Merhaba arkadaşlar biz hastahaneden çıktık şükür evde kalsiyum ekliyorum mamalarına ...
Ama gece uykuları nasıl tatlıymışşşşşş onu anladım ...Bizimki gece hayatına düşkün sanırım ...Gece en tatlı uykuda böyle 2 gibi bir huzursuzlanıyor ondan sonrası hep bölük pörçük uyku ...
Böyle kaplumbağ gibi oluyor toparlanıyor , kızarıyor , ağlıyor , yüzer gibi hareketler yapıyor ...
Diyorum ki ya gazdan yada kaka yapmaya çalışıyor ama ben de başlıyorum ağlamaya ...
Hatta belki size gaddarca gelecek ama pişman gibi bile oluyorum,hayatım bitti , acaba acele mi ettm bebek sahibi olmakta bile diyorum
(( ...Sonra suçluluk duyuyorum ...Ama annelik gerçekten çooooooook zor kızlar ...Gece bayıldım bayılıcam uykusuzluktan bacağımda derman yok babası işe gidecek uyuyor yan odada ben daha kırkım çıkmadan oğlumla tek başıma cebelleşiyorum resmen ...
İnşallah bir düzene gireriz hep beraber ...
Bi de bizim ki hastahanede yattığı için meme emme isteği de çok azaldı ...Feryat figan zorla tutturuyorum sonra iki ,üç fırt çekip uyuyor ...
Nasılllllllllllllllllllllllll tatlı bir şeymiş bu uykuuuuuuuuuuuuuuuu arkadaşlar ya bazen imdaaaaaaaaaaaat diye bağırasım geliyor ...Bazen de bir tepkisiyle canımın içine sokmak istiyorum ...
Ama ben ciddi anlamda lohusa depresyonu yaşadım ve yaşıyorum canlar ...
Bilmiyorum benim kadar depresyona meyili olan yoktur herhalde sabah ve öğlen kayınvalidem geliyor bazı günler ama geceleri tek başına çok zor ...
Geceleri sel oluyor valla gözyaşlarım bazen yok olsam şuanda dediğim oluyor
Ama geçeçek inşallah şuan bize çok muhtaçlar sanırım bu çok büyük sorumluluk yüklüyor...Herkes sevip gidiyor ama bütün sorumluluk sizde ...
İçinizi karartmamışımdır inşallah ...
Yine de çok şükür tabiii her şeye ...
Bakalım düzene gireceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmm