benim kızımda 2.850 doğdu, ben kampanyadan Prima Premium Care almıştım onu kullandım 1 numara 1 paket..
bitince molfix denedim 1 pakette onu kullandım. totalde 1 numara 2 paket gitti bana, şimdi molfix ten devam ediyorum, ya prima iyi hoş da zaten hangimiz bebişleri 2-3 saatten fazla altı kirli tutuyoruz ki, boşuna primaya yedirmek istemiyordum.
şimdi molfix 2 numaraya başladım, açıkçası neye göre başladın dersen bilmiyorum2 paket kullandım 1 numara kız da 3.500 civarı oldu 22. günlük oldu, dedim artık 2 ye geçeyim. inan 1 ve 2 arasında %10-15 fark yok bile.. çok hafif var onu anlıyorsun zaten. bence 25-30 günlükken kg de 4 e yakınken geçilebilir 2 ye.
canbebe denedim olmadı, molfixteyiz şuanda gayetde mumnunuz dimi kızımmmm
kızlar bi de zeynebimin yüzünde issilik gibi minnacık sivilceler çıktı 3-5 tane..
2 güne banyosunu yaptırıyorum, gün içinde emzirirken bazen memeyle mücade ediyor terliyor hemen siliyorum ama niye öyle oldu anlamadım..
sizde böyle bir durum var mı acaba?
ya da ne yapmalıyım
Yeni huy edindik tyzeleyyy. Memeyle kavga ediyoruz, cekistiruyoruz, isiriyoruz, morarana kadar agliyoruz, en son mama alip anca sakinlesiyoruzgaz demeyin, degil.
Yemedim de aslindq degisik biseyCanım bizim "büyükler" böyle durumda, sutunun tadını değiştiren birşey yemissindir bebis beğenmiyor derler. Baharatlı birşey ya da maydanoz nane tüketti isen.
Benim kizim gece 12-1 gibi uyuyo. Sonra her iki saatte bir uyanip emiyo ve uyuyo. Sabah 6 ya, sansliysam bazen 7 ye kadar. Biz de gun icinde uyumuyoruz. Annemizin tuvalete gitmesi icin bile firsat vermiyoruzBizimkide geceleri aynısını yapıyo gece emmek istemiyo dolasıyla geceleri mama veriyorum . Benim oğlum gece uyumuyo seninki ne alemde :)
hakkaten mâsallah canim. Tosun pasa ya resmennKizlar pek yazamiyorum benim oglanda uyku problemi var.bugun 33 gunluk olduk.Verem asisini vurdurduk.Cok agladi iç çekti yavrum.Boyu 60 cm. Kilosu 6.100 gr. Olmus.Hemsire masallahi var dedi.Pazar gunu 40 mevlutunu yapcam.Bizden haberler boyle.
Aktaaarrr, seni merak ediyodum. İyi olmaniza sevindim.kizlar merhaba internetim yoktu bayagı oldu yazamadım bebiş uyurken yazayım dedim gecmışi okuyamadım dogum yapan anneler hayırlı olsun mavisim sana da hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
Kizim isitme testinden gecti teyzeler. Kalca ultrasonigrafi yaptirdik, sol tarafta hafif bi gerilik var ama normalmis. Zamanla toparlarmis. Haberler biyle ;D
Yemedim de aslindq degisik biseyama su an en aklima yatan sebep bu oldu. Bugun dikkat edeyim yediklerime bakalim
Benim kizim gece 12-1 gibi uyuyo. Sonra her iki saatte bir uyanip emiyo ve uyuyo. Sabah 6 ya, sansliysam bazen 7 ye kadar. Biz de gun icinde uyumuyoruz. Annemizin tuvalete gitmesi icin bile firsat vermiyoruz
hakkaten mâsallah canim. Tosun pasa ya resmenn
Aktaaarrr, seni merak ediyodum. İyi olmaniza sevindim.
Kizlar pek yazamiyorum benim oglanda uyku problemi var.bugun 33 gunluk olduk.Verem asisini vurdurduk.Cok agladi iç çekti yavrum.Boyu 60 cm. Kilosu 6.100 gr. Olmus.Hemsire masallahi var dedi.Pazar gunu 40 mevlutunu yapcam.Bizden haberler boyle.
Kizim isitme testinden gecti teyzeler. Kalca ultrasonigrafi yaptirdik, sol tarafta hafif bi gerilik var ama normalmis. Zamanla toparlarmis. Haberler biyle ;D
Yemedim de aslindq degisik biseyama su an en aklima yatan sebep bu oldu. Bugun dikkat edeyim yediklerime bakalim
Benim kizim gece 12-1 gibi uyuyo. Sonra her iki saatte bir uyanip emiyo ve uyuyo. Sabah 6 ya, sansliysam bazen 7 ye kadar. Biz de gun icinde uyumuyoruz. Annemizin tuvalete gitmesi icin bile firsat vermiyoruz
hakkaten mâsallah canim. Tosun pasa ya resmenn
Aktaaarrr, seni merak ediyodum. İyi olmaniza sevindim.
Canım cok cok teşekkür ederim meleğinin iyileşmesine cok sevindim darısı benim minigime..Yarına bakalım doktor ne diyecek?? K vitamini yapacak mı acaba tum bebekler Allah a emanetBenimki 14 günlük. 7.gün göbek bağı düştü,10 güne doğru doktora gittik,o yakma işlemini yaptı.aynı gün yıkamayın dedi,başka gün yıkadık,biraz kan aktı,sonra kanamadı hiç.
göbek deliğinde kurumuş azıcık kan var,çok da silmiyorum kanamasın diye,yıkandıkça gidiyo.sen merak etme yakınca geçer.geçmezse tekrarlanıyo diye biliyorum.
