2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Benim kızım 2900 doğdu şimdi 3ün üzerinde kilosu. 1 numara bez hala oluyor ama merak ettim 2 numaraya ne zaman hangi belirtiler olduğunda geçeceğimi...

Bende prima premium care kullanıyorum. Yeşiline göre daha ince, daha kuru, 12 saate kadar kuru kalma özelliği, aloe içeren koruyucu krem tabaka, nefes alan dış yüzeyler falan filan yazıyor özelliklerinde canım.

Yesilindede hemen hemen aynilari yaziyo :) arasindaki farki merak ettim bende beyazini kullaniyorum kokusunada bayiliyorum helede oglusum doldurunca daha bi guzel kokuyor sanki :)
Yalniz primanin kaka sivisini emmesi mukemmel bir olay alti cidden kuru kaliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yeşilde varmı bilmiyorumda çiş şeridi yapmışlar. bebek çiş yapınca bezin ustundeki sarı şerit yeşile dönüyor. benim çok hoşuma gitti. bezi aralamadan anlıyosun çişi.

Canım benim kızım 18 günlük yarına işlemi yaptıracağız sizde işlemden sonra da mı kanama devam etti anlayamadım??? Senin meleğin kac günlük suanda? Yapıldıktan nekadar sonra sorun bitti acaba??? Anne olmak ne zor kendim umrumda bile değilim yeterki meleğim iyi olsun ;(

benim kızımda 2.850 doğdu, ben kampanyadan Prima Premium Care almıştım onu kullandım 1 numara 1 paket..
bitince molfix denedim 1 pakette onu kullandım. totalde 1 numara 2 paket gitti bana, şimdi molfix ten devam ediyorum, ya prima iyi hoş da zaten hangimiz bebişleri 2-3 saatten fazla altı kirli tutuyoruz ki, boşuna primaya yedirmek istemiyordum.
şimdi molfix 2 numaraya başladım, açıkçası neye göre başladın dersen bilmiyorum 2 paket kullandım 1 numara kız da 3.500 civarı oldu 22. günlük oldu, dedim artık 2 ye geçeyim. inan 1 ve 2 arasında %10-15 fark yok bile.. çok hafif var onu anlıyorsun zaten. bence 25-30 günlükken kg de 4 e yakınken geçilebilir 2 ye.

canbebe denedim olmadı, molfixteyiz şuanda gayetde mumnunuz dimi kızımmmm

kızlar bu arada doğum yapanların gözüaydın, Allah analı babalı büyütsün.
şimdi yatırın yanınıza boynunu koklayın ki Cennet kokusunu duyun

yeşilde varmı bilmiyorumda çiş şeridi yapmışlar. bebek çiş yapınca bezin ustundeki sarı şerit yeşile dönüyor. benim çok hoşuma gitti. bezi aralamadan anlıyosun çişi.
yeşil de yok diye biliyorum o şerit, aynen dediğin gibi aralamadan anlaşılıyor çişi :)
gerçi tulumu pijamayı çıkardıktan sonra aralamak ta 1 sn ara gitsiinnn

kızlar bi de zeynebimin yüzünde issilik gibi minnacık sivilceler çıktı 3-5 tane..
2 güne banyosunu yaptırıyorum, gün içinde emzirirken bazen memeyle mücade ediyor terliyor hemen siliyorum ama niye öyle oldu anlamadım..

sizde böyle bir durum var mı acaba?
ya da ne yapmalıyım

Benimki 14 günlük. 7.gün göbek bağı düştü,10 güne doğru doktora gittik,o yakma işlemini yaptı.aynı gün yıkamayın dedi,başka gün yıkadık,biraz kan aktı,sonra kanamadı hiç.
göbek deliğinde kurumuş azıcık kan var,çok da silmiyorum kanamasın diye,yıkandıkça gidiyo.sen merak etme yakınca geçer.geçmezse tekrarlanıyo diye biliyorum.

Tatlim alphan'in yuzunde de var hatta bazisinin ucu beyazimsi sivilce gibi ben sicaktan diye dusunuyorum yada yediklerimizin yagindan da olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeni huy edindik tyzeleyyy. Memeyle kavga ediyoruz, cekistiruyoruz, isiriyoruz, morarana kadar agliyoruz, en son mama alip anca sakinlesiyoruz gaz demeyin, degil.

Canım senin de dediğin gibi moral çok önemli. Yok diye vermemezlik etme. Inşallah yeniden gelir. Istirahat çok önemli. Bir yardimci bulabildin mi? Bu arada nasıl oldu yavrun, kusma sorunu azaldı mi?

Kizlar 25.04de ben de kavustum kuzuma :) :) :)

Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.

Canım sen başta ' hasar' gördüğün için, iyileşmen vakit alıyor sanirim. Bariz çatlak için arkadaşlar farklı krem onermislerdi. Umarım onunla daha iyi sonuç alırsın.

Güzel haberlerle gel gulum.

Maşallah.

Maşallah tosununa

3-6 haftalar arası normal kabul ediliyor canım. Geçer zamanla.

Yeni huy edindik tyzeleyyy. Memeyle kavga ediyoruz, cekistiruyoruz, isiriyoruz, morarana kadar agliyoruz, en son mama alip anca sakinlesiyoruz gaz demeyin, degil.

Canım bizim "büyükler" böyle durumda, sutunun tadını değiştiren birşey yemissindir bebis beğenmiyor derler. Baharatlı birşey ya da maydanoz nane tüketti isen.

Bizimde çok az oluyordu kanama cuma günü k vitamini yaptılar şükür geçti ama yakma işlemi de basitmis ole söylemişti bir arkadaşım. ..

Benim kızimda da var cnm doktor geçer 1-2 aya dedi geçmezse getirirsen dedi anneden geçen hormonların etkisi oluyormuş birde bu terleme falan da etki ediyormuş bi an once geçer inş ben ciddi takıntı yapıyorum bu durumu. ..

Cnm onlar isilik degil doluluk derler bizde bebek kilo aldığı için çıkar
Ve bir sure sonra kendiliğinden kaybolur endişe etmene gerek yok yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
O kremin adını bilmiyorum.kaçırmışım galiba.annem bugün eczaneden başka bir krem alıcam dedi.belki de odur.inşallah bir an önce geçer de ben de emzirmenin keyfini oğlumla.

Madecassol demişlerdi canım. Ayrıca e vitamini de onermişlerdi, ampul olarak.

Maşallah size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…