- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
Aman iyi tatlım öyle olsun
İnşallah geçersiniz testten tatlım biz ilkinde sınıfta kaldık ikincisinde geçtik :) inşalla cnm bişe olmaz bnde doktora keçi sütü verim mi die sordum mamadan daha sağlıklıdır bilioz ne olduğunu en azından dedik ama asla bir yastan önce olmaz dedi mama vereceksin. Uzun zamandır süt gelsin die uğraştım ama malesef gelmedi gittikçe azaldı
Yok canım yarsımcı bulamadım aslında var ama bnim istediğim kriterlerde değil, yanlış mı düşünüom bilmiom ama ben en az 40yaş üzeri istiom genelde olanlar 10-13yaş küçük bnde onlarla hiç görüşmüom bile , kusmasıda ara ara oluo şiddetli kusma bu tabi, onun dışında gazı mama iverdiğimden birazcık azaldı ama gaz çıkarmaya devam senin bebeğin nası
Deneyim yastan daha önemli gülüm. Eğer referansları iyi birini bulursan, yasa bakma hiç bence.
Bebeğinin kusmasinin azalmasına çok sevindim. Sürekli kusuyor dediğinde endişe etmiştim. Çok geçmiş olsun.
Biz de iyiyiz çok şükür.
Tesekkur ederim cnm emmez olur mu emdi ama bosaltamadi
👨❤👶
Antibiyotikle sorunun kalmaz gülüm sıkma hiç canını. Mastit yaygın ve çözümü olan bir sorun.
Selam anneler herkes hemen hemen kirkini yariladi bende allah kismet ederse yarin sabah 8 de suni sanci alicam bakalim ins sorunsuz bir dogum olur yavrumu saglikla hayirla kucagima alirim....
Canım Allah kolaylık versin. Inşallah sizin için kolay bir süreç olur. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Dualarım sizinle. Rabbim zorlastirmasin kolaylaştırsin inşallah.
Son düzenleyen: Moderatör: