2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Sen de benim gibi önce kötüye hazırlaniyorsun demek...

Inşallah güzel çıkar canım, hayırlısı.

Bugun bir ses duydummm dart daaaaart dart diye kosarak altini actimmm :) ve bombosheyecan yaptim bide aferim ogluma diye sevindim.bosaymis

Gizun aydin darisi basima :) normal cnm su gibi , dis macunu gibi , suasamli parcali gibi sadece keci kakasi gibiyse sanirim kabiz demek

Okudum da konu hep kaka :) kaka yapmayan melekler , bide yapip beline tasiranlar :) yerim ben bu melekleriiii hem kakasizlari hem kakalilari

Günaydın canım :)

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

İki gundur yoksun merak etmistim ben de. İyi keyfi yerindeymis ne guzel derken son. Cumlenle yine karardim guclu plmak iyi bisey tabi, ama mutlu da ol lutfen. Erteleme, hayati 1 kere yasiyosun. En guzel zamanlarini mutsuz oolarak harcma canim benim yaaa vallahi keske elimden bisey gelse, esini tutup konusabilsem. İnsallah kisa zamanda hallolur sorunlariniz, tatliya baglarsiniz.
Kuzum ilk kakasini yapmadigind kizim bende senin gibi paniklemiatim. 3. Gun yapti ve evde bayram havasi. O gun bu gundur de kaka sıklıgi 3 gunde 1 seklinde devam ediyo. Yapti mi da ensesine kadar cikiyo.
Buarada Dalokaysmom nerede :44:
Nerde hakkaten ??
Bende binde bir oluyor gülüm. O kadar sık olsa bilmem ne yapardım. Ama anında yikarsan bekletmeden belki cikar.
Biz 3 gunde bir kilik kiyafet batiriyoruz. Oyle aninda da makinaya atip 60 derecede onyikamali yiladigim halde lekesi cikmiyo. Cok kimyasal icerikli leke cikaricilari da kullanmiyorum. Oyle gidiyoruzz.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Pixes ten haberim yok o da mi kayıp ti benim gibi

Yok pixsesden de haber

Benım kız da dısına cıkaranlardan ben bulasık deterjanı ile önce uzerıne döküp çitilıyrum sonra makinede bıde kıyafetleryle yıkıyorum . Dalin kullanıuorum hiç izi bile kalmıyo deneyebılısınız kendı kıyafetlerımdeki lekelerede kullanıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sorunlarımız da bizlerle beraber buyudu maalesef. Ama onları beraber göğüsleyebilecek bir aileye sahip olmak ta çok guzel:thumbup:
Evet cancağızım kesinlikle öyle.
Bir kez daha şükür ettim böyle bir aileye sahip olduğum için.

Çok sağol tatlım ♥
Hepimiz mutlu olalım, mutlu çocuklar yetistirelim inşallah.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

deryacım yazdıklarını okudum da aynı benim oğlum gibi. gazlı diye mecbur sallayarak uyuyor ayaktan bırakınca uyanıyor. ağzı aranıyor çoğunlukla ağlıyor ıkınıyor sürekli huzursuz. bende ağlıyorum sinirden. yeşil kaka fazla emmesindenmiş. karnımızdan hep gurultular geliyor. hatta bazen çevre baskısıyla emziriyorum sonra bakıyorum karnımızdan lıkır lıkır ses geliyor. emzirme arasını 3 saate çıkarmaya çalışıyorum. oyalamaya çalışıp emzik veriom. malesef emzikte sevmioz . çok zorlanıyorum. hayırlısı bakalm.

Diğer topicte arkadaş "bebeğiniz uyumuyor ve çok ağlıyor ise üzülmeyin, üstün zeka belirtisidir" demiş. Benim oğlum aptal olacak

Slm arada yazılanları okumaya çalışıyorum ama cvp veremiyorum şu sn bile kızı uyutmaya çalışıyorum tabi uyuyor bırakınca gözler açık şansım varsa geceye kalmadan derin uykuya geçiyor bu gün emzik vermeye başladm derin uykuya geçişini belki kolaylaştırır oda ise yaramazsa vermeyecem emzik verince vicdanen rahatsız oldum sanki onu kandırıyorum

Erkek çocukları daha çok gazlı olurmuş hepimizin sorunu bırakınca uyanmalari ben bir çare bulamadım 3 ay bitince duzelirler inşallah büyük kızım 3 ayda düzeldi umutla bekliyorum

Ne alaka.canım sen çalışıyormusun

Latife ediyorum ama yetenekli bebekler ile alakalı yazılarda daha az uyuyan ve cabuk sıkılan (başka özellikler de var) bebeklerden bahsedilir

Ve hayır işsizim canım.

KIZLAR bebekleriniz gülmeye basladımı yada kafasını dik tutmaya
sırt kasları gelişmesi açısından uyannıkken ben yuzustu yatırıyorum aklma geldıkce okuduguma gore bu dik duruş için etkiliymiş

Erkek çocukları daha çok gazlı olurmuş hepimizin sorunu bırakınca uyanmalari ben bir çare bulamadım 3 ay bitince duzelirler inşallah büyük kızım 3 ayda düzeldi umutla bekliyorum

Yazın bana geçen hafta arkadasimla aramızda geçen konuşmayı anımsattı. Ona me zaman rahatlarim diye sorduğumda "bana hamileyken mide bulantin 3 ayda geçer dediler, doğuma girerken bile kustum. Hiç 3-6 ayi bekleme, ancak 1 yaşına gelirse rahat edersin" dedi

benımkı orta zeka ozaman uyumuyor ama ağlamıyorda

Nisan kuzularinin hepsi üstün zekalı, maşallah

KIZLAR bebekleriniz gülmeye basladımı yada kafasını dik tutmaya
sırt kasları gelişmesi açısından uyannıkken ben yuzustu yatırıyorum aklma geldıkce okuduguma gore bu dik duruş için etkiliymiş

Ravza gülüyor konuşunca oda ses çıkarıyor birde çok hareketli ayaklarıyla kendini öne ittiriyor
Kafasını dik tutamıyor

Kızlar sanırım emzik ise yaradı kızımı her zaman 8 de uyutmaya başlardm uyur ama bırakınca uyandırdı haydi tekrar uyut yine uyanirdi bu böyle geceye kadar devam ederdi bu gün annemin aldığı bakkal emzigini verdim şimdi bir iki uyandı ama ağlamadan uykuyla devam etti sanırım ise yaradı yoksa heveslenmesem mi. Birde emzik veren arkadaşlar emdiği ne sıklıkla veriyorsunuz ve de meme emmesini etkilemez demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…