2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Oglusum masallah sabah gozleri acip aksama kadar mizmiz agliyor kendiykle hatta hayatla kavgali sipa birde sy aglarken morarip nefessiz kalmasa birde endigi meme yi kusmasa birde uyumamak icin bu kadar direnmese birde birde birde evde 3 kisiyiz zor zaptediyoruz valla...

deryacım yazdıklarını okudum da aynı benim oğlum gibi. gazlı diye mecbur sallayarak uyuyor ayaktan bırakınca uyanıyor. ağzı aranıyor çoğunlukla ağlıyor ıkınıyor sürekli kalabaliktende ağlıyorum sinirden. yeşil kaka fazla emmesindenmiş. karnımızdan hep gurultular geliyor. hatta bazen çevre baskısıyla emziriyorum sonra bakıyorum karnımızdan lıkır lıkır ses geliyor. emzirme arasını 3 saate çıkarmaya çalışıyorum. oyalamaya çalışıp emzik veriom. malesef emzikte sevmioz . çok zorlanıyorum. hayırlısı bakalm.

Canim benimkide devamlı araniyor iki saat ara ile emzirmeye calisiyorum ama gelengiden varsa oo kadar diyorlarki AC MMI bu çocuk neden agliyor diye. Dun mevludumuz vardi allahin izni ile atlattik çok kalabalikti yaklasik 100 kişi vardi allahtan ev büyük ancak sigabildik.mevlutte uslu durdu allahtan .zaten aranip yalanip elini emip durdu tabi herkes bir agizdan acmi bu cocuk laflari ama degil cunku cok yemekten arada yesil kaka bizdede oluyo tabi gazda cabasi bende 2.5saate cekmeye caliscam gerci buay kg alimi 1kg normal ama.
Emzigide ara ara keyfi yerindeyse aliyor.

Benım kız da dısına cıkaranlardan ben bulasık deterjanı ile önce uzerıne döküp çitilıyrum sonra makinede bıde kıyafetleryle yıkıyorum . Dalin kullanıuorum hiç izi bile kalmıyo deneyebılısınız kendı kıyafetlerımdeki lekelerede kullanıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tesekkur ettim. Bu bulasik deterjanini deneyecegim. Akil edemedim hic. Ben normal sabunla citileyip yikiyodum. Yine de leke kaliyodu. Cok sagol. Ben de dalin kullaniyorum dererjan olarak ama granul seklinde olani. Sen sivi deterjan mi kullaniyosun toz mu?
Diğer topicte arkadaş "bebeğiniz uyumuyor ve çok ağlıyor ise üzülmeyin, üstün zeka belirtisidir" demiş. Benim oğlum aptal olacak:KK70::KK70:
:KK70: :KK70: :KK70: cok guldum. Genetigin hic etkisi yokmuymus yani. O zaman benim kiz da ustun derecede ustun zekali. Huysuz bebek anneleri olarak Kendimizi boyle bari avutalim diye yazmislardir :KK66:

Diğer topicte arkadaş "bebeğiniz uyumuyor ve çok ağlıyor ise üzülmeyin, üstün zeka belirtisidir" demiş. Benim oğlum aptal olacak:KK70::KK70:

Al bizden de o kadar :KK9:

KIZLAR bebekleriniz gülmeye basladımı yada kafasını dik tutmaya
sırt kasları gelişmesi açısından uyannıkken ben yuzustu yatırıyorum aklma geldıkce okuduguma gore bu dik duruş için etkiliymiş
Gülüyoruz canım, bizim oğlan biraz erkenci 2. Günde kafasını dik tutuyordu :KK53::KK30: herkes şok oldu...
Kızlar sanırım emzik ise yaradı kızımı her zaman 8 de uyutmaya başlardm uyur ama bırakınca uyandırdı haydi tekrar uyut yine uyanirdi bu böyle geceye kadar devam ederdi bu gün annemin aldığı bakkal emzigini verdim şimdi bir iki uyandı ama ağlamadan uykuyla devam etti sanırım ise yaradı yoksa heveslenmesem mi. Birde emzik veren arkadaşlar emdiği ne sıklıkla veriyorsunuz ve de meme emmesini etkilemez demi

Canım biz emzik kullanıyoruz.. Memeyi etkilemedi.. Güzel güzel emiyor.. Emzik sakinleştiriyor kuzumu.. Huzursuzlandığında veriyorum ben.. Oyalanıyor onunla.. Aksi takdirde elini ağzına götürüyor.. Eğer uykuya eemzikle dalarsa sıkıntı oluyor ,emzik düşerse mızıklıyor..bazen de ağlıyor..emziksiz uyutmaya çalışıyorum...