Bizimde çok az oluyordu kanama cuma günü k vitamini yaptılar şükür geçti ama yakma işlemi de basitmis ole söylemişti bir arkadaşım. ..
Cok teşekkür ederim cok az oluyor ama 3. Kez tekrarladı ben de iltihap alır diye kokuyorum biran once geçer insallah.
merhaba arkadaşlar
40+2 de 24.04.2014 perşembe günü sabaha karşı saat 04.58 de normal doğumla prensesimi kucağıma aldım
sütüm hala az ama idare ediyor bu gün topuk kanı için sağlık ocağına gittik ama pek kan gelmedi başka bir gün tekrar gideceğiz sanırım
sabah baktığımda bez konuşulmuştu, kızlar eğer bebeğinizin kakası yad idrarı bezden taşıyorsa sağdan soldan çıkıyorsa, demek ki bezi büyük numara alma zamanı gelmiş, bir büyük boya geçin
Biz geçtik canım, 3 paket yenidoğan kullandık ve 2 numaraya geçtik. Aralarındaki fark yok denecek kadar az zaten. Biz kendimizi büyümüş hissedelim diye geçtikYa kızlar birşey soracağım size.:44:
2 numara bebek bezine geçen var mı?
Geçtiyseniz ne zaman geçtiniz?
Birde geçileceğini nasıl karar verdiniz yani beli veya bacağı mı sıktı bezin?
Aynı huy bizdede var teyzesi. Ama benim oglusum karnı pek aç olmamasına rağmen emesi geldiğinde, ve normal emmelerinin sonlarinda yanı doymaya başladığında yapıyor aynı hareketleri. Başlarda ne yapacagimi bilemiyordum, mememden alsamda memeyi versemde deli gibi ağlıyordu. Şimdi o haldeyken hafif üzerine egilip memeyi ağzına dolduruyorum susuyor. Ama bi taraftan da doymuyor mu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum:26:Yeni huy edindik tyzeleyyy. Memeyle kavga ediyoruz, cekistiruyoruz, isiriyoruz, morarana kadar agliyoruz, en son mama alip anca sakinlesiyoruzgaz demeyin, degil.
Benim oglusumda da var o minik sivillerden. Doktorumuz toksik eritem olduğunu söyledi. Kuru çiltlerde daha çok olurmus, bebe yağı sürmemi söyledi yüzüne. Bugün 38.günümüz, hala tam geçmedi ama baya azaldı..kızlar bi de zeynebimin yüzünde issilik gibi minnacık sivilceler çıktı 3-5 tane..
2 güne banyosunu yaptırıyorum, gün içinde emzirirken bazen memeyle mücade ediyor terliyor hemen siliyorum ama niye öyle oldu anlamadım..
sizde böyle bir durum var mı acaba?
ya da ne yapmalıyım
Maviscim senin ve tüm yeni doğum yapan arkadaslarimin gözü aydın. Sağlıkla huzurla büyütün evlatlarinizi .Kizlar 25.04de ben de kavustum kuzuma :) :) :)
Sizin nasıldı kontrolünüz, kilo aliminiz? Kalça ultrasonunu 2 aylıkken yapacağımızı söylemişti bize doktorumuz..Maşallah tosununa canım, Allah bağışlasın.
Maşallah, sevindim haberlere canım.
Bizim de kontrolümüz vardı. Kalça ultrasonunu sormayı unuttum, doktorumuz da söylemedi. Hatırlattığın için teşekkürler
Ben de mucize bekliyorum oglumdan 3 gün sonra. Geceleri horul horul uyuyan, gündüzleri de agucuk sesleriyle birlikte etrafa gülücükler saçan akıllı uslu bir minicik olucak inşallahbizimkinin gecesi gündüz gündüzü gece 40 çıkınca değişir diyolar ama
Sizin nasıldı kontrolünüz, kilo aliminiz? Kalça ultrasonunu 2 aylıkken yapacağımızı söylemişti bize doktorumuz..
Ben de mucize bekliyorum oglumdan 3 gün sonra. Geceleri horul horul uyuyan, gündüzleri de agucuk sesleriyle birlikte etrafa gülücükler saçan akıllı uslu bir minicik olucak inşallah
Kizlar gogsum sisti yaniyor sagdim ilik dusa girdim sicak havlu koydum gecmiyorminigimde bosaltamiyor gogsumu sabah 38.5 oldu atesim sitma tuttu aman siz dikkat edin annem nazar degmistir diyor
👨❤👶
Kizlar gogsum sisti yaniyor sagdim ilik dusa girdim sicak havlu koydum gecmiyorminigimde bosaltamiyor gogsumu sabah 38.5 oldu atesim sitma tuttu aman siz dikkat edin annem nazar degmistir diyor
👨❤👶
Kızlar bebeğimin gobegindeki minik sızıntı şeklindeki kan sızıntısı 3. Kez tekrarladı doktor gümüş nitratla yakacakmış fakat bu işlem nasıl yapılıyor icinde yakmak lafı geçince acaba canı yanacak mı diye cok endişeleniyorum bilen duyan varsa yazabilir mi nolur dua edin de bitsin su sızıntılar ;(;;(
Kızlar miniğimin burnu tıkalı burun Aspiratör u var ortibebenin ama ucu çok kalın kızım için.
Bu tarz birşey kullanan var mı?
Ince uçlu birsey lazım
♥ İdil Deniz ♥
Kızlar miniğimin burnu tıkalı burun Aspiratör u var ortibebenin ama ucu çok kalın kızım için.
Bu tarz birşey kullanan var mı?
Ince uçlu birsey lazım
♥ İdil Deniz ♥