- 17 Ocak 2012
- 1.331
- 75
benim kızımda 2.850 doğdu, ben kampanyadan Prima Premium Care almıştım onu kullandım 1 numara 1 paket..
bitince molfix denedim 1 pakette onu kullandım. totalde 1 numara 2 paket gitti bana, şimdi molfix ten devam ediyorum, ya prima iyi hoş da zaten hangimiz bebişleri 2-3 saatten fazla altı kirli tutuyoruz ki, boşuna primaya yedirmek istemiyordum.
şimdi molfix 2 numaraya başladım, açıkçası neye göre başladın dersen bilmiyorum 2 paket kullandım 1 numara kız da 3.500 civarı oldu 22. günlük oldu, dedim artık 2 ye geçeyim. inan 1 ve 2 arasında %10-15 fark yok bile.. çok hafif var onu anlıyorsun zaten. bence 25-30 günlükken kg de 4 e yakınken geçilebilir 2 ye.
canbebe denedim olmadı, molfixteyiz şuanda gayetde mumnunuz dimi kızımmmm
Canım benimkide 13 günlük oldu bugün. Yarın kontrolümüz var bakalım kilosu ne olmuş merak ediyorum. Hem kg durumuna göre bende geçebilirim 2 numaraya o zaman. Şuana kadar 2 paket 1 numara bez bitirdik. Şimdi 3. paketi kullanıyorum. Zaten 2 numara bebek bezindende almıştım evde bulunuyor.
1 ve 2yi kıyasladığımda 2nin bel kısmı daha uzun gözüküyor. Birde şunu sorucam bizim göbeğimiz düştü ama ben hala bezin bel kısmını kıvırarak bağlıyorum. Siz kıvırmayı bıraktınız mı?
Aynen canım haklısın 2-3 saatten fazla altları bezli kalmıyorki, habire pırtlattıkları için değiştiriyoruz :) Bende bir süre sonra denemek istiyorum molfix ve huggies'i... Umarım senin kız gibi benimkide memnun kalır o zaman bezinden