Kizlar gogsum sisti yaniyor sagdim ilik dusa girdim sicak havlu koydum gecmiyorminigimde bosaltamiyor gogsumu sabah 38.5 oldu atesim sitma tuttu aman siz dikkat edin annem nazar degmistir diyor
👨❤👶
Kizlar gogsum sisti yaniyor sagdim ilik dusa girdim sicak havlu koydum gecmiyorminigimde bosaltamiyor gogsumu sabah 38.5 oldu atesim sitma tuttu aman siz dikkat edin annem nazar degmistir diyor
👨❤👶
merhaba arkadaşlar
40+2 de 24.04.2014 perşembe günü sabaha karşı saat 04.58 de normal doğumla prensesimi kucağıma aldım
sütüm hala az ama idare ediyor bu gün topuk kanı için sağlık ocağına gittik ama pek kan gelmedi başka bir gün tekrar gideceğiz sanırım
sabah baktığımda bez konuşulmuştu, kızlar eğer bebeğinizin kakası yad idrarı bezden taşıyorsa sağdan soldan çıkıyorsa, demek ki bezi büyük numara alma zamanı gelmiş, bir büyük boya geçin
Gozun aydin. Saglikla buyut bebgini :)merhaba arkadaşlar
40+2 de 24.04.2014 perşembe günü sabaha karşı saat 04.58 de normal doğumla prensesimi kucağıma aldım
sütüm hala az ama idare ediyor bu gün topuk kanı için sağlık ocağına gittik ama pek kan gelmedi başka bir gün tekrar gideceğiz sanırım
sabah baktığımda bez konuşulmuştu, kızlar eğer bebeğinizin kakası yad idrarı bezden taşıyorsa sağdan soldan çıkıyorsa, demek ki bezi büyük numara alma zamanı gelmiş, bir büyük boya geçin
Ben de yaptim ayni hareketi bu sefer de bogazina kaciyo gibi oluyo, daha cok agluyo. Ayne emip doymaya yakin yapiyo. Ben de aceba doymadi da ona mi sinirlendi deyip mama veriyorum. Anca oyle susuyoBiz geçtik canım, 3 paket yenidoğan kullandık ve 2 numaraya geçtik. Aralarındaki fark yok denecek kadar az zaten. Biz kendimizi büyümüş hissedelim diye geçtik
Aynı huy bizdede var teyzesi. Ama benim oglusum karnı pek aç olmamasına rağmen emesi geldiğinde, ve normal emmelerinin sonlarinda yanı doymaya başladığında yapıyor aynı hareketleri. Başlarda ne yapacagimi bilemiyordum, mememden alsamda memeyi versemde deli gibi ağlıyordu. Şimdi o haldeyken hafif üzerine egilip memeyi ağzına dolduruyorum susuyor. Ama bi taraftan da doymuyor mu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum:26:
Benim oglusumda da var o minik sivillerden. Doktorumuz toksik eritem olduğunu söyledi. Kuru çiltlerde daha çok olurmus, bebe yağı sürmemi söyledi yüzüne. Bugün 38.günümüz, hala tam geçmedi ama baya azaldı..
Maviscim senin ve tüm yeni doğum yapan arkadaslarimin gözü aydın. Sağlıkla huzurla büyütün evlatlarinizi .
Biz de 40 i bekliyoruz sutumuz artsin diye. Hergun huy degistiriyor zaten, bakalim 40 fa nolcakbizimkinin gecesi gündüz gündüzü gece 40 çıkınca değişir diyolar ama
canim tekrarlarsa doktora gorun. Bana da olmustu, ama ben sitmayi bilmiyodm. Naapcagimi da bilemedim. Gecti AllahtanKizlar gogsum sisti yaniyor sagdim ilik dusa girdim sicak havlu koydum gecmiyorminigimde bosaltamiyor gogsumu sabah 38.5 oldu atesim sitma tuttu aman siz dikkat edin annem nazar degmistir diyor
👨❤👶
Aman iyi tatlım öyle olsunGündüz emzirirken arada o şekil emziriyorum canım.
