Canım sonuçlar yarın çıkıyor sanırım.. Ama ayın 14 Ünde gideceğim hastaneye detayları görüşmeye.. Yarın doktorum arar büyük ihtimalle yazarım.. Ama alıştırdım kendimi tip 1 e.. Çok umutlanmak istemiyorum.. Çünkü gebelikten sonra tamamen geçeceğine ve istediğim herşeyi yiyebileceğime kodlamıştım kendimi.. Duyunca yıkım oldu benim için.. Yine de Allah'tan ümit kesilmez.. Hayırlısı bakalım..
valla aynen say say bıtmıo gunler gecmıo sanki ya bende an itibari ile bıraktım başında beklemeyi poposunu koklamayı :) yapacaktır enınde sonunda artık napalım inşallah ardanınannesinin dediği gibi büyümeye kullanıyordur kakasını da stresime değer
çok teşekkür ederim :)
Cnm ben de anakucaginda salliyorum da kolum belim kopuyor tam uyutuyorum 2 dk sonra uyaniyor kuzum hadi bastan
kızlar şükür demir kakasını yaptı cevap veren yardımcı olan herkese tesekkurler :) 2 gun yapmadı valla kafayı yedım demekkı neymış beklemıcekmişiz dün bırakmıstım beklemeyı an itibarı ile yaptı kendileri evde bir bayram havasıkendi basına yaptı ben bırsey de vermedım ama cooook rahatladım :)
fakat kakası su gibi sarı yine hardal renkli tanecikler var ama su gibi normalmi kızlar
Günaydın canım :)
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
İki gundur yoksun merak etmistim ben de. İyi keyfi yerindeymis ne guzel derken son. Cumlenle yine karardimBenim minik 3 gündür annemdeyiz maşallah o kadar keyifli ki anlatamam ...
Güzel güzel uyuyor gazını çıkartıyor.
Konuştuğumuz da sanki büyümüşte küçülmüs gibi dikkatle dinliyor ♥
Pazartesi 2. Ayı dolacak hayırlısıyla :)
İnşallah bundan sonrada bu düzenle gider.
Bu arada cingirak vs artık oyalamak için kullanıyorum çok keyifleniyor yaramaz...
İnşallah mutlu bir çocuk olur, annesi gibi güçlü olmak için mutluluğu erteleyen biri olmaz.
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Kuzum ilk kakasini yapmadigind kizim bende senin gibi paniklemiatim. 3. Gun yapti ve evde bayram havasi. O gun bu gundur de kaka sıklıgi 3 gunde 1 seklinde devam ediyo. Yapti mi da ensesine kadar cikiyo.kızlar şükür demir kakasını yaptı cevap veren yardımcı olan herkese tesekkurler :) 2 gun yapmadı valla kafayı yedım demekkı neymış beklemıcekmişiz dün bırakmıstım beklemeyı an itibarı ile yaptı kendileri evde bir bayram havasıkendi basına yaptı ben bırsey de vermedım ama cooook rahatladım :)
fakat kakası su gibi sarı yine hardal renkli tanecikler var ama su gibi normalmi kızlar
Nerde hakkaten ??Buarada Dalokaysmom nerede :44:
Biz 3 gunde bir kilik kiyafet batiriyoruz. Oyle aninda da makinaya atip 60 derecede onyikamali yiladigim halde lekesi cikmiyo. Cok kimyasal icerikli leke cikaricilari da kullanmiyorum. Oyle gidiyoruzz.Bende binde bir oluyor gülüm. O kadar sık olsa bilmem ne yapardım. Ama anında yikarsan bekletmeden belki cikar.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Pixes ten haberim yok o da mi kayıp ti benim gibi
İki gundur yoksun merak etmistim ben de. İyi keyfi yerindeymis ne guzel derken son. Cumlenle yine karardimguclu plmak iyi bisey tabi, ama mutlu da ol lutfen. Erteleme, hayati 1 kere yasiyosun. En guzel zamanlarini mutsuz oolarak harcma canim benim yaaa vallahi keske elimden bisey gelse, esini tutup konusabilsem. İnsallah kisa zamanda hallolur sorunlariniz, tatliya baglarsiniz.
Kuzum ilk kakasini yapmadigind kizim bende senin gibi paniklemiatim. 3. Gun yapti ve evde bayram havasi. O gun bu gundur de kaka sıklıgi 3 gunde 1 seklinde devam ediyo. Yapti mi da ensesine kadar cikiyo.
Nerde hakkaten ??
Biz 3 gunde bir kilik kiyafet batiriyoruz. Oyle aninda da makinaya atip 60 derecede onyikamali yiladigim halde lekesi cikmiyo. Cok kimyasal icerikli leke cikaricilari da kullanmiyorum. Oyle gidiyoruzz.
Yok pixsesden de haber
Evet cancağızım kesinlikle öyle.Sorunlarımız da bizlerle beraber buyudu maalesef. Ama onları beraber göğüsleyebilecek bir aileye sahip olmak ta çok guzel:thumbup:
Çok sağol tatlım ♥Canım hoşgeldin maşallah size.... Çok sevindim güzel haberlerini duyduğuma
Olacak olacak
Sen koyamayın gevşek mi bağlıyorsun kuzum...bu arada huggies kullanıyorum ben çok memnunum niye sızdırdı ki acaba :44:
Canım bizim de karnımız yayvan.. Fıtığımız da var ıkınmaktan.. Kocaman olmuştu ama çok şükür küçülüyor
Huggies kullanıyorum çok memnunum canım ben .. Dene derim
Canım benim mutlu olmana çok sevindim maşallah sana ve minnak kızına
kucağımızda uuyuyor bıde yatağına yatırınca hemen uyanıp ağlıyor bıde ağzı aranıyor dıye emzırıyorum emzık verınce açta sankı ben kandırıyorum dıyorum neyse bakalım saat tutacağım artık ona gore emzırcem
Diğer topicte arkadaş "bebeğiniz uyumuyor ve çok ağlıyor ise üzülmeyin, üstün zeka belirtisidir" demiş. Benim oğlum aptal olacak
deryacım yazdıklarını okudum da aynı benim oğlum gibi. gazlı diye mecbur sallayarak uyuyor ayaktan bırakınca uyanıyor. ağzı aranıyor çoğunlukla ağlıyor ıkınıyor sürekli huzursuz. bende ağlıyorum sinirden. yeşil kaka fazla emmesindenmiş. karnımızdan hep gurultular geliyor. hatta bazen çevre baskısıyla emziriyorum sonra bakıyorum karnımızdan lıkır lıkır ses geliyor. emzirme arasını 3 saate çıkarmaya çalışıyorum. oyalamaya çalışıp emzik veriom. malesef emzikte sevmioz . çok zorlanıyorum. hayırlısı bakalm.
Ne alaka.canım sen çalışıyormusun
Diğer topicte arkadaş "bebeğiniz uyumuyor ve çok ağlıyor ise üzülmeyin, üstün zeka belirtisidir" demiş. Benim oğlum aptal olacak
Erkek çocukları daha çok gazlı olurmuş hepimizin sorunu bırakınca uyanmalari ben bir çare bulamadım 3 ay bitince duzelirler inşallah büyük kızım 3 ayda düzeldi umutla bekliyorum
benımkı orta zeka ozamanuyumuyor ama ağlamıyorda
KIZLAR bebekleriniz gülmeye basladımı yada kafasını dik tutmaya
sırt kasları gelişmesi açısından uyannıkken ben yuzustu yatırıyorum aklma geldıkce okuduguma gore bu dik duruş için etkiliymiş