemen acile götürdük doktor gazi olabilecegi için fitil verdi oğlum fitili eritneden hemen çıkarttı gazını ve kakasni çok şükür sonrasında rahatladık. Bu zamana akadar hiç gaz sorunumuz olmamıştı. Bu sebeple gaz sorunu olma ihtimalini bile düşünmedim. Rabbim hiçkimsey i çaresiz bırakmasın o agkadikca bende kahroldum. Umarım bi daha yaşamayız
Allah kolaylık versin...çoğumuz aynıyız sanırım... soğanı kavururken ağlıyor tencerenin altını kapat... tekrar uyut... patatsleri doğra... tekrar avut... 1 kaç saat sürüyor yemek... tuvalete zor gidiyorum...bazende kendini yırtar gibi ağlamazsa eğer öyle bırakıyorum napim..Arkadaslar oldum yorgunluktan her uyudugun bi is yapsam anca isim bitio , camasir evi topla yemek mutfak obur oglanin camuru derken , uyanincada bebisle ilgilen bi banyo yapamadim anca niyetledim durdum vede anca vakit buldum siz nasil yapiyorsunuz ?nasil yetiyorsunuz ya pilim bitti
Arkadaslar oldum yorgunluktan her uyudugun bi is yapsam anca isim bitio , camasir evi topla yemek mutfak obur oglanin camuru derken , uyanincada bebisle ilgilen bi banyo yapamadim anca niyetledim durdum vede anca vakit buldum siz nasil yapiyorsunuz ?nasil yetiyorsunuz ya pilim bitti
Merhaba, bi sorum olacak. Bebeğim iki kollarını yanlara doğru açarak kendini kasiyor ve çok kötü ağlamaya başlıyor,hani kolları atılır gider ya bebeklerin uyurken falan onun daha kasilmis hali ve uyanıkken oluyor,anlatabildimmi bilmiyorum ama buna benzer veya bunun gibi olan varmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım aynı durumdayız kaç posta camasır yıkıyorum katlaması ütülemesi bebeğinkiler bulasık derken gün bitiyor
benim eşim yemek yapıyor süpürgede yapıyor hergün. sabah bulasıkları aksam yemek bulasıgını o halleder anca o şekilde başa cıkıyorum yoksa kendım yapmaya kalksam yoruluyorum dınlenemıyorum birde emzirdiğim için cokta yormuyorum acıkcası temizlik hep olur yeterki bebekle ilgilenip emzireyim bizim için öncelik o
bazen günlere bölüyorum işleri o sekilde de hafiflemiş oluyor :44:
yeğenimin kalça çıkığı vardı... ondan görmüştüm... çizgileri bir değildi... çift bez kullanmıştık... hatta çift bez yetmedi üzerinde havlu katlayı koyuyorduk... 3 ay bacakları kurbağa gibi ayrık durmuştu.... doktor kalça çıkığı olmasa bile bebeklerinize çift bez takın demişti...şimdi futbolcu gibi maşşallah...benim kızın çizgilerinde bir şey yok ama
PİRORİ arkadaşımızın dışardan normal görünssede usg de kıkırdağında bir sorun görmüş doktor.... onun mesajı üzerine bu perşembe randevu aldım devlet hastanesinden... zaten 3 dk sürüyormuş muayene ...en azından içimiz rahatlar
biizm kız günün her hangi bir saatinde aynen senin ki gibi oluyor.ilk olduğunda bizde acile götürdük...dedim heralde bir yerini kırdım... çöp gibiydi ozamn eli kolu...niye böyle ağlasınki diyordum...meğerse gazı varmış...damla falan verdi ama fayda etmedi... her gün aynı bizimki... gözünü pörtlete pörtlete yüzü ciğer gibi olana kadar ağlıyor...sesi soluğu kesiliyor... hemen kovaya sıcak su koyup içine atıyorum... yüzüp duruyor... ozaman susuyor sadece
Allah kolaylık versin...çoğumuz aynıyız sanırım... soğanı kavururken ağlıyor tencerenin altını kapat... tekrar uyut... patatsleri doğra... tekrar avut... 1 kaç saat sürüyor yemek... tuvalete zor gidiyorum...bazende kendini yırtar gibi ağlamazsa eğer öyle bırakıyorum napim..