Oglusum masallah sabah gozleri acip aksama kadar mizmiz agliyor kendiykle hatta hayatla kavgali sipa birde sy aglarken morarip nefessiz kalmasa birde endigi meme yi kusmasa birde uyumamak icin bu kadar direnmese birde birde birde evde 3 kisiyiz zor zaptediyoruz valla...

Canım ağlarken morarmasını doktorunuza sordun mu..:44:

KIZLAR bebekleriniz gülmeye basladımı yada kafasını dik tutmaya
sırt kasları gelişmesi açısından uyannıkken ben yuzustu yatırıyorum aklma geldıkce okuduguma gore bu dik duruş için etkiliymiş

Cnm biz ilk gülüşu 50gün yaptik hic unutmam altini açarken ve hep ağlayan ooglusum ogün gulunce inanamadim hatta a blama söyledim "vah ggaribin artik serap goruyosun " demisti. slmdi 64guluguz bugüniyice guluyo cingiraktan gelen seslere bakiyo parmak takibi yapiyo basimizi ilk ggünden beri tutuyoruz hatta ilk günden beri yuzustu yatiriyorum kafasini rahatlıkla sağasola cceviriyo .benimjinin sirt kaslari nasil olur bilmem artik :18:

Bu arada anywayin camasir deterjanini kullanıyorum hicbisey kalmiyo çok memnunum.
Bez olarak ta prima premium care kullanıyorum çokemici kakamizin bbütün suyunu eemiyo hatta bazen oglysumun poposuna filesi yapisiyo valla memnunum ben

Tesekkur ettim. Bu bulasik deterjanini deneyecegim. Akil edemedim hic. Ben normal sabunla citileyip yikiyodum. Yine de leke kaliyodu. Cok sagol. Ben de dalin kullaniyorum dererjan olarak ama granul seklinde olani. Sen sivi deterjan mi kullaniyosun toz mu?

:KK70: :KK70: :KK70: cok guldum. Genetigin hic etkisi yokmuymus yani. O zaman benim kiz da ustun derecede ustun zekali. Huysuz bebek anneleri olarak Kendimizi boyle bari avutalim diye yazmislardir :KK66:

Nedemek arkadasım umarım işe yarar ben sıvı deterjan kullanıyorum 40 drecede 1 saat e ayarlıyorum makıneyı cıkıyo umarım cıkar senınkılerde.:)

Ya kızlar benım cadı 45 gunluk oldu resmen memeye bagımlı yaşıyo ben her istediğinde verıyorum sizler ıkı satte bır vermeye nezaman basladınız dıger turlu susmuyo gecelerı gayet gusel ıkı saatte bır kalkıyo gunduz savasıyorum vermemek ıcın ama hep okazanıyo:KK66:

Ya kızlar benım cadı 45 gunluk oldu resmen memeye bagımlı yaşıyo ben her istediğinde verıyorum sizler ıkı satte bır vermeye nezaman basladınız dıger turlu susmuyo gecelerı gayet gusel ıkı saatte bır kalkıyo gunduz savasıyorum vermemek ıcın ama hep okazanıyo:KK66:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT

tum.gun uyumadi bi derdi var sanirim yada kakasini yapmaya calisio amlamadim uyuyuncada yaninda yoksam uyanio hemen yanima aldim uyudu arada bakio bana guluyor ikmik yapip geri yatio ama yaninda yoksam biyak viyak ...tum gun gece uyuyan oglumq nazar deydii sanirim benim nazarim heralde tuhhhh :KK43:

Yanlis alinti yaptim az once canim kusura bakma.gerci ayni durumdayim bugun senle :KK43: dort bes saatte emen cocuk meme bagimlisi bugun meme emmessede yanaginda durcak uyucak oyleee

Cok sevindim cnm benim
Allah im yavruna tez vakitte saglik sihhat sifa versin insallah
Pixes den haberin var mi?
İns onlar da sagligina kavusmustur

Evet cancağızım kesinlikle öyle.
Bir kez daha şükür ettim böyle bir aileye sahip olduğum için.

