günaydın kızlar uzun bir süredir nete giremiyordum müjdeli haberimi vereyim bebeğime spinal anestezi sezeryanla kavuştum ..allah sizlere de bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin ...21 martta doğum oldu o gündür bugündür uykusuzum :) tatlı yorgunluk :) ...evimiz çok kalabalık bütün ailem kayınvalidem herkes burda hiç dinlenemiyorum ..internete de giremedim sizlere haber veremedim ..misafirler gelip gidiyor ..ilk defa şu an nete girdim sizlere haber vereyim dedim ....bebek uyurken sizlerde dinlenin çok yorucu oluyor ...1 günü 3 gün gibi yaşıyorum ...gece ayrı bir gün sabahtan öğlene ayrı bir gün öğleden akşama ayrı bir gün gibi :) :) :)
arkadaşlarım ara ara girmeye çalışacağım sizleri de çok merak ediyorum
sezeyanı kendim istedim bu arada...
herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum allahın izniyle sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı allah nasip etsin
pekmezi soğuk suyla içerseniz kan yapmaz arkadaşlar ılık suyun içine koyacaksınız pekmezi 1 çay bardağı ılık su pekmez karışımına yarım çay kaşığı nar ekşisi koyup içersen kan yapıyor. bende demir eksikliği anemisi var eskiden boşyere soğuk suya pekmez karıştırıp içimişim. nezamanki ılık suyla içmeye başladım kansızlıktan kurtuldum. gebelik şekerimi yükselttiği için pekmez içemiyorum şuan o nedenle benim kan değeride 12 den fazla yükselmiyor. birde aklına geldikçe kuru üzüm ye.
ay inş canım yakorkma canım,bak herkes sezeryan oluyo,bebişlerine kavuşuyo,onu görünce hepsi geçicek
korkma canım,bak herkes sezeryan oluyo,bebişlerine kavuşuyo,onu görünce hepsi geçicek
aslında orası da öyle ama işte elimde değilki :-(Tatlım neden strese sokuyorsun kendini.
Bak kaç kisi sezeryan oldu ve gayet sagliklilar.
Lütfen kendini yorma ve tedirgin etme.
Göz açıp kapayincaya kadar Meleğin kollarinda olacak
1 + 1 = İdil ♥
kızlarrr hemen size bişey sormam lazım şimdi wcden geliyorum o anlattığınız yoğun bi akıntı geldi şimdi doğum yaklaştı mı demek:26:
Doğum yaklaştığında, samimi olmadığım tanıdıklar bile sürekli arıyordu. Işin ilginci, doğumdan sonra da rahat bırakmıyorlar. Telefon sürekli çalıyor, soruların ardı arkası kesilmiyor. Hazırlıklı olun
Hayırlı olsun canım, bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah.
Ben doğumun ertesi günü 5 kg vermiştim. Tuhaf hissediyorsun elbette. 9 ay boyunca karnını sevmiş/korumuşsun, istemsiz olarak elin hep karnında oluyor
Enerji patlaması yaşıyorsun, günde 1 saat uyusan bile enerjik oluyorsun. Emzirme nedeniyle tatlı isteğin tavan yapiyor
Anne olduğunu her geçen gün daha iyi idrak ediyor, gözlerini küçük mucizenden alamiyor; onun için herşeye katlanacagini çok iyi biliyorsun. Hayatında yepyeni bir dönem başlıyor vesselam
Kızlar moralim bozuk.kizim bir türlü emmiyor sütüm suan gayet iyi ama .ve sarılık oldu..sarılık degeri her geçen gün artiyorve baya kilo kaybetti.2900 doğdu 4 günde 360 gram verdi şuan 2540 gram..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim nast de 40 gorunen sancilar beni zorlamisti. Ama onlar sanci sayilmiuomis. Dogum sancilari 50-60 dan baslamaliymis. 40 lar bana bayaa hissettirmisti kendini.günaydın kızlar dün gece ilk defa öyle bi sancı çektimkiiii ilk başta 1 saatte bir geldi gece 3:30dan sonra sancı girdi ve sabah 8 e kadar araara şiddetlendi kalkıp yürüdüm evin içinde banamısın demedi ve karnım hep sertti şimdide öyle ama dün nts de sancım varken girdiğim halde hersey normal dedi doktorum bende akıntı felanda yok sizce normal mi böyle uzun süre sancı çekmem
Canim gozun aydin, saglikla buyut bebegini :)günaydın kızlar uzun bir süredir nete giremiyordum müjdeli haberimi vereyim bebeğime spinal anestezi sezeryanla kavuştum ..allah sizlere de bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin ...21 martta doğum oldu o gündür bugündür uykusuzum :) tatlı yorgunluk :) ...evimiz çok kalabalık bütün ailem kayınvalidem herkes burda hiç dinlenemiyorum ..internete de giremedim sizlere haber veremedim ..misafirler gelip gidiyor ..ilk defa şu an nete girdim sizlere haber vereyim dedim ....bebek uyurken sizlerde dinlenin çok yorucu oluyor ...1 günü 3 gün gibi yaşıyorum ...gece ayrı bir gün sabahtan öğlene ayrı bir gün öğleden akşama ayrı bir gün gibi :) :) :)
arkadaşlarım ara ara girmeye çalışacağım sizleri de çok merak ediyorum
sezeyanı kendim istedim bu arada...
herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum allahın izniyle sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı allah nasip etsin
Aldirdim hemen esime. Su an rahatlamis hissediyorumSelamlar, moraller yerindedir inşallah.
Göğüs kalkanı kullan gülüm. Ben eve gelir gelmez krem+ kalkan kullandım. Her emzirme sonrası göğüs ucunu temizledikten sonra krem kullanıp kalkanı taktim. Üçüncü güne kadar hassaslik oldu o kadar. Ne çatlama ne ağrı, hiçbir sıkıntı yok şükür.
Kerem elimde kalacak, opmelere doyamiyorum kuzuyu
Senin prensesinin ismi ne oldu canim?
Anladım canım, elbette yalnız kalma. Gerçi sen zaten evde durmuyorsun
Kuzum iyi, ilk kontrolümüze gittik bugün, işitme testi yaptılar. Topuk kanı alındı. Iyiymiş herşeyi şükür, yiyip içip yatıyor yaramaz
Gelirsin canim. Senin kiz son zamanlarfa iyi naz yapti sizeKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
İyi ki varsınız !
Yorumlarınızla nasıl rahatladım anlatamam.
Doktorum zaten kafayı kanala soktuğunu 2 hafta önce söylemişti.
Sanırım iyice yerleşme aşamasında kızım.
Hareketleri de çok şükür iyi...
Şimdi 15 dk yürüdüm.
5 katta merdiven çıktım.
Resmen tek kale maç yapıyor benim kız içerde
Yarın kontrolümüz var zaten, hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim inşallah.
2014 NiSAN ANNELERi DOĞUM YAPANLAR LİSTESİ
Sıra Nisan annelerimiz Bebiş İsimlerimiz Bebiş Doğum Tarihlerimiz
1 filizfff Ali Kenan 14-01-2014 2 yapraksızyonca Ahmet Tuna 04-03-2014 3 filologum Ahmet 05-03-2014 4 pixes28 Ata 5 aylin06 Kız-Erkek 6 anneoluyor 7 suay82 Aybüke 10-03-2014 8 secret_88 14-03-2014 9 celibonnn 14-03-2014 10 kry İpek Asya 15-03-2014 11 melek1992 16-03-2014 12 kuzey16 Tunç 20-03-2014 13 sevinc007 20-03-2014 14 dilemek ?-03-2014 15 ebraremel Sadık 21-03-2014 16 GIZLEM30 21-03-2014 17 rengarenk55 24-03-2014 18 fefilifa Hatice Büşra 25-03-2014 19 moma 25-03-2014 20 dilemek 25-03-2014 21 anar Poyraz 26-03-2014 22 avare34 Yusuf 26-03-2014 23 nhnchn 26-03-2014 24 Snowyy Kerem 28-03-2014 25 slavemasterr 29-03-2014 26 priori Yağız 29-03-2014 27 kubizm 30-03-2014 28 ven 31-03-2014 29 BrujaV Dolunay 01-04-2014
Canım mama takviyesi yapıyor musunuz kasikla mutlaka mama takviyesi yapın ama aynı zamanda bol bol emzirmeye devam etKızlar moralim bozuk.kizim bir türlü emmiyor sütüm suan gayet iyi ama .ve sarılık oldu..sarılık degeri her geçen gün artiyorve baya kilo kaybetti.2900 doğdu 4 günde 360 gram verdi şuan 2540 gram..
Canim nast de 40 gorunen sancilar beni zorlamisti. Ama onlar sanci sayilmiuomis. Dogum sancilari 50-60 dan baslamaliymis. 40 lar bana bayaa hissettirmisti kendini.
