Cnm ben anakucaginda salliyarak uyutuyorum yada salincaginda uyuyor hic dusunme alisir diye memede uyutma alisir sallama alisir .ilk oglumu salladim sallamayincada uyuyordu buyuyunce yanina uzaninca 5 dk uyuyor bencenicin nasil rahat ediyorsa oyle yap cok takilma optum yanaktan
Cok sevindim cnm benimCok uzun zaman gibi geldi bana arkadaslar.geriue dönüp bakamadim.mutlaka merak etmissinizdir biliyorum. Ama bu zamanda cok seyler yasadik.en son yazima baktim ilk cikisimiza 20 gun falan kalmis.benimle ilgili yazilari Okuyamadim simdiden ozur dilerim cunku sitenin ariza yaptığı zamandan sonra hic giremedim.sonra da hep oglanla ugrasmam gerekti.. evet 31 mart gibi hastaneden 1850 gr civari ciktik cok sukur.eve geldik on gun kadar hersey cok guzeldi sonra birgece yememeye biberonu almamaya basladi sabahta aynen devam etti ve yuzu bembeyaz olmuştu elimde daha da kucuk ve yumuşak kalmıştı apar topar tekrar hastaneye goturduk .sepsis olmuştu ve tekrar kanda zehirlenme ile 25 gun daha yattik.durumu en kritik zamanlardan daha da kötü olmuştu. O moral bozukluğu ile sutum de kesildi birden simdiye kadar da halen yok.premature olduğundan evde odaya kimseyi almadim hersey hijyendi.eldiven maske kiyafet el dezanfektani vs kullandim hep ama hastalanmasina cok Uzulmus tum. Doktorlarimiz bagisiklik sistemimin daha tam olarak calismadigini bunların olabileceğini söyledi. 25 günün sonunda ciktik ve 2 hafta kadar tekrar evde kaldik .cok uzatmayayim sonra bronsit baslangici sebebi ile 10 gun kadar tekrar yattik. Bagirsaklari incelmeye basladigi icin iceri alma isini erkene almak istediler ve poposundan 1.5 saati suren bir ameliyat ile oarca aldilar Csonucu iyi cikti ve bu önümüzdeki hafta bagirsaklairi cok sukur iceri alinacak.simdi evdeyiz cok sukur.4.400 gr ve 55 cm...5 ayimizi bitirecegiz iki gun sonra hayirlisi ile..hepinizi cok ozledim...
Teşekkürler bilgiler için. Huggies denemistim, bele (kaka arkaya doğru akıyor) çıkınca yeniden molfix geçtim. Ama aynı sorun tekrar etti. Kivirinca da aynı oldu canım. Ayrıca dikkat edip gevşek yapmazsam bacaklarına iz yapıyor yan kısimlar. Dün dayanamadım çıkardım bezini. Kıyafetleri, benim üst baş ve koltuklar gitti tabi
Prima ile kötü tecrubelerim olunca onu denemek istemedim ama sanirim bir şans daha vereceğim
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, Perşembe 2. Ay aşımıZ vardı bende yetmediğini düşünüyordum sütümün eskisi gibi dolu dolu değil ama çok şükür kilo almış demek sürekli emmekten dolu kalamıyormuş😊 aşılar ateş yaptı korkuttu benim balım bizi şurup almadı püskürttü bizde nöbetçi eczane bulup fitil aldık mutlaka evde bulundurun bence.. Birde bana karnı büyük geliyordu batın usg çektirdik bişey çıkmadı çok şükür ama bakılırken bebeğimizin yumurtalığında kis çıktı çocuk cerrahiye yönlendirdiler oda ultrasonu beğenmedi uzmana çektirin dedi bakalım Rabbim herkese şifalar versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, Perşembe 2. Ay aşımıZ vardı bende yetmediğini düşünüyordum sütümün eskisi gibi dolu dolu değil ama çok şükür kilo almış demek sürekli emmekten dolu kalamıyormuş😊 aşılar ateş yaptı korkuttu benim balım bizi şurup almadı püskürttü bizde nöbetçi eczane bulup fitil aldık mutlaka evde bulundurun bence.. Birde bana karnı büyük geliyordu batın usg çektirdik bişey çıkmadı çok şükür ama bakılırken bebeğimizin yumurtalığında kis çıktı çocuk cerrahiye yönlendirdiler oda ultrasonu beğenmedi uzmana çektirin dedi bakalım Rabbim herkese şifalar versin
Benim minik 3 gündür annemdeyiz maşallah o kadar keyifli ki anlatamam ...
Güzel güzel uyuyor gazını çıkartıyor.
