2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar idilin maşallah i vardı kac gündür artık tamam demiştim ki, yine huysuzlugu tuttu.
Hay dilemee benim.
Bir daha ağzımi acmayacagim...
Saat sabah 10 dan bu saate toplasan 2 saat uyumustur.
Yarın da aşısı var ne yapsam bilmiyorum.
Ishal de oldu bugün.
Kaka ve idrar tahlilini sabah annem işe giderken götürecek inşallah birşey çıkmaz.
Acaba aşıyı 1 hafta ertelesem mi?

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

Arkadaslar merhaba
Oğlum yarin 2 aylık merak ettiğim doğum kilosu 3480 1.ayinda 5500 gr ve yarin 2 aylık oluyoruz ve kilosu 6700 gr sadece anne sütü veriyorum normal sartlarda kilosu fazla bu bi sorunmudur sizde durumlar nasil

Canım benim oğlum da 3800.doğdu 1.ay kilosu 5540 kg 2. Ayimiza az kaldı 6,5 kiloyu gecmisizdir . Eğer sadece anne sutuyle besleniyor ise sorun yok canım doktorlar için mükemmel korkma.

Kızlar hepinize selamlar, dün akşam herşey normalken oğlum bir anda deli gibi ağlamaya basladi o kadar kötü oldu ki ilk defa öyle nefessiz kalana kadar ağladı. Giydirirken kolunm mu çıktı acaba diye en kötüsünü düşündük hemen acile götürdük doktor gazi olabilecegi için fitil verdi oğlum fitili eritneden hemen çıkarttı gazını ve kakasni çok şükür sonrasında rahatladık. Bu zamana akadar hiç gaz sorunumuz olmamıştı. Bu sebeple gaz sorunu olma ihtimalini bile düşünmedim. Rabbim hiçkimsey i çaresiz bırakmasın o agkadikca bende kahroldum. Umarım bi daha yaşamayız

KIZLAR bebekleriniz gülmeye basladımı yada kafasını dik tutmaya
sırt kasları gelişmesi açısından uyannıkken ben yuzustu yatırıyorum aklma geldıkce okuduguma gore bu dik duruş için etkiliymiş

benim kızım doğduğundan beri kafasını kaldırıyor. ilk hafta gören herkes şaşırıyordu. dik başlı, inat biri olacak herhalde. ilk kez 26 günlükken güldü. önce denk geldi zannettik ama ben konuştukça gülüyor. tesadüf olmadığını anladık.

bu arada uyurken yüzüstü yatırmayın sakın. ben bir şey olmaz diye yatırmıştım. ara ara kontrol ediyordum hemen yan odadaydım. hafif bi ağlama sesi duydum. tam sesi bile çıkmadı. bi geldim ki kusmuş. burun delikleri tamamen kusmuk dolmuş. başında da şapka vardı. şapkası iyice aşağı inmiş. o kadar vicdan azabı çektim ki. bir daha uyurken yatırmayacağım. ama dediğiniz gibi uyanıkken yatırmak hem boynu hem sırtı için iyi oluyor.

Arkadaslar oldum yorgunluktan her uyudugun bi is yapsam anca isim bitio , camasir evi topla yemek mutfak obur oglanin camuru derken , uyanincada bebisle ilgilen bi banyo yapamadim anca niyetledim durdum vede anca vakit buldum siz nasil yapiyorsunuz ?nasil yetiyorsunuz ya pilim bitti

Snowy canim iyi yolculuklar. Gule gule gidin, gule gule gelin. Biz de persembe memleket yolcusuyuZ insallah. Agustosa kadar da yokuz ;D

Babalar gununde babamiza kuru kuru kutlu olsun diyecegiz kizimla. Babasi bize ilk anneler gunumuzde onu bile yapmadi, yeter o ona :) benim tocam da soylemeden yapmayanlardan. İlla kavga etcen ki sonra yapsin. İlk anneler gununu atlamaz diye dusunmustum ama olmadiii :KK66:

Selamlar... Tüm eş dost burada, meğer antep te çok yalnizmisiz. Insanın doğup büyüdüğü yer gibi yok:KK70::KK70::KK70:

Fefilifa, anar ve sinem nerelerdesiniz kuzum...

Kızlar idilin maşallah i vardı kac gündür artık tamam demiştim ki, yine huysuzlugu tuttu.
Hay dilemee benim.
Bir daha ağzımi acmayacagim...
Saat sabah 10 dan bu saate toplasan 2 saat uyumustur.
Yarın da aşısı var ne yapsam bilmiyorum.
Ishal de oldu bugün.
Kaka ve idrar tahlilini sabah annem işe giderken götürecek inşallah birşey çıkmaz.
Acaba aşıyı 1 hafta ertelesem mi?

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

Geçmiş olsun gülüm. Oluyor arada öyle, vardır mutlaka bir sıkıntısı. Tahlil sonuçları iyi çıkar inşallah. Senin moralin yerindedir inşallah, aklımdasin sürekli...