Ben inaniyorum ki butun sıkıntılarını atlatacaksin Ve mutlu olacaksin...

İyi pazarlar güzel anneler:KK16:

Bezler konuşulmuş,ben de huggies kullanıyorum,3'e yeni geçtik,ama 2 numaradaki sorun devam,kakası poposunun sağ,solundan bacağına doğru taşıyor,kıyafetlerde hep kaka lekesi var,dalin'le çıkmıyor,siz nasıl çıkarıyosunuz kaka lekesini?
Bu taşma olayı nasıl çözülür ki..:44:

çamaşır suyuyla makinada yıkadım leke kalmadı bebek deterjanları işe yaramıyor kaka lekesini çıkarmıyor

Nedemek arkadasım umarım işe yarar ben sıvı deterjan kullanıyorum 40 drecede 1 saat e ayarlıyorum makıneyı cıkıyo umarım cıkar senınkılerde.:)

Tesekkurler canim. Ben de sivi olanindan alayim madem.

Ayni durum bizde de var. Gunduz surekli memede. Memede uyur, agzindan cektigim anda da gozler cin olur, meme arar, olmadi cingar koparir. Gece biraz uzun uyuyo da Allahtan rahat ediyorum bi kac saat. Su saatli duzeni kurmayi ben de cok istedim ama olmuyor maalesef beceremiyorum :KK43: hayirlisi

Selamlar, keyifli bir hafta olur inşallah.

Ani bir kararla memlekete kaçmaya karar verdik. Sürpriz yapacağız, buyukanneleri çıldıracak:KK70::KK70::KK70::KK70:

herkese selamlar inşallh iyisinizdir çok fazla girip yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum. yalnız olunca ev işi yemek huysuz kızımla uğraşırken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. annemle yakın oturuyorduk şehir dışına taşındı :2: çok zorlanıyorum. çocukla yalnız dışarı çıkmak markete bile gitmek merasim. neyseki yarın anneannemize gidiyoruz uzun bi süre ordayız inmternet bulabilirsem yazmaya çalışırım. herkese kuzularıyla brlikte güzel bir yaz geçirmesini diliyorum.

Haaaa benimki hiç uyanmıyo zekasızmı olacak şimdi.....sadece emiyo azcık etrafa bakıyo gülüyo aguluyos başınıda güzel tutuyor67 günlük.... ama sakin bi bebek doğduğunda beri....

masallah cnm ne güzel bizimkinin günü gününü tutmuyor bigün gülcükler agular ikinci gün ıkınma kusma suratsızlık ile geçiyor :KK70:

Gunaydınnn arkadaslar mutlu bol uykulu ve ağlamayan bebişli bir hafta olsunn ınsallahhh:KK66:) zira benım çok ihtiyacım var:KK66: kızım 40 ıcıktı çıkalı duzenı değişti sureklı aglamaklı ve uyku duzenı sıfır ya memede uyyo yada 5 dakka sonra uyanıyo tüm gun böyle:KK43: çok üzülüyürumm biyerimi ağrıyo anlamıyorum yarın hacettepeden randevu alıp götürcez genel bi kontrole çünkü bizim belli bi doktorumu yok ve 1 ay kontrolune falan gıtmedikk sizler gıttınızmı aşıdışında ıkınci sorumda babalar gunu yaklasıyo bişeyler düşündünüzmü babalara onlarında ılk babalar gunu sonuçta evden cıkamıyorumkı bıse alsamm napsam bilemedim

Canim benimkide devamlı araniyor iki saat ara ile emzirmeye calisiyorum ama gelengiden varsa oo kadar diyorlarki AC MMI bu çocuk neden agliyor diye. Dun mevludumuz vardi allahin izni ile atlattik çok kalabalikti yaklasik 100 kişi vardi allahtan ev büyük ancak sigabildik.mevlutte uslu durdu allahtan .zaten aranip yalanip elini emip durdu tabi herkes bir agizdan acmi bu cocuk laflari ama degil cunku cok yemekten arada yesil kaka bizdede oluyo tabi gazda cabasi bende 2.5saate cekmeye caliscam gerci buay kg alimi 1kg normal ama.
Emzigide ara ara keyfi yerindeyse aliyor.

düzelirler inşallah canım. bizimkinin de normal kilo alımı. emme refleksi gaz vs şaşırtıyor bizi işte. Allah yardımcın olsun seninde:)

X