2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

uzun bı alıntı oldu canım ama bu lıstede daha cok merak ettıqım tahmını dogum tarıhlerı neydı ve sezryanmı normalmı:)tabı bunlarla ugrasmakta kolaydegıl ama dusunmeden edemıyorum:)

Eki Görüntüle 1050663
BabaAnnemizin ordukleri :)

1 + 1 = İdil ♥

açık renkliler dışarda giydirilebilir aslında , koyu renklileri de evde giydirrsin canım zaten sende almışsındır bana da kırmızı kurbağa yeşili vs gelen bişeyler var eşim çok özensizce hediye deyip bi kenara kaldırttı gerçi çok güzel şeyler de var aman alan almayan hepsi saolsun ben alırım oğluşuma

canım bu saatten sonra kilo bile verebiliyomuşuz ben de aşırı şişkindim bi ara şimdi sadece karnım kaldı eşim 9 aylık hamile olarak çok iisin deyip duruyor karnımda aşağı indi o yüzden bana da artık daha küçük geliyo önceden gögüs altından başladığı için çok şişkin görünüyodu kaburgalarım bi nebze rahatladı ama şimdi de aşağıda sancı var o da normal artık

salı günü dr a gittik artık doğum yapacağımız yerin kararını vermiş olduk 3. hastanem bu sefer içime sindi Allah pişman etmesin
ilk kez nst ye bağlandım o da normaldi şükür bebiş 3 kilo oldu artık ne zaman keyfi gelirse buyursun gelsinnn nst de 4 bayan vardı benden ayrı herkes ne yaptın çatlak oluşmaması için diye sordu ama aynı şeyleri yapmıiışız zaten liearac bebeyağı genetik mi onu da bilmiyorum ablamda var
doğum yapan anneler vücudunuz nasıl oldu bakın merak ettim şimdi doğumda ne kadar kilo gitti kendinizi nasıl hissediyosunuz

Valla cesaret ettim ama bi daha yemez tamsa alamadım zaten ufak tefek rötüşlar gerekliama yok hayatta el sürmem çıkarsajilerle artık böyle işkence olmaz olsun

Helal olsun benimde yarın kontrolüm var muhtemelen de çatı muayenesi olacagım. Sabahtan beri nasıl olsada yapsam diyorum cesaret edemedim sanırım yine jilet beni bekliyor.çok rahatsiz oluyorum jilet kullandigimda ama agdagi gözüm yemiyor

Doğum yaklaştığında, samimi olmadığım tanıdıklar bile sürekli arıyordu. Işin ilginci, doğumdan sonra da rahat bırakmıyorlar. Telefon sürekli çalıyor, soruların ardı arkası kesilmiyor. Hazırlıklı olun

Hayırlı olsun canım, bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah.

Ben doğumun ertesi günü 5 kg vermiştim. Tuhaf hissediyorsun elbette. 9 ay boyunca karnını sevmiş/korumuşsun, istemsiz olarak elin hep karnında oluyor

Enerji patlaması yaşıyorsun, günde 1 saat uyusan bile enerjik oluyorsun. Emzirme nedeniyle tatlı isteğin tavan yapiyor

Anne olduğunu her geçen gün daha iyi idrak ediyor, gözlerini küçük mucizenden alamiyor; onun için herşeye katlanacagini çok iyi biliyorsun. Hayatında yepyeni bir dönem başlıyor vesselam

Son düzenleyen: Moderatör:

bu sabah güzel bi yürüyüş yaptım sancımda olmadı genelde akşam yada gece oluyo zaten ama bugunde bebeğin hareketleri azaldı gibi ya düne göre akşam bakalım inş hareketli olur

dün muhteşem yuzyılı izlerken çekirdeğin dozunu kaçırdım çekirdekte gaz yapardediğin gibi olabilir ama hiç çıkmadı içimde patladı ozaman

ne güzel catlağın olmaması . kaç kilo aldın şimdiye kadar canım .

Valla tatlım hepsini evde giyer =)))
Aldım zaten dünya kadar kıyafet, öncelik onların.

Evet tatlım kilo kaybı da var bende.
Yaklaşık 1 kilo verdim.
Şişkinlik vs de pek kalmadı.
Normalmiş zaten bu son ayda bu şekil küçülmesi (toparlanması) göbeğin.

Maşallah meleğine
Dediğin gibi istedikleri zaman gelsin desem dee inanmaa
Arada çok sabırsızlanıyorum ben
Bende de yoktu son ayda, son dakika golü yedim
Hayırlısı artık...

uzun bı alıntı oldu canım ama bu lıstede daha cok merak ettıqım tahmını dogum tarıhlerı neydı ve sezryanmı normalmı:)tabı bunlarla ugrasmakta kolaydegıl ama dusunmeden edemıyorum:)

Tatlım arkadaslarin çoğu dogum şeklini yazmıyor bende sorsam yeni dogum yapmış insan benimle mi ugrasacak bebegiyle mi :)
Yoksa seve seve eklerim.
Duyduklarimi gördüklerimi yazıyorum.
Bende doğum yapıp işin stresine kapilinca kim takim edecek listeyi onu düşünüyorum

1 + 1 = İdil ♥

Eki Görüntüle 1050663
BabaAnnemizin ordukleri :)

1 + 1 = İdil ♥

hepsi çok güzel olmuş .çeşit çeşit giydirirsin prensesine .benim annem örmedi ben de örgü işini ço k severim .başkalarına ördürmüş hep o da .daha görmedim .merak ediyorum ben de. kayınvaliden çok düşünceliymiş maşallah ,torunu için ne kadar çok şey örmüş .

Evet canım pek renk konusunda uyumsuz olsakta.
Sağolsun gecesini gündüzüne katıp ördü .
20 yıl sonra ilk defa eline almış şişi ve ipi.
Allah uzun ömürler versin ona.

1 + 1 = İdil ♥

kızlarrr hemen size bişey sormam lazım şimdi wcden geliyorum o anlattığınız yoğun bi akıntı geldi şimdi doğum yaklaştı mı demek:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…