2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Cnm ben de anakucaginda salliyorum da kolum belim kopuyor tam uyutuyorum 2 dk sonra uyaniyor kuzum hadi bastan

Cok sevindim cnm benim
Allah im yavruna tez vakitte saglik sihhat sifa versin insallah
Pixes den haberin var mi?
İns onlar da sagligina kavusmustur

Cancağızım aynı sorun bizde de vardı ben bezin numarasını büyüttüm ve sorun ortadan kalktı :)
4 numara deneyebilirsin.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah çok olumsuz birsey cikmaz.
Güzel haberlerle gelirsin.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Cancağızım aynı sorun bizde de vardı ben bezin numarasını büyüttüm ve sorun ortadan kalktı :)
4 numara deneyebilirsin.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Ben de senin güzel haberlerini aldığıma çok sevindim canım. Herşey yoluna girer inşallah. Idil hanımin keyfi yerinde ise annesi de iyi olur

Önerin için sağol canım. Hangi marka kullanıyorsun?

Ben de senin güzel haberlerini aldığıma çok sevindim canım. Herşey yoluna girer inşallah. Idil hanımin keyfi yerinde ise annesi de iyi olur

Önerin için sağol canım. Hangi marka kullanıyorsun?

Kızımın keyfi yerinde olunca bende mutlu oluyorum cancağızım :)
O benim en güzel hediyem.
Bir kaç saat uzaklaşsam yanından kendimi suçlu hissediyorum.
Yoksa sorun sıkıntı yine aynı şekil devam hiçbir değişiklik yok.
Kızım benim ve ailem için ne kadar değerli daha çok anladım.
Herkes seferber evde, gelecekle ilgili güzel planlar yapıyorlar.
Bende mutlu oluyorum haliyle.

Prima premium care kullanıyorum cancağızım.
Huggies denemistim çok kalın bebeğin bacakları çok ayrık kalıyor diye primaya döndüm.
Hem hafif hem emici.
Dediğim gibi sadece bir üst numaraya geçersen sorun ortadan kalkacaktır
En azından bez beline kadar geliyor vr giysisine bulasmiyor diskisi.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Sorunlarımız da bizlerle beraber buyudu maalesef. Ama onları beraber göğüsleyebilecek bir aileye sahip olmak ta çok guzel:thumbup:

Arkadaslar merhaba nasilsiniz umarim beni hatirladiniz...

Canım hoşgeldin maşallah size.... Çok sevindim güzel haberlerini duyduğuma

Olacak olacak

Sen koyamayın gevşek mi bağlıyorsun kuzum... bu arada huggies kullanıyorum ben çok memnunum niye sızdırdı ki acaba :44:

Canım bizim de karnımız yayvan.. Fıtığımız da var ıkınmaktan.. Kocaman olmuştu ama çok şükür küçülüyor

Huggies kullanıyorum çok memnunum canım ben .. Dene derim

Canım benim mutlu olmana çok sevindim maşallah sana ve minnak kızına

kızlar şükür demir kakasını yaptı cevap veren yardımcı olan herkese tesekkurler :) 2 gun yapmadı valla kafayı yedım demekkı neymış beklemıcekmişiz dün bırakmıstım beklemeyı an itibarı ile yaptı kendileri evde bir bayram havası kendi basına yaptı ben bırsey de vermedım ama cooook rahatladım :)
fakat kakası su gibi sarı yine hardal renkli tanecikler var ama su gibi normalmi kızlar

Cnm ben de prima premium care kullaniyorum hic cikmadi pisik de yapmadi hic memnunum yani
Siz primada ne yasadiniz?

İyi pazarlar güzel anneler

Bezler konuşulmuş,ben de huggies kullanıyorum,3'e yeni geçtik,ama 2 numaradaki sorun devam,kakası poposunun sağ,solundan bacağına doğru taşıyor,kıyafetlerde hep kaka lekesi var,dalin'le çıkmıyor,siz nasıl çıkarıyosunuz kaka lekesini?
Bu taşma olayı nasıl çözülür ki..:44:

Gözün aydın canım. Demek ki bebeğin kabiz değilmiş, ekonomik bir bebeğin var

Kaka dışarı tasmiyor canım. Ama arkada bezin geldiği yere kadar kaka oluyor.

Ama yorumlara bakarsak, sıkıntı bezde değil; bende. Ben bez bağlamayi öğrenene kadar oğlan tuvalet eğitimini tamamlayacak

Cnm ben de prima premium care kullaniyorum hic cikmadi pisik de yapmadi hic memnunum yani
Siz primada ne yasadiniz?

Sürekli sizdiriyordu canım.

Çıkmıyor, sarı sarı kaliyor ben de atıyorum.

Eskiler nasıl yapıyormuş, hazır bez olmadan

Gözün Aydın şekerim.. Normal canım..yani öyle okumuştum partiküllü oluyor.. Bizde de var o taneciklerden ..

Valla yanlış belki ama ben soğuk suda akıtıyorum sağına soluna değdiğinde... birazcık kosla ya ya da ariel leke çıkarıcıya basıyorum... Sonra durulayıp makineye atıyorum...

Sen kıyamıyorsun şekerim.. Sorun yok sende

Son düzenleme:

Valla bebeğin kıyafeti olmasa kosla koyucam da olmuyo. kv sordum,amway bulaşık deterjanı da çıkarır diyo,konsantresinden damlat azıcık sulandır dedi.o hep amway ürünleri kullanıyo.deniycem ben de bakalım.

kıyafetleri atsam snowy,dolap bomboş kalıcak

Bende binde bir oluyor gülüm. O kadar sık olsa bilmem ne yapardım. Ama anında yikarsan bekletmeden belki cikar.

Canim benim cok tesekkur ederim. Bende yazamadigim giremediğim zamanlarda cok özledim ve aklim hep sizdeydi.hep yazarim artik ...sikintili zamanlarim demissin ben geriye dönük okumaya calisiyorum ama maalesef hepsini okuyamiyorum.neler oluyor canim

Okuyor ama yazmıyor bence, başka topicte görmüştüm

Senin sonuçlar nasıl çıktı canım, güzel haber ver bize.

Canım sonuçlar yarın çıkıyor sanırım.. Ama ayın 14 Ünde gideceğim hastaneye detayları görüşmeye.. Yarın doktorum arar büyük ihtimalle yazarım.. Ama alıştırdım kendimi tip 1 e.. Çok umutlanmak istemiyorum.. Çünkü gebelikten sonra tamamen geçeceğine ve istediğim herşeyi yiyebileceğime kodlamıştım kendimi.. Duyunca yıkım oldu benim için.. Yine de Allah'tan ümit kesilmez.. Hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…