Konuştuğumuz da sanki büyümüşte küçülmüs gibi dikkatle dinliyor ♥
Pazartesi 2. Ayı dolacak hayırlısıyla :)
İnşallah bundan sonrada bu düzenle gider.
Bu arada cingirak vs artık oyalamak için kullanıyorum çok keyifleniyor yaramaz...
İnşallah mutlu bir çocuk olur, annesi gibi güçlü olmak için mutluluğu erteleyen biri olmaz.
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Cancağızım aynı sorun bizde de vardı ben bezin numarasını büyüttüm ve sorun ortadan kalktı :)
4 numara deneyebilirsin.
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Ben de senin güzel haberlerini aldığıma çok sevindim canım. Herşey yoluna girer inşallah. Idil hanımin keyfi yerinde ise annesi de iyi olur
Önerin için sağol canım. Hangi marka kullanıyorsun?
Kızımın keyfi yerinde olunca bende mutlu oluyorum cancağızım :)
O benim en güzel hediyem.
Bir kaç saat uzaklaşsam yanından kendimi suçlu hissediyorum.
Yoksa sorun sıkıntı yine aynı şekil devam hiçbir değişiklik yok.
Kızım benim ve ailem için ne kadar değerli daha çok anladım.
Herkes seferber evde, gelecekle ilgili güzel planlar yapıyorlar.
Bende mutlu oluyorum haliyle.
Prima premium care kullanıyorum cancağızım.
Huggies denemistim çok kalın bebeğin bacakları çok ayrık kalıyor diye primaya döndüm.
Hem hafif hem emici.
Dediğim gibi sadece bir üst numaraya geçersen sorun ortadan kalkacaktır
En azından bez beline kadar geliyor vr giysisine bulasmiyor diskisi.
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Arkadaslar merhaba nasilsiniz umarim beni hatirladiniz...
Canım hoşgeldin maşallah size.... Çok sevindim güzel haberlerini duyduğumaCok uzun zaman gibi geldi bana arkadaslar.geriue dönüp bakamadim.mutlaka merak etmissinizdir biliyorum. Ama bu zamanda cok seyler yasadik.en son yazima baktim ilk cikisimiza 20 gun falan kalmis.benimle ilgili yazilari Okuyamadim simdiden ozur dilerim cunku sitenin ariza yaptığı zamandan sonra hic giremedim.sonra da hep oglanla ugrasmam gerekti.. evet 31 mart gibi hastaneden 1850 gr civari ciktik cok sukur.eve geldik on gun kadar hersey cok guzeldi sonra birgece yememeye biberonu almamaya basladi sabahta aynen devam etti ve yuzu bembeyaz olmuştu elimde daha da kucuk ve yumuşak kalmıştı apar topar tekrar hastaneye goturduk .sepsis olmuştu ve tekrar kanda zehirlenme ile 25 gun daha yattik.durumu en kritik zamanlardan daha da kötü olmuştu. O moral bozukluğu ile sutum de kesildi birden simdiye kadar da halen yok.premature olduğundan evde odaya kimseyi almadim hersey hijyendi.eldiven maske kiyafet el dezanfektani vs kullandim hep ama hastalanmasina cok Uzulmus tum. Doktorlarimiz bagisiklik sistemimin daha tam olarak calismadigini bunların olabileceğini söyledi. 25 günün sonunda ciktik ve 2 hafta kadar tekrar evde kaldik .cok uzatmayayim sonra bronsit baslangici sebebi ile 10 gun kadar tekrar yattik. Bagirsaklari incelmeye basladigi icin iceri alma isini erkene almak istediler ve poposundan 1.5 saati suren bir ameliyat ile oarca aldilar sonucu iyi cikti ve bu önümüzdeki hafta bagirsaklari cok sukur iceri alinacak.simdi evdeyiz cok sukur.4.400 gr ve 55 cm...5 ayimizi bitirecegiz iki gun sonra hayirlisi ile..hepinizi cok ozledim...
Gunaydin herkesler :)artik sutumu sagip veriyorum kizima dunden beri. 3 saatte bir 120 cc cikiyo msdallah. Tabi sagdiktan sonra emziriyorum da. dun tam mama vermedim diye sevinirken kizim yatmadan onceki son ogunu komple kustuneyse daha cok baslardayiz, sistem oturunca mamayla isiz kalmayacak insallah
Günaydın, keyifli pazarlar...
Arkadaşlar iki sorum olacak. Birincisi neden 1 yaşından sonra hala bebeklerinin yaşı sorulduğunda ebeveynler 15 aylık-24 aylık vs diyerek yıl yerine ay kavramını kullanırlar?
İkincisi ben molfix 3 numara (midi) kullanıyorum. Kaka yaptığında beline çıkıyor. Bunun için öneriniz var mı?