Geceleri mümkün değil.
♥ İdil Deniz ♥
İnşallah geçersiniz testten tatlım biz ilkinde sınıfta kaldık ikincisinde geçtik :) inşalla cnm bişe olmaz bnde doktora keçi sütü verim mi die sordum mamadan daha sağlıklıdır bilioz ne olduğunu en azından dedik ama asla bir yastan önce olmaz dedi mama vereceksin. Uzun zamandır süt gelsin die uğraştım ama malesef gelmedi gittikçe azaldıGunaydin guzeller. Bugun isitme testimiz var, hayirlisi:18:
Canim oncelikle uzulme. Bebegin surekli emdigi icin de goguslerin dolmaya vakit bulamamis olabilir, ondan azdir belki. Benim kizim da ayni sekilde doymak istiyo. Cekince aksin bol vol istiyo. Gelmeyince de agliyo, mecbur veriyoruz msma. Promalt icrcekler var, netten siparis verebilirsin. Kullanmadim ama etkiliymis baya. Sen yine de emzirmeye devam et, kendini yorma. BİRak ev koksun, sen dinlen, bebegine odaklan, stresten uzak dur. Olmuyosa da olmaz, hic uzme kendini. Annem beni 1 ay bile emzurmemis. Sonra inek sutu ve pirinc unuyla beslenmusiz. Gayet saglikliyixsimdili mamalar anne sutune cok yakin, immun sistemi destekleyici nitelikte. hasta olmaz bebegin sen merak etme
Bildik biz onu :) seni goremeyincehayirrli olsun, saglikla buyut brbegini :)
Yok canım yarsımcı bulamadım aslında var ama bnim istediğim kriterlerde değil, yanlış mı düşünüom bilmiom ama ben en az 40yaş üzeri istiom genelde olanlar 10-13yaş küçük bnde onlarla hiç görüşmüom bile , kusmasıda ara ara oluo şiddetli kusma bu tabi, onun dışında gazı mama iverdiğimden birazcık azaldı ama gaz çıkarmaya devam senin bebeğin nasıCanım senin de dediğin gibi moral çok önemli. Yok diye vermemezlik etme. Inşallah yeniden gelir. Istirahat çok önemli. Bir yardimci bulabildin mi? Bu arada nasıl oldu yavrun, kusma sorunu azaldı mi?
Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.
Canım sen başta ' hasar' gördüğün için, iyileşmen vakit alıyor sanirim. Bariz çatlak için arkadaşlar farklı krem onermislerdi. Umarım onunla daha iyi sonuç alırsın.
Güzel haberlerle gel gulum.
Maşallah.
Maşallah tosununa
3-6 haftalar arası normal kabul ediliyor canım. Geçer zamanla.
Canım diğer forumda okumuştum. Oda sıcaklığı yüksek olduğunda burun tıkanıklığı olduğunu, sıcaklık dusuruldugünde geçtiğini. Kerem'de vardı aynı sorun. 3 gündür kombi çalıştirmiyorum. Düzeldi. Aspirator kullanmadım.
canım sütünden burnuna damlat daha rahat nefes alacaktır
Kizim isitme testinden gecti teyzeler. Kalca ultrasonigrafi yaptirdik, sol tarafta hafif bi gerilik var ama normalmis. Zamanla toparlarmis. Haberler biyle ;D
Yemedim de aslindq degisik biseyama su an en aklima yatan sebep bu oldu. Bugun dikkat edeyim yediklerime bakalim
Benim kizim gece 12-1 gibi uyuyo. Sonra her iki saatte bir uyanip emiyo ve uyuyo. Sabah 6 ya, sansliysam bazen 7 ye kadar. Biz de gun icinde uyumuyoruz. Annemizin tuvalete gitmesi icin bile firsat vermiyoruz
hakkaten mâsallah canim. Tosun pasa ya resmenn
Aktaaarrr, seni merak ediyodum. İyi olmaniza sevindim.
Kızlar miniğimin burnu tıkalı burun Aspiratör u var ortibebenin ama ucu çok kalın kızım için.
