2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Maasallah cnm :)
Allah bagislasin kuzunu

12 zaten super
Benim gebelikten once bile 10 un altindaydi

korkma canım,bak herkes sezeryan oluyo,bebişlerine kavuşuyo,onu görünce hepsi geçicek

Tatlım neden strese sokuyorsun kendini.
Bak kaç kisi sezeryan oldu ve gayet sagliklilar.
Lütfen kendini yorma ve tedirgin etme.
Göz açıp kapayincaya kadar Meleğin kollarinda olacak

1 + 1 = İdil ♥
aslında orası da öyle ama işte elimde değilki :-(

Maşallah sana snowy cim pozitifliginle moral oluyosun gerçekten
Benim doğum gecikti aynen dediğin gibi günde alakalı alakasız 10 kişi arıyordur sanırım doğurmadın mı ah neden gecikti bi ton soru, zaten kendi stresim kendime yetiyor bi de bu insanlarla ugrasmak çok zor, meleğim gelince de devam ederse bu durum bikaç kişinin saçını başını yollarım artık affetmem valla
Cennet kokulu keremi öp yerime

Kızlar moralim bozuk.kizim bir türlü emmiyor sütüm suan gayet iyi ama .ve sarılık oldu..sarılık degeri her geçen gün artiyorve baya kilo kaybetti.2900 doğdu 4 günde 360 gram verdi şuan 2540 gram..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sıkma canını emer merak etme.
Yeni doğan bebeklerde çok sık rastlanan bir durum sarılık iyi beslendiği takdirde geçip gidiyor. ..
Kilo kaybı da çok normal.
Ilk 1 ay adaptasyon durumundan dolayı kilo kaybedip sonra hemen geri alıyorlar.
Kendi vücudunda ki ödem ve şişkinlik gibi düşün.
Rabbim acil şifalar versin meleğine...
Emmemesinin sebebini bulabildiniz mi?

1 + 1 = İdil ♥

Canim nast de 40 gorunen sancilar beni zorlamisti. Ama onlar sanci sayilmiuomis. Dogum sancilari 50-60 dan baslamaliymis. 40 lar bana bayaa hissettirmisti kendini.
Canim gozun aydin, saglikla buyut bebegini :)
Aldirdim hemen esime. Su an rahatlamis hissediyorum ama 40 dk dan fazla kullanmayin diyo. Emmedihi aralarda surekli kalsa nolur. Ben tedavi asamasina gec kaldim, bayaa catladi goguslerim. Ama cok tesekkur ederim su rahatlik yeter :) kizimin ismi Dolumay teyzesi :)
Gelirsin canim. Senin kiz son zamanlarfa iyi naz yapti size

Ayyyy resmen listedeyim inanamiyorum

Slm kizlar.bugun ogluma kavusali 6 gun oldu.pamuk gibi teyzeleri masallah.birbirimize alismaya calisiyoruz.o bana biz ona.her gunu baska.sutum geldi oglum 2 gundur emiyo.cok mutluyum ama mama takviyeside yapiyoruz sutum daha henuz yetmiyo ama oda cogalacak.cok mutluyum.allah isteyen herkese bole bir guzelligi nasip etsin.

Dogum hikayeme gelince 29 mart gunu sabah 7.30 da hastahanedeydik.doktorum sagolsun hic bekletmeden ilk beni aldi.epidural sezeryan ile 8.45 de olglum 3670 gr 51 cm olarak dunyaya geldi.sezeryana teyzemle girdim ilk bas biraz tedirgindim ama okadar neseli bir ekip vardiki amelyathanede stres falan kalmadi.cok guzel gecti amelyatim.suan ikimizde cok iyiyiz.dikislerim sadece oturup kalkerken sizliyo azcik okadar.hatta dun aksam oglum uyuduktan sonra anneannesibe birakip esi le sahile cay icmeye bile indik.

Yarin ilk kontrolumuz var doktorda ve aile hekimliginde.gene kan alacaklar topugundan

Canım mama takviyesi yapıyor musunuz kasikla mutlaka mama takviyesi yapın ama aynı zamanda bol bol emzirmeye devam et
Meleğin 40 hafta olmadan geldigi icin çenesi yeterince güçlü değildir gücü yetmiyordur sen sakın pes etme bilirubini vücudundan atması icin mutlaka beslenmesi lazım

benim 67yi göstermişti sancı . doktor doğumun yakın demişti dün nstye tekrar girdim fakat sancı çıkmadı. düzensiz şuan benim ama şiddeti artıyor

Ay maşallah suphanallah pamuğuna da sana da
Darısı bizlere insallah
Bebek dogunca topuk kanı almiyorlar mı bir de aile hekimliğinde mı alıyorlar ????
Bebege doğduktan sonra rutin neler yapılıyor peki??? Hepsi hastanede mı oluyor yoksa mesela topuk kanını hastanede degil bir hafta sonra aile hekimliğinde aldırsak oluyor mu acaba???neden 2 kez anlamadım ;(

kızlarrr hemen size bişey sormam lazım şimdi wcden geliyorum o anlattığınız yoğun bi akıntı geldi şimdi doğum yaklaştı mı demek:26:

:) sen çok stres olmuşsun canım. beklenenin doğum tarihine 3 hafta bile kalmadı. doğumun yakın zaten. geride bıraktığın haftalara göre 17 gün doğum için çok yakın.

Canım gözün aydın.doğum yapmışsın.allah analı,babalı,sağlıklı,huzurlu bir ömür nasip etsin kuzuna.
Tesekkur ederim :) cok sukur kavustum kizima, darisi topikteki tum bekleyenlere. Gercekten sabirsizlanildigi kadar var
Eki Görüntüle 1050663
BabaAnnemizin ordukleri :)

1 + 1 = İdil ♥
Canim aralarinda cok hos olanlar var. Guzel gunlerde kullan, zaten cabuk buyucek bebisler, cogunu giymeye vakti bile olmaz
kızlarrr hemen size bişey sormam lazım şimdi wcden geliyorum o anlattığınız yoğun bi akıntı geldi şimdi doğum yaklaştı mı demek:26:
Canim nisani soruyosan kanli bi akintiydi bendeki.

Tatlim zaten bebek odem aarken ilk haftada kilo kaybeder. Bebegin kucuk oldugu icin emmiyodur, sutunu sagip vermeyi denesen, toparlayinca emme refleksi kuvvetlenir

canım çok sevindim güzel geçmesine, epidural tavsiye ediyo musun peki,baş ağrısı yaptı mı? İlk bikaç gün mü kendi kendimize iş yapamıyoruz,emzirme,ayağa kalkma falan?

canım öğrenicek inş,brujav nin dediği gibi sağıp denedin mi?

Ooohh, masallah size canim. Hep guzel haberler
benim 67yi göstermişti sancı . doktor doğumun yakın demişti dün nstye tekrar girdim fakat sancı çıkmadı. düzensiz şuan benim ama şiddeti artıyor
Yaaa, hazirlik miyimis doguma aceba? Benim de hastaneye ilk gittigimde 40 ve 60 arasinda duzensiz sancilarim vardi. Ama
ayni gun sancilar duzene girdi. Muayenede de dogum baslamis demislerdi. Herkesin vucudumda farkli oluyo demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…