2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Cesaret edip almışsın yaa tebrik ediyorum seni
Koltuk altımı aldım doğuruyordum az daha
Bikini bölgesini gözüm yemedi...
Yarıda bırakır kaçardım zaten...
Doğumdan sonra güzel bir lazer paketi beni bekliyor =)

kızlar oğlumun örgüsü yok diye kafaya takıyordum önceleri. annem memlekette bir akrabaya ördürmüştü birkaç parça bir şey ama örgü çok pahalı biliyorsunuz. şimdi oğlumun örgü kıyafeti o kadar fazlalaştı ki eşimin velileri sağolsun bir sürü şey ördüler. kadınlar birbirleri ile yarış halinde sanırım :) eşim aradı 2 tane hırka daha gelmiş velilerden. öğrenciler 'annem bebiş için yün aldı' deyip duruyorlarmış hala. yazın oturup lif öreceğim bende hepsi için. şanslı bebiş bizimki annenin beceriksizliğini hissetmeyecek bu konuda :))

bende var aynı durum daha doğurmadın mı ? sorusu benı germeye başladı zaten streslıyım korkuyorum acayıp kaygılar basıyor benııı

koltuk altını alıyorsun da 1 hafta sonra yine çıkıyor hormonlardan dolayı.eldiven alacağım bugün eldivenle yapacağım.marketten ağdayla uğraşmakta sinir bozucu vıcık vıcık birde hamilelik sakarlığı var bende berbat ediyorum etrafı birde onu temizlemek için yoruluyorum

annemde bırsuru ordu bende cok sevmem orgu ama bı kactane olmalı bende dıyorum anne orme bana yeterr dıyee :)

Oh ne güzel =)
Ben bir battaniye yaptım etaminden o kadar
Babaannesi 10 tane yelek örmüş sağolsun...
Hepsini nasıl giyecek anlamadım.
Dur resim atayım geçen kızım benim yaptıklarımı da paylaş diyordu =)
Unutmuşum valla, iyi hatırlattın.

annemde bırsuru ordu bende cok sevmem orgu ama bı kactane olmalı bende dıyorum anne orme bana yeterr dıyee :)

:) annem çocukken bize örerdi ama şimdi sevmez ince işleri. bir sürü oldu valla. hepsi de çok güzel sürekli giyer oğlum artık ben çok seviyorum örgüyü

Canım gözün aydın.doğum yapmışsın.allah analı,babalı,sağlıklı,huzurlu bir ömür nasip etsin kuzuna.

:) yelek kullanışlı oluyor ama birde çok kirletiyorlar. benimkiler genelde hırka.

:) annem çocukken bize örerdi ama şimdi sevmez ince işleri. bir sürü oldu valla. hepsi de çok güzel sürekli giyer oğlum artık ben çok seviyorum örgüyü

doğum bellı oldumu senın canım ne zman nasıl olacak ben su sıralar streslıyım plt degerım 122 bın cıktı 100 bının altına ınmemesı gerkıyormus

:) yelek kullanışlı oluyor ama birde çok kirletiyorlar. benimkiler genelde hırka.

Şimdi polar, kapşonlu hırkalar var =)
Ben onlardan giydiririm.
Örgüyü seviyorum ama çok eskilerde kaldı...
K.validemin elleri dert görmesin gece gündür ördü ama renk konusunda çok zıt kutuplardayız =)
Şimdi gücenmesin diye giydireceğim mecbur.

canım kesinlikle korkma..
bende dün çatı muayanesi oldum..
kendini sakın kasma rahat ol inan bana canın asla acımıyo..

doğum bellı oldumu senın canım ne zman nasıl olacak ben su sıralar streslıyım plt degerım 122 bın cıktı 100 bının altına ınmemesı gerkıyormus

yok canım belli değil benim doktor normal doğumda ısrarcı. ben normal doğum istemiyorum çatışmadayız doktorumla. bebek zamanını beklerse 4 kiloyu geçecek doktora göre zamanından önce gelirmiş. salı günü gideceğiz tekrar bakalım. plt için bezelyeyi haşla taze bulabilir misin bilmiyorum bulamazsan dondurulmuşta olabilir ama konserve olmaz. pekmezle karıştır hergün 1-2 kaşık ye. birde c vitamini önemliymiş. benim plt 162bindi 152bine indi en son 142bine inmişti. 100binin altına inerse tıp fakültesine yönlendiriyorlar sanırım. kan takviyesi falan daha rahat olur diye. inşallah düşmez canım dua et bol bol. Allah yardımcı olur endişe etme

bizim babannemizde bir hırka ördü lütfetti..
kendi örmüyo bide annene neden ördürmüyosun diyo..
benim annem ben evlenmeden önce neler neler ördü duruyo..
Allah'tan akıllılık edip hepsini beyaz örmüş kız-erkek için..

Valla cesaret ettim ama bi daha yemez tamsa alamadım zaten ufak tefek rötüşlar gerekliama yok hayatta el sürmem çıkarsajilerle artık böyle işkence olmaz olsun

evet bazı örgüler çok demode ama özellikle annemin ördürdükleri fermuarlı kapşonlu falan çok hoş. makine örgüsü mü ne diyorlar ona. akraba bu işte usta. zaten satış amaçlı yapıyor. hazırdan farkı yok. velilerin getirdiklerinin rengide hoş veliler genç olduğu için renk seçimleri güzel. benimde kaynanamla renk konusunda uyuşmadığımız söylenebilir. evde giydirirsin zaten canım dışarda yelek giydirilmez ki

Aynen öyle yapıcam tatlım.
Zatn ördüklerinin çoğu bir kaç yaş için.
Fermuarlı kapşonlu olanlar çok hoş oluyor dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…