Canim gozun aydin, saglikla buyut bebegini :)
Aldirdim hemen esime. Su an rahatlamis hissediyorumama 40 dk dan fazla kullanmayin diyo. Emmedihi aralarda surekli kalsa nolur. Ben tedavi asamasina gec kaldim, bayaa catladi goguslerim. Ama cok tesekkur ederim su rahatlik yeter :) kizimin ismi Dolumay teyzesi :)
Gelirsin canim. Senin kiz son zamanlarfa iyi naz yapti size
Ayyyy resmen listedeyim inanamiyorum
Ay maşallah suphanallah pamuğuna da sana daSlm kizlar.bugun ogluma kavusali 6 gun oldu.pamuk gibi teyzeleri masallah.birbirimize alismaya calisiyoruz.o bana biz ona.her gunu baska.sutum geldi oglum 2 gundur emiyo.cok mutluyum ama mama takviyeside yapiyoruz sutum daha henuz yetmiyo ama oda cogalacak.cok mutluyum.allah isteyen herkese bole bir guzelligi nasip etsin.
Dogum hikayeme gelince 29 mart gunu sabah 7.30 da hastahanedeydik.doktorum sagolsun hic bekletmeden ilk beni aldi.epidural sezeryan ile 8.45 de olglum 3670 gr 51 cm olarak dunyaya geldi.sezeryana teyzemle girdim ilk bas biraz tedirgindim ama okadar neseli bir ekip vardiki amelyathanede stres falan kalmadi.cok guzel gecti amelyatim.suan ikimizde cok iyiyiz.dikislerim sadece oturup kalkerken sizliyo azcik okadar.hatta dun aksam oglum uyuduktan sonra anneannesibe birakip esi le sahile cay icmeye bile indik.
Yarin ilk kontrolumuz var doktorda ve aile hekimliginde.gene kan alacaklar topugundan
kızlarrr hemen size bişey sormam lazım şimdi wcden geliyorum o anlattığınız yoğun bi akıntı geldi şimdi doğum yaklaştı mı demek:26:
12 zaten super
Benim gebelikten once bile 10 un altindaydi
Tesekkur ederim :) cok sukur kavustum kizima, darisi topikteki tum bekleyenlere. Gercekten sabirsizlanildigi kadar varCanım gözün aydın.doğum yapmışsın.allah analı,babalı,sağlıklı,huzurlu bir ömür nasip etsin kuzuna.
Canim aralarinda cok hos olanlar var. Guzel gunlerde kullan, zaten cabuk buyucek bebisler, cogunu giymeye vakti bile olmaz
Canim nisani soruyosan kanli bi akintiydi bendeki.kızlarrr hemen size bişey sormam lazım şimdi wcden geliyorum o anlattığınız yoğun bi akıntı geldi şimdi doğum yaklaştı mı demek:26:
Kızlar moralim bozuk.kizim bir türlü emmiyor sütüm suan gayet iyi ama .ve sarılık oldu..sarılık degeri her geçen gün artiyorve baya kilo kaybetti.2900 doğdu 4 günde 360 gram verdi şuan 2540 gram..
Slm kizlar.bugun ogluma kavusali 6 gun oldu.pamuk gibi teyzeleri masallah.birbirimize alismaya calisiyoruz.o bana biz ona.her gunu baska.sutum geldi oglum 2 gundur emiyo.cok mutluyum ama mama takviyeside yapiyoruz sutum daha henuz yetmiyo ama oda cogalacak.cok mutluyum.allah isteyen herkese bole bir guzelligi nasip etsin.
Dogum hikayeme gelince 29 mart gunu sabah 7.30 da hastahanedeydik.doktorum sagolsun hic bekletmeden ilk beni aldi.epidural sezeryan ile 8.45 de olglum 3670 gr 51 cm olarak dunyaya geldi.sezeryana teyzemle girdim ilk bas biraz tedirgindim ama okadar neseli bir ekip vardiki amelyathanede stres falan kalmadi.cok guzel gecti amelyatim.suan ikimizde cok iyiyiz.dikislerim sadece oturup kalkerken sizliyo azcik okadar.hatta dun aksam oglum uyuduktan sonra anneannesibe birakip esi le sahile cay icmeye bile indik.
Yarin ilk kontrolumuz var doktorda ve aile hekimliginde.gene kan alacaklar topugundan
Ooohh, masallah size canim. Hep guzel haberlerSlm kizlar.bugun ogluma kavusali 6 gun oldu.pamuk gibi teyzeleri masallah.birbirimize alismaya calisiyoruz.o bana biz ona.her gunu baska.sutum geldi oglum 2 gundur emiyo.cok mutluyum ama mama takviyeside yapiyoruz sutum daha henuz yetmiyo ama oda cogalacak.cok mutluyum.allah isteyen herkese bole bir guzelligi nasip etsin.
Yaaa, hazirlik miyimis doguma aceba? Benim de hastaneye ilk gittigimde 40 ve 60 arasinda duzensiz sancilarim vardi. Amabenim 67yi göstermişti sancı . doktor doğumun yakın demişti dün nstye tekrar girdim fakat sancı çıkmadı. düzensiz şuan benim ama şiddeti artıyor