Merhaba kızlar
Doğuran doğurana biz nisan sonu anneleri kaldık bîrtek sanırımcumartesi çatı kontrolüm var yusuf yusufum dün ağda yaptım sandımki doğuruyorum hala acıyo yahu artık hayatta yapmam üstten alırım artık napayım çok sinîr bozucu bi durum
Hergun başka bir akraba arkadas arıyor var ki degisiklik dogum olmadı mı diye ben gerilmeye başladım sadece bana mı oluyor yani bu Allah in sırrı doğru ve hayırlı zaman nezamansa o zaman nasip olsun.nedir bu ikidebir aramalar sizi de böyle sıkıştıran var mı ???
Cesaret edip almışsın yaa tebrik ediyorum seni
Koltuk altımı aldım doğuruyordum az daha
Bikini bölgesini gözüm yemedi...
Yarıda bırakır kaçardım zaten...
Doğumdan sonra güzel bir lazer paketi beni bekliyor =)
annemde bırsuru ordu bende cok sevmem orgu ama bı kactane olmalı bende dıyorum anne orme bana yeterr dıyee :)kızlar oğlumun örgüsü yok diye kafaya takıyordum önceleri. annem memlekette bir akrabaya ördürmüştü birkaç parça bir şey ama örgü çok pahalı biliyorsunuz. şimdi oğlumun örgü kıyafeti o kadar fazlalaştı ki eşimin velileri sağolsun bir sürü şey ördüler. kadınlar birbirleri ile yarış halinde sanırım :) eşim aradı 2 tane hırka daha gelmiş velilerden. öğrenciler 'annem bebiş için yün aldı' deyip duruyorlarmış hala. yazın oturup lif öreceğim bende hepsi için. şanslı bebiş bizimki annenin beceriksizliğini hissetmeyecek bu konuda :))
kızlar oğlumun örgüsü yok diye kafaya takıyordum önceleri. annem memlekette bir akrabaya ördürmüştü birkaç parça bir şey ama örgü çok pahalı biliyorsunuz. şimdi oğlumun örgü kıyafeti o kadar fazlalaştı ki eşimin velileri sağolsun bir sürü şey ördüler. kadınlar birbirleri ile yarış halinde sanırım :) eşim aradı 2 tane hırka daha gelmiş velilerden. öğrenciler 'annem bebiş için yün aldı' deyip duruyorlarmış hala. yazın oturup lif öreceğim bende hepsi için. şanslı bebiş bizimki annenin beceriksizliğini hissetmeyecek bu konuda :))
annemde bırsuru ordu bende cok sevmem orgu ama bı kactane olmalı bende dıyorum anne orme bana yeterr dıyee :)
kızlar geçmişi çok okuyamadım şöyle bir göz attım. doğum yapanları tebrik ediyorum. adam olacak kız'ın babası mı vefat etmiş, doğru mu? çok üzüldüm, Allah sabır versin. ümran da doğum yapmış sanırım, hayırlı olsun bebeği.
sen bunu yazdığında ben 13 saatlik anneymişim
kzılar çok teşekkür ederim
canım ameliyat yeriyle ilgili problem yaşıyorum ağrı konusunda. hareketlerim çok yavaş. ama şükür. ben de sırtüstü yatamıyorum, yan da yatamıyorum
inşallah canım, çok rahat geçti ameliyat. ahmet bey de çok ilgili sağolsun, ama illa ki ağrı var ameliyattan.
teşekkür ederim kızlar
canım oluyo 50 cm ler. ben de olmaz mı demiştim ama oluyo merak etme
teşekkkür ederimmmm
kıyamadımmmmmmm, öpüp kokladım totişe vurmak yerine
teşekkür ederiz herkese. darısı tüm hamilelerin başına
Oh ne güzel =)
Ben bir battaniye yaptım etaminden o kadar
Babaannesi 10 tane yelek örmüş sağolsun...
Hepsini nasıl giyecek anlamadım.
Dur resim atayım geçen kızım benim yaptıklarımı da paylaş diyordu =)
Unutmuşum valla, iyi hatırlattın.
:) annem çocukken bize örerdi ama şimdi sevmez ince işleri. bir sürü oldu valla. hepsi de çok güzel sürekli giyer oğlum artık ben çok seviyorum örgüyü
:) yelek kullanışlı oluyor ama birde çok kirletiyorlar. benimkiler genelde hırka.
Merhaba kızlar
Doğuran doğurana biz nisan sonu anneleri kaldık bîrtek sanırımcumartesi çatı kontrolüm var yusuf yusufum dün ağda yaptım sandımki doğuruyorum hala acıyo yahu artık hayatta yapmam üstten alırım artık napayım çok sinîr bozucu bi durum
doğum bellı oldumu senın canım ne zman nasıl olacak ben su sıralar streslıyım plt degerım 122 bın cıktı 100 bının altına ınmemesı gerkıyormus
Şimdi polar, kapşonlu hırkalar var =)
Ben onlardan giydiririm.
Örgüyü seviyorum ama çok eskilerde kaldı...
K.validemin elleri dert görmesin gece gündür ördü ama renk konusunda çok zıt kutuplardayız =)
Şimdi gücenmesin diye giydireceğim mecbur.
Cesaret edip almışsın yaa tebrik ediyorum seni
Koltuk altımı aldım doğuruyordum az daha
Bikini bölgesini gözüm yemedi...
Yarıda bırakır kaçardım zaten...
Doğumdan sonra güzel bir lazer paketi beni bekliyor =)
Şimdi polar, kapşonlu hırkalar var =)
Ben onlardan giydiririm.
Örgüyü seviyorum ama çok eskilerde kaldı...
K.validemin elleri dert görmesin gece gündür ördü ama renk konusunda çok zıt kutuplardayız =)
Şimdi gücenmesin diye giydireceğim mecbur.
yok canım belli değil benim doktor normal doğumda ısrarcı. ben normal doğum istemiyorum çatışmadayız doktorumla. bebek zamanını beklerse 4 kiloyu geçecek doktora göre zamanından önce gelirmiş. salı günü gideceğiz tekrar bakalım. plt için bezelyeyi haşla taze bulabilir misin bilmiyorum bulamazsan dondurulmuşta olabilir ama konserve olmaz. pekmezle karıştır hergün 1-2 kaşık ye. birde c vitamini önemliymiş. benim plt 162bindi 152bine indi en son 142bine inmişti. 100binin altına inerse tıp fakültesine yönlendiriyorlar sanırım. kan takviyesi falan daha rahat olur diye. inşallah düşmez canım dua et bol bol. Allah yardımcı olur endişe etme[/Q
canım bezelye konserve dışında cok zor bu mevsımde helekı bulamam benımde 142 bıne ınmıstı 143 oldu sonra 127 bıne ınmıs ondan 10 gun sonrada 122 bın cıktı bende korkuyorum ınsallah düşmez dr tıp fakultesıne gonderırım 100 bın altına ınerse dedı c vitamını ıyı mı gelıomus demek
evet bazı örgüler çok demode ama özellikle annemin ördürdükleri fermuarlı kapşonlu falan çok hoş. makine örgüsü mü ne diyorlar ona. akraba bu işte usta. zaten satış amaçlı yapıyor. hazırdan farkı yok. velilerin getirdiklerinin rengide hoş veliler genç olduğu için renk seçimleri güzel. benimde kaynanamla renk konusunda uyuşmadığımız söylenebilir. evde giydirirsin zaten canım dışarda yelek giydirilmez ki