Snowy canim iyi yolculuklar. Gule gule gidin, gule gule gelin. Biz de persembe memleket yolcusuyuZ insallah. Agustosa kadar da yokuz ;D

Babalar gununde babamiza kuru kuru kutlu olsun diyecegiz kizimla. Babasi bize ilk anneler gunumuzde onu bile yapmadi, yeter o ona :) benim tocam da soylemeden yapmayanlardan. İlla kavga etcen ki sonra yapsin. İlk anneler gununu atlamaz diye dusunmustum ama olmadiii :KK66:

Size de şimdiden iyi yolculuklar canım. Ne yaptınız beslenme konusunu, oturdu mu düzeniniz. Ikiniz de rahata erdiniz inşallah.

Ezan ile güne baslamsyi adet edinen oglusumdan herkese gunaydin.

Ne güzel işte seni namaza kaldırıyor annesi. Ezan ile kalkan çocuk kıymetli olur derler, maşallah:p

Teşekkürler, inşallah sizin haftanız daha da güzel geçer.

Hırsızı senin dedigin gibi bogumlar karşılaştırılarak muayene edilebilir.
yeğenimin kalça çıkığı vardı... ondan görmüştüm... çizgileri bir değildi... çift bez kullanmıştık... hatta çift bez yetmedi üzerinde havlu katlayı koyuyorduk... 3 ay bacakları kurbağa gibi ayrık durmuştu.... doktor kalça çıkığı olmasa bile bebeklerinize çift bez takın demişti...şimdi futbolcu gibi maşşallah...benim kızın çizgilerinde bir şey yok ama
PİRORİ arkadaşımızın dışardan normal görünssede usg de kıkırdağında bir sorun görmüş doktor.... onun mesajı üzerine bu perşembe randevu aldım devlet hastanesinden... zaten 3 dk sürüyormuş muayene ...en azından içimiz rahatlar

Kızlar hepinize selamlar, dün akşam herşey normalken oğlum bir anda deli gibi ağlamaya basladi o kadar kötü oldu ki ilk defa öyle nefessiz kalana kadar ağladı. Giydirirken kolunm mu çıktı acaba diye en kötüsünü düşündük hemen acile götürdük doktor gazi olabilecegi için fitil verdi oğlum fitili eritneden hemen çıkarttı gazını ve kakasni çok şükür sonrasında rahatladık. Bu zamana akadar hiç gaz sorunumuz olmamıştı. Bu sebeple gaz sorunu olma ihtimalini bile düşünmedim. Rabbim hiçkimsey i çaresiz bırakmasın o agkadikca bende kahroldum. Umarım bi daha yaşamayız
biizm kız günün her hangi bir saatinde aynen senin ki gibi oluyor.ilk olduğunda bizde acile götürdük...dedim heralde bir yerini kırdım... çöp gibiydi ozamn eli kolu...niye böyle ağlasınki diyordum...meğerse gazı varmış...damla falan verdi ama fayda etmedi... her gün aynı bizimki... gözünü pörtlete pörtlete yüzü ciğer gibi olana kadar ağlıyor...sesi soluğu kesiliyor... hemen kovaya sıcak su koyup içine atıyorum... yüzüp duruyor... ozaman susuyor sadece
Arkadaslar oldum yorgunluktan her uyudugun bi is yapsam anca isim bitio , camasir evi topla yemek mutfak obur oglanin camuru derken , uyanincada bebisle ilgilen bi banyo yapamadim anca niyetledim durdum vede anca vakit buldum siz nasil yapiyorsunuz ?nasil yetiyorsunuz ya pilim bitti
Allah kolaylık versin...çoğumuz aynıyız sanırım... soğanı kavururken ağlıyor tencerenin altını kapat... tekrar uyut... patatsleri doğra... tekrar avut... 1 kaç saat sürüyor yemek... tuvalete zor gidiyorum...bazende kendini yırtar gibi ağlamazsa eğer öyle bırakıyorum napim..

canım aynı durumdayız kaç posta camasır yıkıyorum katlaması ütülemesi bebeğinkiler bulasık derken gün bitiyor
benim eşim yemek yapıyor süpürgede yapıyor hergün. sabah bulasıkları aksam yemek bulasıgını o halleder anca o şekilde başa cıkıyorum yoksa kendım yapmaya kalksam yoruluyorum dınlenemıyorum birde emzirdiğim için cokta yormuyorum acıkcası temizlik hep olur yeterki bebekle ilgilenip emzireyim bizim için öncelik o
bazen günlere bölüyorum işleri o sekilde de hafiflemiş oluyor :44:

Merhaba, bi sorum olacak. Bebeğim iki kollarını yanlara doğru açarak kendini kasiyor ve çok kötü ağlamaya başlıyor,hani kolları atılır gider ya bebeklerin uyurken falan onun daha kasilmis hali ve uyanıkken oluyor,anlatabildimmi bilmiyorum ama buna benzer veya bunun gibi olan varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım moro refleksi sanırım yanlış anlamadıysam bebegı kucagına alıp sakinleştirmelisin bebegin ne kdr lık bilmiyorum ama yarım kundagıda deneyebilirsin buda sıcramasını korkmasını engeller ve aglamaz
ama baska da olabilir benim aklıma gelen ilk bu oldu

canım aynı durumdayız kaç posta camasır yıkıyorum katlaması ütülemesi bebeğinkiler bulasık derken gün bitiyor
benim eşim yemek yapıyor süpürgede yapıyor hergün. sabah bulasıkları aksam yemek bulasıgını o halleder anca o şekilde başa cıkıyorum yoksa kendım yapmaya kalksam yoruluyorum dınlenemıyorum birde emzirdiğim için cokta yormuyorum acıkcası temizlik hep olur yeterki bebekle ilgilenip emzireyim bizim için öncelik o
bazen günlere bölüyorum işleri o sekilde de hafiflemiş oluyor :44:

Benimki pek yardim edemiyor anca sofra hazirlarken bakiyor sonra bende yine isten gec geliyor zaten isde sorunlari var bide evde oldugunda yeni tasindik bitmeyen evin islerini yapiyor bende bisey diyemiyorum ama bi gun islerin birini aksatsam birikiyor ve altindan hicc kalkamiyorum bu sefer :KK43: kimsede yok yardim edicek mecbur ittirip yapiyorum

yeğenimin kalça çıkığı vardı... ondan görmüştüm... çizgileri bir değildi... çift bez kullanmıştık... hatta çift bez yetmedi üzerinde havlu katlayı koyuyorduk... 3 ay bacakları kurbağa gibi ayrık durmuştu.... doktor kalça çıkığı olmasa bile bebeklerinize çift bez takın demişti...şimdi futbolcu gibi maşşallah...benim kızın çizgilerinde bir şey yok ama
PİRORİ arkadaşımızın dışardan normal görünssede usg de kıkırdağında bir sorun görmüş doktor.... onun mesajı üzerine bu perşembe randevu aldım devlet hastanesinden... zaten 3 dk sürüyormuş muayene ...en azından içimiz rahatlar

biizm kız günün her hangi bir saatinde aynen senin ki gibi oluyor.ilk olduğunda bizde acile götürdük...dedim heralde bir yerini kırdım... çöp gibiydi ozamn eli kolu...niye böyle ağlasınki diyordum...meğerse gazı varmış...damla falan verdi ama fayda etmedi... her gün aynı bizimki... gözünü pörtlete pörtlete yüzü ciğer gibi olana kadar ağlıyor...sesi soluğu kesiliyor... hemen kovaya sıcak su koyup içine atıyorum... yüzüp duruyor... ozaman susuyor sadece
Allah kolaylık versin...çoğumuz aynıyız sanırım... soğanı kavururken ağlıyor tencerenin altını kapat... tekrar uyut... patatsleri doğra... tekrar avut... 1 kaç saat sürüyor yemek... tuvalete zor gidiyorum...bazende kendini yırtar gibi ağlamazsa eğer öyle bırakıyorum napim..

Bende bazen birakiyorum bi bakiyorum dudaklar buzuk iyice viyakliyoruz bide bakiyorum gozunde yas varrr Allahim bi vicdan azabi bende sormaaaa

Kizlarrr :KK43: ikidir garip ayni ruyayi goruyorum artik iyi bakamadigimi dusunmeye basladim etkisindende kurtulamiyorum neden sizce ? Ilkinde yavrum kucagimda aniden dondu bana beni dovme nedem dovdun dedi.ruyamda once Konustuguna sok gecirdim sonra beni dovdun demesine uyandim takildim ay sesimi bile yukseltmiyorum bakmaya kiyamiyorum ki.dun gecede ruyamda uyuyordu aniden uyanip anne beni neden ac birakiyorsun demez mi ? Kucucuk bebek dedim uyanmam lazim heralde cocugun yuzune bisey geldi nefes alamiyor ay uyanamiyorum .agliyorum bisey oldu diye cocuga sonra dua okudum uyandim duser gibi hemen oglusuma baktim.uyuyor meme verdim almadi tok karni ...ama etkisinden kurtulqmiyorum ben iyi bakmiyormuyum acaba niye boyle diyor bana ya kafayi yicemmmm aglatmiyorum bile 5 dk gecmez agladigida

merhaba hanımlar bende nisan annesiyim sizlerin yazdıklaınızı okuyorum fırsat buldukça ve rahatlıyorum sadece bebeği durmayan ben değilim diye:KK43: benim kızımda da gaz sorunu var ve cok az emiyo bebekler emerken sakinleşir benim kızım resmen kavga ediyor az emdiği içinde büyümüyo gibi geliyor ne yapsam bi fikri olan var mı

X