Bu tarz birşey kullanan var mı?
Ince uçlu birsey lazım
♥ İdil Deniz ♥
Iyiyiz canım şükür. 1 kg almış, herşeyi yolunda. Reflu için doktor istemeye istemeye gaviscon verdi. Sadece akşam vereceğim bakalım. Teşekkürler bilgi için, ben de doktoruma güveniyorum. Muhtemelen o da bir sonraki kontrolde isteyecektir.
Bu arada 40'tan sonraki temennilerin için amin diyorum. Allah gönlüne göre versin
Geçmiş olsun canım. Devam ederse kadın doğum uzmanına git, antibiyotik verir sana.
Ben gece uyku sersemi 2 defa aynı göğsü verince, diğeri hem sertleşmiş hem de agrimişti. Ama ilk emzirmeden sonra geçti şükür. Inşallah senin de çabuk geçer.
Gecmis olsun tatlim.Makinaylamı sagiyorsun sütünü yoksa sadece bebeğin mi ediyor cnm .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun miniğin emseydi biraz rahatlardın
Hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinmerhaba arkadaşlar
Maşallah tatlım bebeişlerimiz aynı gün doğmuş bizde cuma yaptırmıştık aşısınıKizlar pek yazamiyorum benim oglanda uyku problemi var.bugun 33 gunluk olduk.Verem asisini vurdurduk.Cok agladi iç çekti yavrum.Boyu 60 cm. Kilosu 6.100 gr. Olmus.Hemsire masallahi var dedi.Pazar gunu 40 mevlutunu yapcam.Bizden haberler boyle.
Tatlım ben başından beri iki numara kullanıom şuan 33günşüğüz aynı bez ile devam edioz, değiştirmem gerekio okuduklarımdan öyle anladım ama daha bezimiz varr büyük olması ii die duymuştum kalça çıkığı olmasını engelliomuşşşYa kızlar birşey soracağım size.:44:
2 numara bebek bezine geçen var mı?
Geçtiyseniz ne zaman geçtiniz?
Birde geçileceğini nasıl karar verdiniz yani beli veya bacağı mı sıktı bezin?
Canim bende otribebe kullaniyorum kalin ucu evet ama yumusak yani acidigini sanmiyorum otribebeden once 3-4 tane farkli urun kullandim dn guzeli bu bence
👨❤👶
Canım kalça ultrasonigrafi ikinci aydan sonra yapılmıp mu, gözün aydın işitme testin geçmişsiniz, ayy bizim telaşlarımız bitmez :) 4ay sonra bebeğimiz yaşıtları ile aynı mı geri mi başka başka şeyler çıkıartırız inşallah hep güzel şeyler konuşuruzz
Çok geçmiş olsun,süt sıtması diye de bişey var,ben de doğumdan beri sıtma gibi hissettim kaç kere,ucundan yırttım,lohusayken olurmuş,ben çok terlerken bile çorap giyiyorum,bir anda üşümeye çeviriyo çünkü,aman sen de dikkat et.
sağlıkla büyüsün
Tesekkur ederim cnm emmez olur mu emdi ama bosaltamadi
👨❤👶
Gozun aydin. Saglikla buyut bebgini :)
Ben de yaptim ayni hareketi bu sefer de bogazina kaciyo gibi oluyo, daha cok agluyo. Ayne emip doymaya yakin yapiyo. Ben de aceba doymadi da ona mi sinirlendi deyip mama veriyorum. Anca oyle susuyo
Biz de 40 i bekliyoruz sutumuz artsin diye. Hergun huy degistiriyor zaten, bakalim 40 fa nolcak
canim tekrarlarsa doktora gorun. Bana da olmustu, ama ben sitmayi bilmiyodm. Naapcagimi da bilemedim. Gecti Allahtan
Anladım çok sağol canim.
Kusura bakma seninde sıkıntıların vardı.
Onları sormadım.
Nasılsın ?
Nasıl oldun.
Meleğin nasıl oldu canım
♥ İdil Deniz ♥