2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar gogsum sisti yaniyor sagdim ilik dusa girdim sicak havlu koydum gecmiyor minigimde bosaltamiyor gogsumu sabah 38.5 oldu atesim sitma tuttu aman siz dikkat edin annem nazar degmistir diyor

👨❤👶

geçmiş olsun miniğin emseydi biraz rahatlardın

Kizlar gogsum sisti yaniyor sagdim ilik dusa girdim sicak havlu koydum gecmiyor minigimde bosaltamiyor gogsumu sabah 38.5 oldu atesim sitma tuttu aman siz dikkat edin annem nazar degmistir diyor

👨❤👶

Çok geçmiş olsun,süt sıtması diye de bişey var,ben de doğumdan beri sıtma gibi hissettim kaç kere,ucundan yırttım,lohusayken olurmuş,ben çok terlerken bile çorap giyiyorum,bir anda üşümeye çeviriyo çünkü,aman sen de dikkat et.

sağlıkla büyüsün

Gozun aydin. Saglikla buyut bebgini :)
Ben de yaptim ayni hareketi bu sefer de bogazina kaciyo gibi oluyo, daha cok agluyo. Ayne emip doymaya yakin yapiyo. Ben de aceba doymadi da ona mi sinirlendi deyip mama veriyorum. Anca oyle susuyo
bizimkinin gecesi gündüz gündüzü gece 40 çıkınca değişir diyolar ama
Biz de 40 i bekliyoruz sutumuz artsin diye. Hergun huy degistiriyor zaten, bakalim 40 fa nolcak

👨❤👶
canim tekrarlarsa doktora gorun. Bana da olmustu, ama ben sitmayi bilmiyodm. Naapcagimi da bilemedim. Gecti Allahtan

Gündüz emzirirken arada o şekil emziriyorum canım.
Geceleri mümkün değil.

♥ İdil Deniz ♥
Aman iyi tatlım öyle olsun
İnşallah geçersiniz testten tatlım biz ilkinde sınıfta kaldık ikincisinde geçtik :) inşalla cnm bişe olmaz bnde doktora keçi sütü verim mi die sordum mamadan daha sağlıklıdır bilioz ne olduğunu en azından dedik ama asla bir yastan önce olmaz dedi mama vereceksin. Uzun zamandır süt gelsin die uğraştım ama malesef gelmedi gittikçe azaldı
Yok canım yarsımcı bulamadım aslında var ama bnim istediğim kriterlerde değil, yanlış mı düşünüom bilmiom ama ben en az 40yaş üzeri istiom genelde olanlar 10-13yaş küçük bnde onlarla hiç görüşmüom bile , kusmasıda ara ara oluo şiddetli kusma bu tabi, onun dışında gazı mama iverdiğimden birazcık azaldı ama gaz çıkarmaya devam senin bebeğin nası

canım sütünden burnuna damlat daha rahat nefes alacaktır

Çok sağolun canlarım.
Evde sıcak gerçekten bir de çok terliyor kuzum bende kapatayım kombiyi.

♥ İdil Deniz ♥

Canım kalça ultrasonigrafi ikinci aydan sonra yapılmıp mu, gözün aydın işitme testin geçmişsiniz, ayy bizim telaşlarımız bitmez :) 4ay sonra bebeğimiz yaşıtları ile aynı mı geri mi başka başka şeyler çıkıartırız inşallah hep güzel şeyler konuşuruzz

Kızlar miniğimin burnu tıkalı burun Aspiratör u var ortibebenin ama ucu çok kalın kızım için.
Bu tarz birşey kullanan var mı?
Ince uçlu birsey lazım

♥ İdil Deniz ♥

Canim bende otribebe kullaniyorum kalin ucu evet ama yumusak yani acidigini sanmiyorum otribebeden once 3-4 tane farkli urun kullandim dn guzeli bu bence

👨❤👶

Tesekkur ederim canim yarin gidecegim bakalim ne diyecek

👨❤👶

Gecmis olsun tatlim.Makinaylamı sagiyorsun sütünü yoksa sadece bebeğin mi ediyor cnm .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Makinayla sagdim elimle sagdim bebegim emdi yapmadigim sey kalmadi

👨❤👶

Hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Kizlar pek yazamiyorum benim oglanda uyku problemi var.bugun 33 gunluk olduk.Verem asisini vurdurduk.Cok agladi iç çekti yavrum.Boyu 60 cm. Kilosu 6.100 gr. Olmus.Hemsire masallahi var dedi.Pazar gunu 40 mevlutunu yapcam.Bizden haberler boyle.
Maşallah tatlım bebeişlerimiz aynı gün doğmuş bizde cuma yaptırmıştık aşısını
Ya kızlar birşey soracağım size.:44:

2 numara bebek bezine geçen var mı?
Geçtiyseniz ne zaman geçtiniz?
Birde geçileceğini nasıl karar verdiniz yani beli veya bacağı mı sıktı bezin?
Tatlım ben başından beri iki numara kullanıom şuan 33günşüğüz aynı bez ile devam edioz, değiştirmem gerekio okuduklarımdan öyle anladım ama daha bezimiz varr büyük olması ii die duymuştum kalça çıkığı olmasını engelliomuşşş

Kızlar bizde düzenli olarak her haftanın iki günü misafirimiz oluo hepte aynı kişiler düzenli olarak her hafta geliolar, hatta çok yorgunum uyuyamıyorum felan die bahsetmesem daha sık gelecekler, eşim artık iş yerinde beni soranlara çok yorgun bebekle yatıo onunla kalkıo dio gerçi yalan değil ama bende sıkıldım ev işi bebek misafir ağırla bişeler yap zor oluo, gerçi allah yokluğunu göstermesin misafir berekettir kısmettir ama zor oluo bazende böyle offlayasım gelioo

Canim bende otribebe kullaniyorum kalin ucu evet ama yumusak yani acidigini sanmiyorum otribebeden once 3-4 tane farkli urun kullandim dn guzeli bu bence

👨❤👶

Anladım çok sağol canim.
Kusura bakma seninde sıkıntıların vardı.
Onları sormadım.
Nasılsın ?
Nasıl oldun.
Meleğin nasıl oldu canım

♥ İdil Deniz ♥

Valla bilmiyorum canim. YAPTİRdik biz, kimse de erken demedi

Tesekkur ederim bende dikkat ediyordum ama olacagi varmis

👨❤👶

Tesekkur ederim cnm emmez olur mu emdi ama bosaltamadi

👨❤👶

Çok geçmiş olsun canım.
Bana da oldu 4. Günümüz de.
Acayip can yakıyor ben kollarımi oynatamiyordum.
Kızım da emmiyordu ama sagmakla rahatlamistim.
İnşallah hemen geçer tatlım.

♥ İdil Deniz ♥

Gececek İnşallah yapmadigim kalmadi yarin doktora gideegim bakalim

👨❤👶

Anladım çok sağol canim.
Kusura bakma seninde sıkıntıların vardı.
Onları sormadım.
Nasılsın ?
Nasıl oldun.
Meleğin nasıl oldu canım

♥ İdil Deniz ♥

Ask olsun ne kusuru.. Gececek İnşallah canim hepimizin sıkıntıları var atlaticaz ins :)

👨❤👶

Selam anneler herkes hemen hemen kirkini yariladi bende allah kismet ederse yarin sabah 8 de suni sanci alicam bakalim ins sorunsuz bir dogum olur yavrumu saglikla hayirla kucagima alirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…