Aynı fikirdeyim canım. Ben de kilolu çocuk sevmiyorum, onu taşıyacak olan benim; ne kadar ağırsa benim de belim-kolum o kadar çok ağrıyor. Beslenmesi düzenli, aldıgı gr ile hiç ilgilenmiyorum. Benim için önemli olan o ay için bebeğin yapması gereken fiziksel aktiviteleri yapıp yapamaması. Bebeğim el-göz koordinasyonu sağlayabiliyor mu, nesnelere uzanıp kavrayabiliyor mu, dönme denemeleri yapıyor mu, başını dik tutabiliyor mu vs. gibi konular elleri-bacakları-yanakları ne kadar tombul sorusundan daha önemli
Sağol snowyy, evet olabiliyormuş takip edin dedi.. İnş geçer dualarımız kızımla.. ama karnı bana büyük geliyor yani bAlona su koyup yere koyarsın ya öyle yayvan.. Ikındığı için fıtıkta çıkmış minik hayırlısı
Ay hesabı int dede araştırırsan 2 yaşına kadar çok hızlı gelişimi olduğu için ay hesabı yapılıyor takip açısından ayrıntılı inceleniyor.
Bezde bende ilk molfiks kullanıyordum taşıyordu taşması neyse makinada çıkmıyor lekesi elimde yıkayıp bide leke çıkarıcı sürüyorum ancak makina çıkRıyor. değiştirdim evy baby hiç taşırmadı hem kendinden Kremli kremde sürmüyorum çünkü krem kalıntıları oluyor yağlı yağlı zor arınıyor ama bide hugies deneyeceğim bakalım bende tam bezimi bulamadım arkadaşda gördüm kanatları arkadan baya uzun taşırmaz herhalde
Teşekkürler bilgiler için. Huggies denemistim, bele (kaka arkaya doğru akıyor) çıkınca yeniden molfix geçtim. Ama aynı sorun tekrar etti. Kivirinca da aynı oldu canım. Ayrıca dikkat edip gevşek yapmazsam bacaklarına iz yapıyor yan kısimlar. Dün dayanamadım çıkardım bezini. Kıyafetleri, benim üst baş ve koltuklar gitti tabi
Prima ile kötü tecrubelerim olunca onu denemek istemedim ama sanirim bir şans daha vereceğim
Kızımın keyfi yerinde olunca bende mutlu oluyorum cancağızım :)
O benim en güzel hediyem.
Bir kaç saat uzaklaşsam yanından kendimi suçlu hissediyorum.
Yoksa sorun sıkıntı yine aynı şekil devam hiçbir değişiklik yok.
Kızım benim ve ailem için ne kadar değerli daha çok anladım.
Herkes seferber evde, gelecekle ilgili güzel planlar yapıyorlar.
Bende mutlu oluyorum haliyle.
Prima premium care kullanıyorum cancağızım.
Huggies denemistim çok kalın bebeğin bacakları çok ayrık kalıyor diye primaya döndüm.
Hem hafif hem emici.
Dediğim gibi sadece bir üst numaraya geçersen sorun ortadan kalkacaktır
En azından bez beline kadar geliyor vr giysisine bulasmiyor diskisi.
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
kızlar şükür demir kakasını yaptı cevap veren yardımcı olan herkese tesekkurler :) 2 gun yapmadı valla kafayı yedım demekkı neymış beklemıcekmişiz dün bırakmıstım beklemeyı an itibarı ile yaptı kendileri evde bir bayram havasıkendi basına yaptı ben bırsey de vermedım ama cooook rahatladım :)
fakat kakası su gibi sarı yine hardal renkli tanecikler var ama su gibi normalmi kızlar
Canım hoşgeldin maşallah size.... Çok sevindim güzel haberlerini duyduğuma
Olacak olacak
Sen koyamayın gevşek mi bağlıyorsun kuzum...bu arada huggies kullanıyorum ben çok memnunum niye sızdırdı ki acaba :44:
Canım bizim de karnımız yayvan.. Fıtığımız da var ıkınmaktan.. Kocaman olmuştu ama çok şükür küçülüyor
Huggies kullanıyorum çok memnunum canım ben .. Dene derim
Canım benim mutlu olmana çok sevindim maşallah sana ve minnak kızına
Cnm ben de prima premium care kullaniyorum hic cikmadi pisik de yapmadi hic memnunum yani
Siz primada ne yasadiniz?
İyi pazarlar güzel anneler
Bezler konuşulmuş,ben de huggies kullanıyorum,3'e yeni geçtik,ama 2 numaradaki sorun devam,kakası poposunun sağ,solundan bacağına doğru taşıyor,kıyafetlerde hep kaka lekesi var,dalin'le çıkmıyor,siz nasıl çıkarıyosunuz kaka lekesini?
Bu taşma olayı nasıl çözülür ki..:44:
Gözün Aydın şekerim.. Normal canım..yani öyle okumuştum partiküllü oluyor.. Bizde de var o taneciklerden ..kızlar şükür demir kakasını yaptı cevap veren yardımcı olan herkese tesekkurler :) 2 gun yapmadı valla kafayı yedım demekkı neymış beklemıcekmişiz dün bırakmıstım beklemeyı an itibarı ile yaptı kendileri evde bir bayram havasıkendi basına yaptı ben bırsey de vermedım ama cooook rahatladım :)
fakat kakası su gibi sarı yine hardal renkli tanecikler var ama su gibi normalmi kızlar
İyi pazarlar güzel anneler
Bezler konuşulmuş,ben de huggies kullanıyorum,3'e yeni geçtik,ama 2 numaradaki sorun devam,kakası poposunun sağ,solundan bacağına doğru taşıyor,kıyafetlerde hep kaka lekesi var,dalin'le çıkmıyor,siz nasıl çıkarıyosunuz kaka lekesini?
Bu taşma olayı nasıl çözülür ki..:44:
Gözün aydın canım. Demek ki bebeğin kabiz değilmiş, ekonomik bir bebeğin var
Kaka dışarı tasmiyor canım. Ama arkada bezin geldiği yere kadar kaka oluyor.
Ama yorumlara bakarsak, sıkıntı bezde değil; bende. Ben bez bağlamayi öğrenene kadar oğlan tuvalet eğitimini tamamlayacak
Sürekli sizdiriyordu canım.
Çıkmıyor, sarı sarı kaliyor ben de atıyorum.
Eskiler nasıl yapıyormuş, hazır bez olmadan
Buarada Dalokaysmom nerede :44:
Gözün aydın canım. Demek ki bebeğin kabiz değilmiş, ekonomik bir bebeğin var
Kaka dışarı tasmiyor canım. Ama arkada bezin geldiği yere kadar kaka oluyor.
Ama yorumlara bakarsak, sıkıntı bezde değil; bende. Ben bez bağlamayi öğrenene kadar oğlan tuvalet eğitimini tamamlayacak
Sürekli sizdiriyordu canım.
Çıkmıyor, sarı sarı kaliyor ben de atıyorum.
Eskiler nasıl yapıyormuş, hazır bez olmadan
Gözün Aydın şekerim.. Normal canım..yani öyle okumuştum partiküllü oluyor.. Bizde de var o taneciklerden ..
Valla yanlış belki ama ben soğuk suda akıtıyorum sağına soluna değdiğinde... birazcık kosla ya ya da ariel leke çıkarıcıya basıyorum... Sonra durulayıp makineye atıyorum...
Sen kıyamıyorsun şekerim.. Sorun yok sende
Valla bebeğin kıyafeti olmasa kosla koyucam da olmuyo. kv sordum,amway bulaşık deterjanı da çıkarır diyo,konsantresinden damlat azıcık sulandır dedi.o hep amway ürünleri kullanıyo.deniycem ben de bakalım.
kıyafetleri atsam snowy,dolap bomboş kalıcak
Filizzz aylardır aklım sendeydi Allah korusun olumsuz bir durum var diye çok korktum çok merak ettim.Allaha çok şükür nasıl sevindim iyi olmanıza anlatamam.Rabbim hepimizin evladını bağışlasınAşkım asiye aradı da cuma akşam emre ve mücahit beylerle gelmek istiyolarmış. Yaşadığınız zor günler de geride kalsın inşallah.
Filiz canım çok şükür güzel haberlerini aldım.
Çok merak etmiştim seni inan şu sıkıntılı dönemlerimde güzel haberlerin ilaç gibi geldi bana.
Şükürler olsun savaşçı anne ve oğlu iyi ♥
Çok iyi toparlanmis Rabbim yürüdüğü, koştuğu günleri de göstersin inşallah herşey geride kalmış ve güzel sağlıklı günlere merhaba demişsiniz.
Aylardır aklımdasin Rabbim oğlunu size bağışlasın.
Mümkün oldukça yaz olur mu?
Kocaman öpüyorum seni ve küçük savaşçı oğlunu canım benim :*
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Cok sevindim cnm benim
Allah im yavruna tez vakitte saglik sihhat sifa versin insallah
Pixes den haberin var mi?
İns onlar da sagligina kavusmustur
Okuyor ama yazmıyor bence, başka topicte görmüştüm
Senin sonuçlar nasıl çıktı canım, güzel haber ver bize.